brak logo

DBK Sp. z o.o. o/Gdańsk

Gdańsk

Opinie o DBK Sp. z o.o. o/Gdańsk

handlowiec 2014-12-16 19:54:58
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie.Pracowałem tam troszkę na początku opowieści dyrektorów jaka to fajna firma ile oni płac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą zabierają na każdym kroku kase która się należy za wykonaną ciężko prace.
Oby ta firma utoneła a z nią wszyscy którzy nią zarządzają!!!
10
byly 2015-01-09 12:44:25
zgadza sie,obcinaja wszystkim i wszedzie,masz sie zapytac czy po 8 godz mozesz isc do domu,totalne zastraszenie,nigdy nie wiesz ile zarobisz bo godziny,przerob nie maja nic wspolnego z wyplata,zawsze tylko wiecej,szybciej...brak ogrzewania na halach bo oszczednosc,jak przyjezdza ktos z Olsztyna to wtedy Bocian pilnuje zeby nikt nic nie powiedzial,ludzi maja za niewolnikow
5
miecio 2015-05-01 00:00:48
Podobnie jak w Toruniu- syf straszny i skłócanie ludzi, pozdrawiam
2
tirmechanik 2015-07-03 10:07:23
tak narzekacie to zapraszam do Białegostoku,tu to dopiero się dzieje.A szkoda bo mogło by być fajnie i zarobki na poziomie 6000 to nie byłby wyczyn...
1
Frank 2015-08-31 18:08:24
Nie wiem skąd taka opinia o Toruniu. Pracuje tu cały czas od początku i nie zgadzam się z tym. Sądzę że osoba która to napisała mówiąc delikatnie jest mało wiarygodna.
były pracownik 2015-09-01 13:27:43
Miecio na pewno miałeś na myśli Toruń? Pracowałem tam kiedyś lecz ze względów rodzinnych musiałem odejść. Teraz pracuje w tej samej branży sporo kilometrów dalej, jednak warunków pracy i atmosfery tu gdzie teraz jestem już takiej nie ma co w DBK Toruń. Doceniam teraz jeszcze jedną ważną sprawę - w DBK wszystko co jest płacone jest na papierze - nic pod stołem!!! Zarobić też można było nieźle. Co najważniejsze bez robienia nadgodzin! Gdzie masz teraz taki dobrobyt bo to ciekawe?
byly 2015-11-19 13:30:23
lizusy mialy pewnie lepiej:)to samo jest w gdansku...DONOSICIELE MAJA LEPSZE PIENIADZE,LZEJSZA ROBOTE...reszta grosze-bo wyplate na poziomie 2,5 tys nie mozna nazwac godziwa
2
Nick 2016-02-07 09:38:12
Dzisiaj prowadzić firmę to niestety wielkie wyzwanie.Człowiek się stara a i tak nie wszyscy zadowoleni. Nie mam nic wspólnego z tą firmą!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale naprawdę warto czasami docenić osoby(właścicieli) które mają tak duży bagaż odpowiedzialności za firmę i osoby pracujące w tej firmie jak i innej.
tirmechanik 2016-02-18 09:24:32
ludzie! jeżeli macie inną alternatywę pracy to korzystajcie z niej,tylko nie do DBK-Białystok .a jeżeli już tutaj,to po to tylko aby mieć pojęcie jak można zmarnować ludzi,ich siły i chęci do pracy.podjęcie pracy w tej firmie uważam za największy mój błąd zawodowy.
2
robol 2016-04-13 17:11:51
Pracuje w DBK tak jak ktoś pisał wcześniej płaca na czas jak?????????
albo praca albo myśl o pracy i placy
robol 2016-04-13 17:13:45
Ja pracuje ale wiem że płaca na czas
robol 2016-04-14 08:31:47
Ja też pracuje a jak narzekasz to czemu się męczysz pracuje tu w DBK Białystok kilka lat i nie podzielam twojej opinii co osoba to klimat
tirmechanik 2016-05-13 11:13:22
co to są według was dobre zarobki???
zjaal 2016-08-03 20:46:25
w rudzie śląskiej ciągle szukają i dają ogłoszenia na te same ogłoszenia więc chyba jest coś w tym co piszecie bo jeżeli byłoby inaczej to ludzie by pracowali tam lata a ogłoszenia by się nie powtarzały co jakiś czas więc zdecydujcie sami ale ja odpuszczam po rozmowie z dyrektorkiem w rudzie i po opiniach od was
3
dziekujepoczekam 2016-08-04 20:32:06
jedna z tych firm których wiele czyli taka dla której nie warto tracić czasu
2- 2016-10-14 09:23:00
a tak to ciekawa jestem czy gdybym chciała zatrudnić się u was jako blacharz - lakiernik to mam jakiekolwiek szanse? ciekawi mnie czy jako płeć piękna w ogóle mogę u was starać się o takie stanowisko
Zostaw swoją opinię o DBK Sp. z o.o. o/Gdańsk - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DBK Sp. z o.o. o/Gdańsk