brak logo

ID3A

Balgau

Opinie o ID3A

anonim 2008-11-28 15:23:02
Słowa kojarzące się z ID3A (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w ID3A:
Najbardziej nie podobało mi się w ID3A:atmosfera ale nie podobal mi sie [usunięte przez moderatora]!!
anonim 2009-01-20 22:39:57
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .beznadziejna
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .okropni.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?nie mozna
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ..wolne sobvotnie popoludnie. .
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ...traktowanie ludzi.
galimatias 2010-01-18 17:01:40
ID3A to firemka ktora kreci i [usunięte przez administratora] Polakow jak tylko moze! duze w tym zaslugi jożina z bażin, pseudo Rumcajs lub Kanciasty, ktory jest msciwym osłem.
Dawniej mozna bylo jeszcze zarobic a teraz ludzie maja czesto po 1000 euro. Najgorsza w tej firmie jest niezdrowa atmosfera, podzial na tych ze wschodu i łużniaków ktorzy sie nie cierpia a niektorzy lizą d..ę w biurze, ci maja niezle.
nie mozesz pokazac ze ci sie nie podoba bo sie na ciebie uwezma i nie bedziesz w ogole robic albo na przyszly rok nie wezma cie.
[usunięte przez administratora]!!! zawsze cos z pensji uskrobią sobie..
pracownik który niedał sobą pomiatac 2010-01-23 21:26:00
Robota w sumie spoko ale szefostwo kijowe,a najgorszym fiu..m jest kanciasty łeb, [usunięte przez administratora] słowak z bagien,który miesza między ludzmi kłucąc ich ze sobą,tłumaczy szefowi co mu jest na ręke a nie to co ktoś mówi.Jakby nie ten palant to byłoby tam extra,a tak to atmosfera ogólnie do dupy.Ludzi tam traktują jak psy i nie ważne jest co ktoś ma do powiedzenia,ani jak sie czuje tylko do roboty i do roboty,aby zamówienia były zrobione a reszta olac,czy leje,wieje,mróz,nikogo to nie obchodzi.Ale zawsze znajdą sie liżydupy którzy noszą prezenty i kumplują sie z kanciatym łbem żeby miec lepiej i donoszą na reszte...
123 2010-02-10 14:53:31
Tak to prawda ,ze w ID3A tak bylo. Obecnie jest super bo osob ktore wyzej umiescily komentarze juz ich w ID3A nie ma. Teraz jest naprawde spokoj. Nikt nie miesz miedzy Polakami bo tych ludzi co to robili juz nie ma.
wy wiecie :D 2010-05-14 13:18:39
Witam :) też pracowalam krotki czas w tej firmieee.. poniewaz pan [usunięte przez administratora] z Bazin przez tel. mowil jedno a na miejscu okazalo sie calkiem inaczej.. praca na akord nie na godzine zbiory innych warzyw ;] godziny pracy ponad norme ..poniewaz zalezaly od zamowienia ;] jedyne co moge powiedziec..to ze Polaa byla jedyna normalna osoba w 'kierownictwie' ;D aaa i ludzieee z ktorymi pracowalam i sie tam poznalam byli naprawde warci tego wyjazdu hehe;) pozdro dla [usunięte przez administratora] a w szczegolnosci dla 'misia' ;d wtajemniczeni wiedza o co chodzi;d i dla ekipy z mojego miejsca zamieszkania;d ogolnie jesli ktos jest twardy psychicznie i fizycznie to naprawde moze tam jechac;D pozdroo. :)
treder 2010-06-05 19:34:46
nie znam bardziej zlego czlowieka niz Kanciasty!! tam powoli wszystko zmierza w kierunku [usunięte przez administratora] pracy
... 2010-11-07 10:46:55
Zastanowcie sie zanim cos napiszecie na kogos bo jest na to przewidziany artykul w kodeksie karnym.i w cale nie jestescie anonimowi jak wam sie wydaje.wasze ip mozna znalesc w kilka chwil a wtedy juz nie bedzie fajnie.
, 2010-11-07 13:18:24
ja myslę, że jak ktoś kogoś chce obrażać to na pewno pisze z kafejki i nic takim nie zrobimy, szkoda czasu
aaaaaaaaa 2010-11-09 20:55:18
No wlasnie skoro sie ktos nie zna na artykulach prawnych wiec niech sie nie odzywa, i kazdy z nas zyje w demokratycznym kraju i ma prawo do wydawania opinii publicznych nawet negatywnych, wkoncu wywalczylismy sobie wolnosc slowa. Noi apropo kolegi ktory neguje tych co wystawiaja zle i brzydkie opinie a sam jest wcale nie lepszy, bez zdania racji psuje opinie ludzi ktorzy wcalnie nie rozbili zadnego lustra, ani nie zostawili burdelu po sobie, niestety wszyscy wprowadzaja sie w brak idealnego porzadku, i Pan [usunięte przez administratora] nie jest i nigdy nie bedzie zadnym wyjatkiem, a jezeli masz cos do nas to nam przekaz to osbiscie a nie rozpowiadasz bzdury po hangarze i myslisz ze jestes "Fajny", wmieszales w to takze osoby trzecie,wyrzej stojace od siebie, wiec my tez pofatygujemy sie jeszcze w tym roku przyjechc do firmy i rozwiazac ta sprawe. zycze milego czytania ze zrozumieniem kontekstu, do zobaczenia niedlugo.
jihwidhwi 2010-11-10 22:57:11
do firmy jak do firmy ale odwiedzic co niektorych ,zobaczymy czy w cztery oczy maja cos do powiedzenia.... żal mi takich[usunięt eprzez moderatora],,
kto 2010-11-11 17:17:13
powiem tak ze całe zamieszanie w tej firmie robi[usunięte przez moderatora] i jego ludzie tzn.[usunięte przez moderatora]o połowie rzeczy nie wie, zostawił mu wolną reke przy kierowaniu ludzmi a ten robi z ludzi[usunięto przez moderatora]. [usunięte przez moderatora] kabluja na ludzi a ten mści sie jak może. wszystko co dzieje sie miedzy polakami[usunięte przez moderatora]wie pierwszy!
reder 2011-11-01 11:37:06
co nowego w bajecznym id3a?
jako 2012-09-22 13:27:52
Najeżdzacie na Torów, ale zapominaćie ze mają jedna wielką wartość: jak sie żenia to raz na całe życie i nie zdradzają swoich żon- po prostu mają pewne zasady.
A połowa z was co robi? Zdradzacie sie przy każdej okazji i w razie jakichś problemów w związku, szukacie gdzie indziej.
Nie ma to jak skakać z kwiatka na kwiatek przez całe życie
2
treds 2012-10-07 22:58:22
zgadzam sie z tym, chlopaki maja jakies zasady przynajmniej
KAJA 2013-01-22 16:36:48
Witam!!
Wybiera sie moze ktos w tym roku na sezon??po ile godz sie tam pracuje i ile sciagaja za mieszanie ?i jakie sa wynagrodzenia?
##### 2013-05-24 23:33:52
szkoda mi zon i dziewczyn ktore sa oszukiwane przez wlosnych mezczyzn a oni je zdradzaja jak by niby nic a pozniej mowia im kocham cie zenada gdyby one tylko o tym wiedzialy!!!! zgadzam sie ze torowie sa wierni ale reszta to sami zdrajcy oczywiscie oprocz marcina bo on sie boi spojrzec na jakas dziewczyne hm.... a praca jak wszedzie jzk uslugujesz to masz lepiej a jak nie to mozesz dobrze pracowac i tak bedziesz zlym pracownikiem.
lojkjh 2013-09-24 14:17:05
dobry zart:-)
z tym telefonem komorkowym
oda do id 2014-03-31 09:52:15
http://www.id3a.fr/ - nie znalazłam ich polskiej stronki. mam pytanie - czy oni w ogóle zatrudniają w PL?
ToJa 2014-04-18 17:27:35
@bekenbałer, mógłbyś napisać coś więcej na ten temat? Na jakiej podstawie twierdzisz, że są mało wiarygodni bo zastanawiałem się nad zatrudnieniem w tej branży.
2
Lico 2014-10-23 01:23:44
Niestety jeżeli chodzi o pracę fizyczną to nie ma co liczyć na nie wiadomo jakie cuda. Dla większości przedsiębiorców celem głównym jest zysk, a ten osiągany jest przy największej możliwej wydajności. Oczywiście pracownicy w tym fakcie mogą czuć się pokrzywdzeni, ale taka jest brutalna prawda. Za tak kiepskie warunki pogodowe może należałaby się jakaś lepsza kasa, chociaż w to wątpię.
Krzysiek 2014-11-30 22:24:32
Może jest coś w tym o piszesz @Lico, ale zauważ też prosze, że dla pracowników fizycznych jest coraz więcej pracy niż dla tych umysłowych / biurowych, bo tam jest już przepełnienie. Dlatego jeśli ktoś jest dobry i ma fach w ręku to w pracy też może przebierać i nie jest skazany na jedną bo obecnie fachowcy są w cenie.
Duruś 2015-01-07 18:07:17
Wszystko to wynika z tego, że zapotrzebowanie na pracowników fizycznych jest większe niż na pracowników kadry zarządzającej. Chociaż niestety często widzi się odwracającą tendencję i przerost osób zarządzających nad pracującymi - swoją drogą ciekawe jak wygląda proces rekrutacyjny u nich, bo może wiele osób przez to nie podejmuje u nich pracy.
kobra 2015-03-10 18:04:29
Simanko wam wszytskim, wyczytałem w intenrcie tylko że jest to firma działająca w Balgau we Francji ale nie bardzo widziałem coś więcej... Waidomo, opini jest trochę, ale to trzeba tak czy siak przez własne sito, bo wiadomo, ludzie piszą różne rzeczy. Ale wracając do tematu, to czym konkretnie zajmuje się id3a?
only 2015-03-25 14:13:32
z tego co mi się udało dowiedzieć to w Balgau we Francji jest to sklep z warzywami i owocami, także jeżeli chodzi o pracę w tym miejscu dla obywateli z naszego kraju to polega ona zapewne na zbieractwie w okresie wakacji. Teraz tylko trzeba dojść do osób które z nimi już wyjeżdżały... powiedzcie czy warto?
olo 2016-06-09 19:53:23
jak ktos lize d,,,, rudemu to ma dobrze on lubi konfidentow bo sam nim jest
2
kjb 2016-06-20 23:27:03
@olo mocne słowa, a mozesz podac jakies konkretne sytuacje, zwąłszcza dla osób które nie sa wtajemniczone w firme, a dopiero chcą aplikowac do niej? Bardzo mi zależy na odpowiedzi, informacji zwrotnej
Olo 2016-11-18 19:04:37
Rudy nie jest wtejemniczony.:) np wiola ktora wpadla rudemu w oko caly czas robila pod dachem a reszta w pole . Pewnie mu lizala ale co innego :D a taki wierny niby
1
Zostaw swoją opinię o ID3A - Balgau
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ID3A