brak logo

ENCKEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Częstochowa

Opinie o ENCKEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

były pracownik 2015-03-14 21:41
Strata czasu na zajmowanie się pseudo firmą. Omijajcie ją szerokim łukiem a zwłaszcza zakłamanego (pana) Jana P. co powie prawdę jak się pomyli.
34
kris 2015-08-13 20:53
Spoko firma.Pracowałem tam 2 lata.poecam
3
Zgrzewacz gietacz akrobata 2016-07-16 21:56
Tu się z Tobą zgodzę. Koleś jest mega zakłamany nieszczery a na dodatek narcyz przy nim to pikuś pajac ma tak duże ego że aby je pomieścić włosi budują mu nową chale. Zero szacunku dla nowego pracownika podział jest jasny ludzi którym cześć poda i odpowie dzień dobry i mięso armatnie. Gdyby nie ten bufon to warunki pracy i jej rodzaj jest spoko.
28
Zainteresowany 2016-11-17 19:13
Ciągłe ogłoszenia w regularnych odstępach czasu dają do myślenia.
19
Morze Nienawisci 2016-11-25 10:45
Paranoja lepiej sie oplaca zwolnic i przyjsc za miesiac na lepsza stawke. Pracownik z kilkuletnim doswiadczeniem zarabia mniej niz nowy.
26
czestochowianin 2016-12-07 17:27
Witam, jestem zainteresowany pracą w tej firmie podobno się rozwijają i postawili nową halę, czy są przyjęcia, jaki jest wymiar godzin pracy, jakie stanowiska i oczywiście jaka pensja. Z góry dziękuję za pomoc, czy w ogóle warto ?
Klobuck team 2017-02-11 18:48
Zarobki super nieważne co robisz spawasz pracujesz na gietarce z rys.technicznym utykasz szkodliwa wełnę 10-12zł jeżeli się nie podoba pan Jan otwiera szeroko bramę i śmieje się do swoich piesków pozdrawiam wazeliny
14
Pieczarka 2017-02-12 14:39
HEHEH co za nora.....
Strata czasu,zarobki śmiechu warte + Pan Jan wszystkowiedzący
18
Dno 2017-02-14 16:54
Nie polecam, jak wyżej im więcej potrafisz tym mniej zarabiasz w tej firmie, nowy pracownik który nic nie umie zarabia więcej niż pracownik z doświadczeniem. Branża metalowa, a zarobki jak w spożywczaku.
16
nie długo wolność 2017-02-14 21:00
Nowi pracownicy wytrzymują już tylko jeden dzień ! a maja stawki większe w większości przypadków jak starsi! Spieszmy się kochać nowych pracowników enckela bo tak szybko odchodzą!
16
Były Niewolnik 2017-02-17 19:20
Fabryka depresantów .Współczuję niewolnikiem tyrającym na p. Jana
11
zbiornik nierdzewny 2017-02-22 16:48
Włoska "jakość", prawie jak German engineering plus Pan Jan, który przy próbie pomocy zawsze się skaleczy,i te zarobki które powalają z nóg.Strata czasu,gdzie indziej płacą lepiej,pozdrawiam
14
Zostaw swoją opinię o ENCKEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENCKEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ