brak logo

ENCKEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Częstochowa

Opinie o ENCKEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

były pracownik 2015-03-14 21:41
Strata czasu na zajmowanie się pseudo firmą. Omijajcie ją szerokim łukiem a zwłaszcza zakłamanego (pana) Jana P. co powie prawdę jak się pomyli.
52
kris 2015-08-13 20:53
Spoko firma.Pracowałem tam 2 lata.poecam
4
Zgrzewacz gietacz akrobata 2016-07-16 21:56
Tu się z Tobą zgodzę. Koleś jest mega zakłamany nieszczery a na dodatek narcyz przy nim to pikuś pajac ma tak duże ego że aby je pomieścić włosi budują mu nową chale. Zero szacunku dla nowego pracownika podział jest jasny ludzi którym cześć poda i odpowie dzień dobry i mięso armatnie. Gdyby nie ten bufon to warunki pracy i jej rodzaj jest spoko.
42
Zainteresowany 2016-11-17 19:13
Ciągłe ogłoszenia w regularnych odstępach czasu dają do myślenia.
29
Morze Nienawisci 2016-11-25 10:45
Paranoja lepiej sie oplaca zwolnic i przyjsc za miesiac na lepsza stawke. Pracownik z kilkuletnim doswiadczeniem zarabia mniej niz nowy.
36
czestochowianin 2016-12-07 17:27
Witam, jestem zainteresowany pracą w tej firmie podobno się rozwijają i postawili nową halę, czy są przyjęcia, jaki jest wymiar godzin pracy, jakie stanowiska i oczywiście jaka pensja. Z góry dziękuję za pomoc, czy w ogóle warto ?
1
Klobuck team 2017-02-11 18:48
Zarobki super nieważne co robisz spawasz pracujesz na gietarce z rys.technicznym utykasz szkodliwa wełnę 10-12zł jeżeli się nie podoba pan Jan otwiera szeroko bramę i śmieje się do swoich piesków pozdrawiam wazeliny
24
Pieczarka 2017-02-12 14:39
HEHEH co za nora.....
Strata czasu,zarobki śmiechu warte + Pan Jan wszystkowiedzący
29
Dno 2017-02-14 16:54
Nie polecam, jak wyżej im więcej potrafisz tym mniej zarabiasz w tej firmie, nowy pracownik który nic nie umie zarabia więcej niż pracownik z doświadczeniem. Branża metalowa, a zarobki jak w spożywczaku.
27
nie długo wolność 2017-02-14 21:00
Nowi pracownicy wytrzymują już tylko jeden dzień ! a maja stawki większe w większości przypadków jak starsi! Spieszmy się kochać nowych pracowników enckela bo tak szybko odchodzą!
27
Były Niewolnik 2017-02-17 19:20
Fabryka depresantów .Współczuję niewolnikiem tyrającym na p. Jana
23
zbiornik nierdzewny 2017-02-22 16:48
Włoska "jakość", prawie jak German engineering plus Pan Jan, który przy próbie pomocy zawsze się skaleczy,i te zarobki które powalają z nóg.Strata czasu,gdzie indziej płacą lepiej,pozdrawiam
24
zenon 2017-04-11 21:27
Witam,
coś się dzieje ciekawego w firmie, jakieś przyjęcia, zwolnienia, pojawiają się co jakiś czas oferty pracy.
Czy w ogóle warto się zastanawiać nad pracą w tej firmie?
Z góry dziękuję za opinie
1
Weed 2017-04-14 21:06
Lepiej odpuść sobie tam pracę, chyba że jesteś lizusem to może Jan wszystkowiedzący przyjmie cie do swojej elity. Prawdę mówi chyba jedynie sam sobie przed lustrem gość jest poszukiwaczem niewolników , brak szacunku do ludzi i tyle ale karma zawsze wraca i na pewno kiedyś odda mu za swoje.
14
grzesiu 2017-05-13 10:44
Witam
Jakie są tam realne zarobki??Da radę zarobić 2500-3000 netto??
pozdrawiam
Bronisławek 2017-05-13 13:03
Realne zarobki w tej firmie są na poziomie <2000 pln netto, niestety zarobki nie są proporcjonalne do wykonywanej pracy, krótko mówiąc tania siła robocza.
Na start nie dostanie się więcej jak 10-11pln/h netto.
6
Rozgotowany Makaron 2017-06-13 16:59
Wszystko co wyżej niestety​ się zgadza pan Jan szybciej kłamie niż pies szczeka, szykując się na rozmowę w sprawie pracy liczcie się z tym że zabierze wam z życia 2h o opowiqdaniach o firmie większość to brednie . Zachwala jakie to super warunki itp .bańka eka kiedy przychodzicie po podwyżkę . Firma ogrpmna a płaci krocie rotacja jak w metrze . Na stacji benzynowej można lepiej zarobić niż tam jako spawacz nierdzewki w ogromnych ilościach . Wszystkich pracowników łączy niechęć do Dyrektora który w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma Ciebie liczy się jedno ,wysyłka poniedziałkową .pozdro
15
black 2017-06-13 20:41
Cześć ! :)
Chcecie poznać prawdę jak tam jest ? Zapraszam wszystkich do tej firmy! Jest cudownie, lepiej niż za granicą ! Zarobki bardzo wysokie, zadowolą kazdą kieszeń i poprawia jakość waszego cudownego zycia. Będzie Was stać na Wasze spełnianie marzeń! W końcu kupicie sobie nowe Porsche, którego Wam sąsiad będzie zazdrościć i ludzie na ulicy będą podziwiać. Założycie w końcu ogromna rodzinę, ktorą bedziecie bardzo kochac i rozpieszczac wspaniałymi wakacjami w tropikach. Wreszcie postawicie przepiekny dom z niesamowitym ogrodem jak u pana Dyrektora, który był dla mnie jak przyjaciel , nigdy nie okłamał i był zawsze bardzo uprzejmy, miły... w sumie jest IDEAŁEM. Podziwiam go, ma tyle problemów na głowie, tak licho zarabia jak na takiego dobrego, pracowitego człowieka. Serce się kraja na myśl, że ludzie go tak zle traktują odchodzą z pracy nie szanują go a on robi co moze, staje na głowie tańczy na rzęsach przy włoskiej muzyce licząc swoje euro zarobki. życzę Wam szcześliwego życia w firmie Enckel, bo ja osobiście nie zasługuję na pracę w tak prężnej firmie.
Pozdrawiam
17
Joker 2017-06-24 11:41
Wszystkich zniesmaczonych praca w firmie Enckel zapraszam do siebie. Stabilne zatrudnienie, nie stresująca praca.
5
Były pracownik 2017-06-24 12:12
Jaki pan Jan? Janek znając życie jesteście po imieniu dystans tak samo kurtki w dwie strony
9
polernik wełny 2017-06-25 13:51
HAHAHAHAH
a czy pan Jan nadal podśpiewuje w biurze włoską nutę???5 lat temu pracowałem w tej pseudo firmie zarządzanej przez wybrańca włochów, który bez ich wiedzy nie może nawet głośniej pierdzieć...swoja drogą,zna się ale na produkcji pieczarki i chyba tylko to w życiu robił wcześniej, kłamie,łże i mści się na ludziach...taki oto piesek ogrodnika,a zarobki są nadal takie jakie były.....brak słów
Szkoda czasu,pozdrawiam
13
Bartt 2017-07-15 10:23
Więcej informacji bym prosił :)
Antylizus 2017-07-15 12:56
Jan niezbędny widać cierpi na syndrom kłamcy. Zgadza się że
rotacja jest tam ogromna bo ludzie nie wytrzymują z tym oszustem i kłamca udaje wielkiego dyrektora a musi pytać o zgodę włoskich panów czy może makulaturę czy złom wyrzucić. A te jego zebrania są żałosne powtarza jedno i to samo człowieku naucz się szacunku do ludzi i pamiętaj to oni pracują na zyski firmy i twoja wypłatę w euro. Swoim lizuskom i pucybutowi największemu z wszystkich daje pod stołem premię a inni dostają ochłapy lub nic ciekawe czy włosi o tym wiedza "Pterodaktylu". Szkoda czasu, nerwów i zdrowia na ta firmę. Włosi lubią klaskać na Jana a on spuszcza głowę i biegnie posłusznie totalny parowiec. Janowi stanowczo wszyscy mówimy NIE.
12
zainteresowany 2017-07-20 12:04
Witajcie
We wszystkich postach, które czytam pojawia się jeden wspólny mianownik.Jest nim mianowicie osoba Pana Jana oraz piękne przymioty które go określają. Nie najlepiej zatem to świadczy o tej firmie,która powierzyła swój los w jego ręce. Stąd moje pytanie, czy rzeczywiście zarobki które tutaj padają są aż tak niskie??
Czy istnieje jakaś ścieżka kariery?? pozdrawiam
2
dawny pracownik 2017-07-20 19:10
Oj tak !Ścieżka kariery jest bardzo wielka! Ale musisz wybrać czy chcesz być hamulcem bez motoru to zahamujesz przy wełnie albo motorem bez hamulca to w najlepszym razie wywalisz się na polerni!
5
Zostaw swoją opinię o ENCKEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENCKEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ