brak logo

AU-PAIR Centrum

Bydgoszcz

Opinie o AU-PAIR Centrum

Aje 2011-08-02 02:45:41
Ostrzegam przed tym pracodawcą!!! ( usunięte przez administratora )
maria k. 2012-01-24 12:41:52
Już pare razy wyjezdzałam z tej firmy i nie mam zastrzeżeń. Stały kontakt z biurem i wszystko było super. POLECAM
1
Luśka 2012-02-28 11:49:13
Wyjeżdzam z nimi teraz w marcu już drugi raz. Za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona. I z oferty i z zarobków. Szkoda, że po mnie miała przyjechac wczesniejsza opiekunka bo bym została tam dłuzej. Ciekawe jaka teraz będzie moja Oma. A pieniązki były wtedy 11, 12 na koncie
estera_z 2012-03-12 10:50:22
Bardzo dziękuję za świetną rodzinę, którą mi znalezliście. Pozdrawiam serdecznie cały zespół. Estera
KORA 2012-12-30 16:15:21
ja tez dostałam świetną rodzinę tylko tyle że wynagrodzenie oszukane i nie w terminie
lewand10 2014-01-28 11:31:30
Moja żona wyjeżdża z tej firmy już drugi raz. Rodzina i praca jest ok, niestety są kłopoty z wypłatą. Spóźniają się po 2-3 tygodnie.
KORA 2014-02-27 18:12:55
AU PAIR CENTRUM a teraz 24 opieka Bydgoszcz..... z daleka
anna 2014-06-23 14:35:58
ja jestem zadowolona, polecam
Dana 2014-07-17 12:46:02
ooo, moja firma :) nie wiem o co chodzi z tymi wpisami, mi się takie sytuacje nie zdarzały, ale może ktoś miał inne doświadczenia. Wiem też że opiekunki bywają różne - są takie co piją, wydzwaniają na kosmiczne sumy, zaniedbują dom i starsze osoby. Potem robią nam niezłą opinię. Trochę już widziałam bo nieraz jechałam taką zastąpić. Ja z nimi wyjeżdżam od 2005 roku, miałam przeróżne oferty, no i u nich zawsze mogę liczyć na pracę w terminie który mi pasuje. Jak była uzasadniona potrzeba to i z zaliczką nigdy nie było problemu. Nie wiem jakie są inne firmy i jak traktują opiekunki, nie mam porównania.
1
Eżbieta 2014-07-17 13:50:06
Współpracuje z tą firmą już bardzo długo, bo aż 5 lat. Takie wynagrodzenie jakie miałam w umowie takie wpływało mi zawsze na konto i to w euro, bo bardzo mi na tym zależało. Panie w biurze są bardzo miłe i zawsze pomocne. Nie mam tej firmie nic do zarzucenia. Jestem wdzięczna za każdą ofertę jaką od nich otrzymałam i dopóki mi sił wystarczy będę kontynuować moje wyjazdy z Au Pair Centrum.
1
Benia 2014-07-17 15:32:45
Pewnie opróżniłyście staruszkom cały alkoholu, zostałyście skreślone z listy opiekunek i teraz wypisujecie " wymyślone bajeczki" żeby oczernić firmę.
3
Nina 2014-07-18 08:06:07
Ja wyjeżdżam z Au-Pair Centrum. Jak ktoś dobrze pracuje to wszystko się dobrze układa. To oczywiste.
2
Dori56 2014-08-01 11:31:10
Dzien dobry Paniom. Ja z t firma wyjezdzam i jestem zadowolona. Jesli macie pytania to chętnie na nie odpowiem, choc nie zawsze mam internet na miejscu.
1
Emilia, Grudziądz 2014-08-19 12:51:25
Własnie dostałam od tej firmy ofertę pracy do opieki nad starszą panią, 1200 euro, dlatego szukam jakiś informacji na ich temat. Chyba się zdecyduje, na początek na miesiąc, jak będę zadowolona i nie będzie za ciężko to zawsze mogę zrobić przedłużenie. Obiecuję, jeśli coś będzie nie tak to na pewno podzielę się tym tutaj.
anna 2014-08-20 14:24:42
Wiola, nie mogłam wcześniej odpisać, byłam 6 tygodni w Niemczech. Pytasz dlaczego polecam? Przede wszystkim za ich szybką reakcję. Miałam różne rodziny i różne sytuacje. Ale nigdy nie pozostawili mnie samej sobie. Było tak, a wtedy pamiętam bardzo zależało mi na pracy, że nie mogłam sobie poradzić ze starszą panią, miała zaawansowaną demencję, do Polski też nie chciałam wracać. Dostałam zaraz nową rodzinę do której mogłam przeskoczyć. Druga najważniejsza dla mnie rzecz to to, że nie muszę martwić się o zlecenie, jeszcze się nie zdarzyło żebym tygodniami na nie czekała. Dzwonię, mówię kiedy mogę jechać i albo wracam do rodziny u której wcześniej byłam albo jadę do innej, nowej.
A zarobki z tego co się orientowałam, a rozmawiam z innymi opiekunkami i parę razy zadzwoniłam do innych polskich agencji, to chyba jest podobnie, nie skłamię też jak powiem, że czasami to są nawet i wyższe, ale to może dlatego, że już długo z nimi pracuję, mój niemiecki też jest coraz lepszy, większe doświadczenie.
1
Beatrx 2014-11-16 16:27:22
Droga Dano zaliczkę to oni biorą od ciebie a nie ty od nich
kjvhodf 2014-11-17 08:17:53
sprostowanie... zaliczkę można otrzymać od rodziny... ja bynajmniej otrzymuję jak potrzebuję
anonim 2014-11-17 12:27:13
hmmm, ja wyjezdzam z nimi od ponad 3 lat, jak się przyjmowałam do nich to żadnej prowizji ode mnie wtedy nie pobierali, nie było żadnych opłat, nie słyszałam też żeby coś się w tej kwestii zmieniło. Może zadzwoń do nich i dopytaj o tą sprawę.
magdalena rybak 2015-01-23 15:35:54
Witam was kochane opiekunki. Ja z Au-pair centrum wyjeżdżam już któryś raz z kolei. Teraz mam podopieczną bardzo spokojną, samodzielną, zarobki 1100 euro, wiem, że jako opiekunka można zarobić więcej, ale tutaj pracy jest niewiele, dobre jedzenie, internet, miła rodzina.
Monika 2015-01-29 11:29:53
zdecydowanie nie polecam, obsunięcia w płatnościach, Pani Magda na recepcji jest bardzo miła i zakłopotana, niestety nikt tam nic nie wie i nikt nie chce pomóc. Nie polecam, czekałam dwa razy na swoją wypłatę po 2 tygodnie. Dramat
Mariola 2015-02-18 12:56:34
Nie polecam au pir centrum z Bydgoszczy - wysyłąją do obozu pracy, stawka jest niska - zarabiają na tym pewnie więcej niż te opiekunki, no i miesiąc czasu opóźnienia w wypłacie. Części pieniędzy w ogóle nie otrzymałam.
teha 2015-04-27 21:48:07
nie polecam pracowałam z nimi 4 lata i za każdym razem problemy z płatnością miejsca pracy ok ale wydostać swoją należność problem z tego co mi wiadomo to każda opiekunka ma tego rodzaju problem rodzina płaci na czas opiekunka po kilkunastu monitach dostaje co najmniej z dwumiesięcznym opóznieniem swoją należność. Nie jest brana pod uwagę zaangażowanie i solidność opiekunki
lado 2016-05-16 21:41:32
Witajcie. Firma jest bardzo dobrym miejscem do rozpoczęcia swojej przygody z tą branżą. Na początku wiadomo , że najważniejsza jest praktyka, którą tutaj łatwo jest zdobyć dzięki pomocy innych. oby tak dalej
Zostaw swoją opinię o AU-PAIR Centrum - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AU-PAIR Centrum