brak logo

Prowent

Łódź

Opinie o Prowent

monter 2011-11-17 19:35:08
Pracuję w tej firmie od kilku lat i nie moge powiedzieć złego słowa. Co prawda czasami zmieniają się pracownicy ale głównie ci, którzy mają ochotę kręcić i nic nie robić. ogólnie firma w porządku
gosc 2012-05-28 08:15:32
nick monter- to pewnie ta dziewczyna na biurze co robi za [usunięte przez moderatora] czyli wszystko
ogólnie odradzam o swoje zarobione pieniądze trzeba chodzić i się prosić .
montarzysta 2012-06-06 11:57:13
Pracowałem w firmie Prowent Łódź przez dość długi czas i pracowałem też w innych firmach instalacyjnych w Łodzi i poza nią. Chciałbym, żeby w mijej następnej firmie była praca tak na bierząco jak w firmie Prowent, zdarzały się lekkie opóźnienia w wypłatach ale zawsze wypłata była w takiej kwocie jak było umówione. Jak pracowałem w poprzedniej firmie to do dzisiaj nie mam pieniędzy. Znajomy pracuje w podobnej frmie i tam ma ciągle lipe z wypłatą. Ja uważam, że w Prowencie są niemałe stawki i fajna atmosfera w pracy
wykonawca 2012-10-10 18:51:32
Niedawno ukończyłem realizację jednej z inwestycji, gdzie Prowent robił wentylację i klimatyzację, jako ich podwykonawca w Sieradzu. Zaczynałem inną inwestycję z innym zleceniodawcą i poprosiłem Prowent o szybsze uregulowanie faktury. Otrzymałem pieniądze przed terminem. Licze na dalszą wpółpracę z tą firmą.
kolo 2012-10-31 12:01:55
Cała ta Firma to Jeden [usunięte przez moderatora] bastion !!! Kradnie szef i nie daje zarobić innym !!! Upadłośc upadałośc upadłość !!!!! To ich czeka !!
I to niedługo !!! Padną szybciej niż muślą !
współpracownik 2012-10-31 13:47:04
Firma Prowent jest smieszną karykaturą przedsiębiorstwa !
Cały czas udaje większą niz jest ,mocniejszą niż jest a w rzeczywistosci to SŁOŃ NA GLINIANYCH NOGACH .
Nie płacą podwykonawcą ,nie płacą za materiały ,na wypłatę czeka pracownik !!! Jest to przeddzień upadłości ,Pozdrawiam [usunięte przez moderatora] . Koledzy tak trzymać ,kupujcie na kredyt więcej nieruchomosci i niepłaćcie nikomu a w przyszłym roku zbankrutujecie !!!
ktosiek 2012-11-02 13:28:45
Witaj przedmówco . Chyba sobie pomyliłeś firmy .Prowent to bagno . PROWENT TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .tak zle jeszcze nie trafiłem ,
Nie płacą za nic ,delegacje ,bhp ,ubrania itp .Totalny i hroniczny brak kasy .Wszyscy chcą z tamtąd uciec ,ja to już zrobiłem i teraz wiem co to normalna firma . Nie polecam ,NIE POLECAM
senior 2012-11-02 13:31:19
NAJGORSZA FIRMA W REJONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOTALNA PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gosc 2013-04-03 21:50:38
pozytywne wypowiedzi na temat tej firmy to jakas jedna wielka sciema. [usunięte przez moderatora], łganie itp. itd - długo by wymieniac. co do sieradza to akurat dokladnie wiem jak bylo i jest to sciema. [usunięte przez moderatora] to mistrz klamstw - kawal gnoja - pojecie firmy na temat wentylacji i klimy na poziomie zerowym. byle by sie dorobic czyims kosztem. przez takie firmy sa zaniżane wyceny i to grubo.
1
gosc 2014-10-16 17:47:27
Zdecydowanie PORAŻKA !!!
2
gość 2014-11-28 18:56:29
mylisz firmy. Ta z Łodzi nie ma żadnych oddziałów ....
Super extra zadowolony Pracownik 2015-03-18 11:27:13
Jest super, jest super, więc o co Ci chodzi...
Rolewski 2015-08-21 14:05:59
Musztarda, keczup i majonez som tu...
zdziwiony 2015-08-21 14:07:04
Tak sobie czytam te opinie z 2012 roku i się zastanawiam o co chodzi. Jest 2015, firma wygląda na stabilną i z informacji płynących z branży ma się całkiem dobrze. pytanie kim byli wizjonerzy rychłego upadku?
och 2016-05-11 09:40:42
Wydaje mi się, że tej oferty pracy już nie ma @Bartek.
Zostaw swoją opinię o Prowent - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prowent