Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-14 22:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w tej firmie od dłuższego czasu i wiem że gdy pracujesz solidnie,masz chęci do pracy to jest wszystko ok,oczywiście są osoby którym nie odpowiada taka praca ale pracują jakiś czas i mają wybór.Nie ma miejsca w Polsce gdzie nic nie robisz a dostajesz tysiące(no może sejm),pierwszy raz spotkałem się np,z przerwą 30min w innych firmach regulaminowe 15min i to z zegarkiem w ręku,
zdjecie uzytkownika
Mrówka - 2015-04-14 22:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez 15 min.ile można sztuk wyprodukować?Pracownik siedzi?Co to jest-firma czy przedszkole?
zdjecie uzytkownika
przodownik - 2015-04-14 22:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu tyle lat i nawet sobie nie zdawałem sprawy, że mamy wydłużaną przerwe
zdjecie uzytkownika
Haha - 2015-04-14 22:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przodownik - 2015-04-14 22:20:19]:
Hahaha...A wiesz w ogóle co tam robisz?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-14 22:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-04-14 21:49:05]:
Akurat to byłby strzał w stopę dla P. Artura bo wtedy równolegle rozpoczął by się proces w sprawie mobingu wobec..... a świadków będzie wielu tych nadal pracujących jak i tych, którzy odeszli z tego getta.
zdjecie uzytkownika
ur - 2015-04-14 23:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2015-04-14 21:45:44]:
ktos pytał o utzrymanie ruchu, jest obecnie 2 i poszukiwana jest jeszcze jedna osoba ,jest to spowodowane dynamcznym rozwojem firmy
zdjecie uzytkownika
kumpel - 2015-04-14 23:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze koledzy nie możecie spac, tak wielki rozwój firmy,jestem ciekaw czy my na dole tez to odczujemy. ?
zdjecie uzytkownika
pytacz - 2015-04-15 06:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [starszy - 2015-04-14 20:49:57]:
Czy uważasz, że nowy dyrektor generalny by przymknął na to oko, skąd te przypuszczenia?
zdjecie uzytkownika
J - 2015-04-15 07:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-14 22:00:39]:
Skoro juz ktoś wspomnial o sejmie to moze pogłosujemy kto nakogo w najblizszych wyborach?
zdjecie uzytkownika
Wiarus - 2015-04-15 08:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-04-14 21:49:05]:
Chcesz wojować z starą gwardią?Czekamy.Po wojence my wrócimy a ty odejdziesz.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-15 10:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze,ze się nic tu nie zmienia...nadal ten sam temat,nudne to juz jest.osoba pisząca te bzdury to osoba bardzo niedowartosciwana i niespełniona zawodowo i prywatnie tez :-) (sadzac po czestych wpisach jego) ,oczernia firmę ,bo nie może sobie darować ze firma się rozwija...zal mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska .firma ok
zdjecie uzytkownika
piszecie bzdury - 2015-04-15 12:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HR nie opiniuje wniosków o urlop, robi to tylko kierownik.
zdjecie uzytkownika
Spokój - 2015-04-15 13:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-04-15 10:58:18]:
Może firma się rozwija lecz na pewno nie Ty.I nie pisz tak brzydko jeśli coś tam znaczysz.Widać inteligencją nie błyszczysz.
zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2015-04-15 20:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie tu podoba
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-04-15 20:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi też
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-04-15 20:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybierz swój nick i trzymaj się niego bo go zmieniasz co 5min(info dla gościa który cały czas oczernia firme i osoby tam pracujące a nie podaje konkretów)podaj konkretne przykłady a na pewno osoby tam pracujące będą mogły odpowiedzieć na Twoje zarzuty.Druga rzecz,jeśli masz racje i dowody to byś się przedstawił i powiedział co Ciebie boli.
zdjecie uzytkownika
Adam(bez zęba) - 2015-04-15 23:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2015-04-15 20:51:54]:
Np może boleć zwolnienie Anny B. w jaki sposób się odbyły i co mi na to odpowiesz?
zdjecie uzytkownika
jk - 2015-04-16 14:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam(bez zęba) - 2015-04-15 23:29:33]:
Tą sprawą pan dyrektor pokazał, że nie jest człowiekiem inteligentym tylko s........em. I taka jest prawda bo sam nam to pokazał.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-16 15:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje w tej firmie, ale czytając powyższe opinie odnoszę wrażenie że to nie ta sama firma. Jak dla mnie firma jest OK. wypłata zawsze na czas, a jeżeli chodzi o szefa to pamiętaj doceniaj to co jest bo zawsze może być ktoś gorszy. Oprócz paru głupoli którzy wypisują powyższe bzdury pracują też tu fajne osoby. Mnie się tu podoba więc polecam.
zdjecie uzytkownika
jk - 2015-04-16 16:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a którzy to głupole i jakie to bzdury piszą?Fajni ludzie są ale na produkcji.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-04-16 22:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam(bez zęba) - 2015-04-15 23:29:33]:
Powiem ci jedno nie podcieraj sobie tyłka żadnym imieniem i nazwiskeim, nie masz szacunku do siebie samego, to chociaż przestrzegaj tego do innych. Ania była również moja koleżanką, wiec nie przywołuj nikogo tutaj buraku. chcesz się dowiedzieć to idź do dyrektora lub najlepiej do dwóch to dostajesz pewnie odpowiedź.czy uważasz,że ktos na forum bedzie ci odpowiadal na takie pytania, gratuluje inteligencji. Podpierasz sie tu ,,starymi,,, jak śmiesz odwoływac do nas, nigdy nie byłes jednym z nas. Niestety, nie moge przywoląc słow co najstarsza i najdłuzej pracująca osoba mowi o tobie, nie wspomne o pozostałych a w szczególnosci osobe odpowiedzialna za b.p. Zaczynalismy mniejwiecej tak samo, ja awansowalem reszta kolegów również. Ten kto chcial to pracował teraz jesteśmy odpowiedzialni za swoje dzialy. My sie tu realizujemy, nie jak ty nieudaczniku - wiec powtarzam nie masz prawa powoływac sie na starszyzne, tym bardziej , że buraku tu juz jakis czas nie pracujesz. Co więcej, dział gdzie pracowałeś ma się więcej niz lepiej, nareszcie zaczął się rozwijać. Masz jaja ..... pytanie bez odpowiedzi Niestety, jak tylko odszedłeś firma zaczęła lepiej funkcjonować, a osoba z twojego działu rozwija sie, a ty ...? . Trudno ci to pojac twój problem. Ja jak mam problem to ide bezpośrednio do osoby zainteresowanej a nie podszywam sie pod różne nicki, i udzielam sie na forum. Każdy wie ktos ty...
Na zakonczenie firma ma sie doskonale,
zdjecie uzytkownika
kl - 2015-04-16 23:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedziałbym pracownicy maja sie doskonale, bo to od nich zależy rozwój firmy, to po pierwsze. a po drugie mi sie tutaj naprawde podoba.
zdjecie uzytkownika
Adam(bez zęba) - 2015-04-17 00:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety prawda o człowieku oczy kole, a jak myślisz dlaczego Artur i Grzegorz odeszli i wielu innym dobrze zapowiadających się pracowników?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-17 15:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, na produkcji tez jest paru fajnych normalnych ludzi. jeżeli ich nie widzisz tzn ze do nich nie należysz.A i G odeszli, co w tym dziwnego? to chyba normalne ze ludzie chca sie rozwijac zdobywac nowe doswiadczenia - zmieniaja firmy itp. Tak robią bynajmniej ludzie którzy chcą coś w życiu osiągnąć.
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-04-17 16:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w biurze i tam też są fajni ludzie, na produkcji również.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RICOR POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie