Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Citizen - 2015-05-26 04:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekają na przewodniczącego.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-26 08:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???? - 2015-05-25 22:05:57]:
Wiecie co? Gadać tylko potraficie o związkach zawodowych i to od dawna a jednak nikt się nie zabrał za ich zorganizowanie. Nie dziwcie się zatem, że dyrekcja się nie boi bo nie ma czego.
zdjecie uzytkownika
Mat - 2015-05-29 17:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZZ coraz bliżej, jest git panowie dyrektorzy
zdjecie uzytkownika
O jeżu - 2015-05-31 08:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-05-26 08:18:28]:
Trzeba zrobić zrzutę na taczkę.Niedługo będzie potrzebna.
zdjecie uzytkownika
Citizen - 2015-05-31 09:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kogo będą wywozić?
zdjecie uzytkownika
zbiura - 2015-06-01 17:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Romanie, tak pan wychwalał swoja osobę na tym forum, że może teraz pan wypowie się na temat zakładanych związków zawodowych. Co pan na to?
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-06-02 09:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [O jeżu - 2015-05-31 08:59:59]:
Niech już nas Pan nie straszy Panie Romanie...
zdjecie uzytkownika
Romana - 2015-06-02 09:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbiura - 2015-06-01 17:31:51]:
Ja..."Jestem za,a nawet przeciw".
zdjecie uzytkownika
Tymon - 2015-06-02 18:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pierdziu, jaki poziom dyskusji. Przecież to patologia! Arturku, przestań szczypać pana Romana i daj mu spokojnie popracować. Bo pan Roman odgryzie ci łapkę i z podkulonym ogonem wrócisz do siebie. Miałeś swój czas i udowodniłeś wszem i wobec, że no... nie nadajesz się. Nie nadajesz się do pracy w zespole, o rządzeniu nie wspomnę. Daj oddech tej firmie i spadaj na sezon nad morze. P.S.Nie zapomnij zabrać ze sobą braciszka. Panie Romanie - trzymamy kciuki, niech w końcu będzie normalnie!
zdjecie uzytkownika
Citizen - 2015-06-02 20:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tymon - 2015-06-02 18:42:51]:
Ty chyba sobie żartujesz? Przecież Artur to dobry szef, a na Panie Romanie jeszcze się wszyscy przejedziemy...
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-02 21:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się P.Artur jest ok...
zdjecie uzytkownika
pozytywny - 2015-06-02 21:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tymon - 2015-06-02 18:42:51]:
Widzę.ze ktoś tu strasznie jadem pluje i nie ma bladego pojęcia o prowadzieniu firmy.a wypowiada się na ten temat.....tym wpisem pokazujesz swoja patologie ...
zdjecie uzytkownika
Karamba - 2015-06-02 23:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Artur się zna.Hahaha...Pracownicy to nie dzieci szkolne.Niestety na nie wiele go było stać oprócz zachęcania do gry w "kosza".Tymon dobrze napisał.P.Artur miał swoje"5 minut".
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-06 11:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tymon - 2015-06-02 18:42:51]:
Tu nie chodzi o Arturka, jemu pan Roman może odgryśc nawet głowę, to chodzi o całą załoge. Jednak wszystkich pracowników chyba nie zwolni.
zdjecie uzytkownika
Won - 2015-06-06 12:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego nie?Na co mu np.taki co będąc zwykłym pracownikiem,został w krótkim czasie kierownikiem?Układy,układziki,cwaniaczki w RICOR?To nie tutaj!
zdjecie uzytkownika
Citizen - 2015-06-06 22:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-06-06 11:06:01]:
Wszystkich nie zwolni, tylko pozbędzie się kluczowych stanowisk i obsadzi na nich swoich znajomych.
zdjecie uzytkownika
zz - 2015-06-07 11:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Citizen - 2015-06-06 22:01:59]:
Raczej nie, juz niedługo bedzie musiał wszystkie zwolnienia konsultowac z nami
zdjecie uzytkownika
Hahaha - 2015-06-07 14:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z wami?Jego będzie interesowała tylko jedna osoba-PRZEWODNICZĄCY.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-12 07:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jego i tak interesuje tylko jedna osoba,,,,,
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-06-12 11:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ay tak zle jest z tym nowym prezesem?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-18 12:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i nastala cisza...pewnie już wszystkich usadzil..
zdjecie uzytkownika
rewolucjonista - 2015-06-19 16:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2015-06-12 11:54:57]:
Bo już nawet siły nie ma, żeby opisywać to co się dzieje... Zresztą ci co pracują to wiedzą jaka nastała polityka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-22 08:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka nastała polityka?? zrobił porządek????
zdjecie uzytkownika
rewolucjonista - 2015-06-22 16:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz w Ricor? Bo jeśli tak to wiesz jak jest a jeśli nie to g... Cię to powinno interesować!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-22 23:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zbyt mądry to ty chyba nigdy nie byłeś.Oby nowy prezes zrobił porządek z takimi śmieciami.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RICOR POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert