Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
na bank - 2015-05-18 20:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niby - 2015-05-18 19:40:12]:
Na bank pisze to PAN prezes, chce nas zastraszyć, przestraszonymi ludźmi łatwiej jest kierować.
zdjecie uzytkownika
biurowy - 2015-05-18 20:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie praca w tej firmie dawała satysfakcję i nie wiem dlaczego Prezes chce wprowadzać zmiany w firmie która funkcjonuje dobrze.Niestety zmiany które wprowadzi Prezes mogą mieć odwrotny skutek.
zdjecie uzytkownika
biurowy 2 - 2015-05-18 20:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biurowy - 2015-05-18 20:39:37]:
Zgadzam się w 100%. Ja bardzo lubię swoją pracę, dobrze pracuje mi się w Ricor ale widmo zmian, które planuje prezes spędza mi sen z powiek. Szkoda, że tak to wygląda :(
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-05-18 22:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego do p. Romana mówicie prezesie skoro on nim nie jest, a prezesem nadal jest Sean Collins oto wyciąg z krs:

FIRMA RICOR POLSKA SP Z O O
Status Podmiot aktywny
Adres rejestrowy ul. Świętego Michała 56
61-005 Poznań, wielkopolskie
Telefon stacjonarny +48 (61) 877 22 31


Fax +48 (61) 877 22 31
WWW http://www.ricor.co.uk
E-mail biuro.ricor@gmail.com
NIP 778-14-48-229
REGON 300624056
KRS 288301
PKD 25.99.Z - Produkcja pozostałych gotowych wyrobów metalowych, gdzie indziej niesklasyfikowana
Data wpisu 2007-09-13
Miejsce wpisu Poznań
Rozpoczęcie działalności 2007
Forma prawna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Osoby zarządzające Collins Sean - Prezes Zarządu
Czeszewski Artur Marian - Wiceprezes Zarządu
Ostatnie dostępne zatrudnienie 20
zdjecie uzytkownika
UK - 2015-05-18 23:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Roman za moment będzie figurował w KRS, formalności w trakcie.
zdjecie uzytkownika
UK - 2015-05-18 23:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak panie Romanie będzie pan figurowal w KRS, tylko znowu najpierw pan pisze ze prezesem jest Sean, a za chwile odpowiada pan sobie samemu, że formalnosci w trakcie. Czy tak zachowuje sie prezes?
zdjecie uzytkownika
tj - 2015-05-19 01:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Artur tez sam o sobie tutaj pisze, wojna o stołek jest.
zdjecie uzytkownika
biurowy3 - 2015-05-19 12:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biurowy - 2015-05-18 20:39:37]:
Lubię pracę.Praca mnie fascynuje.Mogę siedzieć i patrzeć na nią godzinami.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-19 14:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smutne to wszystko, bo kultura osobista Pana Romana pozostawia wiele do życzenia. To w jaki sposób się zwraca do mnie ale również i do innych pracowników to poniżej poziomu stanowiska, jakie zajmuje.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-19 18:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-05-19 14:14:53]:
Faktycznie, dosyć impulsywny to człowiek.
zdjecie uzytkownika
patrzę i nie wierzę - 2015-05-19 18:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie impulsywny, ale na pewno bezkompromisowy i apodyktyczny, traktuje ludzi z góry i bez szacunku...
zdjecie uzytkownika
UK - 2015-05-20 13:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki załóżcie związki zawodowe bo tylko to da wam jakieś słowo sprzeciwu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-20 16:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [UK - 2015-05-20 13:26:39]:
Coś w tym jest. Ale pewnie nikt nie wie jak się za to zabrać, bo gdyby było inaczej to związki były by już dawno.
zdjecie uzytkownika
mat - 2015-05-21 00:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy 10 osób by zarejestrować związek zawodowy a później przedstawić ten fakt dyrektorowi i pozamiatane.Więc do dzieła chłopy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-21 08:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego tak po nim jedziecie? P. Roman musi się wdrożyć zapoznać ze wszystkim, i będzie dobrze. Tam gdzie ostatnio pracował nie narzekali a ze dużo pali....stresik nowościami.
zdjecie uzytkownika
pracoholik - 2015-05-21 13:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo chce wymieniać dobrych ludzi. Rozumiem, że musi się wdrożyć, ze wszystkim zapoznać, ale czy to go upoważnia do zwracania się do ludzi w chamski sposób?
zdjecie uzytkownika
No - 2015-05-21 13:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracoholik - 2015-05-21 13:16:52]:
Co rozumiesz "w chamski sposób?"
zdjecie uzytkownika
? - 2015-05-21 14:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-05-21 08:14:30]:
A skąd ta pewność, że tam gdzie pracował ludzie nie narzekali na Pana Romana?
zdjecie uzytkownika
pracoholik - 2015-05-21 15:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [No - 2015-05-21 13:48:54]:
Bliżej popracujesz z Panem Prezesem to bedziesz wiedział o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
Mat - 2015-05-22 00:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok czas sprawy wziąć w swoje ręce czy są chętni do związków zawodowych wśród nas? szukam jeszcze 7 chętnych bo 3 już mam.
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-05-22 07:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mat - 2015-05-22 00:48:04]:
Ja jestem chętny.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-25 08:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak Pan Prezes sobie radzi???
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-05-25 22:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to się stało, że gdy na forum zaczęto organizować założenie związków zawodowych, P.Roman i p. Artur przestali się wypowiadać na tym forum?? co sie z nimi stało strach ich obleciał??
zdjecie uzytkownika
Citizen - 2015-05-26 04:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekają na przewodniczącego.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-26 08:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???? - 2015-05-25 22:05:57]:
Wiecie co? Gadać tylko potraficie o związkach zawodowych i to od dawna a jednak nikt się nie zabrał za ich zorganizowanie. Nie dziwcie się zatem, że dyrekcja się nie boi bo nie ma czego.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RICOR POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert