Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Siema - 2016-01-25 19:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj żebyś się kurwa nie zdziwił jak wam tam duży ze stolkow spadną i zaczniecie sami zapierdalac na prasach
zdjecie uzytkownika
kpina - 2016-01-26 00:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Siema - 2016-01-25 19:13:00]:
nie żartuj sobie,co rusz widze jak kilku z prasy nie ma co robic albo przychodza łebki na nadgogdziny kreca sie jak smrod po firmie co najwyzej posprzataja.Praca na robotach jest od was zalezna Roman powinien przejzec na oczy ktore [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuja a ktore sie opierdalaja Artur przynajmniej to w ryzach trzymał a teraz kazdy robi co chce,co do kontroli jakosci....ludzie czas najwyzszy zabrac sie do pracy a nie zrzucac swoje obowiazki na szeregowego pracownika.Ta firma ma szanse byc normalna jak po przeprowadzce polowa ludzi odejdzie przynajmniej bedzie szansa na normalnych ludzi do wspolpracy
zdjecie uzytkownika
Co?? - 2016-01-26 12:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kpina - 2016-01-26 00:39:13]:
Jaka jest logika twojej wypowiedzi?Ludzie przychodzą na nadgodziny do pracy przy prasie i nie maja co robić?To po co te nadgodziny?Trzeba zapłacić więcej tylko dlatego,żeby ktoś się miotłą podpierał?Jak to a "teraz każdy robi co chce"?Ktoś pisał,że kierownik produkcji jest też od przyjmowania i zwalniania pracowników.Z jednym się zgodzę wasz prezes powinien przejrzeć na oczy i wywalić tego kierowniczka na zbity ryj.
zdjecie uzytkownika
kpina - 2016-01-26 17:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Ludzie przychodzą na nadgodziny do pracy przy prasie i nie maja co robić?"ależ robią, dezorganizują innym prace ewentualnie ściemniają kawusia miotełka sraka ploteczki i już dwie-trzy godzinki plus 50% w kieszeni.Albo sa zmiany albo wszyscy zacznijcie chodzic jak chcecie,prezes i tak sie zgodzi na wszystko patrzac na te pseudo firme cieszy się ze ktos w ogole chce tu przychodzic.Kto pracuje w ricorze? myslisz ze wszyscy maja rowna pensje? ze ten na robocie przydupasik ma tyle co ty na prasie? prawda taka ze tu pracuja ludzie ktorzy maja ugadane siano! potem ci co maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i maja blisko a na koniec desperaci. Ilu nowych z agencji znowu przyszlo? posiedza ile? tydzien albo dwa? czy ktos z serwisu personalnego w ogole zostaje tu na dluzej? firma kpina praca kpina ludzie kpina, miejsce sztucznych uprzejmości i makabrycznych mysli
zdjecie uzytkownika
uk - 2016-01-27 00:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty to pewnie jestes tym desperatem
zdjecie uzytkownika
Śmieszek - 2016-01-27 15:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uk - 2016-01-27 00:48:54]:
Powiedział imigrant,bądź pechowiec co mu angol matke rucha
zdjecie uzytkownika
pracus - 2016-01-27 15:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie się podział Kapo? Wyjechała delegacja z uk, w tym nasz polsko-angielski kolega i Kapo zniknął. Przypadek? Nie sądzę........
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-01-27 15:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Śmieszek - 2016-01-27 15:11:56]:
Ty za to jesteś głupszy od tego psa,co ci pępowinę przegryzł.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-27 19:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracus - 2016-01-27 15:37:57]:
Pewnie, że nie przypadek, jak jest ktoś z UK to prezes udaje zaangażowanego, potem to ma to w D. jak coś, zawsze może zgonić na pracowników.
zdjecie uzytkownika
studiuje prawo - 2016-01-28 00:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najkrótszy okres pracy wykonywałem w tej firmie.Gorąco odradzam każdemu,już po kilku dniach widać co to za kołchoz.Szyt chamstwa które kuje w oczy sięga tam zenitu,wykorzystywanie pracownika z agencji serwis personalny na porządku dziennym ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by ci co maja stałą umowę mogli się opierdalac i nazwijmy to "szkoleniem".Nie wazne czy masz spokojna fuchę na robocie czy katujesz się na prasie ta sama stawka.O określonych godzinach jest tam tylko kierownik produkcji kompletnie nieświadomy tego co sie dzieje,brak lidera,brak brygadzisty.Rządzą się tam pracownicy z maks rocznym stażem pracy zapominając że są tylko tępymi popierdółkami które mają nasrane w głowie.Normy które obowiązują wykonalne są jedynie na robotach jak trafiasz na prase to od razu to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] BHP nie istnieje,prezes traktuje ludzi jak bydło zresztą biurowi też.Kategorycznie odradzam podejmowania się pracy w tej pseudofirmie jak i nie polecam wspolpracy z agencja serwis personalny na grunwaldzkiej.
zdjecie uzytkownika
zierzant - 2016-01-28 09:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w której pracują same cielaki ,z prezesem włącznie na czele ,robią nadgodziny bo części nie maja,prezes nie potrafi zająć się produkcja bo tak naprawdę nigdy tego nie robił,jak cos nie wyjdzie do zgania na kierownika produkcji,który się miota,prezes który niby niby na wszystkim się zna...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-01-28 09:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z agencji dostałem propozycje pracy w waszej firmie,ale po tych wpisach co czytam nie jestem pewien ,czy chcemy tam iść,jest tam tak źle?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-28 16:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak źle. mqiPm6KbopObn5Omkps=
zdjecie uzytkownika
Miś - 2016-01-28 20:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łubu dubu, Łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu..
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2016-01-28 23:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roman ma ksywe w firmie- "tytanic":)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-01-28 23:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO WIEM,CZEMU NIE TITANIC:)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-01-30 00:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu titanic?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-31 16:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@studiuje prawo. A Ty co na wczasy tutaj przyszedles czy pracowac, ze krytykujesz jak bylo. Poszukaj sobie innej pracy gdzie Ci beda placic za lezenie i glaskac po glowce i koniecznie daj znac gdzie jest tak dobrze.
zdjecie uzytkownika
snikers - 2016-01-31 16:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-01-30 00:08:58]:
Bo tonie ...
zdjecie uzytkownika
Odp. - 2016-01-31 17:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-31 16:33:48]:
W twojej chacie,gdy jesteś w robocie.
zdjecie uzytkownika
welzewiusz - 2016-01-31 19:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ,ze w ricor nie płacą wszystkich nadgodzin?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-31 19:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrza na koniec miesiaca na kamery i jak ktos lazi i gada z innymi w nadgodzinach zamiast robic to mu nie placa
zdjecie uzytkownika
welzewiusz - 2016-01-31 19:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy to prawda ,ze rekordziści maja po 100 i więcęj nadgodzin w miesiącu?,a kodeks pracy mówi ,ze 48 godz w tyg to max całej pracy!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-31 19:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieprawda, wrogowie firmy rozpuszczaja takie plotki
zdjecie uzytkownika
welzewiusz - 2016-01-31 19:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy to prawda ,ze P.I.P zawita do ricora w niedługim czasie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-31 19:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieprawda, juz byli, wrogowie firmy sa zawiedzeni, ze nie udalo im sie wielce zaszkodzic, kontrola wypadla bez wiekszych zastrzezen oprocz mandatu za zasrane kible i ryzyko rozwoju epidemi salmoneli
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-01-31 20:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.I.P.powinna sprawdzić te nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-01-31 21:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MR "tytanic"jest słaby i wszyscy wiemy o tym:),no może poza kontrolą jakosci i jedna osoba z biura:),obłude tytanica nam wcisneli!!!,nikt go nie lubi,ale co zrobic...trzeba sie meczyc jeszcze troche:)
zdjecie uzytkownika
kabel - 2016-01-31 21:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIP nic nie wykaze, bo wykonuje swoje kontrole tak samo jak nasza kontrola jakosci swoje.
zdjecie uzytkownika
ferdynand - 2016-01-31 22:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie tytanic:),czesem lepiej zejść na drugi plan,niż firme zatapiać:)
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2016-01-31 22:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PRAWDA!!!,roman spójrz w lustro i sam sobie odp na co cie stać:)

zdjecie uzytkownika
old surehand - 2016-01-31 22:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ricor jest dla ludzi z wizją,kocham tam być,wszystko mi tam pasuje,nawet te odglosy z erfura:),szkoda ,ze mamy tak slabego teraz menadżera...
zdjecie uzytkownika
prasa - 2016-01-31 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mamy jakiegoś menadżera? :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-01 00:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ricorze mozna wszystko, nawet pracować w świeta, prezes jest nietykalny
zdjecie uzytkownika
niunia - 2016-02-01 00:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-31 19:22:16]:
na hali jest jedna dzialajacca kamera,reszta to atrapy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-01 15:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto Wam każe przychodzić w święta? Nikt was do niczego nie zmusza..
zdjecie uzytkownika
nie - 2016-02-02 11:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tonący brzytwy się chwyta ....
zdjecie uzytkownika
QQ - 2016-02-02 13:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to do cholery ma być,tabun nowych z agencji tylko pierdołami się zajmuje!po 2-3 osoby na robotach po 2 ramki czyszczą,szlifują. Cała ta rodzinka nowa co przyszła to banda nierobów! Maciej weź ogarnij swoich ludzi! po cholere bierzecie nowych jak nie mają co robić!to już jest przegięcie!jeszcze do tego ludzie walą nadgodziny jak chcą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-02 21:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tych wszystkich nierobow zostana wybrani Ci najbardziej pracowici, reszte sie wywali
zdjecie uzytkownika
\w/ - 2016-02-03 07:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śmieszni jesteście,najbardziej plują jadem ci którzy nic nie robią.Roboty i kontrola jakości powinny być wzięte za morde a prasa lepiej zorganizowana i doprowadzone do porządku . Naprawdę Roman prezesowanie to nie tylko cyferki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-04 23:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [\w/ - 2016-02-03 07:17:02]:
prezesiku a może titanicu, tak łatwo rozszyfrować twoje posty. Nie czepiaj sie kontroli jakości bo szybko wypadniesz z tych butów.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-05 15:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O którą rodzinę chodzi?
zdjecie uzytkownika
nowynowy - 2016-02-05 17:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie, jesteście mądrzy tylko, jeśli was nie widać. rąbiecie sobie dupy, a w pracy przesyłacie fałszywe uśmieszki i przywitanka.
dlaczego nie pójdziecie z tym wszystkim do prezesa, czy kierownika produkcji i nie wydusicie z siebie tego, co was boli. co, boicie się, że zostaniecie bez pracy? czego się boicie, skoro tak bardzo wszystko wam nie odpowiada? wszyscy chcecie robić porządek, a tak naprawdę boicie się palcem ruszyć. wszyscy jesteście tacy mądrzy, wypisujecie te pierdoły, ale nikt nie jest na tyle odważny, żeby powiedzieć to głośno. napisać każdy potrafi.
jeśli się nie podoba, to się zwolnijcie. na sto procent znajdą się chętni, którzy ucieszą się z pieniędzy za to wasze "nic nie robienie, prostactwo, tytaniki, rodzinki, obelgi, brak szacunku" i resztę tych waszych mądrości, którymi zasypujecie już prawie 30 stron durnych komentarzy nie mających żadnego, nawet najmniejszego sensu.
nikt was nie trzyma w tej firmie na siłę. no, bo co, trzyma? aż tak bardzo wam się nudzi? teraz jest luźno, kręcimy się po hali, ściemniamy, fajeczki, kaweczki, komóreczki, ale jak przyjdzie co do czego i zacznie się zapierdol, to te wasze wszechstronne obelgi zmienią kierunek. zaczniecie narzekać na zapierdol, na 'chu*jowych' kierowników, którzy pragną szybszego tempa pracy, na nadmiar pracy i cholera wie co jeszcze.

zapraszam wszystkich odważnych w świecie internetu, w poniedziałek o 14:00 na zbiórkę pod biurem kontroli jakości. popatrzcie sobie w oczy i wtedy zacznijcie swoją debatę. może być śmiesznie.
no i niech zgadnę, czy wtedy będziecie tacy mądrzy :-)
zdjecie uzytkownika
OMFG (_Y_) - 2016-02-05 19:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wy jesteście w stanie podać chociaż kilka pozytywnych rzeczy na temat tej firmy?
zdjecie uzytkownika
nikczemnynick - 2016-02-05 19:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mhm tu ci pierdzielą o normach dzień w dzień jak praca na robocie jest nieprzewidywalna, albo coś się spierdoli albo norma do śniadania na cały dzień wyrobiona,prasa cały czas zaiwania jeszcze chłopaki na nocce tak pruli ze pp6 rozjebali,wszyscy psy wieszają na kontrole jakości a te słodkie nieroby sa mi na rękę.Jak mam za nich dokonywać pomiarów to niech tak będzie,karta pracy będzie wyglądać tak 20min czas produkcji 40min czas pomiarów.Uwielbiam jak mi sie cos spierdzieli, Ide wtedy tylko raz poprosić kogoś do mnie i nie kontynuuje pracy bez wizyty jakościówki czy utrzymania ruchu,mam wyje*bane nie chodzę za nimi nie szukam ich a że nie raz trzeba na nich czekać z blisko godzinę to mi to tylko na rękę.Tak jak już tu ktoś napisał,trafisz na prase to z miejsca rezygnuj,trafisz na cokolwiek innego to żyjesz jak pączek w maśle true
zdjecie uzytkownika
ZAŁOGA - 2016-02-05 21:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie titanic-czas pakować walizki...:)
zdjecie uzytkownika
welzewiusz - 2016-02-05 21:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarna też niech sie rozgląda powli za inna praca:)- uboty juz poplynely na wyspy:)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-05 22:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roman to wielka sciema, napewno Maciek byłby lepszym prezesem. Przynajmniej wszystko by było poukładane i na miejscu, no i umie sie ując za pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-05 22:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos coś na temat wyjazdu do Czech?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-05 23:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem, widzialem w reklamie, w playu do "tszech" ma za darmo :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert