Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rada - 2016-02-29 20:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota się nie klei?Problemem jest prezes czy kierownik produkcji?Jak sądzisz,kto wyleci pierwszy?
zdjecie uzytkownika
brodacz - 2016-02-29 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak świat światem,tacy ludzie jak p.Roman ida po trupach do celu,taki ma charakter...chyba się juz przekonalismy ,na poczatku mydli ci oczy , "niech PAN się nie boi " a później po jakimś czasie,robi wszystko ,aby cie wywalic i wymienić na kogoś innego ,jest to człowiek o dwuch twarzach,mam nadzieje,ze się przkonacie ja się juz przekonalem
zdjecie uzytkownika
brodacz - 2016-02-29 20:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie dobra Rada ,nie wszystko od kierownika zależy i chyba PAN dobrze o tym wie ,
zdjecie uzytkownika
hi hi - 2016-02-29 20:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sprawdzian - 2016-02-29 16:04:57]:
Integracyjne juz dawno zrobiles chyba zrobiles ,nie musi PAN robić
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-02-29 20:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie co ja tu widzę? Że wszystko zależy od prezesa, nie wiem po co zatrudnia specjalistów skoro nie mają oni nic do powiedzenia, ani w kwestii jakości, ani w kwestii planowania produkcji, w kwestii maszyn i bhp. Ludzie się boją racjonalnych decyzji podejmować bo prezes przyjdzie, uderzy pięścią w stół i jest po temacie. Kierownik jak to cielę chodź za prezesem i nawet swojego zdania nie powie. Nikt nie ma nic do powiedzenia i obojętnie kto będzie pracował na miejscu obecnych managerów nic się zmieni. Zmieni się dopiero wraz ze zmana zarządzającego, najlepiej na anglika, wtedy jest dla tej firmy jakaś nadzieja.
zdjecie uzytkownika
grafolog - 2016-02-29 20:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brodacz i hihi to znowu ta sama osoba, żenujące..
zdjecie uzytkownika
Rada - 2016-02-29 20:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brodacz - 2016-02-29 20:21:51]:
Panie brodacz.Akurat pańska dobra Rada nie jest mi do niczego potrzebna.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-29 20:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Roman to człowiek bardzo dwulicowy, kto jeszcze nie poczuł tego na własnej skórze niech uważa.
zdjecie uzytkownika
pulapka - 2016-02-29 21:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak komus cos nie pasuje tam sa drzwi i dowodzenia
zdjecie uzytkownika
racja - 2016-02-29 21:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-29 20:53:54]:
Nie ma rady trzeba będzie informować Anglie na bieżąco jak prezes zarządza firmą, jeżeli nie to może trzeba poinformować, klientów o praktykach Romana wobec pracowników. Mamy wiele rozsądnych osób w firmie,( jakość, produkcja w utrzymaniu r. ) i wiele innych, to nie mozliwe że jeden leniuch i prowokator może nami manipulować.
zdjecie uzytkownika
głos z hali - 2016-02-29 21:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby każdy komu się nie podoba miał wyjść przez te drzwi to zostałbyś romus w tej firmie sam.
zdjecie uzytkownika
do dziela - 2016-02-29 21:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zróbmy coś wreszcie zamiast tylko gadać, Anglicy właśnie przyjechali, niech ktoś bliżej tematu z nimi porozmawia, my nie znamy angielskiego poza tym oni z nami raczej gadać nie będą...
zdjecie uzytkownika
to koniec - 2016-02-29 22:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz prezes Roman zwany titanikiem, tonie pionowo w dół, ma kontrole od szefów z Anglii, John B. i Sean C. trzeba wysłac emaila do nich bo prezes na kamerach obserwuje, niech poznaja go blizej, bo co sie w hali dzieje to sami widzą.
sean.collins@ricor.co.uk
john.beary@ricor.co.uk
zdjecie uzytkownika
pułapka - 2016-02-29 23:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłym pracownikiem firmy ricor i uważam że każdy jest kowalem swojego losu, może zmienić pracę jesli mu coś nie odpowiada a nie tylko narzekać na swojego pracodawce
zdjecie uzytkownika
hala - 2016-03-01 05:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za maile ale my nie znamy tu angielskiego. Dlaczego nikt z biura kto zna angielski nie pogada z nimi? Macie większe możliwości niż my.
zdjecie uzytkownika
biuro - 2016-03-01 07:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hala - 2016-03-01 05:06:29]:
Z biura nikt sie nie odważy rozmawiac twarza w twarz z Anglia , wszyscy sa przestraszeni po ostatnim razie..., lecz czekaja że ktos zacznie i dalej sie dołączą.
zdjecie uzytkownika
pomysł - 2016-03-01 07:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może trzeba poprosić kogoś z Polaków pracujących w ricor uk żeby przetlumaczyli anglikom to co jest napisane na forum? Może wtedy się sami zainteresują?
zdjecie uzytkownika
koleś - 2016-03-01 07:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tej Blazej a może Ty nam pomożesz? Przyjeżdżasz tu to widzisz jak jest, na własnej skórze odczuwasz skutki tej dezorganizacji. My już tu nie dajemy rady! W pl nikt nam nie pomoże bo wszyscy się boją.
zdjecie uzytkownika
kr - 2016-03-01 08:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego wy się boicie ,są teraz Anglicy wykorzystajcie to, i to szybko bo zgoni to wszystko na was i kierowników ,chyba jest jakaś osoba która choć trochę zna angielski
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-01 10:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są ludzie którzy znają angielski ale wszyscy się boją so nich iść.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-01 21:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha powiedziałem Anglikom przy piwku o tym waszym pseudo buncie. Ale mamy ubaw. Naprawdę myślicie że ich to obchodzi?!
zdjecie uzytkownika
kt - 2016-03-01 21:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2016-03-01 21:24:35]:
Masz racje prezesie, najlepiej bezpośrednio pisać do klientów, może to ich zainteresuje. Ale przed tym UK bedzie poinformowana o tym co napisałeś.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-01 22:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha
zdjecie uzytkownika
szok - 2016-03-01 22:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezesie, wstyd za pana, nie rozumiem dlaczego zniża się pan do poziomu dyskusji toczącej się na tym forum.
zdjecie uzytkownika
Bean - 2016-03-02 07:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My byc zadowulni z roman. On dobrze robi z plantem. Lepszy ebit u nas narzekać tez na warunki co za roznica liczy sie cash
zdjecie uzytkownika
BambrrMen - 2016-03-02 07:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co je?Robote mota to pracujta i nie neżekejta a nie siedzita i nażekota.Przecie uni wuhta potrzebujeta.
zdjecie uzytkownika
uk - 2016-03-03 10:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2016-03-01 21:24:35]:
norma dla pana omawiać takie sprawy przy piwku.....ale chyba nie dla Anglików
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-03 17:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Go.wno wiesz chlopcze. Robicie z nich nie wiadomo kogo oni maja gdzieś pracowników nie to co ja.
zdjecie uzytkownika
MX - 2016-03-04 11:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A miałem wysłać właśnie CV.... ale po tym co czytam to z od tej firmy jak najdalej...
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2016-03-04 13:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpuść sobie, ja byłem na rozmowie z prezesem i kierownikiem i mila rozmowa to nie była.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-04 20:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto miękkim dytkiem robiony niech se odpuści bo to za dobrą firma dla takich.
zdjecie uzytkownika
Alf - 2016-03-06 19:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tępota twojej wypowiedzi jest równa chamstwu,które ją cechuje.Nic dziwnego,że kandydat nie miał przyjemności w rozmowie z takimi typami.Inteligenci w RICOR z słomą w butach.
zdjecie uzytkownika
Bamber - 2016-03-06 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My tutaj na mięczaki nie gramy.
zdjecie uzytkownika
Zgniatacz blachy - 2016-03-07 04:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedynie na silnych i głupich.Najlepiej z Agencji Pośrednictwa Pracy.
zdjecie uzytkownika
eugen - 2016-03-09 10:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę zboczyliście, że tak powiem z toru tej dyskusji niczego konkretnego się nie dowiedziałem a staram się o stanowisko Inżyniera Jakości tyle, że z ogłoszenia niewiele wynika, moglibyście pomóc i napisać czy warto się starać?
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-09 19:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie absolutnie nie. Kto zadaje takie pytania na forum znaczy, ze miękkim dytkiem robiony. Takich nam nie trzeba!
zdjecie uzytkownika
załoga - 2016-03-10 22:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nasz prezes cały czas siedzi na tym forum i komentuje to znaczy ,że miękkim dytkiem robiony. Takiego lenia i prowokatora niech smród prowadzi, trza sie pozbyć zbędnego balastu dla firmy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-11 12:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty sam mu pewnie najwięcej w tyłek włazisz a tutaj anonimowo odreagowujesz :).
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-11 21:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-03-11 12:23:59]:
Może i tak, ale nadejdzie tak chwila że mu wszystko wygarnę.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-12 07:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co wtedy się popłakać mam?
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-03-13 08:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam świadkiem ,,kilku rzeczy'' Roman , proszę nie zapominaj.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-13 18:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz mi skoczyc. (usunięte przez administratora). Wiesz i tyle
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-03-13 20:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inni tez widzieli ...
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-03-13 23:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2016-03-13 18:51:21]:
Wiem wystarczająco prezesie......
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-14 17:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tym zrobisz miękki dytku? ...
zdjecie uzytkownika
pracus - 2016-03-15 10:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jakieś konkrety a nie przepychanki slowne
zdjecie uzytkownika
UK - 2016-03-15 20:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do roboty dytki a nie do plotek.
zdjecie uzytkownika
zacy - 2016-04-09 16:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! Wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na kierownika jakości? Chętnie bym się załapał, bo wymagają odpowiedniego doświadczenia i liczą na odpowiednie pakiety benefitów. Szkoda, że nie określili jakie umowy zawierają.
zdjecie uzytkownika
kier - 2016-04-19 11:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zacy - 2016-04-09 16:42:36]:
Juz cie nie chcemy dytku, takie pytania na forum...
zdjecie uzytkownika
Siema - 2016-04-28 20:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ty możesz lizodupie piszesz jak byś conajmniej wiedział kto chce ta prace siemasz dna jak i Roman ja bym mu dupy nie lizal na twoim miejscu bo jak jemu się noga powinie to będziesz w kłopotach

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert