Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
henry - 2014-07-17 12:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgodze sie z tym co napisal ja. zdecydowanie jeden bedzie pacowal za najnizsza krajowa inny pogardzi to pewnie wszystko zalezy od tego w jakich warunkach kto zyje i co jest mu potrzebne. jak dla mnie ta niewielka kasa pewnie wystarczy - nie musze zyc w luksusie i jakis uper warunkach. zeby dostac prace to mam do nich napisac po prsotu maila?
zdjecie uzytkownika
Joker - 2014-07-17 13:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie musisz żyć w luksusie i jakiś super warunkach,a mieszkasz w lesie lub pod mostem to ta niewielka kasa na pewno tobie wystarczy.Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Kali z Afryki - 2014-07-17 15:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-07-17 09:07:25]:
Kolego mylisz się Dyrektor A.Cz. nigdy nie podchodzi i nie dziękuje za dobrą robotę. Wręcz przeciwnie pewnie bedzię Cie obserwował i jak coś to przez kierownika lub lidera każe pracować szybciej, chodzić szybciej itp... Poza tym on nawet "Dzień dobry" nie umie powiedzieć pracownikowi bo to są.......
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-07-17 16:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie przesadzajmy, nie mieszkam pod mostem albo w lesie. mam skromne mieszkanko z moja zona i chcialbym zebysmy mieli za co zaplacic rachunki i miec na jakies male albo troszke wieksze przyjemnosci. taki normalny tryb zycia
zdjecie uzytkownika
kali chce cie - 2014-07-17 17:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kali czy masz chłopaka ? Jeśli cos ci przeszkadza w chodzeniu to pełen szacun.
znam miejsce gdzie można popływać bez krepacji.
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-07-17 17:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henry - 2014-07-17 12:52:49]:
henry jeżeli chcesz prace to idź bezpośrednio do firmy, tak jak ktoś wspomniał liczy się szybkość i chęć do pracy bez umiejętności- to na początku. Nie wiem jakie masz wymagania co do kasy ale agencje nie za wiele płacą, na umowę możesz liczyc dopiero po 8-10 miesiącach. krótko mówiąc wal w ciemno na pewno cie przyjmą, kasa mała do przetrwania, potem możesz w trakcie szukac coś innego. Ja tak zrobiłem. teraz mam ric.. w d...
zdjecie uzytkownika
Kali z Afryki - 2014-07-17 23:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kali chce cie - 2014-07-17 17:07:30]:
za krótko kolega pracuje w Ricorze żeby się obiektywnie wypowiadać, pożyjemy zobaczymy jak szybko zmienisz zdanie o niemocie dyrektorze, tak słabego człowieka na takim stanowisku jeszcze nie widziałem i tyle w tym temacie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kali z Afryki - 2014-07-17 23:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
za krótko kolega pracuje w Ricorze żeby się obiektywnie wypowiadać, pożyjemy zobaczymy jak szybko zmienisz zdanie o niemocie dyrektorze, tak słabego człowieka na takim stanowisku jeszcze nie widziałem i tyle w tym temacie. Generalnie człowiek ten ma przejawy prl-owskiej milicji lub niemieckiej......
zdjecie uzytkownika
Tobi - 2014-07-18 05:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kali chce cie - 2014-07-17 17:07:30]:
Zwracasz uwagę na słowa "chodzić szybciej",lecz nikt nie komentuje słów "pracować szybciej".Jaki z tego wniosek?Cała prawda o Ricor-PRACOWAĆ SZYBCIEJ.Hahaha...złapały się dwa jelenie,w tym jeden gey.
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-07-18 12:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doradco, faktycznie Ty masz dobry pomysł. przecież można pracować za słaabsze pieniądze i szukać sobie czegoś nowego lepiej płatnego. zdecydowanie taka opcja podoba się mi najbardziej. ja tam i pracować szybciej mogę - wystarczy zacząć z mniejszym tempem i dopiero potem je zwiększać sukcesywnie ;)
zdjecie uzytkownika
Jo - 2014-07-18 13:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henry - 2014-07-18 12:57:36]:
Tak,to się nazywa tzw.docieranie świeżego mięsa.
zdjecie uzytkownika
Tobi - 2014-07-18 14:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tobi - 2014-07-18 05:23:15]:
Gdzieś zniknął wpis tego drugiego jelenia.Odp.dla niego:Tu nikt nie chce zaistnieć.Nawet tak dla hecy.Przez oddział Ricor przeszło tylu ludzi,że każdy pisze co chce i nie jest to zabronione.Do ciebie to krzyk w tłumie?Jeśli nie jesteś ze wszystkiego zadowolony w Ricor to powiedz swoje zdanie dyrektorowi.Przecież jest On dla Ciebie osobą z klasą i szanujesz takich.Wysłucha Ciebie.Chyba,że ma o Tobie inne zdanie.Co do ostatniego zdania,nie komentuje.Nie posiadam zdolności telepatycznych.Aha,nie wysilaj się nad pisaniem słów niecenzuralnych,bo jak widziałeś admin usuwa.
zdjecie uzytkownika
1:0 - 2014-07-18 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kali z Afryki - 2014-07-17 23:38:20]:
Hahaha...Dobre.+1 pomocna opinia.
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-07-18 16:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z takim stwierdzeniem sie jakoś nigdy nie spotkałem, ale całkiem śmieszne. myślę, ze taka taktyka jest dobra. a jakaś osoba która pracuje aktualnie w ricorze jest w stanie mi napisać jaka stawkę mi zaoferują?
zdjecie uzytkownika
Kali z Afryki - 2014-07-18 17:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henry - 2014-07-18 16:36:27]:
przez firme 14 zl brutto, przez agencje cos kolo 11 zl brutto tylko tam maja jakies dziwne zasady z wynagrodzeniem
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-07-21 14:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za informacje Kali z Afryki. kasa wydaje się mi w porządku. tylko oczywiście wolałbym być zatrudnionym przez firmę. Zastanawiają mnie dwie sprawy pierwsza : jak to jest z tymi dziwnymi zasadami rozliczenia tzn. napisz jak to wygląda, a druga to jak to zrobić, żeby zostać od razu zatrudnionym przez Ricor bez pośredników.
zdjecie uzytkownika
Kali z Afryki - 2014-07-21 16:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henry - 2014-07-21 14:02:31]:
Ad.1 Idź do agencji to Ci wytłumaczą, chyba to możesz zrobić!
Ad.2 na 99% firma nie zatrudni Cie bezpośrednio, najpierw musisz sie pomęczyc przez agencje.

Zapraszamy do wykorzystywalni, świeże mięsko zawsze w cenie
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-07-22 12:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry wierszyk niemoto nawet wersy i rym sie zgadza, marnujesz sie ...
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-07-22 18:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cienkie pipy:)-ruszać tylek po urlopie hahahahaha,leni nie potrzebujemy!!!!,lenie na stary rynek gołębie liczyć hahahahahaha
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-07-22 18:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie sobie popisać -tyle wam zostało... hahahahahahahahaha biedne sierotki hahahahahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2014-07-22 19:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko leniwi ludzie brzydko pisza o firmie!:)
zdjecie uzytkownika
gruby s. - 2014-07-22 19:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tobi - 2014-07-18 14:07:16]:
mi tam fajnie ,mozna posciemniać zawsze i do kibla co 5 min chodzić hahahahaha
zdjecie uzytkownika
Sowizdrzał - 2014-07-22 19:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaziu - 2014-07-22 19:20:14]:
No właśnie.Ciekawe kto jest największym leniem w Ricor?
zdjecie uzytkownika
Rada - 2014-07-22 20:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gruby s. - 2014-07-22 19:23:09]:
Nie możesz poszukać? Czy wypróżniasz się drutem kolczastym? W pierwszym przypadku proponuje użycie mikroskopu. W drugim wizytę u proktologa.
zdjecie uzytkownika
poszukujacy - 2014-07-24 14:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra tak wlasciwie ostatnie wypowiedzi sa chyba o niczym, a ja jestem tutaj w jednym celu, dowiedziec sie jak najwiecej o pracy w ricorze. co prawda ciężko mi oszukac jakies jakies oferty pracy ale moze tutaj mi pomozecie gdzie moge cos takiego odszukac albo gdize po prostu mam wyslac swoj zyciorys. zbieram informacje o roznych firmach i mi potrzebna o ricorze bo myslalem zawsze ze to duza i powazna firma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x