Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
placa - 2014-11-16 20:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukajacy pracy - 2014-11-16 20:26:22]:
Słuchaj ja dostaje 18,55 wozek plus lider na prasie.
zdjecie uzytkownika
Odp.3 - 2014-11-16 20:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [placa - 2014-11-16 20:29:44]:
Pytanie i odp. w 3min.Jednak szczyt głupoty zdobywa się bez wysiłku.
zdjecie uzytkownika
lpg koszalin - 2014-11-20 17:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [placek - 2014-11-16 20:10:58]:
No faktycznie ricor to dobry wybor, nie wazne, ze w amazonie pracujes 40 godz tygodniowo, dostajesz obiad praca jest lzejsza i kasa wyzsza, ludzie normalni, a nie( usunięte przez administratora ) ktore cie tylko gonia do roboty i donosza. Ide do ricor, nie ma jak to ponaginać sobie 50 godzin w tygodniu z adasiem :D
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-20 23:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MI odpowiada w ricor praca, dostałem podwyżką zarabiam 26,00zł/h i już w okresie 6miesiecy mialem dwa zewnetrzne szkolenia. po co mam marudzic aby tylko marudzic ? Oceniam ricor na 5, dwie poprzednie roboty były do bani, kasa lipna.
Krótko mówiąc Firma OK
zdjecie uzytkownika
rower - 2014-11-20 23:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lpg koszalin - 2014-11-20 17:21:55]:
Pracowałem w amazowie,i widze chłopcze że czarujesz, to ty te żarcie nazywasz jedzeniem ? Chyba w życiu nie jadłeś pożadnego obiadu,
zdjecie uzytkownika
Not OK - 2014-11-23 07:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amazon funkcjonuje od miesiaca a ty juz u nich na obiedzie byles haha pewnie jestes z Koszalina i na darmoche sie zalapales a 26zl to dostajesz w Ricorze ale za 2godz. razem polaczone. i to w sobote
zdjecie uzytkownika
odnosnik - 2014-11-23 14:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w ricor od 2 lat,jestem zadowolony, stawka 27,95h i darmowe przejazdy komunikacja miejska. dla mnie to wystarcza.am
firma OK, polec
zdjecie uzytkownika
Firma Not Ok - 2014-11-23 14:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [odnosnik - 2014-11-23 14:52:40]:
Dlaczego kłamiesz? Stawka max to cos ok 17,54 zl i tylko dla dupowlazów , komunikacje masz za darmo jak sobie przyjdziesz na nogach lub rowerem do pracy więc nie kłam proszę ludzi bo później są rozczarowani i muszą szukać nowej pracy
zdjecie uzytkownika
Shon - 2014-11-23 18:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [odnosnik - 2014-11-23 14:52:40]:
Chachacha...Jak się Ricor Limited w Wielkiej Brytanii dowie to dostaniesz podwyżkę.Może nawet przelew w funtach.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-25 16:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jaka jest w końcu u Was stawka? czy to jest stawka godzinowa 27,95 czy te 17,54? i dlaczego macie tam takie dziwne końcówki, czy nie lepiej jest policzyć jakoś pełnie np. 18 czy 19 zł? No ale to jest już kwestia drugorzędna tak naprawdę, więc spokojnie to w drugiej kolejności mozecie napisać, chodzi mi o kwestie ustalenia kwoty
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-25 20:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jakie sa stawki wszystkie, ja w narzedziowni mam 29,95 zl, dodatkowo dostaje zwrot na bilet miesieczny na dojazd. Ja jestem zadowolony dla mnie OK.
zdjecie uzytkownika
pytajacy - 2014-11-25 20:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie ile dostaje zwykły pracownik, nie mam przyuczenia i szukam pracy do przyuczenia.
zdjecie uzytkownika
ładny - 2014-11-25 21:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako brygadzista mam 29,95 pln, zaczynałem od 14,95 pln.

osobiscie bardzo sobie chwale Ricor. Krótko mowiąć firma OK na 5
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-25 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile jest u was pracownikow jedni mowia 10, drudzy 120?

i nie dostałem odpowiedzi co z tymi koncówkami,
Dziekuje za odpowiedz na temat stawki, mi odpowiada wiec bede składał papiery do was.
zdjecie uzytkownika
Bogaty - 2014-11-26 05:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [edek - 2014-11-25 20:50:05]:
A ja 35zł.i dodatkowo sam dyrektor wozi mnie do i z pracy.
zdjecie uzytkownika
Bogaty - 2014-11-26 07:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kotoś pytał o ilosć pracowników, według mnie jest dużo wiecej niz 120, nie sposob to zliczyc, co chwila zatrudniaja dodatkowe osoby, poniewaz jest wiele nowych projektów.
Pozdrawiam. Według mnie firma OK.
zdjecie uzytkownika
wielki murzyn Adama - 2014-11-26 10:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Anglii w Ricor mialem 8.34 funta na godz atu w ich polskim odziale dostalem 54,76 zl to wiecej niz tam mialem i duzo polakow i anglikow chce tutaj teraz pracowac nawet prezes Shoun chce sie tu przeniesc bo wiecej bedzie zarabial. a jest nas juz 1245 a ma nas wiecej niz w VW bo cos kolo 7689 pracownikow tak wiec skladajcie papiery o prace to moze wam sie uda przed chinczykami i murzynami
zdjecie uzytkownika
Firma Not Ok - 2014-11-26 15:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę to Ricor=kpina z pracowników oni ciągle myślą, że mają do czynienia z niewolnikami
zdjecie uzytkownika
WC - 2014-11-27 05:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja olewam ten cały Ricor ciepłym porannym moczem.
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2014-11-27 21:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2014-11-25 20:50:05]:
Widzę że firma inwestuje, jezeli coraz wiecej pracownikow macie. Szukam stałej pracy wiec koledzy do zobaczenia. Jestem sumiennym pracownikiem, napewno sie przydam.

pozdrawiam wszystkich

Mariusz
zdjecie uzytkownika
pytacz - 2014-11-27 21:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u was sie dzieje, byłem ostatnio i widze pełno czesci od prasy na całym placu rozwalone.

zdjecie uzytkownika
ziomel - 2014-11-27 21:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak ziomek, widziałem cie ostatnio. tak zakupili nowa prase ponoć maja nowe zamówienia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-27 22:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
równiez potwierdzam kupili nową prase, widać że inwestuja zarowno w sprzet jak i w pracowników. Pracuje od 2 lat i szczerze polecam Firma ricor jest OK
zdjecie uzytkownika
szukacz - 2014-11-27 22:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super , wobec tego składam papiery do Ricor, do zobaczenia przyśli koledzy i koleżanki
zdjecie uzytkownika
Informujący - 2014-11-28 05:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poszukujący - 2014-11-27 21:25:32]:
Jasne,że się przydasz!Żeby tam pracować nie musisz być mądry.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RICOR POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
x