Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rewolucjonista - 2015-06-19 16:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2015-06-12 11:54:57]:
Bo już nawet siły nie ma, żeby opisywać to co się dzieje... Zresztą ci co pracują to wiedzą jaka nastała polityka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-22 08:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka nastała polityka?? zrobił porządek????
zdjecie uzytkownika
rewolucjonista - 2015-06-22 16:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz w Ricor? Bo jeśli tak to wiesz jak jest a jeśli nie to g... Cię to powinno interesować!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-22 23:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zbyt mądry to ty chyba nigdy nie byłeś.Oby nowy prezes zrobił porządek z takimi śmieciami.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-30 15:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I...odgryzł łapkę pan(usunięte przez administratora) Pracuje czy rządzi? co tak ucichlo to forum?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-30 18:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo wszyscy są zadowoleni z wykonywanej pracy oraz z prezesa oddziału RICOR PL.Cieszymy się,że mamy takiego szefa i życzymy mu 100 lat pracy w RICOR.Jest to odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Nareszcie jest spokój,ład i porządek.
zdjecie uzytkownika
mk - 2015-07-01 10:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostal tylko jeden problem do rozwiazania nasza czarna owca Adam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-01 14:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie pochlebstwa, niech sobie nie dodaje bo nie ma ludzi idealnych
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2015-07-05 21:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-06-30 18:43:52]:
Zgadzam się prawie w 100%. Ale porządek to będzie dopiero jak pan Artur przestanie robić prezesowi jakąś krecią robotę, bo póki co zamiast z nim współpracować to chodzi i podburza. Mam nadzieję że albo prezes albo anglicy zrobią z tym porządek i wtedy wreszcie będzie można w spokoju pracować.
zdjecie uzytkownika
Zgniatacz - 2015-07-06 10:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Że też ziemia nosi takie dwa koszalińskie gady na sobie.Zużywają tlen i wydzielają z jednego końca CO2,a z drugiego CH4.Same gazy cieplarniane.Won z RICOR!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-06 11:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego dwa koszalińskie? ten drugi nie jest koszaliński!
zdjecie uzytkownika
rewolucjonista - 2015-07-06 12:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-07-06 11:16:50]:
Dwa koszalińskie, czyli Artur i Adam. Jak Wy ludzie nie myślicie.......
zdjecie uzytkownika
MYśliwy - 2015-07-06 12:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rewolucjonista - 2015-07-06 12:25:15]:
Tadziu,a ty myślisz?
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2015-07-07 18:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MYśliwy - 2015-07-06 12:42:16]:
Tadziu knuje z dyrem jak tu prezesa wykurzyć ze stołka, hehe. Wziąłbyś się Tadziu za robotę w końcu bo organizacja pracy w dziale produkcji leży i kwiczy. Czas wielki aby skończyło się raz na zawsze panowanie króla Artura i jego przydupasów.
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2015-07-07 21:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gal anonim - 2015-07-07 18:52:15]:
Prezesie Romanie wziąlbys sie to roboty a nie na forum od rana do wieczora, na produkcji organizacja ? . daj juz sobie spokój tymi wpisami pozwól pracować.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-07-07 22:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest wiele nowych projektów a My musimy zajmować się pierdołami,nie wszyscy podpiszą nowe umowy i wtedy się zacznie,opóźnienia w produkcji,brak ludzi z kompetencjami,jest taki rynek że od razu nie znajdzie się odpowiednich ludzi,najłatwiej oczerniać tutaj innych samemu nic nie robiąc,ja wolę zarabiać 1800 i mieć spokojną pracę niż 2500 i zapieprzać soboty za grosze
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-07-07 22:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gal anonim - 2015-07-07 18:52:15]:
Jestem chyba jedyny który odpowiada w swoim imieniu,odpowiedź do Gal anonim i Myśliwy:daję z siebie wszystko pracując po 10-12h i widzą to wszyscy z wyjątkiem was,przychodzę do pracy nawet po śmierci ojca bo były kłopoty w pracy może to jest głupota ale ja się angażuję w firmie,jeśli ktoś zamierza mnie obrażać lub insynuować mi jakieś spiski to proszę aby się przedstawił,wtedy będę miał możliwość spojrzeć mu w twarz i wnieść sprawę do sądu(choć nawet nie potrzebuję waszej tożsamości) bo już mnie to męczy
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2015-07-07 23:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tadziu, nie warto sie tak otwierac prezes i tak to ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] moze masz racje niech wszystkich pozwalnia i w to miejsce pozatrudnia swoich znajomych.
Oczywiscie na umowy smieciowe 60/40.
zdjecie uzytkownika
wiedz - 2015-07-08 05:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze tak było jak swiat swiatem , że kapitalista wykorzystuje pracownika. Nie powinno was to dziwić. Róznica polega tylko natym, że jeden przestrzega pewnych regul, drugi nie.I tak to jest z naszym prezesem. Jest 60/40 OK ale, tylko do czasu. Pojawi się nowa praca to do widzenia panie Romanie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-08 07:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wyście się tak uwzieli na tego prezesa? Przecież on nie robi nikomu niczego złego.
zdjecie uzytkownika
pracownik 1 - 2015-07-08 10:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2015-07-07 22:24:35]:
A założysz się, że wszyscy podpiszą? :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-08 10:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-07-08 07:43:09]:
prezes uszczesliwia wszystkich na sile swoimi umowami 60/40, nawet juz istniejace umowy chce zmienic. Ja nie podpisze I wiem że kilka osob również.
Jego wyjasnienia na zebraniu to kpina, mysli ze z idiotami rozmawia. chce nam wmowic że robi nam przysługe
zdjecie uzytkownika
I - 2015-07-08 11:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek - 2015-07-07 22:45:56]:
kogo to obchodzi?
zdjecie uzytkownika
gsali - 2015-07-18 19:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby które chcą pracować dalej w tej firmie na pewno podpiszą nowe warunki umowy, bo niby czemu nie, jednak za dużo jest do stracenia, i jeśli warunki są nawet nieco gorsze to jednak nadal są one do zaakceptowania. Wydaje mi się, że jednak wszyscy się na to zgodzą bez większych problemów, ale zobaczymy co będzie później.
zdjecie uzytkownika
Tak - 2015-07-18 22:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gsali - 2015-07-18 19:26:42]:
Sam sobie podpisz i zobaczysz co będzie.Są bardziej "normalne"firmy niż ten chory RICOR.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RICOR POLSKA SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert