Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RICOR POLSKA SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jo - 2014-07-18 13:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henry - 2014-07-18 12:57:36]:
Tak,to się nazywa tzw.docieranie świeżego mięsa.
zdjecie uzytkownika
Tobi - 2014-07-18 14:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tobi - 2014-07-18 05:23:15]:
Gdzieś zniknął wpis tego drugiego jelenia.Odp.dla niego:Tu nikt nie chce zaistnieć.Nawet tak dla hecy.Przez oddział Ricor przeszło tylu ludzi,że każdy pisze co chce i nie jest to zabronione.Do ciebie to krzyk w tłumie?Jeśli nie jesteś ze wszystkiego zadowolony w Ricor to powiedz swoje zdanie dyrektorowi.Przecież jest On dla Ciebie osobą z klasą i szanujesz takich.Wysłucha Ciebie.Chyba,że ma o Tobie inne zdanie.Co do ostatniego zdania,nie komentuje.Nie posiadam zdolności telepatycznych.Aha,nie wysilaj się nad pisaniem słów niecenzuralnych,bo jak widziałeś admin usuwa.
zdjecie uzytkownika
1:0 - 2014-07-18 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kali z Afryki - 2014-07-17 23:38:20]:
Hahaha...Dobre.+1 pomocna opinia.
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-07-18 16:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z takim stwierdzeniem sie jakoś nigdy nie spotkałem, ale całkiem śmieszne. myślę, ze taka taktyka jest dobra. a jakaś osoba która pracuje aktualnie w ricorze jest w stanie mi napisać jaka stawkę mi zaoferują?
zdjecie uzytkownika
Kali z Afryki - 2014-07-18 17:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henry - 2014-07-18 16:36:27]:
przez firme 14 zl brutto, przez agencje cos kolo 11 zl brutto tylko tam maja jakies dziwne zasady z wynagrodzeniem
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-07-21 14:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za informacje Kali z Afryki. kasa wydaje się mi w porządku. tylko oczywiście wolałbym być zatrudnionym przez firmę. Zastanawiają mnie dwie sprawy pierwsza : jak to jest z tymi dziwnymi zasadami rozliczenia tzn. napisz jak to wygląda, a druga to jak to zrobić, żeby zostać od razu zatrudnionym przez Ricor bez pośredników.
zdjecie uzytkownika
Kali z Afryki - 2014-07-21 16:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henry - 2014-07-21 14:02:31]:
Ad.1 Idź do agencji to Ci wytłumaczą, chyba to możesz zrobić!
Ad.2 na 99% firma nie zatrudni Cie bezpośrednio, najpierw musisz sie pomęczyc przez agencje.

Zapraszamy do wykorzystywalni, świeże mięsko zawsze w cenie
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-07-22 12:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry wierszyk niemoto nawet wersy i rym sie zgadza, marnujesz sie ...
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-07-22 18:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cienkie pipy:)-ruszać tylek po urlopie hahahahaha,leni nie potrzebujemy!!!!,lenie na stary rynek gołębie liczyć hahahahahaha
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-07-22 18:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie sobie popisać -tyle wam zostało... hahahahahahahahaha biedne sierotki hahahahahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2014-07-22 19:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko leniwi ludzie brzydko pisza o firmie!:)
zdjecie uzytkownika
gruby s. - 2014-07-22 19:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tobi - 2014-07-18 14:07:16]:
mi tam fajnie ,mozna posciemniać zawsze i do kibla co 5 min chodzić hahahahaha
zdjecie uzytkownika
Sowizdrzał - 2014-07-22 19:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaziu - 2014-07-22 19:20:14]:
No właśnie.Ciekawe kto jest największym leniem w Ricor?
zdjecie uzytkownika
Rada - 2014-07-22 20:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gruby s. - 2014-07-22 19:23:09]:
Nie możesz poszukać? Czy wypróżniasz się drutem kolczastym? W pierwszym przypadku proponuje użycie mikroskopu. W drugim wizytę u proktologa.
zdjecie uzytkownika
poszukujacy - 2014-07-24 14:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra tak wlasciwie ostatnie wypowiedzi sa chyba o niczym, a ja jestem tutaj w jednym celu, dowiedziec sie jak najwiecej o pracy w ricorze. co prawda ciężko mi oszukac jakies jakies oferty pracy ale moze tutaj mi pomozecie gdzie moge cos takiego odszukac albo gdize po prostu mam wyslac swoj zyciorys. zbieram informacje o roznych firmach i mi potrzebna o ricorze bo myslalem zawsze ze to duza i powazna firma.
zdjecie uzytkownika
oceniający - 2014-07-24 18:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poszukujacy - 2014-07-24 14:33:17]:
Dobra.Tak właściwie Twoja wypowiedz świadczy o jednym.Jesteś leniem.W Ricor takich nie tolerują.Przeczytaj wpisy od początku.Dowiesz się jak najwięcej o pracy w Rikorze.Szukasz ofert pracy i nie wiesz gdzie wysłac swój C.V.? A wiesz,że istnieje takie urządzenie jak telefon?A może nie udzielają informacji?Nie jestem pewien,czy RICOR Polska Sp.z o.o.Poznań ul.św.Michała50 to firma.A już z pewnością nie duża i poważna.
zdjecie uzytkownika
Kali z Afryki - 2014-07-24 20:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oceniający - 2014-07-24 18:30:53]:
oj oj tam bracia przecież świetnie prowadzą tą firmę i jeszcze lepiej ściemniają anglikom, ciekaw jestem kiedy oni przejrzą na oczy co sie dzieję w ich polskim oddziale...myślę, że kiedyś ktoś z tej firmy zapłaci jakiemuś pracownikowi ogromne odszkodowanie...dziś znowu była jazda na firmie
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-07-27 19:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pipy :),lepiej same przejrzyjcie:),lubie te "brednie" czytać:)na temat firmy,to zawsze jest jakies doswiadczenie:),tylko skad te ludziska biora taka fantazje? hahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-07-27 19:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kali moze lepiej wroc do afryki hahahahaha,tam nic nie bedziesz robil poza lezeniem i klamaniem hahahaha i banany bedziesz zrywac hahahaha
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2014-07-27 19:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde leni nie potrzebujemy..............no:)
zdjecie uzytkownika
Głos - 2014-07-27 20:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2014-07-27 19:00:19]:
Pośmiejmy się,ąż obstrukcja zredukuje nam ciśnienie w okrężnicy,tak jak lubisz zresztą.Hahahahaha...Lubisz czytać "brednie"i zawsze jest to dla ciebie jakieś doświadczenie?Co ty zrobiłeś z miejscem w którym normalni ludzie mają mózg.Bierz się za robotę z tym starym capem,bo naprawde leni nie potrzebujemy..............no:)
zdjecie uzytkownika
Szczęśliwy - 2014-07-30 12:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To musi być "super" oddział.Tyle Agencji Pracy Tymczasowej dostarcza świeżego mięsa.Jedną znalazłem na ul.Sienkiewicza8/1 P-ń.Ogłoszenie dodane o 13:30 29Lipca2014r. na olx.pl(dawniej tablica.pl).Pisali ludzie,że nie mogą poszukać ogłoszeń do Ricor.APT Work Express zaprasza w godz.8:00-16:00.
zdjecie uzytkownika
płacząca mamla - 2014-07-31 15:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Głos - 2014-07-27 20:31:25]:
ja tam miło wspominam prace w ricor,jestem ciekaw kto pisze w imieniu adśa?,i czy to jest inteligentne zachowanie?
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2014-07-31 15:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie co za osiol napisal ,ze 24 .07.2014 cos bylo w fabryce?,przeciez jest okres urlopowy w tym dniu !!!naprawde ktos bardzo inteligentny to musial napisac
zdjecie uzytkownika
Inteligent z Mosiny - 2014-07-31 20:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślenie nie jest twoją mocną stroną.Widać,że sprawia ból.Czytasz to co piszesz?Naprawdę ktoś bardzo inteligentny to musiał napisać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RICOR POLSKA SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski