brak logo

FAKT BUDOWNICTWO SP. Z O.O.

Poznań

Opinie o FAKT BUDOWNICTWO SP. Z O.O.

anonim 2011-06-01 20:50:00
uwaga na tą firmę sp. z o.o. w niej jest jak w zoo opowiadają bajki o zatrudnieniu a potem człowiek odchodzi z kwitkiem, kierownicy przekrzykują się a jest ich chyba z 5, każdy wchodzi sobie w kompetencje pomiatają człowiekiem jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrób to tam to a na samym końcu [usunięte przez administratora]się . na budowie kompletny chaos nie wiadomo kogo słuchać , brak narzędzi itd........ przykładów można mnożyć. człowiek musi mieć swoje obranie i buty i jeszcze powiedzą że marz mieć badania lekarskie za które nie zwracają pieniędzy
anonim 2011-06-01 21:16:15
To fakt. Kiedyś, gdy zaczynali w Poznaniu było inaczej, budowali na Malcie biurowce dla ECHO INVESTMENT i szło im nieźle, były buty, narzędzia a nawet premie, ale gdy weszli w melanż z mieszkaniówka Echa … zaczęli tonąć jak ich poprzednicy. Dziś są pod kreską i trzeba czekać tygodniami na wypłatę, nikt nie ma umowy o prace, tylko zlecenia, wykonawcy schodzą jeden po drugim a budowa ciągnie się jakby to był pałac kultury a nie małe domki.
1
wściekly pracownik 2011-06-02 15:45:14
witam i uwaga przed robotą w fakcie brak narzędzi ubrań ... itd ,i tak jak pisali poprzednicy kierownictwo ciule młode i głupie myślą że są nie wiadomo kim wiedza teoretyczna to nie to samo co wiedza praktyczna ,przydała by się prawdziwa i inspekcja pracy i bhp.
anonim 2011-06-02 15:59:37
nic mi nie mówcie o kierownictwie w tej na wet nie wiem jak to nazwać bo to nie jest firma tylko syf na kulkach ,najbardziej denerwujący jest [usunięte przez administratora] wie wszystko najlepiej wcina się w robotę i [usunięte przez administratora] że on umie lepiej a jak mu dałem kielnie to zaraz że on nie jest tu od tego ,to ja na to że ma iść w [usunięte przez administratora] bo denerwuje ludzi dobrze że pracuje u pod wykonawcy bo siano mam na czas ale słyszałem że są pracownicy którym zalegają z wypłatami od 4 do 5 miesięcy, PS po tej akcji mój szef dał mi 200zl podwyżki i powiedział że nareszcie ktoś mu dogadał
obserwator 2011-06-02 16:57:03
firma spóźnia się z wypłatami dla ... podwykonawców bądź też dostawców jednakże z uwagi na opinie tutaj zamieszczane nie jestem aby pewien czy nie pochodzą od jednej i tej samej osoby. odstępy kilku bądź też kilkunastominutowe w zamieszczanych komentarzach, na to właśnie wskazują, ale mniejsza o to skoro to prawda.
wściekły pracownik 2011-06-03 15:51:27
może i od tej samej osoby ale pisze prawdę. Ta firma to syf i tyle a wo gule to szkoda słów. Odradzam zatrudniać się u nich
zawiedziony 2011-06-10 10:57:06
Ciekawe, że na forach dotyczący firm z innej branży niż budownictwo można znaleźć sensowne opinie na temat kondycji i atmosfery panującej w firmach a w budowlance zawsze się opluwa kierownika, majstra czy inspektora? Mam wrażenie, że takie fora nie powinny temu służyć i zawierać jedynie podstawowe informacje dla osób szukających nowego zatrudnienia. Wszak każda budowa jest inna a ludzie na kontraktach się często zmieniają.
A i jeszcze jedno Fakt Budownictwo Poznań, czy to ta sama spółka co Fakt budownictwo Kielce ul. Górna 20
kulo zęby 2011-06-12 21:40:39
tak to ta sama firma
usługi budowlane 2011-11-24 19:39:09
panowie ta grupa z kielc to jakas porazka banda nie douczonych kierownikuów m.in.[usunięte przez administratora] ktory kiedys robil za pomocnika w firmie a dzisiaj pomaga[usunięte przez administratora] jako majster arogant i cham. a ten drugi to tylko ma długie rece......to ze nie placa to nic ich nie obchodzi [usunięte przez administratora] tylek lize jak cos potrzebuje i gruszki na wierzbie obiecuje a jak sie pytasz to nigdy nie ma czasu dla ciebie. duzo by pisac ale ostrzegam wszystkich tam kasy nie ma i nie bedzie juz po tym jak echo ich wywalilo z naramowic. ich ludzie dostaja zaliczki a nie wyplaty wiec podwykonawcy nie maja na co liczyc
MilSko 2011-12-09 13:07:54
Panowie i Panie jest światełko w tunelu. Ją kasę odzyskałem. Wystarczy iść do inwestora echo pokazać papiery i nie zapłacone faktury wtedy inwestor wypłaca i nie trzeba się prosić.
Z.U.H 2011-12-30 18:56:21
Panowie nie wiem jak u was ale dziś ku memu zaskoczeniu Echo przesłało mi na konto zaległe pieniążki z rozliczenia z faktem . Chyba rok chcieli zamknąć bez długów .Życzę wam tego samego i dużo lepszych firm dla których będziecie w przyszłym roku wykonywać usługi. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.
PODWYKONAWCA 2012-06-25 18:51:46
FIRMA OGŁOSIŁA UPADŁOŚĆ KATASTROFA
damian 2014-04-23 17:24:47
Firma FAKT BUDOWNICTWO już od jakiegoś czasu jest w upadłości likwidacyjnej, także tam juz pracy nie znajdziemy.
rumpel 2014-04-30 22:19:00
no w sumie można się było tego domyślić. Już od roku praktycznie nie wpływały tu żadne nowe posty o Fakcie
Mirek 2014-05-14 23:28:10
Szkoda w takim razie, wiecie może co sie stało dokładnie z fakt budownictwem, bo może jest cień nadziei, że się podniosą.
podwykonawca 2014-09-13 10:08:54
O mały włos nie podpisałem z Panem Robertem umowy. Fakt Budownictwo nie działa, ale Pan Robert ma się świetnie i działa jako Przedsiębiorstwo Budowlane Fakt (nawet specjalnie się mnie postarał z wymyśleniem nowej nazwy). Umowy podpisują prace biorą można wpaść pogadać pod adresem Kielce - Dąbrowa 316b k/Kielc na hurtownią Maraton.
rybek 2015-01-18 13:46:19
siemaneczko, ja chciałbym załapać robotę w fakt budownictwo, mam doświadczenie więc nie o to chodzi że chce bez doświadczenia na gębę, tylko o to, że nie bardzo wiem jak się tam dostać? ;/ nie mogę znaleźć w internecie zadnych info o wolnym miejscu a tak dzwonić i pytać to chyba głupio. może wy coś wiecie?
Kambo 2015-02-07 00:28:18
Z tego co udało mi się zorientowaćto Fakt Budownictwo niestety nie podołało wymaganiom stawianym przez rynek i obecnie jest w stanie upadłości. O ile rozmawiamy o tym samym Fakt Budownictwo. Ale wydaje mi się, że w Poznaniu również działali podczas gdy główna siedziba znajduje się w Kielcach. Ktoś to potwierdzi?
znany 2015-11-04 10:19:56
Wszyscy którzy tu piszą swoje komentarze dalecy są od prawdy działalności tej firmy. Chcecie pracować dla złodzieji to pracujcie a w Polsce jeszcze przez wieki sytuacja się dzięki wam nie zmieni. Ta firma to zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści. Istnieja na rynku tylko dzięki brudnym układom.
Narobili krzywdy ludziom, bardzo wielu ludziom..
obserwator 2016-03-24 10:03:08
człowiek który jest właścicielem firmy Fakt sp. z o.o. to naciągacz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiecuje a potem zostajesz z długiem , pomimo upływu kilku lat i nakazów zapłaty komornik do tej pory nic z nich nie może ściągnąć - OMIJAĆ Z DALEKA !
janek 2016-10-18 10:19:57
A nie wiecie jak obecnie rekrutacja wygląda u nich w firmie?
Zostaw swoją opinię o FAKT BUDOWNICTWO SP. Z O.O. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAKT BUDOWNICTWO SP. Z O.O.