brak logo

Aromat Snack Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Aromat Snack Sp. z o.o.

anonim 2009-03-13 23:29:14
Ludzie ci oni tam wyprawiają , a zwłaszcza ten DYREKTOR z Krakowa , szkoda że Pani Prezes nie jest zorientowana, bo by go puściła z torbami.Oddany Dystrybutor.
anonim 2009-03-13 23:34:40
Dyrektor Regionalny zwalnia ludzi tylko dlatego , aby maskować swoją niekompetencję i brak kwalifikacji, chodzi o Śląsk i Południowy-Wschód
anonim 2009-03-16 18:54:29
(usunięte przez moderatora)chodzi o wypłacanie pensji, które niedosyć że nigdy nie są wypłacane na czas, to teraz przez fanaberie zarządu doszło do 10 dniowego opużnienia. Przestrzegam kazdego przed zatrudnieniem w tej firmie
Pracownicy 2009-03-21 23:16:17
Ludzie po prostu nie aplikujcie TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonim 2009-04-27 00:47:45
Zdecydowanie popieram ostatnią opinię i może ta osoba pomyśli nad tym co pisze bo może ten Dyrektor też ma coś a może nawet bardzo dużo do powiedzenia o pracy tej osoby i może kiedyś ktoś stworzy forum o pracownikach to wtedy każda firma puści z torbami ale tą właśnie osobę ... I weź się lepiej człowieku do pracy to nie będzie Ci w życiu źle bo za chwilę wywalą Cię z kolejnej pracy i znów będziesz się wyrywał na innych ... ???
anonim 2009-04-28 23:22:13
O, tutaj jest więcej racjonalnych opinii .... nie rozumiem, jak można pisać takie ogólnikowe negatywne opinie ... piszcie konkrety, a jak macie problem to zgłoście to przełożonemu ! Nie róbcie problemów, bo ja błogosławię, że mam tam pracę, że w certyfikacji ostatnio tak nam dobrze poszło i że wiele lat stram się i mnie doceniają. Za nic nic nie dostaniesz za darmo. Bez pracy nie ma kołaczy - mówili nasi pradziadowie ..
anonim 2009-04-28 23:23:37
Przecież nikt Cię nie prosi abyś tam wracał. Co boisz się, że komuś będzie dobrze, że doceni, co dostaje?
x 2009-10-16 01:34:20
Od niedawna nie pracuję w tej firmie ponieważ nie realizowałem planów ale to że zostałem zwolniony to szukam problemu w sobie a nie w swoim przełożonym który przeciez wykonuje swoją pracę.
Firma Aromat jest naprawdę OK i wiele się w tej firmie nauczyłem !!! Doceniajcie co macie !!! Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Aromatu :)
M 2009-12-22 19:02:43
Nie polecam tej firmy nikomu szanującemu się.
Tak jak wcześniej ktoś pisał to miał rację trzeba było by zmienić dyr. i nie tylko. Ta firma jak tak dalej będzie to upadnie a szkoda by było bo produkty mają ok. tylko nie ma kto tam zarządzać (dobrze oczywiście)
anonim 2010-02-15 19:54:48
Według mnie, dyrektor na którego temat piszecie takie bzdury to jeden z najlepszych przełożonych jakiego miałem a napewno taki od którego najbardziej nauczyłem się handlować !!! Myślę, że jedyny błąd jaki popełnił ten dyrektor to to, że dał wam możliwość pracy i otaczał się takimi burakami jak wy !!!
na spokojne 2011-04-18 00:07:09
Firme w skali do 6 ocaniam na 3. Pracowałem tam krótko bo wypłaty były słabe. Plany sprzedazowe do zrobienia natomiast bardzo słaba odsprzedaż, co staje sie meczące, po jakims czasie. Na moim pierwszym wyjezdzie [usunięte przez moderatora] tak sie zbombiła, ze kiepskie wnioski zbarłaem do domu. Pamietam dużo chaosu i decyzji pokroju "przyjedz dzisiaj po południu200 km na śląsk na spotkanie" lub (jak zrobiono mojej znajomej) wypowiedzenie po 2 miechach pracy!!!
anonim 2011-10-02 22:24:11
zgadzam sie!!!!!!!!
anonim 2011-10-02 22:34:42
anonim - 2009-05-06 20:17:03

Nawet w tych opiniach boicie się pracodawcy i sracie pod siebie,ale jaka firma tacy pracownicy

hahaha brak mi slow....tez mialam z nimi do czynienia.. szkoda rozwijac temat
ktoś 2011-10-04 13:49:06
firma która nieudolność i brak kompetencji kierownictwa zasłania niby to złymi pracownikami
Incognito 2012-01-03 09:56:00
pracowalem w aromacie, powiem krotko firma ok miala mozliwosci ale niestety [usunięte przez moderatora] -- tu wiemy o kim mowie jest [usunięte przez moderatora], doslownie niszczy ludzi,[usunięte przez moderatora], ale tym sposobem juz dzisiaj wiemy z nieoficjalnych zrodel ze [usunięte przez moderatora] doprowadzila do upadlosci firmy, zas sama zrezygnowala z prezesury i przeniosla sie do firmy Atlanta, która zajmuje rowniez sie przekaskami, naprawde proszę uwazac na ta osobe, bo uwazam ze jest nienormalna doslownie i w przenosni. Apropos Atlanty to niech Pan Prezes ktory jezdzi ferarri dokladnie sie przyjrzy jej poczynania bo uwazam ze ma uklad z Atlanta i celowo doprowadzila do upadku Aromatu, ale z tego co pamietam to wlasciel ten od ferrarri przejmowal sie tylko tym dlaczego ktos nie ma marynarki albo ze koszula jest niebieska a nie biala itp.
MC 2012-01-03 10:18:09
Ludzie pracowalem tam w dziale marketingu po czym zajmowalem sie wszystkim doslownie wszystkim, od sprowadzania orzechow, grafika, strona www, tlumaczeniami, negocjacja cen orzechów, wyjazdami na akceptacje drukow opakowan, serwisowaniem komputerow w firmie lub przycinanie ulotek recznie bo [usunięte przez moderatora]bylo szkoda na ciecie w drukarni, bylem czlowiek orkiestra.
Na poczatku mialem przyjemnosc pracowac z Romanem Przybytem, swietny czlowiek, mily i pomocny, sympatyczny ale zostal podstepnie wyrzucony z firmy, ja zas przejalem jego obowiazki. Poprosilem o podwyzke samego wlasciciela (nazwiska nie pamietam) , on zas uprzejmie poinformowal mnie ze to dla szansa i nabiore doswiadczenia, po uplywie kilku tygodni kiedy siedzialem do poznych godzin aby nadrobic prace, zatrudnili Chomeniuka, ale popracowal moze miesiac lub dwa i wylecial chodz facet mial pojecie o negocjacjach i swietnie sie sprawdzal. Zas po odejsciu jego sam sie zwolnilem bo [usunięte przez modertora] niestety nie odpuszczala i byla coraz bardziej chamska i narzucala coraz wiecej obowiazkow, Dlatego kochani aplikanci uwazajcie na ta firme, omijajcie ja szerokim lukiem chyba ze chcecie przezyc najgorsze chwile swojego zycia.
anonim 2012-02-05 23:17:10
i poszli z torbami .....
a słowo czynem sie stało
:-)
xxx 2012-03-29 23:02:37
jak sie nazywał ten dyrektor z krakowa? Grzegorz miał na imie?
Reg.x 2012-07-19 23:21:32
Zapewne tak, Grzegorz W., jednak to nie dyrektor, lecz dyrektor regionalny, lub inaczej district sales manager.
abc 2012-09-26 20:50:59
no tak ... wiele rzeczy nie było tak jak powinno ...
pewnie nie pozwolił ci spać do 10:00 tylko kazał pracować to był zły ...
A jak coś było nie tak to trzeba było sobie to wyjaśnić między sobą a nie obsmarowywać go w internecie ...
beton 2013-01-28 16:09:20
firma byla ok .ludzie tez ok .szkoda ze juz nie istnieje ci co tak opisuja nie ladnie sa[usunięte przez moderatora]i juz napewno nie znajda takiej [usunięte przez moderatora] firmy nigdy,niech sie [usunięte przez moderatora]. ja sie sam zwolnilem i zaluje do dzis ,bo nie ma takich ludzi juz ok jak w aromacie i takiej firmy tych mitingow i jazdy po polsce w rozne miejsca...
arti 2014-03-15 18:09:17
ramires, to chyba nieuważnie czytasz, bo ja przeczytałem, że owszem Aromat Snack wykupił inwestor i miał uruchomić drugą gałąź produkcyjna zwiększając zatrudnienie o 100 osób.
Zimbek 2014-04-18 08:21:35
I co z tego wszystkiego wyszło? Bo niestety nie jestem w temacie na bieżąco, a planowałem się łapać do przedsiębiorstwa.
radek 2014-05-27 18:51:33
w tym przedsiębiorstwie to chyba nie da się połapać, strona internetowa mało pomocna, ciekawe jak wygląda u nich rozmowa kwalifikacyjna, może ktoś był ostatnio?
Maksuś 2015-02-07 01:06:43
Jak na tak znaną firmę spod Krakowa to Aromat Snack wcale nie popisuje się swoją reklamą w internecie. Dając tylko rozróżnienie orzeszków pod względem gramatury wyczerpują może 1% potencjału marketingowego. Zastanawiam się kto jest za to odpowiedzialny i dlaczego jeszcze nic nie zostało zmienione, chyba, że nie ma nikogo zatrudnionego na tym stanowisku.
Wak 2016-05-20 21:37:30
Mam nadzieję, że odpowie mi ktoś na pytanie czy dają tutaj umowę o pracę czy nie dają, bo dostaje sprzeczne opinie od ludzi niestety od jakiegoś czasu
Zostaw swoją opinię o Aromat Snack Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aromat Snack Sp. z o.o.