brak logo

Zarabiajmy.pl

Toruń

Opinie o Zarabiajmy.pl

potencjalny_klient 2014-12-11 13:08:22
ja bardziej od strony zainteresowanego klienta zastanawiam się, jak wyglądają takie usługi? chciałbym zainwestować trochę pieniędzy i zastanawiam się nad najbardziej opłacalnym sposobem, google podpowiada zarabiajmy.pl
romster 2014-12-18 16:15:39
ja korzystam od jakiegoś czasu z usług pana Bralczyka i mogę powiedzieć, że naprawde jestem zadowolony :)
menker 2015-01-29 11:59:53
a co trzeba zrobić, żeby skorzystać z jego usług?
Marian 2015-02-19 11:47:17
Również jestem zainteresowany inwestowaniem. Współpraca z właścicielem strony zarabiajmy.pl, z tego co widzę na stronie wygląda dość sensownie. Nie jestem doświadczoną osobą jeśli chodzi o inwestowanie w TFI, dlatego chciałbym powierzyć kapitał osobie doświadczonej i godnej zaufania, a na taką wygląda mi Piotr Bralczyk. Czy ktoś podzieli się opinią na temat usług świadczonych przez zarabiajmy.pl?
1
natan 2015-02-22 15:20:16
menker, po pierwsze trzeba się z nim skontaktować i dowiedzieć jak to wszystko działa i czy odpowiada Ci taka forma współpracy. Piotr Bralczyk jest bowiem niezależnym specjalistą od finansów co oznacza, że nie pracuje dla zednego funduszu, ani żaden fundusz nie płaci mu prowizji za sprzedawanie konkretnych usług. Osobą jaka mu płaci i dla jakiej pracuje jesteś Ty. Taka faorma wspólpracy oznacza, że Twoje pieniądze będą trafiały na fundusze, które daje zyski Tobie, a nie zysk dla doradcy z prowizji.
menker 2015-02-26 12:55:19
natan dzięki za taką wyczerpującą odpowiedź! napisałem do niego przez stronkę. zobaczymy.
Jeremi 2015-02-26 13:03:56
To by mi nawet odpowiadało i brzmi rozsądnie. Ktoś już korzystał z uslug p. Bralczyka? Chętnie się z nim skontaktuję. Sam na tym etapie wiedzy nie jestem w stanie operować własnymi aktywami, potrzebuję kogoś zaufanego.
Mikołaj 2015-02-28 11:58:37
Kontakt do tego pana znajdziesz wlasnie na stronie zarabiajmy.pl - to jego wizytówka. Też myślę, że na początku drogi inwestycyjnej warto mieć doradcę, który wytłumaczy i wynajdzie najlepszą możliwą opcje.
sellika 2015-03-21 16:55:19
oo super - ten Pan wywarł na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie! chyba zajmie się moimi finansami i inwestowaniem...
Sebastian 2015-04-18 13:24:57
To człowiek bardzo kompetentny. Widać, że zna się na finansach i że ma w tej kwestii wieloletnie doświadczenie.
Arkadiusz 2015-04-23 09:00:50
Nie mam jeszcze żadnych poważnych doświadczeń związanych z inwestowaniem. Jedyne w co inwestowałem to nieruchomości. Teraz stwierdziłem, że zacznę w TFI. A że właśnie nie jestem obeznany w tym temacie to potrzebuję doradcy, który pokieruje i pokaże jak to wszystko działa. Osoba pana Bralczyka by mi odpowiadania. Ze słyszenia wiem że inwestorzy zadowoleni są ze współpracy z nim
marek 2015-04-25 13:09:37
Wpadłem na zarabiajmy.pl troche przypadkowo, szukając możliwości pomnożenia kapitału. Wcześniej nie myślałem o TFI, ale w sumie to czemu nie. Gdybym miał doradcę takiego jak pan Bralczyk to może i by nawet z zyskiem było.
boleslaw 2015-04-27 12:30:50
Na stronie wyczytałem, że p. Bralczyk nie przyjmuje wpłat tylko inwestor bezpośrednio przelewa na konto funduszu. Wygląda to uczciwie i jasno jak dla mnie
Henryk 2015-05-03 09:35:25
Poszukuję nowych możliwości inwestowania. Może nawet byłbym skłonny podjąć współpracę z panem Bralczykiem. Słyszałem, że jest uczciwym doradcą z wielką intuicją
Sebastian 2015-05-18 14:02:06
Inwestowanie w TFI się opłaca co raz bardziej moim zdaniem. Zwłaszcza jak się ma dużą ilość gotówki do obrotu. Sam się zastanawiam nad podjęciem współpracy z doradcą tego typu. A widzę same dobre rzeczy więc tym bardziej jestem skory.
Dave 2015-05-22 14:31:57
Na tej stronie można sie dowiedzieć wiele o kooperacji z panem Bralczykiem. Mam nadzieję, że współpraca się ułoży pomyślnie, bo potrzebuję kogoś kto będzie doradzał mi i pilnował ryzyka jakie podejmuję. Pozdrawiam
Zgmund 2015-05-29 22:01:45
Słyszałem że pana (usunięte przez administratora) wyróżnia właśnie to że monitoruje dla nas nasze fundusze. Więc jeśli nie znamy sie na tym lub nie mamy czasu dobrze skorzystać z pomocy takiego specjalisty
adweror 2015-06-16 15:41:23
Tak, z panem piotrem dobrze się współpracuje, on nie tylko monitoruje, ale wskazuje zagrożenia oraz możliwości inwestycyjne.
nio 2015-06-18 16:09:23
Widzę, że cieszy się tu ten specjalista dobrą renomą. Gdzie można się z nim umówić czy spotkać go? Mam jakieś aktywa które chciałbym powierzyć w dobre ręce
Adam 2015-07-05 13:43:06
Najlepiej przez jego stronę tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje. zarabiajmy.pl
ignacy 2015-07-19 23:31:04
fajnie, że można znaleźć kompetentną osobę, która wytłumaczy jak to wszystko wygląda z FGI i się tym zajmie. w dodatku p Bralczyk potrafi podpowiedzieć jaki konkretny ruch można wykonać w danym momencie, jeżeli trafia się jakaś okazja do inwestycji
dawidowski 2015-07-29 13:41:19
chyba TFI? Ja na początku sie też nie za bardzo orientowałem w tym wszystkim, dlatego pomoc pana Bralczyka okazała się niezbędna. Współpracę wspominam jako bardzo udaną
albert albert 2015-08-06 15:38:14
natan tylko w 1 się mylisz - to jest tak, że fundusz dzieli się opłata za zarządzanie z panem bralczykiem - więc nie ty mu płacisz....jestem własnie po rozmowie z nim.
Tobi 2015-08-27 14:48:56
zarabiajmy.pl polecił mi znajomy, który korzysta z usług Pana Bralczyka. Na początku byłem sceptyczny, ale potem uznałem, ze warto spróbować i Pan Piotr okazał się bardzo dobrym znawca tematu :) Współpracujemy od jakiegoś czasu i bardzo sobie chwalę :) Zawsze informuje jak z inwestycją jest coś nie tak, albo jak dobrze się pnie w góre.
jaroslaw 2015-09-09 16:08:24
Dokładnie, tak jak ktoś wyżej napisał, to nie my płacimy p. Bralczykowi. On doradza, analizuje, a my operujemy aktywami.
Adam 2015-09-21 09:46:29
Pan Bralczyk to bardzo dobry specjalista. Najlepiej umówić sie na spotkanie z nim i wszystkiego dowiedzieć ze źródła ale od siebie dodam że dzieki jego pomocy można sporo zarobic
Łukasz 2015-09-29 12:18:25
Także bardzo cenie pana (usunięte przez administratora) . Posiada wielka wiedze w swojej dziedzinie i potrafi ją wykorzystać.
Kuba 2015-10-11 10:35:34
Mnie natomiast podoba się to że po zakupie funduszu nie zostawia nas samych sobie tylko monitoruje je dla nas i informuje o ryzyku itp.
Dżanettka 2015-10-23 17:49:43
Ja tam zaawsze podchodziłam z rezerwą do takich rzeczy, ale przekonał mnie narzeczony. Okazało się, że niewiedza to po raz kolejny gwóźdź do trumny rozwoju.. Cieszę się, że zdecydowaliśmy się na takie inwestowanie i cieszę się, że trafiliśmy akurat do P. Bralczyka, jest konkretny, monitoruje inwestycję na bieżąco, oidpowiada na pytania, poza tym ten facet jest po prostu przyjemny i kulturalny, więc fajnie się z nim współpracuje.
AnetkaMiss 2015-10-24 18:58:43
Zgadzam sie z poprzednimi opiniami . Pan Bralczyk jest bardzo dobrym specjalistą. I jak najbardziej jest zorientowany w temacie . Takze samo zarabiajmy .pl oceniam na 5+
Jula 2015-10-25 21:06:45
Oj z panem Bralczykiem sie bardzo dobrze współpracuje. Ja też nie wiedziałam właśnie jak zainwestować pieniądze , ale koleżanka poleciła mi tą stronę zarabiajmy.pl . Na początku się bałam . Ale cieszę się że zaryzykowałam ;)
Serafin 2015-10-28 11:49:38
Zarabiajmy.pl to jest tak na prawdę wizytówka pana Bralczyka ,a nie strona przez którą można wziąć i zarobić itd . A samego pana Bralczyka jak najbardziej polecam .Zawsze dobrze doradzi . Ważne tez jest to ,ze wsyztsko monitoruje .
Independent 2015-11-11 12:01:38
Zdalnie pracowac? a skad ty masz taką informacje Pola ? Ja to wiem ,że zdalnie to można raczej współpracować z panem Bralczykiem . I bardzo , ale to bardzo tg pana polecam jak ktoś chce zainwestowac pieniądze a nie wie jak . I warto zajrzeć na stronę zarabiajmy.pl
Arek 2015-11-18 16:03:33
Bardzo dobry specjalista. Wyróżnia go to że nie tylko sprzedaje ale monitoruje i raportuje nam nasze fundusze. Wybór należy do was ale według mnie świetny specjalista.
Aneta 2015-12-09 16:26:34
Jestem księgową i moja firma współpracuje z panem Bralczykiem. Dokładnie powierza mu swoje zyski by je powiększał. Robi tona tyle sprawnie że gdybym sama posiadała oszczędności także powierzyła bym je w ręce tego pana.
szMery 2016-01-07 09:56:01
na zarabiajmy.pl trafiłam, bo mieli dobre oceny w internecie. i jak widać, pokrywa się to z rzeczywistością :) Pan Bralczyk zdecydowanie zna się na rzeczy, jak na razie bardzo dobrze kieruje moją przygodą z inwestowaniem.
Dawid 2016-01-13 18:26:53
Też jestem zadowolony z zarabiajmy.pl Można dzięki nim zarobić całkiem sporo ograniczając tym samym ryzyko. Widać naprawdę sporo doświadczenie i obycie w temacie.
Magda 2016-01-30 16:11:17
hej, Pan Bralczyk oceni Twoje szanse, doradzi spotkanie i fundusz, na który warto zainwestować. Tak jak natan mówi - jest niezalezym specjalistą, nikt mu za to nie płaci, także doradzi ci rzetelnie
Tomek 2016-02-08 17:03:58
Też bardzo dobrze oceniam współprace z zaraiajmy.pl. bardzo profesjonalne podejście, regularne raporty i bezproblemowy kontakt. Polecam.
Damian 2016-03-08 14:58:52
Także z czystym sumieniem mogę polecić Zarabiajmy.pl nie muszę się niczym martwić a moje pieniądze same się pomnażają :D Jeszcze regularnie dostaje raporty
Tadeusz 2016-08-09 15:09:00
Należy docenić pana Piotra za monitorowanie i zajmowanie sie klientem także po zakupie funduszy inni tego zazwyczaj nie robią!
Bartek 2016-09-08 08:48:31
Słyszałem właśnie o tym monitoringu i raportach i bardzo mnie to zaciekawiło. Dzięki temu zaoszczędził bym sporo czasu a i pewnośc zysku większa...
moaa 2016-09-08 11:41:28
Dobrze, że taki kierownik ds. procesów logistycznych może liczyć na kartę multisportu i nawet na dojazd do pracy i konkretne ubezpieczenie. Fajnie, że jest nawet dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo to urzmaica pracę.
Zostaw swoją opinię o Zarabiajmy.pl - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zarabiajmy.pl