brak logo

Hotel Hilton

Gdańsk

Opinie o Hotel Hilton

Żabcia:) 2013-11-14 19:50:55
Bardzo spoko hotel i ludzie pracujący w nim, co prawda nie wszyscy. Ale mi się podoba i również lubie wykonywać swoją pracę. A zwłaszcza jeżeli widać efekty starań:)
Poprostu trzeba lubić to co się robi innaczej się nieda:)
madi 2013-12-05 22:35:56
Witam, ja pracowalam ostatnio w Hilton w Gdansku, pracujesz na akort, musisz skonczyc przed czasem pokoje, bo jak nie to za wolno niby pracujesz, ciezkie koldry, duzo do pospratania, musisz pchac duzy wozek, cala spocona, zdyszana i dalej bez zadnych przerw, nikt nie robi zeby sie wyrobic.Praca wyczerpujaca, z kazdym dniem daja coraz wiecej pokoji, sprawdzaja[usunięte przez moderatora].To gorsze niz sprzataczka, cale miesnie bola i rece, schudlam strasznie.Wykanczajaca i straszna praca, traktuja jak smiecia.
4
M. 2014-03-12 01:30:09
W innym miescie stawka 2300 brutto, a u Was jak?
0000 2014-05-17 12:49:00
Brak słów! Zarobki - Więcej zarabiają w Biedronce
1
kajtek 2014-11-14 13:04:53
Hej a możecie napisać jak jest z pracą na kuchni jaka płaca i czy trudno się do was dostać?
bbb 2014-12-31 10:31:37
Pracowałem w hiltonie i nikomu nie polecam. Robisz za popychadło wykonujesz polecenia, atmosfera do kitu, kierownictwo dno, jesteś zwykłym pionkiem. Najlepiej żeby robić swoje obowiązki + jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za kogoś. Pracowałem w housekeepingu jako houseman. ODRADZAM
4
marabut 2015-03-07 01:22:34
odradzam pracy w tym hotelu pracowałam tam jako pokojówka wyrabiałam sie w czasie i tak było źle przerwy nie mogłam sobie zrobić mimo wykonanej swojej pracy . trzeba było pomagać innym którzy się nie wyrabiali mimo tych samych zarobków . szacunku nie mieli wcale do ciebie . jeśli był potrzebny dzień wolny nie było go bo było za mało pokojówek . traktują ludzi jak maszyny sprzątające nie jako ludzi .
2
M.K 2015-03-21 15:42:13
Widocznie nie nadajecie sie do tej pracy heheh
@ 2015-03-30 20:03:42
Fakt kiedyś było lepiej kiedys ok 4lat temu. Gdy było inne kierownictwo, nawet osoby które pracowały na np. Stanowisku srawdzającej potrafiły (przy braku os.do pracy) załadować wöz i ruszyć nim na pokoje. To również dotycz zmian publicznyc? A teraz to jest wielkie nieporozumienie. Dają umowe o prace osobą które są nie odpowiedzilne!
1
aa 2015-11-28 00:47:15
Zarobki 1600zł jako recepcjonista...
Atmosfera beznadziejna - ciągłe obgadywanie, kierownictwo niekompetentne w każdym niemalże dziale.
Ta iluzja prestiżu i "wysokiej jakości itp" to jedna wielka wymyślona bajka.

Nie polecam nikomu.
Wielkie wymagania a od siebie nic nie dają.
4
były pracownik 2015-12-08 16:17:14
Witam. Czytam i nie moge uwierzyc. Chciałem zobaczyc opinie o pracodawcy do którego chce aplikowac i przy okazji zajrzałem na opinie o gdańskim Hiltonie w którym kiedyś pracowałem. Wspominam ten czas jako jeden z lepszych w mojej karierze zawodowej, pieniądze nie były złe a z nawałem obowiązków trzeba sobie radzic jak w kazdym miejscu. Wyolbrzymianie ze traktuje się kogos jak smiecia to przesada. Punkt widzenia zmienia się w zależności od stanowiska a ludzie lubią narzekac jak to jest niewyobrazalnie zle i strasznie. Ciekawa przygoda, fajne doświadczenie i perspektywy awansów w strukturach. Polecam.Pozdrawiam
1
by ła pracownica 2016-01-07 13:22:16
potwierdzam, pracowałam tam i byłam bardzo zadowolona, ktoś kto pisze takie brednie jak na początku musi być okropnym leniem i lewusem. pracowałam jako pokojowa i miałam 10 zl/h, to chyba nie jest źle. lepiej jak w innym znanym Gdańskim hotelu.. a mam doświadczenie... polecam komuś kto się wachA.
1
Pokojowa 2016-02-16 12:09:21
To idz terazna pokojową już ze starej kadry pokojówek nikogo niema. Wszystkie uciekły bo co poniektóre zaczeły lizac d... i zostały sprawdzajacymi i nikt mi niepowie ze to nieprawda. jakby byłoinaczej to by dziewczyny zostały dalej na swoich umowach oprace
Oferty Pracy
2016-03-30
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Pierwszy w Polsce hotel sieci Hilton, światowy lider w hotelarstwie, znajduje się w Warszawie przy ulicy Grzybowskiej, w sercu dynamicznie rozwijającej się, biznesowej części stolicy. Hotel posiada 314 komfortowych, eleganckich pokoi i apartamentów, rozmieszczonych na 22 piętrach nowoczesnego budynku. Do dyspozycji Gości oddajemy specjalizującą się w kuchni międzynarodowej restaurację MEZA, PISTACCIO Lobby Bar & Lounge, a dla naszych n
brownyeask 2016-04-01 16:22:26
Kelner / Kelnerka Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre 2016-03-30 Żródło: Gowork.pl Warszawa (mazowieckie) Pierwszy w Polsce hotel sieci Hilton, światowy lider w hotelarstwie, znajduje się w Warszawie przy uli[...]">@Oferty Pracy - 2016-04-01 16:22:26
to jest b.ciezka praca po jakims czasie ludzie sie wypalaja i odchodza proste :)
2
mjii 2016-04-09 09:19:29
to dlaczego sie zwolniło od stycznia 2015r az 8 osób w przeciagu 3-5 mc?
Były szczęśliwy pracownik 2016-04-09 09:52:49
Dział służby pięter to wielka porażka. Wytrzymałam tam dość długo, poświęcałam swój wolny czas by przyjść do pracy bo podobno nikogo nie mogli ściągnąć do pracy, pracowało się ponad normę, duża ilość pokoi, czasami sprzątało się więcej bo ktoś się nie wyrobił ze swoimi, wypłata co kot napłakał tylko tyle co się należy i i uciąć tez potrafili bo podobno nasz dział nie wyrobił normy sprzedanych pokoi, brak jakichkolwiek dodatków, obiady płatne i mało smaczne a jak były pyszne to kucharza który robił posiłki pracownicze przenieśli do innych zadań. Wrogość i wymagania (ok 5 * rozumiem ale oczekiwanie ze się zostawi studia by przyjść do pracy zwłaszcza ze ma się egzaminy lekka przesada-nie na takich zasadach się tam przyjmowałam).inne działy mają podobnie, marne pensje, praca ponad 8h , kelnerzy potrafią pracować grubo ponad 8h czasem nawet 13-16h. Ale co ja mam do gadania, przecież właściciele muszą mieć na jachty. Teraz już tam nie pracuję. Po kilku latach pracy tam nie było szansy na jakikolwiek awans, podwyżkę czy dobre słowo, a o rozwoju czy szkoleniach można było pomarzyć. Po odejściu wiszą mi jeszcze ok 400 zl zaległej premii, pracowałam uczciwie aż do końca i nic nie dostałam. Wyczytałam ze pracodawca może odmówić wydania premii no cóż zarobili na głupiej. Jeśli ktoś podlizywał się kierownikom praca była zupełnie inna, ale to już inna bajka.
4
BYLA PRACOWNICA 2016-04-09 12:33:38
oby to byla prawda choc w malym stopniu poprostu klamstwo HILTON TO ZENADA.
byla pracownica 2016-04-12 21:37:08
najgorszemu wrogowi nie zyczyla bym pracy jako pokojowa w hotelu Hilton gdansk a w szczegolnosci teraz pod tym kierownictwem jaki jest.Kiedys tak bylo fajna atmosfera ludzie lecz niestety zatrudniono nowa kierowniczke pokojowych i momentalnie najlepsi ludzie zaczeli odchodzic a dyrekcja oczywiscie nie widzi problemu i zatrudniaja teraz Ukrainki bo tylko one godza sie na takie warunki pracy ZENADA I WSTYD.HOTEL KTORY MA TAKA MARKE A POZIOM ZADEN.
1
Były szczęśliwy pracownik 2016-04-13 10:16:23
Obecnie dają umowę o pracę tak słyszałam. Kiedyś trzeba było zasłużyć ,wykazać się. Teraz dają bo nie ma komu pracować no i oczywiście jakoś pracowników muszą ściągnąć. A awans? Oczywiście że jest, pod warunkiem że ktoś wyżej ze stanowiska odejdzie z pracy, zajdzie w ciążę lub się podlizuje i to ostro, to wtedy jest szansa na awans. A i jeszcze dziewczyny z Ukrainy. Pracują za słabą pensje, nic nie mówią bo nie znają języka, a jak już poznają choć trochę to same zaczynają się buntować. Muszą utrzymać dwa domy tu i na Ukrainie, dziwie się że dają radę.
ex hilton 2016-04-28 19:52:42
co ty za głupoty opowiadasz ? NIE MA ZADNEGO I NIE BYLO NIGDY PAKIETU medycznego ani multisport - nie ma zadnych benefitów!
1
ami 2016-05-20 11:35:06
Czy ktoś wie ile zarabia się w dziale sprzedaży ?
byly pracownik 2016-07-15 18:57:58
To niestety wierutne kłamstwo. Hilton nie oferuje zadnego pakietu medycznego, ani nawet karty multisport. Premii brak, na swieta wino, ktore mozna kupic w dyskoncie za kilkanascie zlotych (sprawdzalem).
Prosze nie wprowadzac ludzi w blad!
1
oho 2016-07-17 15:09:09
Świetnie, że jest zapewniona umowa o pracę @sdfgh, bo o takie stabilne zatrudnienie jest teraz dość trudno, a tak jest pewność że są do tego jeszcze jakieś socjale.
Zostaw swoją opinię o Hotel Hilton - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Hilton