brak logo

"PALTECH" Sp. z o.o.

Jastrowie

Opinie o "PALTECH" Sp. z o.o.

sowa 2013-10-03 13:12:18
Tragiczna firma nie polecam
6
byly pracownik 2014-12-07 20:02:16
Tragedia, obóz pracy, nienormowalne godziny pracy zdaża sie po 20h dziennie, dlugie delegacje za ktore ni ema wyzszej stawki, robota dobra dla dzieciaków które nie maja zobowiażan albo dla starszych osob ktore tez ju znie mają zobwiazan, zero czasu dla sibie pracując od rana do nocy i to na wyjeździe i za takie grosze ze szok 10zl na godzine ;/
4
docentass 2015-03-25 11:33:39
Firma słabo zorganizowana,prowadzenie prac budowlanych to improwizacja, brak wykwalifikowanych pracowników i brygad roboczych do konkretnych zadań. Duża rotacja pracowników. Niejasny system wynagrodzeń pracowników fizycznych. Prezesem firmy i jednocześnie właścicielem jest osoba po bałkanistyce mało zorientowana w branży budowlanej. Cud że ta firma jeszcze funkcjonuje.
4
beret 2015-05-08 19:12:15
to naprawdę wielka inprowizacja ,i sciema kierownik serwisu który się szarogęsi jakby myślał że jest samym prezesem, jego czas też się skończy.
8
....... 2016-04-11 15:18:20
Szczerze przestrzegam przed pracą w tej firmie, bardzo złe traktowanie pracowników, ucinanie pensji, mobbing, duża rotacja ludzi...
3
beret 2016-05-26 10:42:11
nieliczni mają umowę, a w więkrzości to śmieciowe umowy, nie polecam,lub na czarno..
5
pracownik 2016-11-21 20:36:51
Duża ilość godzin nie wiesz ile zarobisz aż nie dostaniesz wypłaty często po przeliczeniu wychodzi 5zł na godzinę tragedia to co się tam dzieje. Większość prac wykonanych jest "aby było", duża rotacja pracowników przez co nie ma wykwalifikowanej kadry pracowniczej, pracownika traktują dosłownie jak psa, za prace w weekendy nie ma wynagrodzenia pracujesz praktycznie za darmo, na budowie pracujesz 10 godzin minimum często więcej bez ciepłego posiłku, nie polecam tej firmy nawet najgorszemu wrogowi.
4
Pracownik2 2016-11-23 10:24:50
W pełni zgadam się z tą opinią.
1
Zostaw swoją opinię o "PALTECH" Sp. z o.o. - Jastrowie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "PALTECH" Sp. z o.o.