brak logo

IT Control Sp. z o. o.

Kielce

Opinie o IT Control Sp. z o. o.

Były pracownik 2014-04-03 21:39:31
Pieniądze słabe, atmosfer a w firmie niezła. Na tle innych firm elektrycznych, teletechnicznych z Kielc wyróżnia się jakością i odpowiedzialnością za swoje prace. Nie licz na firmowy laptop, telefon, jeżeli chcesz się czegoś nauczyć startuj śmiało
3
dawny pracownik 2014-04-23 20:17:57
popieram kolege wyrzej dodam tylko ze organizacja pracy jast beznadziejna to praca na pare miesiecy nie na stale na przerwy nie ma co na rzekac bo sa dwu godzinne z wyplata bywa ruznie nie licz na kokosy jeszcze ci utna z wyplaty :( z nad godzin i co mnie zdenerwowalo to to ze naduzywaja alkocholu czego ja osobicie nie toleruje bo sam nie uzywam
dawny pracownik :) 2014-05-15 16:52:16
zgadzam sie z kolegami musze dodac ze leca mi sporom sumke jak sie zwalnialem obiecywali ze dostane 10ego czekam i czekam dzwonie i dzwonie i nic nie polecam tej firmy
scyzor 2014-12-20 21:34:30
witam.To jest firma na krótki okres czasu a najlepiej dla absolwenta.Umowa o pracę musi tam być poprzedzona kilkoma miesięcznymi umowami o dzieło.Prezesów jest aż trzech,którzy z ludżmi wogóle się nie liczą.Wypłata to oczywiście najniższa krajowa która i tak z dużym opóźnieniem trafia."Kierownictwo"na budowach totalne dno,zero kompetencji i dezorganizacja!Jakikolwiek sprzęt,narzędzia,uposażenie najlepiej żeby było własne.Szczerze nie polecam,zmarnowany tylko czas.
4
Korador 2016-02-11 02:23:54
Ogolnie tragedia pieniadze na 5 rat oczywiscie kazdy wienw jaki sposob

Szefowie sie nie dogaduja jak chcesz sie nauczyc czegos to idz ale na stala prace nie licz chyba ze lubisz delegacje po 12 godzin plate za 6 w skrocie bo itak ci na koniec cos uwala

Kadry kierowniczej brak 1 szef pracuje reszta bk
1
TosiaToSkrótOdAntonina;) 2016-03-09 22:00:41
Ciężko mi stwierdzić czy powyższe opinie odzwierciedlają faktyczny stan "porządku rzeczy", dlatego wypowiem się z mojej perspektywy. Otóż w momencie zatrudnienia nie zabardzo wiedziałem co to jest protokół IP, ale już po pół roku* pracy potrafiłem skojarzyć, że skoro dojrzeliśmy galaktykę (GN-z11) powstałą tylko 400 milionów lat po tzw. Big Bangu, a trochę później zaobserwowaliśmy ogromny rozbłysk promieniowania gamma (GRB 090423) to nie jest wykluczone, że to ten sam obiekt, czyli gwiazda GN-z11. To tylko 200 milionów lat różnicy czyli długość życia gwiazdeczki. Ewentualne przesunięcie można by wytłumaczyć falami grawitacyjnymi i zakrzywianiem "światła" przez np. czarne dziury. Wracając do tematu. Jesteśmy już tylko o krok od granicy naszego wszechświata.
Input or Output 2016-05-18 13:52:33
Moja praktyczna wiedza dała wam pozwolenie na trzy budowy. Za bezcen (najniższa krajowa). Nie można wygrać wiedzą teoretyczną (oszukanie U.S.). Nie da się pogodzić głupoty z inteligencją. Z tego równania od 'automatyka i informatyka' wynika jedno: "Brak pozwoleń na dalszą budowę". Muszą zostać w swym dwu-wymiarze.
52 2016-05-21 11:27:34
Fajna firma w której można się rozwinąć. I zdobyć doświadczenie. Pieniądze może nie są za wysokie, ale w firmie panuje miła atmosfera. :)
aloes 2016-05-22 21:07:14
w IT nie wysokie pieniądze - @0 czy raczeysz sobie ze mnie dworować? a co rozumiesz poprzez możliwość rozwoju?
Zostaw swoją opinię o IT Control Sp. z o. o. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IT Control Sp. z o. o.