brak logo

Anter-APS Diagnostyka i Naprawa Samochodów

Paniówki

Opinie o Anter-APS Diagnostyka i Naprawa Samochodów

klient 2012-09-27 13:31:20
Serwis masakra tak jak i pan kierownik serwisu który ładne bajeczki potrafi opowiadać, a w rzeczywistości kłamie w żywe oczy . Potencjalni klienci uważajcie i nie ufajcie!!!
Gliwiczanin 2013-06-19 12:26:08
Świetna robota, szybko i tanio. Nie wiem skąd taka dziwna opinia, może koknkurencja, która cienko przędzie? Zostawiłem samochód i na następny dzień był do odbioru. Poza tym ludzie są bardzo mili i serdeczni. Szczerze polecam!!!
Paweł ht. 2013-06-19 12:29:44
Ja też bardzo polecam, nie miałem żadnych problemów z pracownikami, a auto do dziś świetnie prosperuje po naprawie. Dbają o klienta, bo dostaje zawsze przez opłatami OC i AC smsa o przeglądzie. Naprawde polecam ich!
1
Charlette 2013-10-07 11:16:43
Szczerze polecam! Jeden z najlepszych warsztatów na Śląsku... świetna robota.. bez żadnych zastrzeżeń :) Koszta były bardzo niskie, i nic mi nie szwankuje.. mają jeszcze stacje diagnostyczną i przypominają o przeglądzie sms'ami - o nic nie musze się już martwić ;) fajni, bardzo kontaktowi ludzie tam pracują :))
2013-10-07 11:27:37
moj kumpel tam robil i gadal ze spoko, zawsze dostawal urlop kiedy chcial no i pencja tez naprawde przyzwoita... poza tym dostawal paczki na swieta i premie z tego co mowil to chwalil sobie.. musial zzrezygnowac bo sie przeprowadzal do opola
1
Paul Ti. 2014-10-10 08:47:11
Kilkanaście lat w branży.. Znam ten serwis, lubie ich za to, że nie starają się wcisnąć chłamu za niską cenę, tylko zawsze proponują najwyższej jakości części.. Jedno jest pewne - jeśli szukacie taniochy i kiepskiej naprawy to nie tam :P Zapłacisz więcej ale masz dobrze zrobiony samochód. Co do kadry to wiem ze na serwisie fajni ludzie robią.. Ostatnio byłem i jak sobie chwale. Pozdro
Szymek 2014-10-17 15:27:57
Wydaje mi sie ,że jesli chodzi o auto to wole miec pewnie wykonaną robotę i zaplacic stówe więcej. Naprawde polecam ich serwis, bo juz nie raz tam naprawialem auto. W maju wymieniałem uszczelkę pod głowicą, rozrząd i pompę wody plus dodatki. Wszystko do teraz świetnie chodzi... jak zwykle.. Faktycznie pracują na markowych częściach ale tez są znani na śląsku.. ja dowiedziałem się o nich od znajomego z Rudy Śląskiej. Polecam, świetna i miła obsługa, zwłaszcza na serwisie..
1
bacha 2015-01-27 08:32:31
Jest spoko.
klik 2015-01-27 08:33:34
Fachowcy pierwsza klasa, polecam!
Sąsiadka 2015-04-29 14:39:27
Od lat serwisuję swój samochód w ANTERze. Naprawdę spora wiedza, DUŻE doświadczenie i szybka naprawa! Pozdrawiam Panów z serwisu ;)
RAFI 2015-04-29 14:58:02
POWTÓRZĘ SIĘ - Są bardzo solidni, jak raz u nich coś zrobisz to nie ma bata żeby się znów zepsuło. Bez wahania poleciłbym każdemu ten serwis. Poza tym zawsze pracują na najlepszych częściach samochodowych! Polecają ich w Inter Cars i są w sieci Q-Service...... Od kilkunastu lat jestem ich wiernym klientem i nic tego nie zmieni,są naprawdę dobrzy!
1
rauwolfia 2015-09-15 20:39:14
Dziś podczas naprawy serwisowej panowie... zgubili samochód!! Gdy matka zadzwoniła z pytaniem czy pojazd jest gotowy do odbioru dowiedziała się, że - nikt nic o żadnym samochodzie nie wie. Ostatecznie sprawa się oczywiście wyjaśniła, ale ile nerwów to mamę kosztowało chyba nie muszę wyjaśniać - paranoja!!
Artur 2015-09-16 15:19:50
Warty polecenia serwis! Trafiłem do nich przez przypadek i jestem bardzo zadowolony z naprawy. Są szczerzy i nie ukrywają dodatkowych kosztów od razu do mnie dzwonili, gdy wyszło coś niespodziewanego jeszcze do naprawy. Pracuje tam odpowiedzialny i profesjonalny zespół doświadczonych ludzi. Trafna diagnoza i solidninie i uczciwie wykonana naprawa. Naprawiałem samochód już w wielu warsztatach i zawsze mnie naciągali i z wielką łaską mówili co będą dokładnie wymieniać w aucie,nie wspominając o tym że nawet paragonu nie dali, a w tym serwisie jest dokładnie na odwrót. Bez niczego mechanicy wytłumaczyli mi dokładnie co będą wymieniać i dlaczego to nie działało tak jak powinno. Póki co po dzisiejszym dniu stwierdzam, że jest to najlepszy serwis samochodowy w okolicy.
1
Paulo 2015-09-16 23:04:01
@rauwolfia, jak się zostawia samochód w jakimś serwisie, a potem szuka go w jeszcze innym np. u konkurencji to potem mogą wyjść z tego tego typu śmieszne akcje:D To nie mechanicy zgubili samochód mamusi, tylko ona sama chyba nie wiedziała, gdzie do końca go zostawiła, tudzież może nie była świadoma, że zostawiła auto nie tam, gdzie się umawiała :P Akcja, jak z komedii o blondynkach :D
3
Miki 2015-09-17 00:52:14
Ja sie jeszcze na nich nie zawiodlem i zawsze tam naprawiam swoj samochód.. są sprawdzeni i dobrzy w tym co robią
Luka Schmidt 2015-09-17 09:33:04
Wzorowy warsztat. Byłem niedawno na Śląsku w odwiedzinach u rodziny i przed wyjazdem z powrotem do Austrii musialem niespodziewanie naprawiac u nich samochód. Słyszalem duzo pochlebnych opini na ich temat i nie zawiodlem się. To bardzo rzetelny serwis samochodowy robią wszystko dokładnie i na najwyższym poziomie. Wszystkie części wymienili na oryginalne. Robota została wykonana bardzo szybko i DOBRZE.. Wszystko chodzi jak w zegarku. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam
1
rauwolfia 2015-09-17 21:06:48
Owszem zgadza się - w tym miejscu raz jeszcze przepraszam za nieporozumienie. Następnym razem jak mama raban będzie robić to zamiast się litować idę do siebie i wkładam korki w uszy zamiast słuchać jej pieprzenia :-P
1
KRZYSIEK 2015-10-19 11:15:33
Serwis jest bardzo dobry, ale z pewnością zaproponują Ci droższe części bo na takich przeważnie pracuja. Jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby przyjsc po naprawie u nich z reklamacją i wole zaplacic i cieszyc sie dobrze zrobionym autem niz latac za miesiac z warsztatu do warsztatu.. z reszta zadzwon, to ci napewno zrobia wycene
Dariusz 2015-10-19 13:28:22
Spokojnie można polecić ten Warsztat. Pełen profesjonalizm za przystępną cenę! Wszystko robią wg ustaleń, nic na własną rękę. Najpierw wysłali mi SMS, że przegląd okresowy mi się zbliża! Zadzwoniłem i umówiłem się na wygodny dla mnie termin. Zostawiłem autko na 1 dzień roboczy i zrobili wszystko co chciałem (wycenili mi najpierw rozrząd i filtry ). Na przeglądzie wyszło, że w zawieszeniu trzeba coś powymieniać. Zadzwonili od razu z gotową wyceną:) Auto odbieram według ustaleń na następny dzień. Wysokość rachunku nie uległa nagłej zmianie, jak u co niektórych garażowych mechaników... Autko naprawione, przegląd zrobiony, a do tego miła niespodzianka, bo do przeglądów dodają kupon na kawkę z rocznym terminem. Oczom mi się nie chce wierzyć. Od razu umówiłem się drugim autkiem na naprawę hamulców. Tym razem poczekam sobie w restauracji-cukierni (którą ostatnio dobudowali) zjem coś dobrego, a na poczekaniu naprawią mi auto! Odnosząc się do ostatniego spisu, czy warto nadłożyć parę kilometrów? WARTO!:) Pozdrawiam zadowolony i od teraz stały klient. Dariusz T.
2
sławek górniak 2015-12-30 13:52:52
Szybko, dobrze i tanio. Jak dla mnie - pierwsza klasa ;d
Kama 2016-05-12 14:52:19
czesc, slyszalam wiele dobrego o tej firmie. W poblizu są najlepsi i najtansi, ponoć swietnie naprawiają samochody audi i Volkswagen, wiem tez że kadra pracownicza sie zmienila a wlasciciel w koncu stawia na mlodych. Slowem zawialo swiezoscią ;d jest spoko ;d
Danka 2016-09-19 15:03:23
Witam,
ja nigdy nie spotkałam się, żeby kiedykolwiek oddano mi po naprawie w tym serwisie samochód śmierdzący i zepsuty.... Ja rozumiem, że koszt naprawy mógł przerosnąć czyjeś oczekiwania i wzbudzić niezadowolenie.. ale niekiedy tak jest i uważam że oddając samochód do naprawy zawsze należy brać pod uwagę, że istnieje takie prawdopodobieństwo, że naprawa wyjdzie drożej niż zakładaliśmy. Ale czy nie dzwoniono do ciebie z kosztorysem? Mogłeś odmówić wykonania naprawy za taką cenę. Co do źle wykonanej usługi - nigdy nie spotkałam się u nich z czymś takim. Zastanawia mnie tylko kiedy się zorientowałeś i dlaczego nie oddałeś auta do reklamacji?
Pozdrawiam
2
Łukasz 2016-09-20 17:01:22
@ Prezes z zaciekawieniem przeczytałem Twój wpis....
Jestem zadowolonym klientem tego warsztatu od 4 lat i nigdy podobnej sytuacji nie doświadczyłem. Z wycenami zawsze dzwonią, więc nic bez Twojej zgody nie zrobią...
Dla Twojej informacji, wczoraj miałem planowany serwis samochodu i w godzinkę wymienili mi olej z wszystkimi filtrami. Jednak ten podejrzany wpis nie dawał mi spokoju, więc postanowiłem dopytać o Twój przypadek i pokazałem im wpis. Jest tutaj dożo sprzeczności w tym co piszesz! Osoby które są uprawnione do wykonywania jazd próbnych, są osobami niepalącymi... To po pierwsze.
Po drugie w systemie informatycznym nie ma takiej naprawy ( Mazdy z wymianą uszczelniacza półosi )... Czyli Ciebie nigdy tam nie było, a cała ta sytuacja jest zmyślona...
Powiedziałem im, żeby się sami obronili i zgłosili to do odpowiednich organów, bo takie szkalowanie i kłamstwa są obecnie karalne, a ty wpisując ten wpis zostawiasz ślad w sieci ( IP choćby ).
Pytałem w warsztacie o ich zdanie na temat wpisu i odpowiedzieli, że podobne prowokacje miały już miejsce w przeszłości. Dość często robi to zazdrosna konkurencja, bo warsztat ANTER znany jest z fachowej obsługi i nienagannej opinii. Powiedzieli, że zaistniałą sprawę zgłoszą Administratorowi strony, bo nie dadzą się tak oczerniać. Publicznie odpowiadać na kłamstwa nie będą. Postanowiłem więc ja napisać ...
Tyle w temacie @ Prezes... jesteś zwykły oszust, który kozaczy w internecie. Miejmy nadzieję, że zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności. Pozdrawiam Łukasz
2
Tadeusz 2016-10-16 08:16:53
Napisze może nie o warsztacie a o stacji diagnostycznej... sama w sobie robi robotę,ale człowiek który jest tam zatrudniony to chyba nie bardzo mu się chce wykonywać ta prace,starszy siwy pan,dwa razy odesłał mnie z kwitkiem.Za pierwszym razem dowiedziałem sie ze przeglądu nie zrobi bo jest sam i musi nadgonić papierkowa robotę,a przy drugiej okazji powiedział żeby przyjechać wcześniej bo na przegląd jest już za późno... Trudno stwierdzić czy jest miły,uprzejmy bo generalnie wydaje się byc leniwym bucem,któremu nie chce się wykonywać pracy za która mu płaca i która NIBY wykonuje.
Maria M. 2016-10-19 12:16:15
Super serwis zawsze służy radą i konsultuje wszystko polecam. Pracownicy uprzejmi a to w dzisiejszych czasach ważne, zawsze dzwonią, ceny przystępne i co najważniejsze szybka obsługa.
Joi 2016-10-19 17:10:37
W tym momencie Anter-APS Diagnostyka i Naprawa Samochodów nie zatrudnia nowych osób, ale z tego co wiem to jeśli ktoś przyjdzie i faktycznie się wykaże to jest szansa na jakieś dogadanie, bo firma jest przecież w porządku pod tym względem, dlatego polecam
Adam 2016-11-02 15:40:55
Nie polecam, brak kontaktu z klientem samochód (białe wnętrze) został wybrudzony dokładnie kierownica i drążek zmiany biegów. Lepiej sprawdzić stan wnętrza zanim je odbierzesz.
1
Przemo 2016-11-14 19:01:05
Dobry serwis, czysty i naprawiony samochód. Ja nie mam tutaj nic do zarzucenia. Wrecz przeciwnie. Zapłaciłem mniej niż w innym serwisie w tej okolicy. Dobry serwis klimatyzacji
1
benek x 2016-11-15 08:45:01

serio to jest bardzo dobra firma, na rynku jest już latami.. ale duzo sie pozmienialo, sa nowe twarze.. wlasnie rekrutują na stanowisko mechanika i chyba magazyniera... Od jakiegos czasu przyjezdzam do nich z polecenia kumpla i póki co sa niezawodni. No i co najwazniejsze mają niskie ceny
Tomek 2016-11-15 13:37:22
Myślałem, że GOWORK to serwis odnośnie pracy... Z tego co widzę to zwykłe wystawianie opinii, tyle że to ma się tyczyć pracodawcy, a nie usług...
Nawiasem mówiąc w ogóle nie ma takiej firmy o nazwie "Anter-APS Diagnostyka i Naprawa Samochodów" . Czy ktoś w ogóle administruje tę stronę? Tyle komentarzy na temat firmy, której nazwa nie istnieje w żadnej bazie lub spisie.

Karygodne błędy administratora strony!
1
Zostaw swoją opinię o Anter-APS Diagnostyka i Naprawa Samochodów - Paniówki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Anter-APS Diagnostyka i Naprawa Samochodów