brak logo

ELME METALL POLAND SP. Z O.O.

Szczecin

Opinie o ELME METALL POLAND SP. Z O.O.

a 2015-07-02 18:15:15
:):):)
5
c 2015-08-02 17:59:03
?
2
oihjti 2015-09-24 17:24:11
Przestrzegam przed tą firmą. Nie potrafią załatwić materiału pod potrzeby klienta, pomimo tego że w rozmowach wstępnych takie zapewnienia padają. Handlujesz tylko towarem z placów magazynowych z różnych miejsc Polski. Żeby złożyć ofertę na kilka pozycji musisz kombinować logistykę z kilku miejsc załadunku, bo nawet kompletu grubości blach nie potrafią skompletować w jednym miejscu. Oczywiście wszystkiemu jest winien "tajemniczy" handlowiec, który dawno nie pracuje. Dostawy towaru trwają miesiącami a ty świecisz oczami przed klientem, bo nie możesz nawet złożyć oferty. Występują tez karygodne błędy przy wydawaniu materiału z magazynu. Szkoda Waszego czasu na tą firmę, chyba że lubisz handlować towarem, który leży latami a nowego nie widać...
2
bubuś 2015-09-28 22:17:46
Stara maksyma głosi: tłumaczą się winni...
stary 2015-09-29 13:11:29
Materiał tylko z importu, że wszelkimi konsekwencjami czasu realizacji i wschodniej jakości.

2
xxxx 2015-10-22 19:05:17
Ja również przestrzegam, gorszego "gówna" nie widziałam, co za twór. Ekipa zarządzająca to tylko na wizytówce, poza tym żenada.
3
miłośnik 2015-10-25 03:45:50
farsa w wynajętej salce i facet, który się boi własnego cienia.
Wstyd w CV wpisać,gfbd
2
xxxxx 2015-10-27 13:52:00
Pracowałeś tam? Skąd ta opinia?
ktoś 2015-11-22 19:06:08
Pierwsze wrażenie... firma krzak,
1
zecik 2015-11-23 08:44:19
Firma krzak nie działałaby od tylu lat.
Ekstra obsluga, ekstra babki tam pracują.nie widziałem żeby któraś narzekała. Ladunki na magazynie klasa.
3
buahaha 2015-12-05 01:24:05
Oj tak, są super! Rewelacyjny strzał w oba kolana, żeby kupić chiński materiał i wprowadzać na polski rynek. To jest przykład wyczucia czasu i miejsca...
Opowieści z mchu i paprotki o potędze.
1
buahaha 2015-12-08 19:07:07
i tak nikt nie uwierzy w te naiwne tłumaczenia!
1
szczypior 2016-01-14 09:34:36
Absurd nic dodać nic ująć, porażka.
3
ZanKran 2016-01-24 11:24:47
Dziewczynki, dajcie spokój z tymi kontrami do każdej opinii o "firmie". Nie ma dla takiej organizacji miejsca na rynku i koniec.
ZanKran 2016-01-24 11:39:09
Dziewczynki, dajcie spokój z tymi kontrami do każdej zewnętrznej opinii o "firmie". Nie ma dla takiej organizacji miejsca na rynku i taka jest prawda. Komuś po prostu znudzi się ciągłe "dosypywanie".
2
jkbjf 2016-06-01 23:20:22
koń się śmieje :)
ZEN 2016-06-02 07:27:31
Rybeńko - pisze się "koń by się uśmiał" - to po pierwsze. A po drugie - cóż... W taki ładny słoneczny dzień, jak dziś - należało się spodziewać, że ktoś znów nie wytrzyma i pojawi się tutaj z jadem na usteczkach. ;)) Słabiutko. Radzę przejść się do tej firmy i pogadać z ludźmi tam pracującymi. Nikt nie rozpacza, nikt nie płacze. :) Ja tam widzę zadowolonych ludków. Tak więc sorry - KOŃ JAKI JEST - KAŻDY WIDZI.:))) Przystopujcie "dziewczynki" z tą żółcią.
3
ZanKran 2016-06-04 10:17:04
Koń się by uśmiał to hipoteza. Koń się śmieje cały czas. To opinia o tej działalności rozrywkowej, którą się tu prowadzi a nie lanie jadu. :)
Po prostu przestrzegam :) Ciekawe kiedy umożliwią wklejanie tu zdjęć... a jest kilka ciekawych do pokazania światu.
3
aaad 2016-06-19 13:41:46
padaka
3
Zajn 2016-06-29 23:22:16
Wiesz co, moim zdaniem padaka to kiepskie słowo w ogóle nic nie oznacza, moim zdaniem jest to dość dobra firma, która w niezły sposób zmienia się na coraz lepsze
2
Zostaw swoją opinię o ELME METALL POLAND SP. Z O.O. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELME METALL POLAND SP. Z O.O.