brak logo

Agencja THINK KONG

Warszawa

Opinie o Agencja THINK KONG

JN 2015-03-30 20:03
Moim zdaniem Ok
2
Stary 2015-10-29 10:16
Chciałbym ostrzec kandydatów do pracy w Thing Kong, że mogą spotkać się z praktykami dyskryminacyjnymi i brakiem kultury w procesie rekrutacyjnym. Świadczy to m.in. o sfrustrowanym i zestresowanym personelu agencji.
4
Marta 2016-04-16 16:46
A ile ma Pan lat? Czy było to podane w CV? I jakie miał Pan oczekiwania wobec tej pracy? Bo to może one Pana zdyskwalifikowały, a nie wiek.
1
Norbert 2016-04-18 12:13
Nie do końca rozumiem opinię. O jaką dyskryminację konkretnie chodzi? Proszę o kontakt jeśli chciałby Pan z nami porozmawiać na ten temat.
2
bumi 2016-04-23 17:19
hmm no pewnie wiele aspektów miało na to miejsce ale faktycznie spoko byłoby to wyjaśnić :) ja uważam że ta agencja jest naprawdę godna polecenia zwłaszcza, jeśli porównać ją z jakąś konkurencją, która naprawdę może się od nich wiele, ale to wiele nauczyć
3
jacke 2017-01-06 20:20
Panie Norbercie, niech Pan się zainteresuje tym, co wyprawia Agnieszka R. To osoba, która mobbinguje ludzi, stosuje najgorsze praktyki z możliwych, ocenia ludzi na podstawie swoich humorów, cały czas stresuje pracowników, odnosi się do nich z pogardą, zastrasza, obgaduje klientów, za swoje porażki obwinia innych, a kopiowanie prezentacji przetargowych to standard w Think Kong, o którym się mówi na rynku. Nie POLECAM pracy z tą kobietą NIKOMU.
7
Gumiś 2017-03-06 06:12
Co za beznadzieja! Do firmy przychodzi pewna Pani Alicja i okazuje się, że nic nie potrafi, ale zamiast jej o tym powiedzieć każdy ma tracić czas na "wdrażanie" jej - nie chce mi się iść do pracy, bo muszę ją tracić na edukację "głupiutkiej" dziewczynki. A o tym mobbingu ze strony Agnieszki R. to niestety 100% prawda. Niby milusia, ale każdego wykończy psychicznie. Jeśli szanujecie swój czas, zdrowie i normalne życie, to NIGDY TU NIE APLIKUJCIE NAWET!!! PRZESTRZEGAM!
1
Norbert Kilen 2017-03-16 16:31
Dziękuję bardzo za komentarz. Wyrażane w nim opinie stoją w sprzeczności z opiniami zespołu. Niemniej proszę o szczegóły, bardzo chętnie się z nimi zapoznam. Norbert Kilen [ nkilen (at) thinkkong.pl ]
6
Norbert Kilen 2017-03-16 16:39
Przypuszczam, ze nie pracuje Pani (Pan?) w naszej firmie, bo wyrażona w Pani(-a) komentarzu opinia nijak ma się do realiów naszej pracy i sprawia wrażenie komentarza od fikcyjnego pracownika. Jeśli jest Pani (Pan?) ciekaw jak naprawdę wygląda praca w Think Kong, bardzo zachęcam do kontaktu i rozmowy o organizacji pracy w naszej firmie.
7
Jacek Mossakowski 2017-03-16 16:42
Pracowałem w TK przez rok. Polecam z czystym sumieniem. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć więcej, to niech mnie poszuka, anonimowy nie jestem ;).
7
Kornelia 2017-03-16 18:52
Szanuję prawo do wyrażania swoich opinii, ale są takie, wobec których czuję sprzeciw. Zastanawiałam się, jak odnieść się do tej i po prostu posłużę się faktami: nie doświadczyłam niczego z opisywanych praktyk ani ze strony Agnieszki, ani jakiejkolwiek innej osoby pracującej w Think Kongu. A jestem tutaj prawie 3 lata. Przykro mi to czytać.
6
Ewa Pietrusiewicz 2017-03-16 19:43
piekna wypowiedz. piekny komentarz. przypomina mi to: biegasz jak dziewczyna, rzucasz jak dziewczyna. tym razem czytam, ze dziewczyna jest tylko glupiutka. Gumis - rece opadaja!!! i ty pracujesz w tej branzy?! moze powinienes ja zmienic. CZYSTY SZOWINIZM. ze wstydu powinienes sie pod ziemie zapasc. zenada!
6
Agnieszka Rutkowska 2017-03-21 16:18
Za usunięcie mojej poprzedniej odpowiedzi zapłaciłaś, więc napiszę to ponownie:

Jeśli masz jakiekolwiek dowody potwierdzające cokolwiek z tego, co zostało napisane - zgłoś to do mojego przełożonego.

Od 16.03 do tej pory Norbert nie otrzymał żadnej wiadomości.
6
Zostaw swoją opinię o Agencja THINK KONG - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja THINK KONG