Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Moy Park Ltd

Pracowałeś w firmie Moy Park Ltd i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
moyparkowiczka - 2009-03-28 14:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli nie musicie to tam nie idzcie..zimno daje w kosc..doslownie.ludzie ktorzy tam pracuja sa najwiekszymi plotkarzami na Ziemi, menadzerowie faworyzuja portugali..polak to smiec.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-02 15:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z opinia poprzedniej osoby bo tam pracowalem
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2009-05-06 00:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf do potęgi
zdjecie uzytkownika
Wredny - 2009-09-15 15:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje i nie uwazam ze sa tam Polacy dyskryminowani kosztem Portugali.Co do plotkarzy to wszedzie tacy sa nie tylko tutaj.Czy zimno to zalezy na jaki dzial trafisz,jesli pracuje sie sumiennie to napewno nie zmarzniesz.Ja sie ciesze ze tam pracuje bo naprawde sporo fajnych ludzi tam poznalem.
zdjecie uzytkownika
Weteran - 2010-10-29 02:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do moy Auschwitz park jaaa to prawda zimno jak w [usunięte przez moderatora] nowe ogrodzenia przypominajace obuz koncentracyjny,na jednej stronie fabryki pierdniesz to na kantynie juz o tobie gadaja,a co do faworyzacji hmm no coz jak polacy sobie daja,generalnie czy portugale czy litwini potraifa sie zorganizowac a polak jeden drugiego by zadrapal jak ktorys ma lepiej,wiem bo sam taka sytuacje mialem jak zostalem line technician i nazwano mnie karierowiczem ale jak jednemu z drugim [usunięte przez moderatora] siadla bo dostal worninga to latali zebym pomogl,coz pomoglem bo juz nie jeden kraj zwiedzilem i mam troszke inne podejscie do zycia niz wiekszosc polakow,ale generalnie skoro pomiataja polakami to tylo dla tego ze portugale wszedzie pchaja sie na line liderow albo team liderow a potem ustawiaja swoich a polak jak [racuje jako line lider to odrazu [usunięte przez moderatora] trzesie ja bracia jeden [usunięte przez moderatora] na cookedside i [usunięte przez moderatora] na Enrobie z piatej lini lac sie chce ze smiechu jak sraja pod siebie jak wchodzi jakis z menadzerow z watami zero poczucia tego co sie robi i pwenosci siebie w pracy,gdzie oni studia konczyli...............gederalnie w okregu portadown,Evron Foods Moy park i Avondale to jedna wielka kila kolchoz i smrod......
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-20 23:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna praca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-28 22:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, od ponad trzech lat nikt nie dodawał tutaj opinii dlatego bardzo bym prosił o jakąś nową. Zastanawiam się czy warto aplikować do firmy Moy Park. Czy fajni ludzie tam pracują? Czy da się zarobić jakiś przyzwoity pieniążek?
zdjecie uzytkownika
sasza2111` - 2013-06-27 19:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje 2miesiące i jestem zadowolona, na zimno wystarczy się cieplej ubrac a z dyskryminacją jakos nie mialam problemow, nie zauwazylam tez zeby inni Polacy mieli... poznalam duzo fajnych ludzi i na moim dziale jest sporo Polaków, jedynie co to stare Litwinki skarżą ale każdy się z nich śmieje, jeśli pracuje się dobrze dostajesz propozycje kontraktu, jak dla mnie spoko, polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 20:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ sasza2111' - a jakie stawki są obecnie proponowane pracoenikom w Moy Park? i czy praca jest bardzo ciężka?
zdjecie uzytkownika
ziom - 2013-08-02 03:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moy Park to ostateczność jak nie znajdziesz nigdzie pracy to wtedy.ale odradzam bo tam nawet rozpakowalismy filety zakarzone z salmonnella aż jedna zemdlała bo tak smierdziały filety po terminie 2 miesiące.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2013-08-02 04:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i odradzam jeść kury z tego zakładu sam widziałem pakowane w skrzynki z białymi robakami i mam zdjęcia na to jak co.nie zaprzecza.zdjęcia jak kury leżały na podlodze i filety i skrzydełka i nawet nikt nie umył i wsadził w tacke i poszło do sklepu.to jest ochydne co ja tam widze ...!!jedynie jest czysto i porzadek jak kontrola z tesco czy morisona przychodzi wtedy 2 dni kury są ok.potem jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak codziennie.
zdjecie uzytkownika
erwin - 2013-08-09 17:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co piszesz to nie brzmi zbyt dobrze ale pracę trzeba mieć. Jakie są zarobki średnie w Moy Park? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Warka - 2013-12-03 13:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O dobrych pieniądzach zapomnijcie.Jednym słowem [usunięte przez moderatora]pracy.Niewiem jak w innych Moy Parkach ale w Ashbourne to brakuje jeszcze tylko wieżyczek strażniczych i psów.Manager Factory to istny sztumbanfirer.Gnębi ludzi.Zero higieny,zero szacunku dla ludzi.Nigdy nie sądziłem że w tak cywilizowanym kraju jak WIELKA BRYTANIA może powstać taki zakład.Dobra rada z mojej strony to taka żeby każdy omijał ten zakład z daleka.Czy trafisz do więzienia czy do tego zakładu to jeden dzwonek.
zdjecie uzytkownika
Chicken - 2014-01-03 07:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracuje w Moy Park Ashbourne i potwierdzam to co napisał poprzednik.Ten zakład to same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracuje sie w syfie za darmo.Zarobki to najniższa krajowa a do tego nie chcą płacić na czas. (usunięte przez administratora)a team leaderzy zmieniają się co 2-3 miesiące bo każdy ucieka jak zobaczy co to za zakład.Poprostu katastrofa.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-01-29 13:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiałam się nad pracą tam, ale po waszych komentarzach rozumiem, że (usunięte przez administratora) a nie praca. Szukam jakiejś pracy za normalną stawkę bo mam dopiero 18 lat więc zdzierają ze mnie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2014-02-21 19:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest zła. Na jednym dziale jest ciężej, na innym łatwiej ale do wszystkiego idzie przywyknąć. Praca na start jak każda inna. Ja pracuję przez agencję pracy , pieniądze są mi dostarczane na czas. Dużo możliwości nadgodzin i dodatkowych dni pracy(poza własnym shiftem). Jak ktoś chce coś złapać na start to wcale nie jest taka zła praca , a jak będzie sumiennie pracować to i zarobki będą w miarę ok. Pewnie , można trafić na beton jak w każdej pracy , tak i tutaj niektórzy są niemili i nieprzychylni wobec nowych, ale wszystko da się znieść :)
zdjecie uzytkownika
dejmek - 2014-04-07 23:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie interesuje przede wszystkim to czy są wypłacalni, a jeśli tak i nie są to jakieś ochłapy to nie ma tragedii
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-06-21 02:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Craigavon, stawka 6,31, nadgodziny ponad 8, nie pamietam ile, bo nie korzystam. Pracuje przez agencje, kasa na czas, zero problemow. Nadgodzin mozna nabrac od cholery jesli ktos chce. Na jednym dziale zimno
tam gdzie jak pracuje normalna temperatura. Ludzie spoko, jedni fajni, inni idioci, ale to jak wszedzie. Nie zauwazylam zadnej dyskryminacji, wrecz przeciwnie-bardzo zwraca siw uwage na to zeby kogos nie obrazic, mozna za to wyleciec. 3 przerwy w ciagu 8 godzin, co jest rzadkoscia. Minus taki, ze czasem odsylaja do domu, mi w ciagu 8 miesiecy zdarzylo sie z 15 razy, ale to w okresie styczen-marzec.Jedna z lepszych fabryk w okolicy, mam porownanie. Praca lekka, czesto wrecz smieszna, stoisz isciemniasz przez 8 godzin. Nie jest to praca moich marzen, ale jak na fabryki jest naprawde dobra. Lekka i kasa na czas, a to podstawa. U nas czesto sa rekrutacje. Jak ktos jest otwarty to sie przyjazno z innymi, niezaleznie od pochodzenia. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-06-21 02:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Craigavon, stawka 6,31, nadgodziny ponad 8, nie pamietam ile, bo nie korzystam. Pracuje przez agencje, kasa na czas, zero problemow. Nadgodzin mozna nabrac od cholery jesli ktos chce. Na jednym dziale zimno
tam gdzie jak pracuje normalna temperatura. Ludzie spoko, jedni fajni, inni idioci, ale to jak wszedzie. Nie zauwazylam zadnej dyskryminacji, wrecz przeciwnie-bardzo zwraca siw uwage na to zeby kogos nie obrazic, mozna za to wyleciec. 3 przerwy w ciagu 8 godzin, co jest rzadkoscia. Minus taki, ze czasem odsylaja do domu, mi w ciagu 8 miesiecy zdarzylo sie z 15 razy, ale to w okresie styczen-marzec.Jedna z lepszych fabryk w okolicy, mam porownanie. Praca lekka, czesto wrecz smieszna, stoisz isciemniasz przez 8 godzin. Nie jest to praca moich marzen, ale jak na fabryki jest naprawde dobra. Lekka i kasa na czas, a to podstawa. U nas czesto sa rekrutacje. Jak ktos jest otwarty to sie przyjazno z innymi, niezaleznie od pochodzenia. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Ortyn - 2014-06-21 11:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6,31 funtów czy euro? Bo czasami agencje podają ceny w euro. Ale mimo wszystko stawka chyba zadowalająca.
zdjecie uzytkownika
Ashbourne - 2014-06-25 19:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój zakład powinien nazywać się Gipsy Pak a nie Moy Park.Same cygany i pakistany.Pracują przez agencje po 10-12 godzin i się cieszą że zarobią 300 fun.(60-80 godz.) w ciągu tygodnia.Na godz.wyjdzie 3-4 fun.Więc kto pracuje na stałe niema szans na podwyżkę.Agencja ma zakazane przez menagera zakładu żeby nie przyjmować ludzi którzy mówią po angielsku bo niechcę żadnych problemów.Agencyjni są zmuszani do niewolniczej pracy.Jeśli ktoś niechce się zgodzić zostać na nadgodziny to mu mówią żeby sobie szukał od jutra nowej pracy.Po prostu niema wyjścia.Jeśli chodzi o higienę to ten zakład niema nic z tym wspólnego.Produkcja pracuje do godziny 1:30 rano a w między czasie ekipa sprzątająca myje obok maszyny chemią i innymi chemikaliami.Czysto jest tylko wtedy gdy ma być jakaś wizyta z Tesco lub innego hipermarketu.Gdyby taka wizyta przyjechała z niezapowiedzianą wizytą to ten zakład by już nie istniał.A jeśli chodzi o zarobki to jak się zrobi 60-80 godz.w tygodniu to około 400 fun.Za wszystko dyscyplinarkii (byłeś chory,leżałeś w szpitalu po operacji).Ostatnio nawet automaty z kawą i czystą wodą poodłaczali żeby ludzie nie pili,bo to stracony czas.Na 11 godz.pracy 35 min.przerwy.Dziwi mnie to że dużo ludzi chwali inne Moy Parki.Dlaczego w Ashbourne jest całkiem inaczej?
zdjecie uzytkownika
kolt - 2014-07-11 20:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moy Park jest zajebysty najlepszy prężnie rozwijający się zakład w regionie. A zimno jest temu kto stoi i się ....
zdjecie uzytkownika
Ortyn - 2014-07-12 07:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli byłoby tak 'niewolniczo' to każdy zdrowo myślący człowiek powinien zrezygnować z tej pracy, a nie słyszy się o tym, żeby ludzie tak hurtem odchodzili.
zdjecie uzytkownika
Ashbourne - 2014-07-14 13:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdrowo myślących ludzi to w tym zakładzie już niema.Mądrzy już odeszli i zostali tylko cygany dla taxów i pakistańcy żeby troche zarobić fun.i ściągać swoich z pakistanu.Pracowników na kontrakcie zostało 15%.Reszta to agencja.Jeszcze rok temu było ok,ale odkąd przyszedł nowy manager(id..ota)to się zrobiła katastrofa.Wciągu roku przez niego wymieniło aię prawie 30 sectionleaderów i teamleaderów.I ciekawy jestem kto jest taki pracowity i mu nie jest zimno.Pracuję już w tym bur..lu prawie pięć lat.PRĘŻNIE ROZWIJAJĄCY SIĘ ZAKŁAD hehehe dobre!!!! na ludzkiej krzywdzie.Wielki sponsor mistrzostw świata k....rwa.Ludzią by dali zarobić.Najlepiej jak ludzie by pracowali za darmo.;)Pozdrawiam kolta i do zobaczenia bo napewno widujemy się pracy.
zdjecie uzytkownika
temporary - 2014-09-26 12:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie straszcie ludzi! Ja tam pracuje od pol roku przez agencje. Praca nie jest zla. Na jednym dziale jest bardzk zimno a na innym goraco. Ale praca to praca. Agencja wyplacala, mozna robic nadgodziny. Dodatkowo mozesz robic szkolenia i stawka idzie w gore, wszystko zalezy od menegera i od tego czy sie chce pracowac. Ja nigdy nie widzialam takich akcji z robakami czy nieswiezym produktem. Wrecz jak podnioslam fileta z ziemi i go wrzucilam do skrzynki na smieci to menager zwrocil mi uwage ze tak nie mozna, od tego sa lopaty i zmiotki, i kazali mi zmienic ubramnie na nowe. A na innych dzialach jak produkt otwarty w opakowaniu to od razu do zwrotu. Mozna tez bezposrednio aplikowac do moy parku. Wszystko zalezy czy sie chce pracowac. A jak szukacie firmy co Wam codziennie beda dziekowac i calowac po nogach za tonzenruszycie tylek do oracy to powodzenia. Dodatkowo sa trzy zmiany od 8-16, 16-12 i 12-8. Mi to bardzo odpowiada. Masz kantyne, 3 przerwy, normalne toalety a sprzety sa czyszczone na zmiany produktow i a reszta kazdej nocy. Moze i najnizsza krajowa ale praca jest. Ja polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moy Park Ltd
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x