brak logo

CT-CARD SP. Z O.O.

Warszawa

Opinie o CT-CARD SP. Z O.O.

klient 2015-02-16 20:00:22
Niepoważna firma. Prezes zaprasza na rozmowę o pracę, człowiek organizuje wyjazd do siedziby firmy (400 km), po czym na kilka godzin przed odjazdem pociągu dostaje sms (!), że spotkanie nieaktualne.
Jeżeli prezes takie wartości sobą reprezentuje, to na pewno po jego firmie też nie można oczekiwać zbyt wiele.
6
byly 2015-03-18 18:41:51
Praca może być interesująca dla mlodego czlowieka, pod warunkiem że jeśli zgadzasz sie na wykorzystywanie, na reguły nie mieszczące się w KP, dziwne nakazy i zakazy. Brak narzędzi do pracy,trzeba z wlasnych pieniązkow organizować, upominanie się to jak walenie grochem o sciane, brak osoby decyzyjnej kompetentnej do ktorej mozna się zwrocic z problemem.
Dziwi mnie natomiast brak innych opinii na temat tej firmy, sporo osob się tam przewija.
Sama praca mi się podobała nie złe wyzwanie, ale nie jestem masochistą.
7
zdegustowany 2015-04-02 11:05:24
tragedia. Nie ma sensu nawet wysyłać CV. Strata czasu i energii.
7
Warszawa? 2015-04-09 16:23:39
CT-CARD SP. Z O.O. - Toruń ?
Osa 2015-04-13 12:03:31
wysłałam CV i zostałam fajnie przyjęta. Oddzwoniono do mnie, że niestety nie dostałam pracy. To się rzadko zdarza. Siedziba fajna, myślę ,że fajni ludzie tam pracują.
Firma dla osób które są samodzielne i chcą się rozwijać
1
komio 2015-04-13 21:33:21
Pozory mylą
2
:) 2015-05-04 11:47:31
Usuwanie opinii to w ich stylu.
Szerszen 2015-05-04 14:56:30
Skad wiesz dla kogo ta firma jak tam nie pracujesz ?
1
wawa show 2015-05-08 15:42:50
Każdy kto rozmawiał z prezesem tej firmy wie, ze nadużywa słowa "fajnie". Wstyd Panie Krzysztofie, że udaje Pan kobietę i nie podpisuje się z imienia i nazwiska o co ma pretensje Pana żona- pani Jowita do innych komentatorów...
4
potencjalny k 2015-05-13 10:54:10
Tu widzę wojna pracowników z zarządem, a my czekaliśmy 3 tygodnie aż łaskawie firma CT-CARD przedstawi nam swoją ofertę i już nas nie interesuje.
5
Ojciec 2015-06-08 01:24:44
Robia oszczędności kosztem pracowników, wymyślaja kary dla pracowników.
Tu komuś 500 zl za ryse na samochodzie, ( 5 rys 5 x 500 zł ), tu za ryse na telefonie itd w tym panie są bardzo twórcze.
Jeśli już tam pracujesz to wiesz, że trzeba mieć wszystkie ustalenia na piśmie i to na papieprze w domu. Jeśli chcesz coś załatwić z warszawa to Paniom trzeba najpierw posłodzić, z Facetami można od razu konkrety, ale nic nie gwarantuje zalatwienia sprawy.
Dobre strony ? Zdecydowanie ludzie w terenie.
4
jakNiewolnica 2015-07-27 15:09:36
Co ja w tej firmie robie ? Za co mnie tak życie w d... kopie, że musze mieć do czynienia z warszawskimi chamami ?
Wyzyskują, mało płacą oczekują wierności o oddania OK, ale nie będę się kajać przed tymi dwoma p@#%^&*
4
Trudno się nie zgodzić 2015-07-28 13:49:36
Kobiety (poza wyżej wynienionymi) w tej firemce nie mają lekko...
1
oninnen 2015-07-29 16:21:11
To się zwolnij, po co tyrasz? albo się podpisz, To będzie ciekawe
DF 2015-07-29 17:49:39
Może trochę konkretów bo frustratów mamy nadmiar.
Jeśli szukasz pracy w której chcesz być prowadzony za rękę, nie chcesz podejmować decyzji i brać za nią odpowiedzialności , szukasz drogi żeby omijać ustalone zasady , nie lubisz się angażować - to praca w Naszym zespole nie jest dla Ciebie.My budujemy zespół samodzielnych,ambitnych ludzi a atmosferę w pracy tworzymy My wszyscy.
1
O ironio 2015-08-02 17:23:17
Ktoś, kto nie potrafi się sam podpisać oczekuje tego od innych :)
CTniewolnik 2015-08-18 12:41:07
@DF chyba sobie kpisz, jaka odpowiedzialność za 2 tyś zł ?? po 12 godzin dziennie?? Wy nie przestrzegacie kodeksu pracy !! ( mam wymienić punkty ?? )
Co ma do tego prowadzenie za rękę ?
Ustalone zasady ?? Przecież to Wy omijacie to co sami ustalicie czy obiecujecie, stąd ta frustracja i te komentarze.
Jak się angażować jeśli nie potraficie zorganizować warsztatu pracy, jak się angażować jeśli zawalacie w kwestii przygotowania oferty dla klientów czy dostarczenia im zamówionych środków ?
2
Krzysztof Salwin 2015-08-18 17:08:36
dotychczas nie odpowiadałem. Jednak to moja firma, wiec pozwolę sobie na ustosunkowanie się do wypowiedzi CTniewolnika.
Osobniku, starasz się wykazać wiedzą dotycząca kompetencji działu handlowego, jednocześnie operujesz informacjami które wykazują twoja niewiedzę w zakresie funkcjonowania firmy lub zwykłą nieudolność. Każdy dobry handlowiec, a z takimi mam przyjemność pracować, sam potrafi zarządzać swoim czasem pracy.
Każdy Pracownik pionu handlowego otrzymuje dużo wyższe wynagrodzenie, niż przytoczone w Twojej wypowiedzi. Mam wrażenie, że jeteś niewolnikiem swojej nieudolności.
Sądząc po formie wypowiedzi, jest Pan/ Pani dość sfrustrowany brakiem pracy.
Oczywiście wysłucham konstruktywnej krytyki, lecz jak się domyślam, nie odważysz się stanąć twarzą w twarz. Anonimowość pozwala wyrazić myśli bez konsekwencji, ale czy napewno?. Sfrustrowani osobnicy chowają się pod tym osobliwym przykryciem, pokazując jednocześnie, że są tchórzami własnej świadomości. Ludzie sukcesu, nie potrzebują schronienia w anonimowości. Jesteśmy dumni z tego co robimy i z kim. Podsumowując; w CT-CARD pracują wspaniali ludzie, dużo lepsi ode mnie. Razem Odnosimy sukcesy i zamieniamy porażki w spektakularne wygrane. Tworzymy zespół, z którym trudno się mierzyć anonimowemu nieudaczników, niewolnikowi własnych frustracji. Wszystkich kolegów z CT-CARD pozdrawiam.
1
zadowolony 2015-08-19 11:26:14
nie wiecie kto kryje się pod większością tych postów??? Tomek , który wyleciał z roboty kilka m-scy temu, pewnie nie ma roboty albo siedzi nadal na zasiłku i wypisuje te bzudry,jak przyszedł do nas to cały czas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiał poprzedniej firmie... olać to
1
Krzysztof M. 2015-08-19 22:49:08
Witam wszystkich zainteresowanych.

Doszły mnie informację, że na forum "się dzieje" - jako kilkuletni (ponad 4 lata) aczkolwiek były pracownik chcę wyrazić swoją opinię.
Otóż: każda firma ma swoje zalety jak i wady (tak jak ludzie). W tej firmie zdarzają się sytuacje które mogą frustrować nie mniej jednak na drodze rozmowy z Szefostwem można osiągnąć satysfakcjonujące porozumienie i na prawdę dużo profitów dla siebie wynegocjować - uważam, iż bardzo dużo zależy od mocy własnych argumentów i sposobie ich przekazania. w woli formalności dla zainteresowanych pracą w CT-CARD - firma daje umowę o pracę, przyzwoitą podstawę oraz premię. Są jeszcze Szefowie brandów oni również umożliwiają pozyskanie dodatkowych prowizji i służą pomocą. Rozwiązałem umowę z firmą CT-CARD ponieważ dostałem bardzo intratną ofertę pracy z zaprzyjaźnionej firmy lokalnej. Co ważne - ostatecznie Szefostwo Ct-card nie dość, że nie utrudniło mi przejście do innej firmy to jeszcze mi pomogli a na koniec wystawili pozytywne referencje nt mojej osoby i usłyszałem od nich dużo życzliwych słów.
Pozdrawiam byłych, obecnych i przyszłych pracowników CT-CARD.
znudzony 2015-09-01 15:25:36
Szkoda że nie ustosunkował się Pan do pozostałych zarzutów i z innych komentarzy, tylko napisał Pan nic nie wnoszącą analizę czyjejś wypowiedzi.
Widać macie problem w firmie albo już poza. Ja bym się nie skupiał na dziale handlowym, bo przecież zatrudniacie też na inne stanowiska. Firma jest mała to wszyscy wszystko wiedzą, więc o zawaleniu kontraktu tym bardziej, o ile takie coś miało miejsce.

@Krzysztof M
Dzięki za merytoryczną opinie, szkoda że ze ustosunkował się Pan do innych komentarzy.
Tak z czystej ciekawości zapytam, jak szefostwo pomogła Panu przejść do innej firmy, no i poco referencje skoro poszedł Pan do pracy po znajomości.
Krzysztof M. 2015-09-03 20:59:56
Witam, "zaprzyjaźniona" w moim przypadku oznacza to, iż w owej firmie dokonywałem kiedyś zakupów i znałem asortyment oraz osobę zajmującą się obsługą klienta od której dowiedziałem się, że firma szuka osobę na bardzo intratne stanowisko - tzw. życiowa szansa - był proces rekrutacji i wygrałem. Jednym z warunków przyjęcia były wymagane referencje oraz dyspozycyjność w ciągu miesiąca. Zgodnie z umową z firmą CT-CARD okres wypowiedzenia obowiązywał mnie 3 miesięczny - dzięki empatii jaką wykazało Szefostwo rozwiązaliśmy umowę za porozumieniem stron, chociaż na pewno nie było to na rękę firmie. Otrzymałem referencje które mogą mi się przydać jeszcze nie jeden raz w życiu. Po miesiącu od zakończenia współpracy potrzebowałem z byłej firmy pewien dokument - nie było problemu, do tego bardzo życzliwa rozmowa z zapewnieniem, że jak będę czegoś potrzebować to mam dzwonić. Pozdrawiam km
1
Lider 2015-09-24 17:42:15
Sądzę ,że powinieneś/powinnaś sam/sama się przekonać a najlepiej zadzwonić do kogoś z Pracowników na stanowisku Brand Managera lub do Technologów aquateam - kontakty podane na stronie www.ct-card.pl. Zachęcam , ponieważ na tym forum nie znajdziesz obiektywnej i szczerej opinii. Posty pisze nawet konkurencja.
Pozdrawiam
Były pracownik 2015-11-01 10:02:23
Witam , jestem byłym pracownikiem pracowałem 2006 roku u Pana Krzysztofa , z Perspektywy czasu muszę powiedziec ze jest to bardzo rozsądny facet który duzo mnie nauczył i dzięki niemu jestem tam gdzie jestem , teraz sam prowadzę podobna firmę i sam tez jestem obsmarowywany przez takich ludzi którzy nie chcą pracować nie maja determinacji ani ochoty do działania. A oczekują niewiadomo czego .Proponuje samemu otworzyć firmę kupić pracownikom samochod , zapłacić składki , tez nie rozumie problemu z karami zniszczyłeś to zapłać chyba to rozsądne , wyszłem przez przypadek na te opinie bo chciałem porównać firmy z tej samej branży i czytając opinie na temat tej firmy powiem krótko jesteście żałosnymi leniami i niczego nie osiągniecie w życiu . A Panu Krzysztofowi bardzo dziekuje ze kiedyś mnie przygarnoł i dał mi szanse nie miałem okazji tego zrobic osobiście przez tyle lat , jednak w pełni mu sie to należy .
Intr 2015-11-21 10:05:28
od siebie jako pracownika, nie rozpisując się zanadto.
- pensja jest wypłacana zawsze w terminie
- ZUS i podatki opłacone
- wysokość pensji uzależniona od mojej pracy i zawsze wypłacona w umówionej kwocie
- premie za np. wymyślenie nazwy środka, za usługi, za pomoc kolegą
- samochód b.dobrze wyposażony do dyspozycji. Nigdy nie dostałem odmowy użyczenia.
- mam poczucie docenienia i szacunku.
- udział własny został zniesiony, jeżeli dla kogoś to istotne.

jedyne co mi przeszkadza, to jak widzę ,że niektórzy pracownicy wykorzystują dane możliwości.
mam nadzieję ,że pomogłem.
wieloletni pracownik
takiktos 2015-12-03 15:34:32
Mnie się w głowie nie mieści że tak bogata i dobrze finansowo prosperująca firma potrafiła się tak poniżyć przed pracownikami.
A niby to czego można nadużywać w tej firmie ?
Udział własny był niezgodny z prawem.
W żadnej firmie nie będą płacić za friko, ale każdy pracownik pracuje tyle ile mu płacą.
Premie rozumie ze to legenda jak wszędzie, przynajmniej tak brzmią powody otrzymania premii.
Wydawacz 2016-03-13 18:12:49
Skoro Ci się wydaje, że jest ciekawa to skąd wiesz, że jest dużo szkoleń, jak wyglądają i co wnoszą?
Wszystkim chętnym do pracy w tej firmie życzę powodzenia
wydawacz 2016-03-16 16:36:21
Awanse w małej, rodzinnej firmie? Czy my stąpamy po tej samej planecie? Jak niżej życzę powodzenia :)
tren 2016-03-16 18:15:24
Dziękuję ! mam nadzieję , że będę miał sam niebawem okazję się przekonać, dla mnie po kilku latach spędzonych w korporacji wizja rodzinnej firmy to akurat atut..zadziwiająca jest twoja aktywność wydawacz
Wydawacz 2016-03-16 18:20:49
Zadziwiająca jest Twoja zmiana Nicków, zawsze chętnie służę pomocą.
Magneto 2016-03-30 09:30:17
jestem po spotkaniu. Moje wrażenia: firma otwarta na ludzi, nic z korporacji. ogromne wrażenie robi sala konferencyjna, bardziej jak klub niż miejsce pracy. W centralnym miejscu perkusja. Jestem pod wrażeniem rozmowy z prezesem. Ciekawy człowiek o wielu pasjach, świetnie wyglądający. Przyszedłem wcześniej i czekając miałem okazję obserwować pracowników, normalnie ubranych (bez garniturów) uśmiechniętych i zadowolonych. Jest to firma dla samodzielnych i ambitnych. Osobiście, bardzo chętnie dołączyłbym do zespołu. Mam nadzieję,że tak będzie.
ct 2016-04-27 14:14:54
Ale jaja! Nie ma żadnych wczasów pod gruszą -kto Ci to powiedział. Jakie benefity - nawet nie ma porządnego ubezpieczenia tylko od wypadków w czasie pracy, o wszystko się musisz prosić, smycze wszędzie (GPS itp.. Wszystko jest ok dopóki nie będziesz oddawał auta - każda ryska z twojej kasy. Życzę powodzenia
4
pewniak 2016-05-09 13:28:45
można zarobić nawet ponad 10 tys. trzeba tylko umieć sprzedawać i żadne dopłaty do wczasów pod gruszą nie są wtedy potrzebne.
Zapewnione jest to co najważnejsze dla każdego z nas- umowa o pracę i bardzo dobra pensja. A GPS ! faktycznie wielki problem dla tych , którzy udają ,że pracują.
1
Norm 2016-05-09 13:57:55
warunki finansowe są dużo lepsze niż 3 000 zł.
CT-CARD zatrudnia ludzi ze stażem ponad 20 letnim! większość z Nas pracuje ponad 10 lat.
a co do opisywanych "smyczy" to koleś nie ma pojęcia o czym pisze i nigdy nie pracował w CT-CARD. jestem pewien

veni vidi vici 2016-07-13 17:56:04
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Może dla PH to dobra praca. Dla prezesa i kółka adoracji też natomiast reszta jest złem koniecznym. W sumie prawie 100% rotacji w przeciągu 2 lat mówi samo za siebie
1
Dominika Rutkowska 2016-07-22 18:47:26
To może chcecie przeczytać opinię pracownika która poda swoje dane?:)
W firmie pracuję jako analityk od ponad roku i kończę pracę w październiku br. (umowa na zastępstwo) Czytałam te opinie zanim przyjęto mnie do pracy i też miałam obawy. I najlepsze jest to, że żadnego z powyższych zarzutów czy złych opinii nie doświadczyłam. Może do paru nawiążę:
-umowa zlecenie - ?? nieprawda, normalna umowa o pracę jak wszędzie.
-12 h pracy za 2 tyś - nie słyszałam żeby któryś z handlowców tyle pracował, każdy z nich ma też więcej niż 2 tyś netto + premie. Analitycy też pracują w normalnym wymiarze godzin.
-Każdy układa sobie grafik sam i dopasowuje zakłady tak, żeby było dla niego najwygodniej.
-GPS - wiadomo, że jest. Chyba każdy, kto udostępnia swoje samochody, chce to kontrolować. Ja nie doświadczyłam w związku z tym żadnych nieprzyjemności.
-udział własny - zniesiony
-wypłaty, zaliczki, informacje, odpowiedzi na pytania, rozliczenia - wszystko dostaje zawsze na czas
-ludzie - bardzo bardzo fajni - zarówno "południe" jak i swoi handlowcy :). Jeśli chodzi o moje stanowisko - świetna współpraca z technologiem Piotrem K. Pomocny, wyrozumiały, cierpliwy, bezproblemowy i sympatyczny - mieć taką osobę bezpośrednio nad sobą to przyjemność, nie pamiętam żebym miała jakiś większy stres w tej pracy, Piotr zawsze pomagał okiełznać sytuacje ;)
-Urlopy - bez żadnego problemu
-Jowita i Krzysztof - dla mnie zawsze mili. Jowita na każde pytanie i prośbe odpisuje od razu i nie miałam problemów z załatwieniem czegokolwiek. Miałam za to dwie prośby, które zostały spełnione.

Teraz jak ktoś chce zacząć hejtować to śmiało. Ja nie muszę się podlizywać z opinią, bo kończę swoją pracę. Morał z tego taki, że ludzie w większości mają problem ze wszystkim i nikomu nie dogodzisz. Trzeba próbować, a nie sugerować się tym co ludzie mówią/piszą, bo każdy jest inny.
Nick 2016-07-25 09:49:40
Jak widać dominika r. rozpoczęła działania nad przedłużeniem umowy celując w Krzysztofa, Jowitę ale również bokiem w Piotra, może on powie parę dobrych słów szefostwu. Dominiko! brawo - ty.
6
Dominika eR 2016-07-25 18:13:35
Umowa na zastępstwo + podpisane przez moją zamienniczkę zaświadczenie, że wraca = jak nic walka o przedłużenie = brawo ja :) Pozdrawiam wiecznie nieszczęśliwych!
1
Handlowiec 2016-07-25 21:37:53
Dlaczego wypowiadasz się za handlowca jak nim nie jesteś?? Jak już tak obszernie opisujesz atmosferę i warunki pracy, to napisz ile godzin dziennie Ty pracujesz i ile zarabiasz. Ta informacja bardziej pomoże zobrazować warunki pracy w firmie niż lizustwo do szefostwa. Nie przyszło Ci do głowy, że Twoja umowa na zastepstwo i krotki staz w pracy nie pozwoli szefom na całkowite odsłonięcie prawdziwych zasad panujacych w firmie?? A może, KTOŚ poprosił Cię o ten wpis.... No wiesz- Coś za coś - powodzenia w dalszej karierze...
4
HR 2016-07-26 08:53:32
Warunki zatrudnienia są ustalane indywidualnie i są poufne. Nie ma możliwości , żeby ktokolwiek z firmy ( a tym bardziej spoza ) wyciągnął średnią zarobków PH czy administracji. Dla zainteresowanych administracja pracuje 40 godzin tygodniowo a dział handlowy ustala sobie grafik indywidualnie wg potrzeby w danym dniu/tygodniu. Nie prawdą są rownież informacje podane przez " życzliwą" osobę o 100% rotacji w okresie dwóch ostatnich lat. Faktem jest , że rotacja jest na wyższym poziomie niż w latach ubiegłych, ponieważ nie kontynujemy współpracy z osobami , które nie rokują bądź stanęły w miejscu (albo z niego od lat nie ruszyły). Z przykrością stwierdzam , że ten portal niczemu nie służy , prawdziwych informacji jest tutaj zbyt mało żeby ktokolwiek z zaintersowanych mógł dowiedzieć się konkretów dotyczy to zarówno CT a jak i innych firm.
Gość 2016-07-26 09:21:36
Niewiarygodne jest to , że jeśli ktoś pisze subiektywną opinię i jest ona dobra , przychylna to jest to podlizywanie lub osoba ta została wręcz zmuszona do jej wyrażenia - zaś mile widziane i czytane jest tylko hejtowanie. Dla mnie tak naprawdę wiarygodne są dwa wpisy Dominiki i Krzysztofa bo mieli odwagę podpisać się z imienia i nazwiska.
tata 2016-07-27 08:14:17
OJ Dominiś, Dominiś - lizusostwo i fałsz do osiągnięcia celu. Nie tak Cię wychowywaliśmy...
6
ct 2016-07-27 11:39:16
oj nie tak , nie tak..... :-)
Ale pod presją to ludzie różne bzdury piszą.
A może za referencje? To w stylu zarządu - coś za coś.
4
Życzliwy 2016-07-27 14:48:07
Proszę czytać ze zrozumieniem i nie oskarżać o mówienie nieprawdy. Sprytna manipulacja. Gratuluję :)
PH 2016-07-27 15:53:25

Życzliwy zajmij się swoją jednoosobową działalnością gospodarczą i sprawdzaj czy Ciebie nie zaczęli już hejtować .
1
Życzliwy 2016-07-29 20:46:39
Nie zaczęli :) dziękuję za troskę :)
d 2016-07-29 20:47:56
no tak ale wiaodmo ze co miesac takie zarobki moga byc przeciez rozne zalezy ile sie wyciaganie co nie?
Zostaw swoją opinię o CT-CARD SP. Z O.O. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CT-CARD SP. Z O.O.