brak logo

Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

Nisko

Opinie o Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik

po prostu ja 2016-02-26 17:25:26
Coś ci ten kawał nie wyszedł bo jest do niczego. Ja tam Sylweczka nie lubię ale to nie znaczy żeby po firmie jechać a zwłaszcxa kiedy Izabela będzie robić w firmie porządek. Osobiście sklep polecam bo jest naprawdę spoko i pamiętam czasy kiedy Iza gospodarowała. Widać było kobiecą rękę ttzymającą fason i estetykę a nie tak jak ten tani podrywacz Sylwuś narobił dziadostwa.
001 2016-02-27 22:11:09
Potwierdzam. Izabela i sklep okay. Może czasem wskoczę na małe zakupy pod warunkiem że nie spotkam tam Sylwka który najpierw umawia się na herbatkę i coś więcej a potem obrabia tylną część ciała. Pozdrawiam :)
1
wlasciciel firmy 2016-02-28 21:34:52
Rzetelny Szef nie miesza spraw osobistych z zawodowymi.Dobiera sobie lojalnych pracownikow,bylyli i obeni pracownicy nie pisali by na farum,ze jara i utwirdzali ludzi w tym ze ta firma to pomylka.Wydaje mi sie ze negatywna opinia o tej firmie bierze sie stad ze Szef ma problemy ze soba co przeklada sie na opinie firmy.Owszem moze i nie ma problemow z platnoscia ale to nie powinno mu dawac prawa do mieszania sie w zycie osobite pracownikow a z tym ma ogromny problem.W tym przypadku mozna by uzyc takze stwierdzenia pokaz mi swych przyjaciol a powiem ci kim jestes?Opinia firmy bierze sie od nie umiejetnosci dobierania sobie towarzystwa,bo gdy by firma byla rzetlna pracownicy tez to opinie na tym forum skladaly by z jednego slowa POLECAM.Udzielanie sie zony Szefa tez nie pomaga w poprawie wizerunku firmy bo to pokazuje tylko ze maja problemy ktore powinni rozwiazac z pracownikami w firmie nie na farum.A skoro Szefowa chce robic nowe porzadki to niech zacznie od Szefa i dobierze mu takich pracownikow i towarzystwo zeby cala miejscowosc nie musiala sie smiac.Gdy by Szef szanowal by swoich pracownikow to i oni szanowali by jego.Rada dla Szefa niech przestanie myslec ze jest najwiekszym Szefem powiatu nizanskiego i zajmie sie uporzadkowaniem swojego wlasnego zycia a nie innych ludzi I niech dobierze sobie towarzystwo w swoim wieku a nie ludzi z marginesu spolecznego lub rodzin patologicznych.
1
mandacik 2016-03-01 16:39:21
Jak szef moze miec na wyplate dla pracownikow skoro kase traci w barze na poslilki z policja...moze nowym placi,ale zobaczymy jak dlugo. Bedac szefem powinien zamiast stawiac policjantom powinien postawic obiad lub dac premie pracownikom... ciekawe o czym rozmawia z policja? Napewno nie o padlinie ze sklepu :)
1
zaufany 2016-03-02 12:52:46
Jak bys jaral na potege i demoralizowal mlodych tez bys stawial policji i czasami stezelil z ucha zeby nie weszyli od kogo towar bierze i z kim pali....a mozg ma juz tak przepalony ze o firmie nie jest w stanie myslec wiec podtepna iza przejmuje intreres a szefowa moze wstawi nowego szefa,ciekawe ktory z kierowcow zajmie sylwka miejsce . Moglem byc to ja ale nie kreci mnie przepite babsko. Piszecie tu ludzie o patologii i marginesie a wlasciciele tej firmy kim sa? Jak nie marginesem i patologia.
1
oskubany 2016-03-03 13:53:51
Dajta spokuj ludzie z tako robota, orobil ja sie po 12 godz. i nieraz wiecy to mnie oskubal przy wyplacie ze niby zem manka narobil a pewnie on albo kto inny z kasy podebrol bo ja zem uczciwy i robotny. Dobrze zem smsa dostol ztem linkiem o firmie to teraz widze gdzie to manko je,szef przepolil z gnojorzami i balomucenie dziewoch,widoc tylko jedno ma w glowie a i ludzi i babe swoja ma za nic.trza bedzie to do sztafety zapodam,moze jaki redaktor opisze
1
opinia 2016-03-05 02:25:53
powiem tak zgadzam sie z tym ze atmosfera w pracy byla zla ??? ale juz jest w jak najlepszym porzadku bo nie ma juz tego smrodu i nie swiezego powietrza po was nie ma juz zlodziejstwa alkoholu oszukiwania buntowania knucia teraz jest dobrze i mam sie dobrze
robotnik 2016-03-07 11:05:43
Wszystkich bylych wrzuciles do jednego wora,to dla mnie obrazliwe bo nie jestem zlodziejem, ani alkocholikiem a za ta obraze narobie ci smrodu ze ten smrod bedziesz czul bardzo dlugo.dzieki takim ludziom jak ja masz to co masz,masz na imprezy ze swoim partnerem przydupasem adamem,wyjazdy za granice i swoje narkomanskie zachcianki.a co do smrodu to smierdzi ci z ryja i plujesz jak z ludzmi rozmawiasz smierdzielu jeden,dlatego kobiety sie toba brzydza po jakims czasie.kiedys byles inny,mozna bylo sie z toba dogadac,wszyscy mowia to samo ze w firmie zrobil sie smrod kiedy pojawila sie ta niewyksztalcona ciota z krzywymi nogami, chodz jagby sie zesral.wiadomo skad ten smrod sie wydostaje,jemu z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a tobie z geby.w tych plotkach o francuziku i tobie jest troche prawdy,wszyscy zauwazylismy to samo,tworzycie fajna pare,ciekawe ktory to kobieta...sadzac po smrodzie z waszych otworow wiadomo co kto komu...
1
chopaki z osiedla 2016-03-07 11:42:10
O kim wy tu tak piszecie? Kto to ten krzywonogi?
1
Szacun 2016-03-09 13:20:16
Zdecydowany brak szacunku do pracowników. Takia postawa szefa pokazuje jego własą wadę i nie umiejętność radzenia z nią sobie . Obrażając innych do okoła stara się w ten sposób zbudować siebie jako człowieka twierdzę obronną , jak to ktoś wcześniej wspominał o najpotężniejszym . Nie uwzględnia jednak przy tym że owa twierdza jest budowana zbyt szybko co nie pozwala na stwardnienie jej fundamentów i w dodatku stawiana jest na ruchomych piaskach nie spodziewając się konsekwencji jakie za tym idą . Fundamentem który nie stwardniał jest
szybka transformacja Sylwestra którą młodzi mogą być zafascynowani i nie potrafią obiektywnie ocenić sytuacji . Podobnie jak wielu klijętów czy pracowników na początku.
zadowoleni z zakupów a pracownicy zachwyceni luźnym
podejściem szefa do ekipy . Po czasie okazuje się co innego
. Sołeczeństwo , klijęci , pracownicy i znajomi stają się
nagle ruchomymi piaskami , nie akceptującymi wadliwej konstrukcji składającej się z kłamstw które są elementamiw
fundamencie , na których jest postawiona
twierdza i wtedy dochodzi do katastrofy , klijęci uciekają
,pracownicy odchodzą a znajomi szydzą . Taka twierdza nie
może się ostać więc robi wszystko we własnej obronie
ukrywając swoje wady , kompleksy i nieudacznictwo
oskarżając innych o alkoholizm i złodziejstwo samemu kradnąc w tym przypadku np. PODATKI a w miejsce alkoholizmu pokazując nie chęć do nałogów użwa się innych środków poprawiając swoje samopoczucie. Jak tu można oczekiwać szacunku ze strony szefa który sam siebie nie szanuje. Ocencie sami przypadkowi odwiedzający ten portal bo od szefa samo oceny nie oczkuję.
cześć 2016-03-10 10:42:12
O jakim szacunku piszesz? On chce być szanowany i chodzi zdziwiony czemu mu cześć nie mówie . Zaczepia ludzi na ulicy i mówi " Ej , ty , czego mi cześć nie mówisz " Co za gość ?! Nie chcę mieć z typkiem znajomości a on tu szacunek wymusza i szuka koleżeństwa na siłe. Myśli że może u niego pracuje więc wszystko może i jeszcze może mi się do domu wprosi z czego też jest znany. Pracownikom w życiu prywatnym po pracy przecież tak robił. Za niedługo pewnie kogoś na ulicy z ulotkami znowu postawi z nową treścią " macie mi wszyscy cześć mówić ". Nie polecam pracy u pana Sylwestra ani zakupów , szczegulnie tych po promocji, no bo potem trzeba będzie cześć mówić a jak nie to może cię czekać nieprzyjemna zaczepka z pretęsjami na ulicy.
drewniana szopa 2016-03-10 13:19:26
Uwaga jak bedziecie pisac na sylwestra glupoty i nie bedziecie mu mowic 'czesc sylwus' to moze was pozamykac w komorce na drzewo jak to robil ze swoja zona gdy byla nieposluszna.
Muntek 2016-03-12 19:09:49
Adam brat Agi z Sandimierskiej
Muntek 2016-03-12 19:14:53
Adam co wiecej sie czepial niz sam szef
Zwykł patyk 2016-03-14 12:55:35
Używał sylwuś na ludzi kijka. Teraz ludzie na sylwka podnoszą kija. Może to mu przypomni że każdy kij ma dwa końce i się opamięta a jeżeli nie to chciaż zobaczy kim tak naprawde jest.
Kamerzysta-Fotograf 2016-03-15 12:10:41
Jestem osobą zainteresowaną ciekawą pracą i chyba ta firma na którą trafiła moja wyszukiwarka spełnia moje oczekiwania. Lubię filmować , fotografować , podglądać i podsłuchiwać a następnie cały materiał w odppwiedniej szacie graficznej przedstawić pracodawcy dla którego mogę pracować. Jestem osobą młodą , ambitną , rzetelną i tańszą od monitoringu przemysłowego który ma tę wade w przeciwieństwie do mnie że nie zaglądnie tam gdzie by tego Szef chciał. Ponad to uwielbiam skandale , jazdę luksusowym autem i wyśmienitą herbstkę. Mam duże doświadczenie w tym kierunku i mam się czym wykazać. Mogę pracować również po za gogzinami pracy ponieważ w
życiu prywatnym można odkryć więcej talentów swoich pracowników co z koleii może mieć duży wpływ na wydajność w pracy z ogromnymi zyskami dla firmy o czym sami pracownicy nie mają pojęcia. Mam nadzieję że moja kandydatura odpowiada Szefowi tym bardziej że tę prace możemy zadeklarować jako dorywczą omijają kolosalne podatki całkiem legalnie i zgodnie z prawem
sprawdzone 2016-03-18 11:42:35
Kolego czy kolezanko. Ciekawa oferte skladasz u Sylwestra i twoja wyszukiwarka moze i dobrze trafila ale Sylwester cie nie wezmie do takiej pracy o jaka sie starasz. Moze cie wziasc na nocne zmiany przy rozbiorze drobiu i przygotowanie towaru na rano lub na auto zeby sprzedawac po wiochach a to stanowisko ktore checsz jest juz obstawione przez Adama Jeza prawa reke Szefa wiec zapomnij bo takiej reki jaka jest Adam, chyba Krzywonogi, to raczej Sylwester sobie nie obetnie zeby ciebie zatrudnic.Nie radze wcale u niego robic, nawet przy drobiu, bo ten falszywy Adam i tak cie po jakims czasie wygryzie z pracy. Powodzenia i pozdrowionka.
1
Ikar 2016-03-23 00:00:58
Bardzo dobre!!! Rozumiem ze ten z siekiera to szef wszystkich szefow . W tym klipie dobrze wyglada bo tak naprawde to dupek. A ten co spiewa to niby ten jego kierowca ? KawaLek fajny i troche wyglada na straszenie ludzi zeby cicho siedzieli. Ja mam to gdzies a jak trzeba bedzie cos powiedziec to powiem i takich dupkow sie nie boje.
kolega 2016-05-20 13:09:32
Nowik ty wiesniaku nie obrabiaj mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ci morde skuje...powiedz lepiej cwaniaku skad bierzesz jaranie jak pozamykali chopakow w przedzelu...czy to przypadkiem nie twoja robota?
jojo 2016-07-13 00:27:49
Porzadna firma moze i jest ale wlasciciel frajer. Straszy bylych pracownikow i oczernia ludzi.To mu nie przejdzie a czas pokaze i Oliwa wyplynie na jaw Jaki z niego gosc.Jak narazie to mysli ze Nisko to Pruszków czy Wolomin a on to mafia a sam jest kapusiem i frajerem.Brata swojego wsadzil do kryminalu i innym tez namieszal wiec co tu duzo mowic.tylko czekac kto nastepny bedzie mial przez niego klopoty.Plecy moze i ma w sadzie czy na policji ale u niektorych jest spalony i tu ma klopot.Na Nisku duzo o nim sie mowi i tylko czekac jak komus nerwy puszcza lub sama policja zrobi z nim przadek. Nie pomoga mu obiady z policjantami w przedzelu bo juz z nim nie chca chlopaki z komisariatu jadac zeby i ich tez nie wydal kapus jeden.
1
znajomy 2016-07-16 22:44:44
o! broni sie szef przed opiniami ktore pokazuja jego prawdziwe oblicze. Ciekawe co ci obiecuje za wystawiona przez ciebie opinie? innym kiedys tez wiele obiecywal i czas pokazal na co sylwka stac! to co tu ludzie opisuja to nie wypociny lecz jego prawdziwa wizytowka w rozwiniety sposob. znam zone sylwka i jego prawie wszystkich pracownikow i to co jest opisane we wczesniejszych komentarzach zgadza sie bo i ja tez sylweczka znam i to dobrze. szkodliwy dran i dla ludzi i pracownikow i dla miasta. miasto chcialo zrobic droge wewnetrzna dla innych uzytkownikow obok jego zafajdanej kurczakarni a on jako jedyny sie nie zgodzil ! i jak mogloby byc dobrze w nisku gdyby sylwus zostal radnym ? potrafi tylko szkodzic i jezt zalosny prostak tak jak juz kiedys ktos napisal BEZ MATURY i wyslowic sie nie potrafi bo pluje nie wychowany ziemniak
Ooooo o o o !!! 2016-07-27 00:55:23
o jaka filozpfia tu bije blaskiem. Gleboka to rzecz tak samo jak gleboko sylwek ma ludzi w ... i Jaki szacunek maja ludzie do pracy u niego? a taki sam jak i on do ludzi!!! Nic wiec dziwnego ze nikt do sylwka nie ma szacunku za grosz . Kogo nie spytac to z nim same problemy i zamieszanie. Malo placi bo niby firma ma slabe dochody ale na luksusowe uzywki ma mimo tego ze pieniedzy nie ma. No tak ! za pieniadze pracownikow albo za pieniazki z przemytu z tego co sie slyszy tu i tam. Bardzo gleboka to rzecz ze trudno sie dopatrzec co temu sylwkowi sie tak wszystko udaje mimo tego ze wszyscy o wszystkim wiedza ze jest szuja i manipulator. Potrafi obdadac, oczernic i ludzi ponizac bezkarnie. Mowi na swoich znajomych rozne niewiarygodne rzeczy a potem z nimi rozmawia i sie smieje jak z prawdziwymi przyjaciolmi. Na szczescie tych nieszczesnych naiwniakow w okol niego nie ma zbyt wielu. On sam moze i ma sie wspaniale bo ludziki robiacy u nieg na jego luksusowe zachcianki i swoje marne wyplaty nie maja sie najlepiej. Nalezy pamietac ze sa tacy ktorym powaznie w zyciu sylwus zaszkodzil nie zdajac sobie sprawy z tego ze on o problemach zapomni ale nie zapominaja inni a jest ich wielu lub wiele np. byli pracownicy czy inni ludzie o ktorych sie slyszalo. Teraz sie slyszy o sylwku z tym ze same negatywne zeczy. Wystarczy poczytac opinie o nim a wszystko mowi samo za siebie . Ciekawe opisy o historii z kryminalem i jego bratem lub jego zona wieziona w komorce na drzewo , zalegane pieniadze za prace na czarno i tak mozna tu kontynuowac wszystkie inne wspomniane wczesniej opisy i to co sie slyszy na nisku. A tak na marginesie to ciekawe czy dalej zamyka Ize w komorce i po co to robil ? Mam nadzieje ze sam kiedys skonczy w komorce lub innych czterech scianach za swoje grzechy i wtedy nauczy sie rozumu o ile go jeszcze ma.
bezrobotny 2016-08-01 00:20:36
Mam takie pytanie. Ile mozna zarobic w takiej firmie na legalu ? i jak wyglada praca w firmie ? Czy to jest praca na dniowki, godziny czy jakos inaczej? Niech napisza obecni pracownicy a nie starzy co juz nie pracoja w przedsiebiorstwie i wypisuja same negatywne opinie.
kurier 2016-08-08 00:56:49
Jak wysylasz kolesia po towar to konkreta a nie kogos kto szpanuje ze ma firme w polsce i we francji i buja sie twoim audi. Koles stracil poczucie kim jest i na jakiej planecie zyje. Zmien kuriera i kryjowki w domu bo przez niego jak wpadniesz to ci w calej chacie podlogi pozrywaja i nie bedziesz mial gdzie mieszkac jak ci chate zatrzymaja jako dowod rzeczowy.Domysl sie o co chodzi i trzymaj sie.
oj tam oj tam 2016-08-13 13:48:01
Praca jak kazda inna, robic trzeba. Pieniadze jak wszedzie , szalu nie ma. Mozna powiedziec ze moglo byc ale jest inny problem, szef idiota ! ! ! W tym co jest przez innych wczesniej napisane nie jest przesada. Ja powiem tak; Chcesz przezyc miesiac za grosze? lubisz miec niestrawnosci po rosole ze starej kury i lubisz byc osoba ponizana przez szefa? Idz do do firmy Niuki u pana Nowika, Wczesniej jednak skonsultuj sie z adwokatem, zalatw sobie dobre leki od zatrucia pokarmowego i zamow sobie seanse u psychologa. Powodzenia
oj tam oj tam 2016-08-13 13:48:33
Praca jak kazda inna, robic trzeba. Pieniadze jak wszedzie , szalu nie ma. Mozna powiedziec ze moglo byc ale jest inny problem, szef idiota ! ! ! W tym co jest przez innych wczesniej napisane nie jest przesada. Ja powiem tak; Chcesz przezyc miesiac za grosze? lubisz miec niestrawnosci po rosole ze starej kury i lubisz byc osoba ponizana przez szefa? Idz do do firmy Niuki u pana Nowika, Wczesniej jednak skonsultuj sie z adwokatem, zalatw sobie dobre leki od zatrucia pokarmowego i zamow sobie seanse u psychologa. Powodzenia
bezrobotny 2016-08-30 18:18:42
firma jak firma kierowcy miedzy soba sie dogaduja gorzej z sylwkiem obiecuje premie za utargi a puzniej czekasz jak glupi i przyjdzie do premi nagle jakies manka sie znajduja.o jakims dniu wolnym zapomnijcie ,miesiac wczesniej trzeba zglaszac i tak z wolnego nici ,ostatnio nawet jakies poslizgi z wyplata slyszalem byly,oczy mydli ze zarobisz 1800+2000 jak trafisz na dobre trasy i umowisz sie na duzy procent to moze wyciagniecie 1600.dosc przyjemny w trakcie rozmowzy o prace. zachecic murzyna aby tyral na niegoi nic poza tym. na autach wisza tylko ogloszenia ze szuka kierowcow .robota od 6 do 17 nie za te pieniadze .wiem bo bylem jedyny plus ladne dziewczyny na firmie.
leszczu 2016-09-05 00:19:10
ty sobie chyba jaja robisz piszac ze mozna z szefem porozmawiac i jest o co walczyc, o co ? o marna podwyzke ? pewnie i tak ale i podwyzke norm oraz zwiekszenie ilosci godzin. Ladna mi podwyzka a i sama rozmowa z szefem nie nalezy do zbyt przyjemnych. Pluje jak mowi i jest chamski. Nikt na nic nie liczy i dlatego nikt nic nie mowi a szefowi wydaje sie ze jest super. Mydli oczy i kazdy to widzi. A !!! i te wspaniale manka ktore szef tak uwielbia zeby pokryc straty jak juz nie uda sie pozbyc nieswiezego i cuchnacego towaru. Tak na marginesie ; chyba go bardzo lubia skoro mu szybe w aucie wybili .Glupio mu i sciemnia ze niby sam sobie wybil he he he
kierowcaaa 2016-09-07 22:20:10
jestes nowy czy stary pracownik lub znajomy? bo widze ze nie jestes w temacie. Popytaj w srodowisku a wiecej sie dowiesz . Dodam tylko tyle ze jak chcesz stracic prawo jazdy to zadaj sie z nowikiem lub popracuj u niego na czarno czy legalnie -bez znaczenia. Wtedy z nim porozmawiasz w cztery oczy tak szczerze , jezeli chodzi o rozmowy, a jak po staremu okaze sie jakas flaszka i przy okaszji jaranie zeby bylo po jego mysli a dla ciebie spoko i do domu lub w trase a tu PRZEZ PRZYPADEK jakas kontrol i prawka nie ma. Latwa zmiana kierowcy i PO CO PILES? na koniec glupie pytanie zeby ukryc swoje wystawianie ludzi na minene. Po wsi SPIEWA ktos ze niuki mial sprawe w Sadzie, wiecie o co chodzi? czy to o ten wypadzk w Kopkach cyz o cos inneg dziada scigneli? Nie jest sczery i prawdy nam do konca nie mowi wiec pytam o co byla sprawa bo rozne plotki chodza.
wiernosc 2016-09-11 23:54:18
Sylwek jest spoko i taki przystojny koles i doby szef ze dziwie sie tym co plotkuja o nim. Moze to zazdrosc i dlatego nie bardzo nie ma nowych kierowcow mimo tego ze jest ogloszenie. Nie czaje jego zony dlaczego zamiast z nim jechac na wczasy pojechala z jego kolega francuzem w bieszczady. Robi mu na zlosc czy co? nie czaje tego o co tu kaman. Fajnych ma kolegow ze mu zone podbieraja hehehe.
Kalumnie 2016-09-12 20:34:42
Juz wyjaśniam o co tu kaman. Żona się już przejechala na tym przystojniaku, który na wczasy zabiera ze sobą inne osoby. Na dyskoteki też żony ze sobą nie zabiera. A w Bieszczady pojechała ze znajomym małżeństwem i dziećmi. Zastanawiam się w jakim celu wstawilas ten klamliwy post, jak on taki spoko i przystojny to może powodem jest zazdrość? Mam nadzieję, że pomoglem. Pozdrawiam.
nic dziwnego 2016-09-12 22:27:47
Popieram Ize ze sobie z ludzmi robi wypady Jak ze swoim przystojniakiem nie moze , bo on woli towazystwo meskie i to duzo mlodsze z tego co widac ,wiec normalne ze mloda i piekna kobieta ktora potrzebuje normalnego otoczenia i ludzi nie zaluje sobie i nie liczy na kogos kto zamiast zajac sie SWOJA zona to zajmuje-zajmowal sie tym mlodziencem z ktorym razem sobie robili przejazdzki rowerowe i romantyczne spacery a moze i cos wiecej z tego co mozna bylo zauwazyc jak tego chlopaka - szofera traktowal i czasem dotykal kiedy z nim rozmawial. Przeciez to wszystko widac i co tu sie domyslac. Iza ma racje a nie o co tu kaman. Popieram
UFFFFF jak goraco 2016-09-12 22:46:50
Dzieki za telefon i cynka .Wlasnie czytam co tu bloguja . Ja to sam moge stwierdzic po sylwka zachowaniu ze jest jakis homo. Zbyt dziwnie sie zachowywal w stosunku do tego kretaczai oszusta niz do innych. Moze to jedna z przyczyn ze kierowcy z jego firmy uciekaja. Boja sie o tylki. Pozdrawiam.
żal... 2016-09-14 08:18:11
no nie pier.ol bezrobotny ze zarabiaja 1600, zapytaj sie ktorego kolwiek chlopaka co teraz pracuje bo osobiscie znam jednego i dwojke spokojnie wyciaga. Jak ci sie pracowac nie chce za tyle to byc dalej bezrobotnym. haha.
ulllala.. 2016-09-14 08:23:42
on juz adwno nie ma Zony... tylko na papierze..
kupa 2016-09-14 23:15:16
Szefie nie pie...ol bo tyle to chba zarabia u ciebie ten nygus pan Adam Jesz co ludzi sprawdza czy cos wypili na twoje polecenie bo inni to tylko nazekaja i nikt cie nie lubi cwoku jeden. I nie patrz na meskie tylki !!! Dalej kazesz smierdzacy towar sprzedawac bo nie bedzie premii?
poslizg 2016-09-16 16:00:58
Wyplata wyplata.Jak nabijesz kilometrow od rana do wieczora i opchniesz caly towar ktory jezdzi na pace z miejsca na miejsce i lekko zalatuje smrodem a na koniec ciezkiego dnia opluczesz auto i ladnie sie do szefa wszystkich szefow usmiechniesz to moze w ramach premi nie bedziesz mial manka. Mnie bardziej niz wyplata interesuje ktory z kierowcow teraz straci prawo jazdy i dlaczego stracil kontrol nad pojazdem w kopkach jeden wyjatkowy z kierowcow bo te marne wyplaty dalej zostana marnymi wyplatami.Oj szefie, tak to jest jak sie slucha tych co szefowi ucho liza a robia jeszcze gorzej niz ci na ktorych sie kapowalo.Podobno u was w firmie nie ma picia alkoholu ? a jednak, i to na czarno szefie.
poslizg 2016-09-16 16:01:27
Wyplata wyplata.Jak nabijesz kilometrow od rana do wieczora i opchniesz caly towar ktory jezdzi na pace z miejsca na miejsce i lekko zalatuje smrodem a na koniec ciezkiego dnia opluczesz auto i ladnie sie do szefa wszystkich szefow usmiechniesz to moze w ramach premi nie bedziesz mial manka. Mnie bardziej niz wyplata interesuje ktory z kierowcow teraz straci prawo jazdy i dlaczego stracil kontrol nad pojazdem w kopkach jeden wyjatkowy z kierowcow bo te marne wyplaty dalej zostana marnymi wyplatami.Oj szefie, tak to jest jak sie slucha tych co szefowi ucho liza a robia jeszcze gorzej niz ci na ktorych sie kapowalo.Podobno u was w firmie nie ma picia alkoholu ? a jednak, i to na czarno szefie.
kuku 2016-09-25 22:50:02
co? jeza wytepiles to jejenia szukasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trafiles bo ty uprawiasz klusownictwo a my lapiemy klusownikow f,,,,rze.
zdziwiony 2016-09-29 18:11:35
ogloszenia na stalowkanet wystawiaja caly czas oraz wszedzie kartki z ogloszeniami. ciezko ci bedzie znalezc jakas prace jak szukasz piszac tu zamiast udac sie do biura z cv lub zadzwonic do firmy (adres i nr tel. ogolnie dostepne)
czajnik 2016-10-12 23:35:59
Jak uwazasz ze tu sa zdania standartowe to powiedz mi Jaki jest w takim razie standard firmy? Sadzac po innych opiniach to raczej bylejaki. Co do doswiadczenia i wyksztalcenia na dane stanowisko to tu juz wcale nie ma o czym mowic skoro sam SZeeef nie ma nawet matury he he he. Przed rozmowa kwalifikacyjna pot sie po czole leje z obawy przed trudnymi pytaniami a tu nie ma sie czego obawiac poniewaz po pierwszym kontakcie z szeeefem odrazu mozna zauwazyc jego niski iloraz inteligencji. W dodatku szeef ma dobra metode jezeli nie rozumie pewnych i konkretnych pytan ktore czasem wymagaja minimum logiki, wtedy zaslania sie tym ze na jedno uch nie szlysz i pros o ponowne pytanie na drugie ucho. Siebie samego nie czuje jak czasem przesadzi z perfumami albo jak od niego zalatuje, nic dziwnego ze podobnie jest z drobiem. Nikt juz mu nawet na to uwagi nie zwraca bo i po co skoro mozna sie spodziewac odpowiedzi "nie czaje o co ci chodzi ! tu nic nie smierdzi czaisz!"
biuro 2016-10-13 22:59:33
biorac pod uwage, ze wykształcenie i wczesniejsze doswiadczenie nie ma znaczenia to sadze, ze pytan o kwalifikacje nie bedzie. sadze, ze blond-kasia, chociaz rozklada firme na łopatki, bedzie bronic stanowiska, bo nie znajdzie pracy w innym miejscy
zszywacz 2016-10-17 12:07:22
wiesz, ze atmosfera kazdemu odpowiada a nic nie wiesz o socjalach?? niezla proba chiks czyli kasiu...
Joker 2016-10-20 00:06:38
no po tej ofercie juz widzie jak biegna kandydaci na rekrutacje niczym klienci w skeczu "otwarcie supermarketu" kabaretu ani mru mru... zarcik. widze toczace sie na wietrze suche kuliste krzaki jak na dzikim zachodzie i dzwiek wydawany przez swierszcza. Baut... ty dowcipnisiu :)
social areszt 2016-11-07 00:16:45
o socialach to sobie moge wyobrazic ze jest ok! jak sobie ktos do torebki nie napcha nie upchnieteych porcji rosololowych to inaczej socjali nie ma ! chyba ze jak brat szefa sam sobie socialne porcje zorganizuje to w zamian jego brat szef sylwester mu zapewni sociale w areszcie na zalezu kolo rzeszowa to wtedy jest ok. spoko szef ! socjale na Zalezu w zakladzie karnym. Trzeba zapytac brata safa czy sie oplaca taki social ufundowany przez brata a sponsorowany przez panstwo.
wazelina 2016-11-28 20:25:14
jak tam adas wazelina ? doszly mnie sluchy ze sie poslizgna i to bez wazliny hehehe. Bezlitosny sylwus rzucil swojego chlopaka? ale kwas. Tak sie nie robi no ale co, takie zycie . Ciekawe ktory nastepny sie poslizgnie i czy szefuncio ma nastepnego frajerka do wykorzystania. Tak trzymaj sylwus ! dzieki tobie mniej kierowcow na fazie i bedzie w powiecie bezpieczniej. Po kielichu i wio w trase i znowu jakies prawo jazdy do anulowania. Ech ci biedni kierowcy. Pare prawek juz poszlo do smieci i tylko czekac jak przyjaranego szefa policja zlapie. Adas Wazelina sprawdzal kiedys innych a sam siebie biedaczek nie sprawdzil czy jest trzezwy i sie przeliczyl. Za wysoko glowe francuzik nosil to teraz ma za swoje , chyba ze znajdzie nastepnego naiwniaka z super autem i pieniedzmi jak nasz sylwus ktory sie w nim zakocha i go sobie przytuli. Dziwne ze po takim romansie H Iza jeszcze nie nabrala obrzydzenia do takiego mena i wystawia z nim fotki na fejcu. Jej sprawa co gdzie i z kim. Mnie tez by strach ogarnol przed ponownym uwiezieniem w komorce na drewno wiec przypuszczam ze to zrozumiale robic sztuczne usmiechy i wspolne fotki na fejca-maskarada . Podsumowanie i rada: nie ulegaj szefowi gdy cie naklania do picia alkoholu a potem pozwala prowadzic auto w stanie nietrzezwym. Lepiej stracic u niego prace za odmowe polecenia jazdy po pijaku niz prawo jazdy i to na dosyc dlugo bo dzis dez prawka ciezko znalezc prace . Jezeli chodzi o facetow to jest ich pelno wszedzie , jak ktos lubi takie meskie swinstewka, i to przystojniejsi niz ten nieudacznik z waskimi ustami i swijskimi oczkami a w dodatku jak mowi to pluje co jest malo podkrecajace.
STOP PIJANYM KIEROWCOM 2016-12-02 00:25:25
To bylo do przewidzenia ze ta szm..ta kiedys sie przewiezie. Jepiej ze tak sie stalo i mu zabrali prawko jak mialaby kogos przejechac na drodze ta szumowina jedna. Nie ma dziada na drodze i jest spokoj. Mam nadzieje ze w firmie jak go nie ma jest tez spokoj bo niezle kiedys mieszal a tak przeynajmniej chyba juz dziadostwa nie ma i atmosfera sie polepszyla. Narobil Sylwkowi tylko klopotu i pewnie sie z tego teraz smieje jak kiedys z innych i to jego durne haslo: co mi frajer zrobi he he he ? Wszyscy widzieli jak z Sylwka robi frajera sponsora ale co to kogo obchodzilo a za to teraz widac kto tu jest frajerem . Klamal Sylwka ze wszystkim tak jak i innym sciemnial jakim to on nie jest biznesmenem i jaka firme mial za granica a tu w jednych i tych samych szmatach sie buja . Przez takich kierowcow Pseudo szefow firma moze poniesc duze straty i stracic pozytywna opinie no bo jak cie widza tak cie pisza a Adama tak widac jak widac i fajnie ktos dodal o tej wazelinie. Tez go tak widze, czasem portki mu sie swieca.
dyskotekowy sluchach plotkarzy 2016-12-04 11:27:58
Ty tu po Adamie nie cisnij bo to Niukieko robota. Pozwolil mu na wiele a tak sie nie da. Pozwol psowi podjadac ze stolu a potem jak dorosnie zacznij go odganiac to zobaczysz co zrobi i tu jest podobnie.Adas jak pies nabral zlych nawykow i zabardzo sie Niukiemu spoufalal to teraz Niuki ma za swoje i to tylko wina Niukiego.Niuki ma znajomych za nic bo o z kazdym na poczatku trzyma sztame a potem jedzie jak po szmatach i to z kazdym. Prosty i ostatni przyklad z Adamem. Adam pewnie myslal ze Niuki go sznuje i tak dalej a przez uspiona czujnosc nie przewidzial tego ze spotka go ta sama historia co innych a mianowicie ze trafi w Niukiego pamietniku do przedzialu frajerow. Taki jest Niuki a wystarczy popatrzyc na to co i jak mowi i mowil o swoich znajomych. Cisnie po Kopfiku bo z Izabela dobrze kumplowal, po Furku i Lysym, po Pajaku, po Wrublu, po jakis dziwnych znajomych z Francji . Na Scibiora tez pare slow zawiesil i tak mozna tu cala liste rozwijac a na koncu Adam. Nie wspomne juz o dziewczynach. Wystarczy sie z nim samochodem przejechac i podkrecic temat czy zna tego czy innego a sam zacznie liste swoich frajerow rozwijac. Pytanie kto nastepny i dlaczego tak sie dzieje ? Odpowiedz jest prosta: gosc ma zryty beret ! Z tego co wiem to w pracy bylo podobnie ze ludzi mial za nic i w sumie o to mu chodzi zeby nikt do nikogo nie mial zaufania a wtedy slynny Niuki MANIPULATOR czuje sie NAJPOTEZNIEJSZY w stadzie najmniejszych baranow go otaczajacych.
dyskotekowy sluchach plotkarzy 2016-12-04 11:28:12
Ty tu po Adamie nie cisnij bo to Niukieko robota. Pozwolil mu na wiele a tak sie nie da. Pozwol psowi podjadac ze stolu a potem jak dorosnie zacznij go odganiac to zobaczysz co zrobi i tu jest podobnie.Adas jak pies nabral zlych nawykow i zabardzo sie Niukiemu spoufalal to teraz Niuki ma za swoje i to tylko wina Niukiego.Niuki ma znajomych za nic bo o z kazdym na poczatku trzyma sztame a potem jedzie jak po szmatach i to z kazdym. Prosty i ostatni przyklad z Adamem. Adam pewnie myslal ze Niuki go sznuje i tak dalej a przez uspiona czujnosc nie przewidzial tego ze spotka go ta sama historia co innych a mianowicie ze trafi w Niukiego pamietniku do przedzialu frajerow. Taki jest Niuki a wystarczy popatrzyc na to co i jak mowi i mowil o swoich znajomych. Cisnie po Kopfiku bo z Izabela dobrze kumplowal, po Furku i Lysym, po Pajaku, po Wrublu, po jakis dziwnych znajomych z Francji . Na Scibiora tez pare slow zawiesil i tak mozna tu cala liste rozwijac a na koncu Adam. Nie wspomne juz o dziewczynach. Wystarczy sie z nim samochodem przejechac i podkrecic temat czy zna tego czy innego a sam zacznie liste swoich frajerow rozwijac. Pytanie kto nastepny i dlaczego tak sie dzieje ? Odpowiedz jest prosta: gosc ma zryty beret ! Z tego co wiem to w pracy bylo podobnie ze ludzi mial za nic i w sumie o to mu chodzi zeby nikt do nikogo nie mial zaufania a wtedy slynny Niuki MANIPULATOR czuje sie NAJPOTEZNIEJSZY w stadzie najmniejszych baranow go otaczajacych.
kurier 2016-12-05 00:34:07
Co ? jaranie w parze z biedakiem nie idzie ? masz nowego na miejsce Adama? Tylko jak przywali w nocha to niech nie opowiada od kogo bierzecie tak jak adam ledwo na nogach w Sydney wygadywal ze masz go jako kuriera. Do Zarzecza i spowrotem . W Zarzeczu moze sie dziac po takich informacjach a to nie dobrze .
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik - Nisko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Niuki" Sylwester Nowik