brak logo

HDS SERWIS sp. zo.o.

Bielsko-Biała

Opinie o HDS SERWIS sp. zo.o.

gość 2015-07-07 07:42
Dobre warunki pracy, wysoka prowizja. Fajna atmosfera.
4
FILLL98 2015-11-27 11:13
POPIERAM OPINIE POWYŻEJ. JESZCZE NIGDY NIE SPOTKAŁEM FIRMY KTÓRA ZA WYCENĘ KASUJE PIENIĄDZE!!! UWAŻAJCIE LUDZISKA ZANIM PRZEKROCZYCIE BRAMĘ TEJ FIRMY CHYBA ŻE CHCECIE ZAPŁACIĆ ZA NIC CIĘŻKĄ KASĘ!!! OMIJAĆ, OMIJAĆ JESZCZE RAZ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. A I JESZCZE ZOSTANIECIE NA KONIEC POŻEGNANI SŁOWAMI JAK SIĘ NIE PODOBA TO WY..ERDALAĆ!!!
1
Gość 2016-01-24 18:52
Moim zdaniem jesteś w błędzie i to dużym. Bez względu na to w jakiej działa się branży, co konkretnie się robi, to ZA KAŻDĄ wykonaną pracę ZAWSZE należą się jakieś pieniądze. Nie ważne co robisz, ale wykonując pracę poświęcasz swój czas i wiedzę. Nawet taka głupia rzecz jak WERYFIKACJA maszyn powinny być wykonane odpłatnie, bo w przeciwnym razie człowiek nigdy nie zarobi na chleb. Po prostu nie szanuje się. Ja nie wiem jak firma HDS weryfikuje maszyny swoich klientów (powinna być pełna diagnostyka plus pisemny kosztorys) ale nie dziwię, że pobierają za tą usługę kasę. Tak powinno być w każdym profesjonalnym i szanującym się warsztacie, i to w każdej branży. Owszem można dawać klientom jakieś darmowe rady, pomocne wskazówki, ale pełna diagnostyka maszyn ZAWSZE powinna być odpłatna. Jak ktoś jest fachowcem, dobrym fachowcem, MA PRAWO się cenić, żądać kasy. Jeżeli klient uważa inaczej to takiego klienta zawsze można wysłać do "Ziutka z młotkiem naprawiającego sprzęt w stodole". Ten to na pewno za darmo zweryfikuje maszynę, no może za jedno piwo....
1
Aro 2016-01-31 20:43
Ludzie omijajcie to firmę!!!!!!! I lepiej idźcie do stodoły do ziutka z młotkiem w ręku !!!!!!!
2
Gośç 2016-05-19 23:59
Wielkie D....a amator by lepiej HDS zanotował. Nie polecam i dołączam do kolegi- w stodole lepiej.
2
mat 2016-07-18 18:15
Firma hds serwis jak i firmy siostrzane Geneus i Kumatex oferują wysokie zarobki w zamian za oszukiwanie klienta naciąganie na koszty . A pracownicy nie dysponują żadną wiedzą techniczną a zwłaszcza w firmie GENEUS
czcf 2016-07-18 23:08
Wydaje mi się @tekla, że i tak jest szansa, żeby znaleźć zatrudnienie chociażby jako specjalista ds. rozwoju systemów it. Oczywiste jest, że wymagane jest doświadczenie, ale wiadomo jakie są zarobki teraz?
WiesławWszywka 2017-06-30 09:14
Każdy z nas wie, kto to jest mechanik samochodowy. Mechanik samochodowy to osoba, do której idziemy, gdy zepsuje nam się samochód. Jednakże kojarzy się on nam głównie z naprawą samochodów osobowych. Natomiast część mechaników samochodowych robi specjalizację z konserwacji hds.
http://www.soyez.pl/mechanicy-samochodowi-i-naprawa-hds/
Dominika 2017-08-08 22:11
Czy aktualnie ktoś pracuje w HDS SERWIS sp. zo.o. i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami w firmie? Jakie są warunki pracy, czy coś się zmieniło ostatnio? Wyrażając swoją opinię pomagacie osobom, które chcą się zatrudnić.
Zostaw swoją opinię o HDS SERWIS sp. zo.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HDS SERWIS sp. zo.o.