brak logo

Archimedes Sp.z o.o.

Toruń

Opinie o Archimedes Sp.z o.o.

anonim 2013-07-11 12:11
niestety również muszę się zgodzić
11
2013-09-27 20:49
potwierdzam... lipa
10
Archimedes fan 2013-12-01 18:04
Chłopie jak nie masz co robić z czasem i jesteś gotowy na współpracę z nieomylnym i wszechwiedzącym prezesem, to jest to praca jak najbardziej dla ciebie
8
Pillo 2014-02-16 12:20
Archimedes szuka teraz pracowników w Dziale Utrzymania Ruchu i Infrastruktury - elektryków, może warto zgłosić swoją kandydaturę.
1
były były pracownik 2014-02-27 19:11
Zatrudnij się a będziesz miał podobną opinie jak przedmówca. Pozdrawiam
5
oj go 2014-06-07 15:33
teraz szukaja do magazynu. jak tam wyglada sytuacja? Jaki jest sysytem pracy? Jaka umowa?
1
były były 2014-06-20 07:35
Proponuje poszukać pracy gdzie indziej....
1
Pracownik 2014-10-31 10:21
Wypowiem się jako relatywnie świeży pracownik ale już z rocznym doświadczeniem w tej firmie. Mogę spokojnie powiedzieć że powyższe opinie są zmyślone i powstały tylko i wyłącznie ze złośliwości niekompetentnych pracowników którzy zostali zwolnieni tylko i wyłącznie z własnej winy. Moje odczucia do tego miejsca pracy są niesamowicie pozytywne, ekipa jest zgrana i każdy na każdego może liczyć, szybko zintegrowałem się z tymi ludźmi a zarząd firmy nie szczędzi pieniędzy na rozwój pracowników oraz narzędzia. Proponuje każdemu niedowiarkowi przyjść na rozmowę kwalifikacyjną, a sam się przekona jak bardzo mylne świadectwo w tym miejscu wystawiają złośliwi ludzie lub konkurencyjne firmy z branży.
11
były 2014-10-31 11:19
Piękna wypowiedź. Jak widać przełożeni wydali polecenie wystawienie pozytywnej i zachęcającej opinii do pracy w tej firmie. Na rozmowie kwalifikacyjnej zawsze atmosfera jest dobra, gorzej później. Nie mniej jednak niedowiarkom proponuje iść na rozmowę i ewentualnie podjąć pracę ale to już jest Wasz wybór i później problem... życzę powodzenia.
3
PRACOWNIKK 2014-10-31 12:50
ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRACY W TEJ FIRMIRE,FAŁSZ I OBŁUDA WIECZNIE PANUJĄCA..
5
były 2014-12-11 17:30
nic dodać nic ująć!!
bax 2014-12-12 00:40
O rany... aż takie złe opinie... :( A złożyłem tam aplikacje ;( i nawet odpisali, a teraz mnie sprowadziliście na ziemie ;//
kandydat (?) 2015-02-02 11:49
Maiłem pisać do nich ale po powyższych opiniach dam se spokój.
MK 2015-02-02 20:44
Miałem aplikować do tej firmy, po tym co tu przeczytałem - rezygnuje. Szukam dalej.... ech....
1
dede 2015-02-03 22:33
I ja rezygnuję...
1
furio 2015-02-05 09:05
Witam. Jest ktoś kto może napisać jak wygląda atmosfera pracy w oddziale w Dąbrowie Górniczej?
były 2015-02-10 15:34
atmosfera w dąbrowie ok, pod warunkiem, że akurat nie ma prezesunia
5
były 2015-07-21 21:45
taa można zarobić oczywiście, o ile w międzyczasie szefostwo nie wpadnie na jakiś genialny pomysł z podziałem regionów i przyznawaniem premii (punkty, twój wyrób itp.), 3 tysie zarobisz jako RDTH, ale ile się przy tym narobisz (praca praktycznie 12-14 h na dobę), trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy warto, dla mnie nie było...
3
zainteresowany 2015-12-16 14:24
a te 3000 pln to netto czy brutto ? i czy jest to pensja bazowa czy np. z już jakąś prowizją od sprzedaży ?
były 2016-02-17 15:32
nie jest to mało, jeżeli pracujesz 8h dziennie, co daje miesięcznie ok. 160 h, a jeśli robi się z tego 250-260h miesięczne (praca polega nie tylko na jeżdżeniu do klientów, ale również przygotowywaniu ofert, codziennej spowiedzi do CRM itp, itd), no to chyba już nie jest zbyt duzo
4
kamilos 2016-10-17 11:10
@Baltazar Studziżur a kiedy w zasadzie pracowałeś w Archimedesie? Jestem ciekawy, czy jest szansa, że od tego czasu coś sie mogło zmienić. Słyszałem, że ludzie są bardzo w porządku, ale reszta z Twojej relacji może nie brzmieć bardzo zachęcająco. Ktoś wie?
inny były 2016-10-27 23:53
Wypłata w terminie, nadgodziny zapłacone, w styczniu podwyżki, umowa o pracę od pierwszego dnia, paczki na święta, wyjazd integracyjny - ale robota ciężka i szef wymagający. Tyle pamiętam bez narzekania na spowiedz w CRM, ludzi i atmosferę.
1
Paulina 2017-03-01 11:32
Wiedzieliście, że Archimedes Sp.z o.o. prowadzi również własnego bloga? http://www.archimedes.pl/brando/nowy/blog/ Ciekawe? ;)
ajak 2017-03-01 14:29
Rewelacja - zdjęcia produktów, nowy typ bloga.....
Paulina 2017-03-02 09:59
@ajak, na blogu nie tylko są zamieszczone zdjęcia produktów ;)
ajak 2017-03-02 21:35
Droga Paulino,

faktycznie jest też zakres oferty.
Poniżej definicja blog-a według WIKIPEDII" :)

"Blog (ang. web log – dziennik sieciowy) – rodzaj strony internetowej zawierającej odrębne, zazwyczaj uporządkowane chronologicznie wpisy. Blogi umożliwiają zazwyczaj archiwizację oraz kategoryzację i tagowanie wpisów, a także komentowanie notatek przez czytelników danego dziennika sieciowego. Ogół blogów traktowany jako medium komunikacyjne nosi nazwę blogosfery.

Blog od wielu innych stron internetowych różni się zawartością. Niegdyś weblogi utożsamiano ze stronami osobistymi (czy domowymi)[1]. Dziś ten pogląd jest nieaktualny, wciąż jednak od innych stron internetowych blogi odróżnia bardziej personalny charakter treści: częściej stosowana jest narracja pierwszoosobowa, a fakty nierzadko przeplatają się z opiniami autora[2]. Ponadto można spotkać się z definicją bloga jako sposobu komunikacji[3]. "

Ja tu wpisów nie widzę.....

pozdrawiam
ajak :)-
Paulina 2017-03-06 12:14
@ajak są różne rodzaje blogów. Forum nie jest jednak odpowiednim miejscem na dyskusje na ten temat. Warto tutaj podzielić się opinią na temat przebiegu rekrutacji/warunków pracy itp.
Baca 2017-03-21 15:04
Obecnie poszukują kandydatów do Dąbrowy, na stanowisko Doradcy Technicznego. Co możecie powiedzieć o pracy u nich ? atmosfera zarobki..? Nie chce sobie pogorszyć warunków pracy...
Miriam 2017-03-27 12:31
Nie polecam -rozmowa rekrutacyjna żenada. Niedouczony dyrektor w Dąbrowie. Brak informacji zwrotnej po
Paulina 2017-03-27 13:10
@Miriam, skąd taka opinia na temat przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej?
To nie jest istotne 2017-05-10 20:35
Pracuję od ładnych kilku lat i mogę powiedzieć tylko tyle że jest spoko. Jeżeli ktoś szuka ciekawej pracy, lubi wyzwania, nie lubi nudy, monotonii i rutyny to polecam. To nie jest praca dla osób które nie mają ambicji - chociaż część kolegów mimo tego, że już u nas nie pracują to osiągnęły spory sukces więc jest to też firma, która rozwija ambitne osoby ( pozdrawiam tych kolegów i koleżanki - wielki wkład w rozwój Archimedesa). Tutaj nie ma ograniczeń, nikt nikogo nie hamuje w rozwoju, jest pomoc i wsparcie a wynagrodzenie jest wprost proporcjonalne do zaangażowania w pracę (chociaż zawsze chcemy więcej- ale uważam że to dobrze)
Paulina 2017-05-11 09:18
@To nie jest istotne, to bardzo dobrze, że jesteś zadowolona. Czy uważasz, że pracę w Archimedes Sp.z o.o. można zaliczyć do ciekawych i przede wszystkim rozwojowych? Pracownicy w firmie mają otwartą ścieżkę kariery? I o warunkach na jakim stanowisku piszesz?
ajak 2017-05-11 11:16
Paulina po co te pytania - czytaj ze zrozumieniem - reklamę teraz będziesz robić?!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Archimedes Sp.z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Archimedes Sp.z o.o.