brak logo

Archimedes Sp.z o.o.

Toruń

Opinie o Archimedes Sp.z o.o.

anonim 2013-07-11 12:11
niestety również muszę się zgodzić
11
2013-09-27 20:49
potwierdzam... lipa
10
Archimedes fan 2013-12-01 18:04
Chłopie jak nie masz co robić z czasem i jesteś gotowy na współpracę z nieomylnym i wszechwiedzącym prezesem, to jest to praca jak najbardziej dla ciebie
8
Pillo 2014-02-16 12:20
Archimedes szuka teraz pracowników w Dziale Utrzymania Ruchu i Infrastruktury - elektryków, może warto zgłosić swoją kandydaturę.
1
były były pracownik 2014-02-27 19:11
Zatrudnij się a będziesz miał podobną opinie jak przedmówca. Pozdrawiam
5
oj go 2014-06-07 15:33
teraz szukaja do magazynu. jak tam wyglada sytuacja? Jaki jest sysytem pracy? Jaka umowa?
1
były były 2014-06-20 07:35
Proponuje poszukać pracy gdzie indziej....
1
Pracownik 2014-10-31 10:21
Wypowiem się jako relatywnie świeży pracownik ale już z rocznym doświadczeniem w tej firmie. Mogę spokojnie powiedzieć że powyższe opinie są zmyślone i powstały tylko i wyłącznie ze złośliwości niekompetentnych pracowników którzy zostali zwolnieni tylko i wyłącznie z własnej winy. Moje odczucia do tego miejsca pracy są niesamowicie pozytywne, ekipa jest zgrana i każdy na każdego może liczyć, szybko zintegrowałem się z tymi ludźmi a zarząd firmy nie szczędzi pieniędzy na rozwój pracowników oraz narzędzia. Proponuje każdemu niedowiarkowi przyjść na rozmowę kwalifikacyjną, a sam się przekona jak bardzo mylne świadectwo w tym miejscu wystawiają złośliwi ludzie lub konkurencyjne firmy z branży.
8
były 2014-10-31 11:19
Piękna wypowiedź. Jak widać przełożeni wydali polecenie wystawienie pozytywnej i zachęcającej opinii do pracy w tej firmie. Na rozmowie kwalifikacyjnej zawsze atmosfera jest dobra, gorzej później. Nie mniej jednak niedowiarkom proponuje iść na rozmowę i ewentualnie podjąć pracę ale to już jest Wasz wybór i później problem... życzę powodzenia.
3
PRACOWNIKK 2014-10-31 12:50
ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRACY W TEJ FIRMIRE,FAŁSZ I OBŁUDA WIECZNIE PANUJĄCA..
5
były 2014-12-11 17:30
nic dodać nic ująć!!
bax 2014-12-12 00:40
O rany... aż takie złe opinie... :( A złożyłem tam aplikacje ;( i nawet odpisali, a teraz mnie sprowadziliście na ziemie ;//
kandydat (?) 2015-02-02 11:49
Maiłem pisać do nich ale po powyższych opiniach dam se spokój.
MK 2015-02-02 20:44
Miałem aplikować do tej firmy, po tym co tu przeczytałem - rezygnuje. Szukam dalej.... ech....
1
dede 2015-02-03 22:33
I ja rezygnuję...
1
furio 2015-02-05 09:05
Witam. Jest ktoś kto może napisać jak wygląda atmosfera pracy w oddziale w Dąbrowie Górniczej?
były 2015-02-10 15:34
atmosfera w dąbrowie ok, pod warunkiem, że akurat nie ma prezesunia
5
były 2015-07-21 21:45
taa można zarobić oczywiście, o ile w międzyczasie szefostwo nie wpadnie na jakiś genialny pomysł z podziałem regionów i przyznawaniem premii (punkty, twój wyrób itp.), 3 tysie zarobisz jako RDTH, ale ile się przy tym narobisz (praca praktycznie 12-14 h na dobę), trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy warto, dla mnie nie było...
2
zainteresowany 2015-12-16 14:24
a te 3000 pln to netto czy brutto ? i czy jest to pensja bazowa czy np. z już jakąś prowizją od sprzedaży ?
były 2016-02-17 15:32
nie jest to mało, jeżeli pracujesz 8h dziennie, co daje miesięcznie ok. 160 h, a jeśli robi się z tego 250-260h miesięczne (praca polega nie tylko na jeżdżeniu do klientów, ale również przygotowywaniu ofert, codziennej spowiedzi do CRM itp, itd), no to chyba już nie jest zbyt duzo
4
kamilos 2016-10-17 11:10
@Baltazar Studziżur a kiedy w zasadzie pracowałeś w Archimedesie? Jestem ciekawy, czy jest szansa, że od tego czasu coś sie mogło zmienić. Słyszałem, że ludzie są bardzo w porządku, ale reszta z Twojej relacji może nie brzmieć bardzo zachęcająco. Ktoś wie?
inny były 2016-10-27 23:53
Wypłata w terminie, nadgodziny zapłacone, w styczniu podwyżki, umowa o pracę od pierwszego dnia, paczki na święta, wyjazd integracyjny - ale robota ciężka i szef wymagający. Tyle pamiętam bez narzekania na spowiedz w CRM, ludzi i atmosferę.
Zostaw swoją opinię o Archimedes Sp.z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Archimedes Sp.z o.o.