brak logo

Landshud Sp. jawna

Łańcut

Opinie o Landshud Sp. jawna

Klient 2009-10-05 15:21:34
Niech o jakosci firmy swiadczy to:
[usunięte przez moderatora]
czyli naruszanie podstawowych praw klientow..
Dzis tj 2009-10 wciaz moge potwierdzic ze firma dalej utrzymuje nieczyste praktyki z klientami. W ten sposob nie chce przyjac odpowiedzialnosci za wyjatkowo KIEPSKA jakosc obuwia ktore czesto w sposob nie budzacy watpliwosci mozna okreslic jako FELERNE.
Teresa Swierk-Krakow 2009-11-23 20:39:24
Bubel tak mozna nazwac produkt typu klapki walky wp 18-339 zakupione w Krakowie na Ul. Mackiewicza. Złożyłam reklamacje.Klapki odparzyly mi tak skore,ze musiałam wracać boso do domu. Reklamacji nie uznano od 15.07.2009r. do dzisiaj. Jak kupuje cos to chce w tym chodzic,a nie mie poraniona skore na nogach. Opinie wielce negatywna.Nic juz nie kupie w tym sklepie ani zadnej sieci nalezacej do tej firmy i odradze wszystkim znajomym. I oddam sprawe do Inspekcji handlowej o ile reklamacja nie zostanie uznana i zwrocone pieniadze.
klientka CCC nowy targ 2010-12-07 14:08:07
kupiłam kozaki zimowe 14.11.2010 za 140zł w CCC w Nowym Targu ul. Kr. JAdwigi 17 buty były z wadą produkcyjną!!Podszewka byla źle wklejona w bucie, co spowodowało że buty obcierają i są bardzo niewygodnepo tygodniu oddałąm buty do reklamacji 22.11.2010 z żądaniem wymiany na nowe BUTY ZOSTAŁY NAPRAWIONE i na ddatek usłyszałam WIEDZIAŁĄ PANI CO KUPUJE!!!!KPINA
anonim 2011-10-07 13:23:21
Klient przymierza buty na sklepie i taka wada jak mniejsza wkładka jest wyczuwalna od razu dlaczego więc klient kupuje buty na siłę skoro nie jest to but dobry?Dodatkowo buty zostały naprawione na koszt owej firmy i nadają się do użytkowania, więc po prostu może buciki się znudziły, dlatego takie zachowanie pozostawiam bez komentarza
MM 2011-11-02 19:16:37
Jeśli chodzi o rzetelność firmy to mówię wprost ŻADNA. Bogacą się kosztem klienta. Buty maja kiepskiej jakości, a reklamacji nie przyjmują poważnie. Naprawiają buty oirdynarnie i brzydko i wmawiają, że nadaja sie do chodzenia. Koszmar! Nie mozna wyrwać od nich zwrotu pieniędzy lub wymienić na inne obuwie. Dlatego może sa GAZELAMI :)) :(( Zrócę się do Rzecznika Praw Konsumenta!
Niech zwrobi z Nimi porzadek. Tak nie moze być, ze po paru wyjściach butów nie da się używać. Butów nie ma, pieniedzy również
Marta 2011-12-08 15:34:43
Widze ,że jest nas więcej klientów tej firmy moje buty rozleciały się14 dniu a reklamacja załatwiona tak że lepiej omijać ich towar a na rynku są jeszcze uczciwi sprzedawcy ktorzy umieja zalatwic reklamacje
ULA TARNÓW 2012-11-12 20:49:18
Fatalna jakość wyrobów, brak rzetelnej ocen reklamowanego wyrobu.
Wychodzą z założenia KUPIŁAŚ TO SIĘ BUJAJ.
klient Kraków 2013-03-15 10:04:44
Szkoda,że wcześniej nie przeczytałem tych opinii. Oczywiście ja też kupiłem buty zimowe z tej firmy ,które totalnie po 3 miesiącach się rozpadły. Odklejona podeszwa w obu butach , dziura w podeszwie i tp.
Oczywiście rekalmacja nie została uznana, a to co w niej napisali to są jakieś "Jaja". Zasugerowano mi że buty były źle użytkowane bo były przemaczane ( a przecież są buty przeznaczone do chodzenia w zimie po śniegu i deszczu) a tak w ogóle to powinienem sobie kupić dwie pary żeby używać ich rzadziej i nie przemaczać stale. LUDZIE NIE KUPUJCIE TYCH BUBLI !!!! . TERAZ WIEM ŻE NIGDY JUŻ NIE KUPIĘ TEGO [usunięte przez moderatora]
robert 2016-05-20 23:11:01
to, że ludzie nie zaglądają na forum, to nie znaczy, że ta firma nie jest w Ożarowie ceniona czy lubiana. Wręcz przeciwnie, dla mnie to dobry znak, że tu taka cisza.
Zostaw swoją opinię o Landshud Sp. jawna - Łańcut
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Landshud Sp. jawna