Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Pracowałeś w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik JBB - 2014-06-20 07:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat na pakowacza - 2014-06-20 06:31:54]:
Widać,że dla "pakowacza" to pierwsza poważna robota.Stąd jego żale.
Pójdzie do innej,to dopiero doceni to,na co teraz tak narzeka.
Ja swoje przeżyłem,zjeździłem trochę świata,a od ponad dwóch lat pracuję
w JBB.Wypłata na czas,stołówka(a tam co dusza zapragnie,w domu tak nie
jadam).Premie świąteczne i inne prezenty(paczki dla dzieci).
Tak jest w JBB,żeby jeszcze tylko dla żony udało się pracę załatwić
miałbym Irlandię w Łysych.
zdjecie uzytkownika
Grzyb - 2014-06-20 09:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pakowacz, a jak się nie zgodzisz na nadgodziny? to co, wypowiedzenie? na jakiej podstawie? faktem jest, że są ludzie - jak widać, których takie warunki zadowalają bo bardzo potrzebują pracy
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-06-21 14:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kandydat na pakowacza - 2014-06-20 06:31:54]:
pod koniec kwietnia,czyli koniec tego miesiąca.Najwyrazniej za slabe te twoje CV...czyżby wykształcenie podstawowe,niepełne?;):)
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-06-21 14:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grzyb - 2014-06-20 09:38:23]:
umowy ci nie przedłużą tej kolejnej.I po robocie
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-06-21 15:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na pakowni nie da się normalnie pracować po 7 dni w tygodniu jeszcze nadgodziny i zawsze jeszcze komuś coś nie pasuje ja się zwolniłem i nie żałuje tam tylko można nerwicy się dorobić
zdjecie uzytkownika
motyl - 2014-06-21 19:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-06-21 15:46:59]:
dokładnie,może w końcu pewne sprawy wyjdą na jaw i szef zmieni mistrza czyli pana (usunięte przez administratora)który zielonego pojęcia niema o zarządzaniu takim działem i planowaniu pracy.
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-06-21 19:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik JBB - 2014-06-20 07:09:24]:
chyba tylko na zbiorach truskawek i szparagów za zachodnia granica twoje zjeżdżanie świata polegało.Ewentualnie na wyspach na budowie u polaka swiat zobaczyłeś.Jak ciamajda jesteś to sie nie wypowiadaj.Jedz do syta w tej zakladowej stołówce,bo widzę że kielbasa z goracej wody to rarytas w waszych stronach;):):):)
zdjecie uzytkownika
Grzyb - 2014-06-22 00:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To kiepska opcja. Chociaż mają do tego pełne prawo, a wszyscy wiedzą, że to jawne draństwo jest a nic innego.
zdjecie uzytkownika
Pracownik JBB - 2014-06-22 15:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pakowacz - 2014-06-21 19:39:38]:
Skoro jesteś taki "as",to co jeszcze robisz
w tym zakładzie?
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-06-22 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik jestes wporządku
zdjecie uzytkownika
dolas - 2014-06-22 22:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ok :) xD


:D
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-06-22 22:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na pakowni to sama przyjemnosc.
zdjecie uzytkownika
Grzyb - 2014-06-24 00:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam na lepsze czasy, które może nadejdą może nie. Czas pokaże, a trzeba być dobrej myśli i w razie czego działać...
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-06-24 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik JBB - 2014-06-22 15:37:42]:
zbieram dowody:):)
zdjecie uzytkownika
satan - 2014-06-25 13:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracownik JBB - 2014-06-20 07:09:24]:
ty pracownik chyba masz nie równo pod deklem albo skończone tylko przedszkole zaocznie,firma nie robi łaski że daje "premie świąteczne","paczki dla dzieci" to idzie z tzw.funduszu socjalnego,a inne prezenty to po to żeby zamkąć ludziom buzie żeby się nie skarżyli na pracujące niedziele
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-06-26 15:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [satan - 2014-06-25 13:49:19]:
na takich ludziach jak pracownik jbb, zaklad bazuje.Na szczęście nowe pokolenie nie jest takie naiwne.Będziecie wiesniaki charowac i padac jak kawki starajac się spłacić kredyt za dom.A będzie tylko gorzej w firmie,sami zobaczycie
zdjecie uzytkownika
lovenika - 2014-06-29 18:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam praca u Portala ? Podobno teraz mają przyjmować ??
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2014-06-29 19:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lovenika - 2014-06-29 18:17:12]:
cięzko jest ale to jeden z najlepszych działów ,mistrz to facet na poziomie,z ogromną wiedza i wychowaniem
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2014-06-29 19:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lovenika - 2014-06-29 18:17:12]:
cięzko jest ale to jeden z najlepszych działów ,mistrz to facet na poziomie,z ogromną wiedza i wychowaniem
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-06-30 10:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-06-18 12:27:59]:
Posłuchaj, jeszcze nie słyszałem żeby ktoś z chęcią szedł do pracy i był z niej zadowolony.Zawsze jest coś przeciw,a to trzeba wstać wcześnie ,a to wracasz za późno itd itp.Praca w niedzielę nie podoba się nikomu ale masz inne rozwiązanie, masz -zwolnij się i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-30 10:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [satan - 2014-06-25 13:49:19]:
To pokaż mi taki zakład w okolicy który też daje premie świąteczne i paczki z tego socjalu,weźmie kasę sobie i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-30 10:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [satan - 2014-06-25 13:49:19]:
To pokaż mi taki zakład w okolicy który też daje premie świąteczne i paczki z tego socjalu,weźmie kasę sobie i tyle.
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-06-30 11:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-30 10:53:59]:
to pokaz mi zakład w okolicy gdzie pracuje się 7 dni w tyg bez wolnego?
zdjecie uzytkownika
ORGINAŁY SMAKUJĄ NAJLEPIEJ - 2014-07-04 18:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Do OBIBOKA Z MRĄGOWA ha ha ha i co wywalili dyscyplinarnie koleżkę co cię 11 lat krył w JBB i plany za Ciebie robił na hurtowni wyleciał z wielkim hukiem teraz wszyscy się cieszą a Pani Adamczykowa i Pan Lenart może w końcu otworzą oczy z kim pracują co od kodą nie ma Michała na Olsztynie to i plany się nie robią na JBB hm no Ciekawe czemu a towar się terminuje tak że końca nie widać IRUŚ do ROBOTY a nie tylko na PSS 3 jeździsz z kartonami nie raz Cię tam już widzieli godzinami grzejesz stołek i kawa za kawą za co ONI w TYM JBB CI płacą żenada kogo tam trzymają ....
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-07-12 20:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JA - 2014-06-30 10:49:22]:
Tu nie chodzi o to czy ktos chce chodzic do pracy itp tylko o to ze cłowiek zamiast siedziec z rodzina w niedziele w domu z dziećmi musi isć do roboty bez żadnego wolnego dnia w tygodniu!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x