logo Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Łyse

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Ada 2016-03-17 13:07
Tak bo tylko starsze kobiety mają prawo pracować. Młode i ładne nie mają prawa. Ciekawe czemu hehe
daro 2016-03-17 16:34
Co ztej waszej urody jak welbie gnuj nawed najprostrzej roboty byscie sie tam nie nauczyly.
Ktos 2016-03-18 20:20
Ja powiem wam że do Dylewa będą przyjęcia i juz można składać CV tylko tam raczej będą przyjmować bardziej chłopów na rozbiór mięsa chyba że na jakieś sprzątaczki kuchnie itp. będą przyjęcia dla kobiet ale możecie próbować nie ważne w jakim wieku jesteście. Na stołówkę można chodzić przed i po i żadnych zakazów nie ma tylko jest czas na przerwę 25-30 min ale co niektóre działy siedzą nawet i godzinę i nie patrzą na to że ich czas minął i drugi dział wszedł i nie ma gdzie usiąść. Zarobki się poprawiły premie wycieczki paczki dla dzieci i dla pracowników. Ja tam jestem zadowolony i pozdrawiam wszystkich którzy mnie zjada po tym komentarzu;)
1
Ada 2016-03-18 20:26
No właśnie pokazujesz tą swoją inteligencję
1
igor 2016-03-18 22:23
O jakich dzialach muwisz kture dzialy tak dlugo siedza nie przesadzaj ze godzine jak pul godziny to pul godziny a nie niewiadomo ile..
pracownik 2016-03-22 12:33
dokładnie, żaden dział nie siedzi godzine.
aga 2016-03-31 19:12
A tak w ogóle to przyjmują do pracy i gdzie prosić
1
irek 2016-04-22 10:34
Niewie ktos ile zmian robi na rozbiorze bo slyszalem ze dwie
ja 2016-04-27 17:42
Na rozbiorze dwie zmiany.
Piotr 2016-05-01 15:31
Wie ktoś kiedy będą przyjęcia w Dylewie?
Lew 2016-05-16 22:07
Swiezaki dostają umowę tylko ze jest bodajże na czas określony 2 lata.
Kolo 2016-05-16 22:10
Skladajcie papiery do kadr lub kontaktujcie się z brygadzista z rozbioru przez strażników jeśli go znacie.
Pan 2016-06-10 11:17
Czy to prawda, że na terenie zakładu pracownicy muszą wyłączać telefony komórkowe i nie mogą wykonywać żadnych zdjęć?
1
Marek 2016-06-12 16:02
Ludzie tam idą pracować , a nie paradować z telefonami. Jak mają chęć pochwalić się telefonem ( jak dzieci ) to niech to zrobią na ulicy a nie w pracy. A po drugie to po co ci to wiedzieć, czemu to ma służyć?
Marek 2016-06-12 22:08
Jeżeli ktoś chce się pochwalić telefonem ( jak dziecko ) to niech widzów zaprosi do domu, to jest zakład pracy a nie plac zabaw. Tam nie ma czasu na takie pierdoły.
Pan 2016-06-14 08:37
Ton i styl Twojej wypowiedzi, oraz brak zaprzeczenie wskazuje, że jednak to jest z pewnością prawda. Nie pytałem się o chwalenie telefonem, tylko czy można z niego normalnie skorzystać w razie potrzeby - zadzwonić, odebrać.
Pan 2016-06-14 16:29
Dziękuję za konkretną odpowiedź. Zrozumiałe jest teraz dlaczego w necie nie ma żadnych zdjęć z wnętrza zakładu (oprócz tych reklamowych).
Marek 2016-06-19 22:16
To uwierz że tu by wisieli.Założenie takich "kajdanek"jak najbardziej ma sens bo inaczej przychodzili by pod wpływem, wynosili by różne rzeczy, nie przestrzegali by higieny itd,itp.Ten zakład jest po prostu wielki i rozumiem szefostwo ze tak postępują, ale znowu bez przesady,niech ludzie nie robią z siebie znowu takich uciemiężonych, nie jest znowu aż tak źle.
agata 2016-06-25 22:34
Czy to prawda ze na produkcje byly przyjecia bo kolezanka muwila ze kilka osub przyjeto a dzwonilam do kadr muwili ze nie ma przyjec
marek 2016-07-04 20:46
Czy w tym zakladzie robia mlode dziewczyny bo duzo ludzie muwia o tym ze teraz naprzyjmowali mlodych?
aga 2016-07-09 10:19
Czy w jbb przyjmuja praktykantuw bo ja slyszalam ze teraz nie
jtoś 2016-07-24 20:14
dnia 23 pewien pan z jbb brygadzista znuw śpiewał tym razem lato w kołobrzegu hahaha pośmiewisko i ciekawe na jakim kacu w poń bendzie w pracy
4
julia 2016-07-28 17:44
A ile czasu jest na przerwe.
ala 2016-08-04 00:09
ok. 20-25 minut
nina 2016-08-04 21:20
Jak 25 minut jak niekture dzialy siedza prawie godzine np peklownia a ty z jakiego dzialu zetak krutko siedzicie do ala
1
ala 2016-08-19 21:21
A jak w tym zakladzie jest z praktykami czy biora tam praktykantuw.
Gość 2016-08-22 12:51
chyba pupka Cię swędzi, że piszesz na przełożonego... Każdy ma prawo korzystać ze swojego czasu wolnego tak jak chce. Zajmij się kolego lepiej swoją slomą w butach i pilnuj lepiej pracy, łatwo można takich jak Ty zastąpić.
4
Nowa 2016-08-23 20:50
O Boże co za analfabeci tu się produkują? Jeśli młoda osoba? /18 lat/ nie potrafi poprawnie napisać
który lub temu podobne słowa to gdzie może się starać do pracy? chyba na sprzątaczkę? I to do poważnej firmy nie przyjmą! Do szkoły podstawowej z nimi i do bólu się uczyć,uczyć,uczyć, bo to wstyd za taką młodzież niedouczoną!!!! Jak taki ktoś napisze CV i w ogóle czy wie co to takiego jest? Pozdrawiam
6
alina 2016-09-08 21:11
Mam pytanko czy na produkcji w zakładzie robia dziewczyny po osiemnascie lat bo wlasnie mysle zlozyc papiery ale wole najpierw zapytac czy wogle jest sens bo kolezanka robi i muwila ze w ruznym wieku robia dziewczyny.
nil 2016-09-10 02:59
Zawsze warto złożyć podanie.
nil 2016-09-13 11:23
CV
alina 2016-10-10 12:01
Jak jest z przyjeciami na produkcje za odpowiedz bede wdzieczna.
alina 2016-10-11 18:13
Dzwonilam do kadr i muwili ze narazie nie ma zadnych przyjec a podobno na paruwki przyjmowali?
Zieliński 2016-10-11 21:59
Droga Alino, podobno przyjmowali, ale nie jest tak, że przyjmują zawsze i w każdym momencie, z tego co wiem bywa różnie, raz do góry, a raz nie za bardzo
sara 2016-11-04 21:35
Czy sa ogloszenia o paczkach na swieta za odpowiedz bede wdzieczna?
Marek 2016-11-06 20:28
Skoro tam nie pracujesz to czemu pytasz? Domniemam że tak jest bo inaczej wiedziała że nie.
Marek 2016-11-06 20:29
Skoro tam nie pracujesz to czemu pytasz? Domniemam że tak jest bo inaczej wiedziała byś że nie.
sara 2016-11-11 19:16
Do marek jestem akurat miesiac na zwolnieniu wiec nie mialam okazji wiedziec czy sa jakies ogloszenia na ten temat.
Krolwioski 2016-11-30 03:27
Proponuję poćwiczyć najpierw luki w ortografii
Krolwioski 2016-11-30 03:30
Ludzie! Jakie błędy! Skończcie najpierw podstawówkę przynajmniej a później rozejrzyjcie się za pracą
Krolwioski 2016-11-30 03:32
Ludzie! Jakie błędy! Skończcie najpierw podstawówkę przynajmniej a później rozejrzyjcie się za pracą.Wstyd!
1
darek 2016-12-16 23:35
Podobno jbb rozdawalo jusz kalendarze na 2017 nie wiecie moze czy dawali tesz inne jeszcze jakes takie co kiedys?
wiolka 2017-01-16 16:12
A tak w ogóle przyjęcia do zakładu są.
Magda 2017-01-17 10:00
Na jakie stanowiska?
Ja 2017-01-20 19:06
Kobiet nie przyjmuje tylko mężczyźni są potrzebni do jbb a i po 40 to i za stara jest jakaś dyskryminacja kobiet panuje
roksi 2017-01-31 17:47
Nie prawda po 40 tez przyjmuja moja ciotka robi i jakos to nikomu nie przeszkadza.
Gerwazy 2017-02-10 23:15
Zakłady JBB to jeden z lepszych pracodawców.Mimo iż nie jest doskonały szanuje pracowników i klientów. Niestety-zrozumcie,jeżeli sami zepsujecie atmosfere w zakładzie to to,co dobre wszystko się skończy.Warto też rozwijać dystrybucję i robić produkty eko i bio oraz tradycyjne,bo ten chłam teraz robiony narazi Was na same straty już na wiosnę.
Magda 2017-03-04 10:38
I jak tam z przyjeciami na produkcję ruszylo cos na wiosne?
Weronika 2017-03-06 13:25
Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej na temat tej firmy - zachęcam do odwiedzenia głównej strony internetowej http://jbb.pl/o-nas/o-nas/ ;) @Magda niestety nie widziałam żadnych ofert pracy Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB
darek 2017-05-05 09:30
Czy ktos wie moze czy 3 maja robila myjka za odp.bede wdzięczny?
Zostaw swoją opinię o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB - Łyse
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB