Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Pracowałeś w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-12 19:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2015-02-12 17:17:36]:
Przyznam że Ty możesz mieć troszkę gorzej bo jesteś dziewczyną, a dziewczyn nie za bardzo chcą przyjmować.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-02-13 19:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bardzo chce pracować bo potrzebuje tej pracy tutaj w okolicy. Już kilka razy składałam podanie i CV.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-02-13 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozatym kilka razy pytałam koleżanki, które pracują w biurze i na hali żeby mi pomogły z pracą. I zero pomocy.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-03-30 20:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Podobno jeden pracownik z myjki brał kości dla psa a na dno kładł sobie karkówkę schab i ogony aż wreszcie się dopatrzyli ale podobno mówił że uda mu się z tego wykręcić bo ma znajomości nic mu nie zrobią.Dziwne że pan Bałdyga akceptuje kradzież mięsa na zakładzie i nic z tym nie robi
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-01 19:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zastanawia mnie czy ktoś znowu musi zginać żeby zmieniła się sytuacja na pakowaniu albo może tak jak ludzie dojeżdżają kompletem to muszą zginąć wtedy będą znowu normalne przejścia a nie tak jak teraz trzeci tydzień na bez zmiany kiedy w końcu pan Bałdyga otworzy oczy co dzieje się na zakładzie
zdjecie uzytkownika
kamilek - 2015-04-16 20:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam tam dajo gotowe podania czy nie
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2015-04-19 11:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Podzielam opinie wszystkich pracowników,którzy wypowiadają się negatywnie o JBB w Łysych .Niestety,to wszystko,, PRAWDA,,.Miejmy nadzieję,że w najbliższym czasie kierownictwo zakładu wyciągnie z tego odpowiednie wnioski.
zdjecie uzytkownika
irek mragowo - 2015-05-05 08:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kurcze zwolnili mojego przyszywanego wujka LL pewnie ja będę następny ?
zdjecie uzytkownika
kurp - 2015-05-06 11:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pan LL długo się bawił w JBB szkoda ze dopiero teraz Pan Bałdyga go zwolnił
zdjecie uzytkownika
On i Ona - 2015-05-07 15:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ale ilu dobrych ludzi zwolnił , a ci co lizali 4 litery byli nietykalni przykład przyglupa z mragowa który zawsze miał pełne gacie jak LL dzwonił do niego ,mamy wielką nadzieję że i oni polecą. Dla mnie Miód na Serce
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-05-07 20:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mialem przyjemnosc pracowac w tej firmie i nie moge zlego slowa powiedziec na pana ll .Jestem ciekaw jak firma sobie teraz poradzi .Moim zdaniem nikt z obecnych pracownikow nie ma takiej wiedzy i doswiadczenia zeby to ogarnac a jesli chodzi o kolege z mragowa to juz dawno firma powinna mu podziekowac za wspolprace
zdjecie uzytkownika
Ph - 2015-05-07 20:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan LL fachowiec i doświadczony wizjoner. Dzisiaj jedna z najlepszych firm w Polsce. Ciekawe co teraz zrobią bez przyszłości i perspektyw. Bałdyga strzelił sobie nie w kolano lecz w głowę.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
JBB - 2015-05-07 21:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i całą politykę handlową firmy JBB budowaną od 20-stu lat DIABLI wzięli
zdjecie uzytkownika
jbb - 2015-05-07 22:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kazdy potrafi tylko zazdroscic ze panu LL zylo sie dobrze , ciemnote na stanowiskach z lysych zal du... sciskal . Nie widza ile ten gosc zrobil a to ze jezdzil na wycieczki i prowadzil ciekawe zycie to chyba normalne bo go na to bylo stac .Niech firma pozatrudnia wiecej rodziny (wiadomo jakiej) a zaklad bedzie mial swietlana przyszlosc
zdjecie uzytkownika
Świadomy - 2015-05-08 07:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan Józef strzelił SOBIE w głowę? nie masz pojęcia człowieku o czym piszesz . W Jbb uciekały bokiem ogromne pieniądze i to nie w tysiącach...i co z tego ze 20 lat budował podwaliny jak każdy kumaty z branży wie ze taki sukces jaki odniósł Pan (usunięte przez administratora)można było zrobić za połowę wydatków dotychczas nie mówiąc już o byłym panu dyrektorze. Dla Pana (usunięte przez administratora)najlepsza decyzja od 20 lat a dla tych którzy nic nie robili i ci którzy pracowali slizgajac się teraz będą pracować w pocie czoła, czasy dobrodziejstw się już skończyły .
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel Handlowy - 2015-05-08 13:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam. Postaram się tylko opisać w miarę obiektywnie rekrutację na stanowisko przedstawiciela handlowego. Byłem na kilku rekrutacjach, nawet na "assesment center" czyli na takiej kilkugodzinnej rekrutacji, podczas której jest na raz kilku kandydatów. Wszędzie było naprawdę kulturalnie. W firmir JBB rekrutacja była jednoosobowa, rekrutował jeden dyrektor, nazwisko nieistotne. I na tym "klasyka" się skończyła. Nie wiem o co chodzi, ale ten człowiek musi mieć bardzo duże "plecy" w tej firmie. Totalny brak kultury, ciągłe przerywanie wypowiedzi kandydata, idiotyczne pytania i znowu ciągłe przerywanie. Po raz pierwszy w życiu chciałem wstać i wyjść i żałuję, że tego nie zrobiłem. Po tym jak ten szaleniec skończył, po prostu powiedziałem "do widzenia" i tyle. Totalnie zmarnowany czas - mój czas oczywiście. Z daleka od takich socjopatów. Zdecydowanie...
zdjecie uzytkownika
była ph - 2015-05-09 09:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Króciutko gdyż szkoda słów i czasu na LL , sprawiedliwość, konstruktywnosc, zaufanie, są to obce pojęcia temu panu ...Jak tam po wczorajszym spotkaniu w firmie ? :-)
zdjecie uzytkownika
Bardzo Dobre Miasto - 2015-05-10 11:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ICz... krzeslo na którym Siedzisz ma już 3 nogi kur...ew...skie zagrywki wychodzą Bokiem ...
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2015-05-10 18:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może niech kierownictwo przyjzy sie jak zwykli ludzie pracują 7 dni w tygodniu nie mając czasu dla rodziny nie wspominając o np wakacjach,zyciu prywatnym
zdjecie uzytkownika
SESS - 2015-05-18 19:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
A czy syn i żona LL pracują jeszcze w JBB?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-05-21 08:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli JBB się sypie? PINI pomaga?
zdjecie uzytkownika
SWWC - 2015-05-23 10:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wreszcie zwalnianiają tych co na plecach innych porobili kariery, oby tak dalej panie Józefie.
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-05-26 12:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomaga pomaga hehe
zdjecie uzytkownika
benio - 2015-05-27 19:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SESS - 2015-05-18 19:42:38]:
A pracowali?!
zdjecie uzytkownika
swinskie ucho - 2015-05-29 13:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buraku z mragowo już leci depesza do pana Józefa po której prawdopodobnie zostaniesz rozliczony za wszystkie swoje grzeszki .Kurcze jednak sprawiedliwość istnieje na tym świecie .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB?
Zadaj pytanie
alert