Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Pracowałeś w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-12 17:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jola.nieprawda latem bylo kilka przyjec na produkcje a teraz jest zima i nie maja zapotrzebowania a i na paczkowanie przyjmowali kilka osub
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-12-14 23:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mowie ze nie przyjmują wogole kobiet, tylko że dużo pracy dla takich młodych 24latek to nie ma na zakładzie. Nie wiem czy miałas okazje być na wszystkich działach...tam na palcach u jednej ręki można uliczyć tak młode dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
kacha - 2015-12-16 21:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny wiec lepiej zebym wysyala swoje cv teraz czy po nowym roku, czy lepiej bym przyszla osobiscie i od razu porozmawiala na miejscu moze bede wiedziala juz czy da rade sie przyjac
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-12-26 18:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skladaj cały czas. Ogólnie powiem wam szczerze, że kobiety dają sobie lepiej radę. Pracuje w podobnej firmie i zatrudniają kobiety młode i młodych mężczyzn. Ja uczę ich na stanowisku pracy. I jakie wnioski kobiety daja sobie lepiej radę niż mężczyźni. Pozatym widać,że im zależy na pracy. A wszystko jest kwestią czasu...mężczyźni odpadają po miesiącu a mlode dziewczyny daja sobie radę lepiej od panów. Moja rada jest taka, że należałoby dac szansę tym młodym kobietom a resztę czas pokaże....
zdjecie uzytkownika
qpola - 2015-12-29 18:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich bardzo sparwdzają to czy jest czysto czy są atmesty wszytkie, ale uwazam, ze to jest na pewno na plus dla nich, bo nie mają problemów z sanepidem na przykład.
zdjecie uzytkownika
jnm - 2016-01-04 10:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to te atmesty sa
zdjecie uzytkownika
Miszek - 2016-01-04 13:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy ZPM JBB szuka aktualnie pracowników, mamy styczeń a ja chciałem spróbować się, mam w branży doświadczenie, byłem masarzem przez kilka lat w UK, proszę o szczegóły
zdjecie uzytkownika
elka - 2016-01-21 13:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalam ze w jbb potrzebuja 5 osub na produkcje i ze do marca maja przyjmowac moze ktos napisac czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-01-23 17:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie rzecz biorąc zakład poprawił warunki pracy i wynagrodzenia pracownikom z czego jestem bardzo zadowolona i wreszcie weekendy zaczęły być wolne aby tak dalej;)
zdjecie uzytkownika
aneta - 2016-01-29 13:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muglby ktos napisac czy to prawda ze jak wchodzi sie do pracy nie mozna nawed wejsc ns stouwke i napic sie cherbaty i trzeba czekac na szatni przed robota a wcześniej mozna bylo tak mi znajoma muwila co robi na produkcji.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-02-03 18:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można iść na stołówkę przed pracą i po i to jest w porządku:)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-02-03 19:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zakład zaczął już przyjmować pracowników do filii w Dylewie? I czy to prawda, że nie przyjmują młodych dziewczyn do pracy? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy jest sens w ogóle składać aplikacje.
zdjecie uzytkownika
xkh - 2016-02-04 05:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zadowolona gdzie przed praca mozna isc na stouwke placa ci za siedzenie czy za robotę piszesz gupoty a ludzie sluchaja znajomy mi muwil ze nie mozna siedzic bo siedzieliscie po godzinie a i ogłoszenie to jak wul wisialo zeby nie siedzic godzine tylko robic
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-02-12 06:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Ewa: zadzwon do kadr w Łysych i zapytaj to bedziesz wiedziała.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-02-12 18:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xkh - 2016-02-04 05:39:32]:
Czytaj ze zrozumieniem mozna iśc na stołówkę przed pracą i po pracy. A mój znajomy mówił ....:)
zdjecie uzytkownika
Igor - 2016-02-12 20:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, że tak skaczecie sobie do oczu, jak dla mnie zbędnie. JBB to chyba najbardziej znane zakłady mięsne w Polsce, dobrze płacą i dają umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
nikola - 2016-02-13 16:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli mam 18 lat myslicie ze przyjma mnie do pracy bo kolezanka ktura tam robi muwila ze nie ma takich mlodych dziewczyn czy mug by ktos napisac czy to prawda bylabym wdzieczna.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-02-13 22:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda, nie ma takich młodych dziewczyn.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-14 19:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikola - 2016-02-13 16:33:06]:
Z całym szacunkiem ale jak dalej będziesz robiła takie błędy to i Tobie nie wróżę świetlanej przyszłości.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-02-16 00:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy sa podczas pracy przerwy jezeli tak to ile razy jest przerwa aby odpoczac?
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-02-17 15:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiele ktoś czy paru wek robią dwie czy trzy zmiany bo ja słyszałam że dwie i chciałbym dowiedzieć czy to prawda.
zdjecie uzytkownika
Alina - 2016-02-25 23:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również jestem zadowolona z aktualnej sytuacji w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
michal - 2016-03-03 12:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile osub robi na paruwkach?
zdjecie uzytkownika
parówa - 2016-03-04 10:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2016-03-03 12:43:04]:
Naucz się poprawnie pisać kolego. Powinno być - "Ile osup robi na parufkah?" ;-)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-03-12 21:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
so przyjecia bo budyuje sie nowa ko. kadzidła i pzryjmujo młode dziewczyny prubuj dalej podanoe złuz w biuze nie u ochrony
zdjecie uzytkownika
jhira - 2016-03-13 17:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie te przyjecia masz popi.......y czlowieku i od kiedy przyjmuja mlode dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-03-14 17:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmować będą napewno do nowego zakladu. Komuś sie poszczęści zapewne ;) Ale wątpie ze będą to młode dziewczyny...
zdjecie uzytkownika
Ada - 2016-03-17 13:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak bo tylko starsze kobiety mają prawo pracować. Młode i ładne nie mają prawa. Ciekawe czemu hehe
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-03-17 16:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ztej waszej urody jak welbie gnuj nawed najprostrzej roboty byscie sie tam nie nauczyly.
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2016-03-18 20:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem wam że do Dylewa będą przyjęcia i juz można składać CV tylko tam raczej będą przyjmować bardziej chłopów na rozbiór mięsa chyba że na jakieś sprzątaczki kuchnie itp. będą przyjęcia dla kobiet ale możecie próbować nie ważne w jakim wieku jesteście. Na stołówkę można chodzić przed i po i żadnych zakazów nie ma tylko jest czas na przerwę 25-30 min ale co niektóre działy siedzą nawet i godzinę i nie patrzą na to że ich czas minął i drugi dział wszedł i nie ma gdzie usiąść. Zarobki się poprawiły premie wycieczki paczki dla dzieci i dla pracowników. Ja tam jestem zadowolony i pozdrawiam wszystkich którzy mnie zjada po tym komentarzu;)
zdjecie uzytkownika
Ada - 2016-03-18 20:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie pokazujesz tą swoją inteligencję
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-03-18 22:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakich dzialach muwisz kture dzialy tak dlugo siedza nie przesadzaj ze godzine jak pul godziny to pul godziny a nie niewiadomo ile..
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-22 12:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, żaden dział nie siedzi godzine.
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-03-31 19:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak w ogóle to przyjmują do pracy i gdzie prosić
zdjecie uzytkownika
sw - 2016-04-07 21:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolegA, dziwnie to brzmi, bo z tego wniosek, że jedna osoba potrafiła psuć pracę całego zespołu. Z tego co kojarzę u nich nigdy do tej pory problemów z czymś takim nie było.
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-04-22 10:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewie ktos ile zmian robi na rozbiorze bo slyszalem ze dwie
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-27 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rozbiorze dwie zmiany.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-05-01 15:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś kiedy będą przyjęcia w Dylewie?
zdjecie uzytkownika
Emek - 2016-05-10 11:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też się nad tym zastanawiam @piotr. Regularnie przeglądam goworka i ich stronę internetową, ale niestety nic na razie nie widać na horyzoncie. Podpowiecie mi, jakie warunki zatrudnienia są najczęściej oferowane świeżakom? Jest umowa o pracę? Będę wdzięczny za info
zdjecie uzytkownika
Lew - 2016-05-16 22:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swiezaki dostają umowę tylko ze jest bodajże na czas określony 2 lata.
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2016-05-16 22:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skladajcie papiery do kadr lub kontaktujcie się z brygadzista z rozbioru przez strażników jeśli go znacie.
zdjecie uzytkownika
Pan - 2016-06-10 11:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda, że na terenie zakładu pracownicy muszą wyłączać telefony komórkowe i nie mogą wykonywać żadnych zdjęć?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-06-12 16:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan - 2016-06-10 11:17:46]:
Ludzie tam idą pracować , a nie paradować z telefonami. Jak mają chęć pochwalić się telefonem ( jak dzieci ) to niech to zrobią na ulicy a nie w pracy. A po drugie to po co ci to wiedzieć, czemu to ma służyć?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-06-12 22:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan - 2016-06-10 11:17:46]:
Jeżeli ktoś chce się pochwalić telefonem ( jak dziecko ) to niech widzów zaprosi do domu, to jest zakład pracy a nie plac zabaw. Tam nie ma czasu na takie pierdoły.
zdjecie uzytkownika
Pan - 2016-06-14 08:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-06-12 22:08:35]:
Ton i styl Twojej wypowiedzi, oraz brak zaprzeczenie wskazuje, że jednak to jest z pewnością prawda. Nie pytałem się o chwalenie telefonem, tylko czy można z niego normalnie skorzystać w razie potrzeby - zadzwonić, odebrać.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-06-14 13:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan - 2016-06-14 08:37:22]:
Są telefony tzw. służbowe, nie ma problemu, z nich zawsze można skorzystać. Wie Pan co to by było gdyby 1300 ludzi miało zupełnie wolną rękę......Polak(oczywiście nie wszyscy)nie jest jeszcze na to gotowy.
zdjecie uzytkownika
Pan - 2016-06-14 16:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-06-14 13:20:02]:
Dziękuję za konkretną odpowiedź. Zrozumiałe jest teraz dlaczego w necie nie ma żadnych zdjęć z wnętrza zakładu (oprócz tych reklamowych).
zdjecie uzytkownika
bhj - 2016-06-19 09:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Marek tak jak swspomniał mój poprzednik nie chodzi o chwalenie sie teelfonem, ale ja uważam, że jest to chore że nie można korzystać z telefonu. Polak nie jest na to gotowy? Nie przesadzasz troszeczkę? Bo mi sie wydaje że bardzo...Nie mówie zeby wisiec na telefonie, no ale bez przesady
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-06-19 22:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bhj - 2016-06-19 09:59:22]:
To uwierz że tu by wisieli.Założenie takich "kajdanek"jak najbardziej ma sens bo inaczej przychodzili by pod wpływem, wynosili by różne rzeczy, nie przestrzegali by higieny itd,itp.Ten zakład jest po prostu wielki i rozumiem szefostwo ze tak postępują, ale znowu bez przesady,niech ludzie nie robią z siebie znowu takich uciemiężonych, nie jest znowu aż tak źle.
zdjecie uzytkownika
agata - 2016-06-25 22:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze na produkcje byly przyjecia bo kolezanka muwila ze kilka osub przyjeto a dzwonilam do kadr muwili ze nie ma przyjec

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert