Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Pracowałeś w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Grzyb - 2014-06-22 00:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To kiepska opcja. Chociaż mają do tego pełne prawo, a wszyscy wiedzą, że to jawne draństwo jest a nic innego.
zdjecie uzytkownika
Pracownik JBB - 2014-06-22 15:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pakowacz - 2014-06-21 19:39:38]:
Skoro jesteś taki "as",to co jeszcze robisz
w tym zakładzie?
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-06-22 22:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik jestes wporządku
zdjecie uzytkownika
dolas - 2014-06-22 22:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ok :) xD


:D
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-06-22 22:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na pakowni to sama przyjemnosc.
zdjecie uzytkownika
Grzyb - 2014-06-24 00:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam na lepsze czasy, które może nadejdą może nie. Czas pokaże, a trzeba być dobrej myśli i w razie czego działać...
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-06-24 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik JBB - 2014-06-22 15:37:42]:
zbieram dowody:):)
zdjecie uzytkownika
satan - 2014-06-25 13:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracownik JBB - 2014-06-20 07:09:24]:
ty pracownik chyba masz nie równo pod deklem albo skończone tylko przedszkole zaocznie,firma nie robi łaski że daje "premie świąteczne","paczki dla dzieci" to idzie z tzw.funduszu socjalnego,a inne prezenty to po to żeby zamkąć ludziom buzie żeby się nie skarżyli na pracujące niedziele
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-06-26 15:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [satan - 2014-06-25 13:49:19]:
na takich ludziach jak pracownik jbb, zaklad bazuje.Na szczęście nowe pokolenie nie jest takie naiwne.Będziecie wiesniaki charowac i padac jak kawki starajac się spłacić kredyt za dom.A będzie tylko gorzej w firmie,sami zobaczycie
zdjecie uzytkownika
lovenika - 2014-06-29 18:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam praca u Portala ? Podobno teraz mają przyjmować ??
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2014-06-29 19:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lovenika - 2014-06-29 18:17:12]:
cięzko jest ale to jeden z najlepszych działów ,mistrz to facet na poziomie,z ogromną wiedza i wychowaniem
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2014-06-29 19:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lovenika - 2014-06-29 18:17:12]:
cięzko jest ale to jeden z najlepszych działów ,mistrz to facet na poziomie,z ogromną wiedza i wychowaniem
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-06-30 10:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-06-18 12:27:59]:
Posłuchaj, jeszcze nie słyszałem żeby ktoś z chęcią szedł do pracy i był z niej zadowolony.Zawsze jest coś przeciw,a to trzeba wstać wcześnie ,a to wracasz za późno itd itp.Praca w niedzielę nie podoba się nikomu ale masz inne rozwiązanie, masz -zwolnij się i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-30 10:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [satan - 2014-06-25 13:49:19]:
To pokaż mi taki zakład w okolicy który też daje premie świąteczne i paczki z tego socjalu,weźmie kasę sobie i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-30 10:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [satan - 2014-06-25 13:49:19]:
To pokaż mi taki zakład w okolicy który też daje premie świąteczne i paczki z tego socjalu,weźmie kasę sobie i tyle.
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-06-30 11:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-30 10:53:59]:
to pokaz mi zakład w okolicy gdzie pracuje się 7 dni w tyg bez wolnego?
zdjecie uzytkownika
ORGINAŁY SMAKUJĄ NAJLEPIEJ - 2014-07-04 18:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Do OBIBOKA Z MRĄGOWA ha ha ha i co wywalili dyscyplinarnie koleżkę co cię 11 lat krył w JBB i plany za Ciebie robił na hurtowni wyleciał z wielkim hukiem teraz wszyscy się cieszą a Pani Adamczykowa i Pan Lenart może w końcu otworzą oczy z kim pracują co od kodą nie ma Michała na Olsztynie to i plany się nie robią na JBB hm no Ciekawe czemu a towar się terminuje tak że końca nie widać IRUŚ do ROBOTY a nie tylko na PSS 3 jeździsz z kartonami nie raz Cię tam już widzieli godzinami grzejesz stołek i kawa za kawą za co ONI w TYM JBB CI płacą żenada kogo tam trzymają ....
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-07-12 20:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JA - 2014-06-30 10:49:22]:
Tu nie chodzi o to czy ktos chce chodzic do pracy itp tylko o to ze cłowiek zamiast siedziec z rodzina w niedziele w domu z dziećmi musi isć do roboty bez żadnego wolnego dnia w tygodniu!
zdjecie uzytkownika
pakowacz to nie maszyna tak - 2014-08-06 21:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto ma założoną rodzinę to chce spedzić czas z rodziną a nie na zapieprzać gdy ci co tym rządzą to siedzą z rodziną , a ci co po pracy jadą do domu to ZASYPIAJĄ PO DRODZE TAK JAK NASZ KOLEGA KTÓRY JECHAŁ DO SWOJEJ RODZINY , ŻONY DZIECI BY SPĘDZIĆ Z NIMI TROSZKĘ WOLNEGO CZASU LECZ NIE DOJECHAŁ zasnoł ze zmęczenia ŻONA NIE ZOBACZY JUŻ MĘŻA A DZIECI TATY PRZYKRE TO JEST . MOŻE SPOTKAĆ TO KAŻDEGO Z NAS !
zdjecie uzytkownika
Grit - 2014-08-07 00:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwi mnie fakt, że każą wam niby tak zasuwać. Po coś do tej pracy się w końcu przychodzi. Ja nie widzę możliwości, żeby zostawać po pracy dłużej czy wypracowywać nadgodziny i co już jestem fatalnym kandydatem do pracy czy nie nadaję się na pracownika? Myślę, że JBB jest na tyle doświadczonym zakładem, że powinni zdawać sobie sprawę z tego, że pracownik musi być również motywowany i wynagradzany odpowiednio. A żyjąc w atmosferze zastraszenia czy ryzyka utraty pracy ma się splątane ręce i ciężko osiągnąć jakieś dobre wyniki.
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-08-08 06:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba w końcu nagłośnić to wykorzystywanie ludzi w jbb...ludzie nie bójcie się,piszcie listy do mediów,do państwowej inspekcji pracy mogą być anonimowe.Razem możemy dużo,walczmy z tym chamstwem i wykorzystywaniem.A mistrza pakowni do dymisji,on nie powinien byc na tym stanowisku,wszyscy o tym wiemy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-08 10:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sęk w tym że ludzie sa zastraszeni i boją sie utraty pracy :(
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-08-09 06:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba się przełamać,przełamać lęk...anonimowe pisma do różnych instytucji nie pozbawią was pracy.nie trzeba podawać swoich danych.A można zdziałać wiele.Można do pana Józefa pisać,i opisać jak mistrz pakowni(M.G)traktuje ludzi.ZMIEŃMY NASZ ZAKLAD PRACY W PRZYJAZNY DLA PRACOWNIKA.Wspólnie damy radę i mamy ogromne szanse.LUDZIE ODWAGI I WIARY W SIEBIE
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-08-09 06:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zróbmy akcję..piszmy wszyscy listy to szefa z prozbą o zmiane mistrza na pakowni.Listy anonimowe,bez swoich danych.Od tego zacznijmy.W innym przypadku ten człowiek bedzie nas dalej traktowal jak bydło i miał nas za nic.Ukróćmy układy i układziki na pakowni.....nasz los jest w naszych rękach
zdjecie uzytkownika
pacman - 2014-08-12 16:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swieta prawda trzeba cos z nim zrobic bo inaczej nieda rady pracowac w ciaglym zmeczeniu i strachu przed MISTRZEM zadamy wolnych wekendow
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski