brak logo

Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Łyse

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

ktoś 2016-03-12 21:14:02
so przyjecia bo budyuje sie nowa ko. kadzidła i pzryjmujo młode dziewczyny prubuj dalej podanoe złuz w biuze nie u ochrony
jhira 2016-03-13 17:55:09
Gdzie te przyjecia masz popi.......y czlowieku i od kiedy przyjmuja mlode dziewczyny.
1
obserwator 2016-03-14 17:09:20
Przyjmować będą napewno do nowego zakladu. Komuś sie poszczęści zapewne ;) Ale wątpie ze będą to młode dziewczyny...
Ada 2016-03-17 13:07:01
Tak bo tylko starsze kobiety mają prawo pracować. Młode i ładne nie mają prawa. Ciekawe czemu hehe
daro 2016-03-17 16:34:15
Co ztej waszej urody jak welbie gnuj nawed najprostrzej roboty byscie sie tam nie nauczyly.
Ktos 2016-03-18 20:20:13
Ja powiem wam że do Dylewa będą przyjęcia i juz można składać CV tylko tam raczej będą przyjmować bardziej chłopów na rozbiór mięsa chyba że na jakieś sprzątaczki kuchnie itp. będą przyjęcia dla kobiet ale możecie próbować nie ważne w jakim wieku jesteście. Na stołówkę można chodzić przed i po i żadnych zakazów nie ma tylko jest czas na przerwę 25-30 min ale co niektóre działy siedzą nawet i godzinę i nie patrzą na to że ich czas minął i drugi dział wszedł i nie ma gdzie usiąść. Zarobki się poprawiły premie wycieczki paczki dla dzieci i dla pracowników. Ja tam jestem zadowolony i pozdrawiam wszystkich którzy mnie zjada po tym komentarzu;)
1
Ada 2016-03-18 20:26:23
No właśnie pokazujesz tą swoją inteligencję
1
igor 2016-03-18 22:23:21
O jakich dzialach muwisz kture dzialy tak dlugo siedza nie przesadzaj ze godzine jak pul godziny to pul godziny a nie niewiadomo ile..
pracownik 2016-03-22 12:33:43
dokładnie, żaden dział nie siedzi godzine.
aga 2016-03-31 19:12:18
A tak w ogóle to przyjmują do pracy i gdzie prosić
sw 2016-04-07 21:34:17
kolegA, dziwnie to brzmi, bo z tego wniosek, że jedna osoba potrafiła psuć pracę całego zespołu. Z tego co kojarzę u nich nigdy do tej pory problemów z czymś takim nie było.
irek 2016-04-22 10:34:05
Niewie ktos ile zmian robi na rozbiorze bo slyszalem ze dwie
ja 2016-04-27 17:42:25
Na rozbiorze dwie zmiany.
Piotr 2016-05-01 15:31:02
Wie ktoś kiedy będą przyjęcia w Dylewie?
Emek 2016-05-10 11:03:08
Też się nad tym zastanawiam @piotr. Regularnie przeglądam goworka i ich stronę internetową, ale niestety nic na razie nie widać na horyzoncie. Podpowiecie mi, jakie warunki zatrudnienia są najczęściej oferowane świeżakom? Jest umowa o pracę? Będę wdzięczny za info
Lew 2016-05-16 22:07:01
Swiezaki dostają umowę tylko ze jest bodajże na czas określony 2 lata.
Kolo 2016-05-16 22:10:44
Skladajcie papiery do kadr lub kontaktujcie się z brygadzista z rozbioru przez strażników jeśli go znacie.
Pan 2016-06-10 11:17:46
Czy to prawda, że na terenie zakładu pracownicy muszą wyłączać telefony komórkowe i nie mogą wykonywać żadnych zdjęć?
1
Marek 2016-06-12 16:02:03
Ludzie tam idą pracować , a nie paradować z telefonami. Jak mają chęć pochwalić się telefonem ( jak dzieci ) to niech to zrobią na ulicy a nie w pracy. A po drugie to po co ci to wiedzieć, czemu to ma służyć?
Marek 2016-06-12 22:08:35
Jeżeli ktoś chce się pochwalić telefonem ( jak dziecko ) to niech widzów zaprosi do domu, to jest zakład pracy a nie plac zabaw. Tam nie ma czasu na takie pierdoły.
Pan 2016-06-14 08:37:22
Ton i styl Twojej wypowiedzi, oraz brak zaprzeczenie wskazuje, że jednak to jest z pewnością prawda. Nie pytałem się o chwalenie telefonem, tylko czy można z niego normalnie skorzystać w razie potrzeby - zadzwonić, odebrać.
Pan 2016-06-14 16:29:12
Dziękuję za konkretną odpowiedź. Zrozumiałe jest teraz dlaczego w necie nie ma żadnych zdjęć z wnętrza zakładu (oprócz tych reklamowych).
bhj 2016-06-19 09:59:22
@Marek tak jak swspomniał mój poprzednik nie chodzi o chwalenie sie teelfonem, ale ja uważam, że jest to chore że nie można korzystać z telefonu. Polak nie jest na to gotowy? Nie przesadzasz troszeczkę? Bo mi sie wydaje że bardzo...Nie mówie zeby wisiec na telefonie, no ale bez przesady
Marek 2016-06-19 22:16:59
To uwierz że tu by wisieli.Założenie takich "kajdanek"jak najbardziej ma sens bo inaczej przychodzili by pod wpływem, wynosili by różne rzeczy, nie przestrzegali by higieny itd,itp.Ten zakład jest po prostu wielki i rozumiem szefostwo ze tak postępują, ale znowu bez przesady,niech ludzie nie robią z siebie znowu takich uciemiężonych, nie jest znowu aż tak źle.
agata 2016-06-25 22:34:40
Czy to prawda ze na produkcje byly przyjecia bo kolezanka muwila ze kilka osub przyjeto a dzwonilam do kadr muwili ze nie ma przyjec
efgd 2016-06-28 14:42:57
No to może były ale szybko kogoś znaleźli do pracy
marek 2016-07-04 20:46:00
Czy w tym zakladzie robia mlode dziewczyny bo duzo ludzie muwia o tym ze teraz naprzyjmowali mlodych?
ola 2016-07-04 21:48:18
a ja chcę pochwalić ich Karczek królewski, wyjątkowo smaczny i delikatny
aga 2016-07-09 10:19:41
Czy w jbb przyjmuja praktykantuw bo ja slyszalam ze teraz nie
ewa 2016-07-09 11:37:00
aga' jak tak słyszałaś ,to znaczy ,że nie :) Zapytaj najlepiej osobiscie kogś w firmie lub sie sam zgłoś. Niestety ja tez nic nie wiem i nie słyszałam o tym.
jtoś 2016-07-24 20:14:28
dnia 23 pewien pan z jbb brygadzista znuw śpiewał tym razem lato w kołobrzegu hahaha pośmiewisko i ciekawe na jakim kacu w poń bendzie w pracy
3
Maniera 2016-07-24 21:06:14
Jak dla mnie to jedna z lepszych prac dla osób, które nie boją się ubrudzić rąk, bo trzeba sobie przecież szczerze powiedzieć, że praca w mięsie bywa dość niewdzięczna, krwista dość, mam nadzieje, że wszyscy wiedzą, bo widzę negatywy że trzeba robić w mięsie xD
1
julia 2016-07-28 17:44:49
A ile czasu jest na przerwe.
fdfd 2016-07-28 18:15:07
@julia nie wiem czy na kazdym stanowisku tyle samo jest :D
1
ala 2016-08-04 00:09:03
ok. 20-25 minut
poldek 2016-08-04 10:39:55
no to chyba nie jest tak źle.. słyszałem, że chyba nawet do pół godziny oni to chcą tutaj wydłuzyć ten czas.
nina 2016-08-04 21:20:00
Jak 25 minut jak niekture dzialy siedza prawie godzine np peklownia a ty z jakiego dzialu zetak krutko siedzicie do ala
1
pianka 2016-08-04 22:26:27
z perspektywy klienta chciałbym pochwalić firmę za ich balerony, szczególnie ten dębowy - prawdziwy przysmak dla konesera. orzech kurpiowski również pyszny
1
ala 2016-08-19 21:21:18
A jak w tym zakladzie jest z praktykami czy biora tam praktykantuw.
ania 2016-08-21 10:07:58
Przerwa nawet ok jeśli już o tym mówimy :) w innej nawet nie masz czasu wypić kawy... Kochani napiszcie mi proszę gdzie szukać ofert u nich będę wdzięczna
Gość 2016-08-22 12:51:58
chyba pupka Cię swędzi, że piszesz na przełożonego... Każdy ma prawo korzystać ze swojego czasu wolnego tak jak chce. Zajmij się kolego lepiej swoją slomą w butach i pilnuj lepiej pracy, łatwo można takich jak Ty zastąpić.
2
poldek 2016-08-22 14:20:20
ale o co chodzi? przeciez kolega tylko zauważył, ze można się spokojnie napić kawy, ze nie ma jakiejś dziwnej presji czasu ani nic w tym stylu, wiec to na plus - tu chodzi o atmosfere pracy, a nie o to, ze toś chce sie zwolnic.. a co do ofert to dawno nie widziałem nowych.
Nowa 2016-08-23 20:50:56
O Boże co za analfabeci tu się produkują? Jeśli młoda osoba? /18 lat/ nie potrafi poprawnie napisać
który lub temu podobne słowa to gdzie może się starać do pracy? chyba na sprzątaczkę? I to do poważnej firmy nie przyjmą! Do szkoły podstawowej z nimi i do bólu się uczyć,uczyć,uczyć, bo to wstyd za taką młodzież niedouczoną!!!! Jak taki ktoś napisze CV i w ogóle czy wie co to takiego jest? Pozdrawiam
1
poldek 2016-08-24 11:27:53
kazdy moze pewnie cos tam dla siebie znalezc tam :)
alina 2016-09-08 21:11:39
Mam pytanko czy na produkcji w zakładzie robia dziewczyny po osiemnascie lat bo wlasnie mysle zlozyc papiery ale wole najpierw zapytac czy wogle jest sens bo kolezanka robi i muwila ze w ruznym wieku robia dziewczyny.
As 2016-09-08 21:35:15
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB z tego co wiem a wszystko w porządku i z pensjami i z socialem, wiadomo chyba nie od dziś, że są w czołówce firm ej branży
nil 2016-09-10 02:59:24
Zawsze warto złożyć podanie.
kacha 2016-09-10 09:09:07
@nil podanie - masz na myśli cv, czy o czymś innym mowa?
nil 2016-09-13 11:23:26
CV
feel 2016-09-13 11:34:47
Ale chyba i tak nie pokazało się u nich żadne ogłoszenie pracy, widocznie każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie, a to dobrze, że dbają o dobre relacje między pracownikami. W końcu odpowiednio w ten sposób przyczyniają się do sukcesu firmy. A socjale?
Zostaw swoją opinię o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB - Łyse
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB