brak logo

Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Łyse

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Miszek 2016-01-04 13:51:58
Hej czy ZPM JBB szuka aktualnie pracowników, mamy styczeń a ja chciałem spróbować się, mam w branży doświadczenie, byłem masarzem przez kilka lat w UK, proszę o szczegóły
elka 2016-01-21 13:27:05
Slyszalam ze w jbb potrzebuja 5 osub na produkcje i ze do marca maja przyjmowac moze ktos napisac czy to prawda?
zadowolona 2016-01-23 17:52:36
Ogólnie rzecz biorąc zakład poprawił warunki pracy i wynagrodzenia pracownikom z czego jestem bardzo zadowolona i wreszcie weekendy zaczęły być wolne aby tak dalej;)
1
aneta 2016-01-29 13:15:33
Muglby ktos napisac czy to prawda ze jak wchodzi sie do pracy nie mozna nawed wejsc ns stouwke i napic sie cherbaty i trzeba czekac na szatni przed robota a wcześniej mozna bylo tak mi znajoma muwila co robi na produkcji.
zadowolona 2016-02-03 18:54:17
Można iść na stołówkę przed pracą i po i to jest w porządku:)
ewa 2016-02-03 19:50:25
Czy zakład zaczął już przyjmować pracowników do filii w Dylewie? I czy to prawda, że nie przyjmują młodych dziewczyn do pracy? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy jest sens w ogóle składać aplikacje.
xkh 2016-02-04 05:39:32
Do zadowolona gdzie przed praca mozna isc na stouwke placa ci za siedzenie czy za robotę piszesz gupoty a ludzie sluchaja znajomy mi muwil ze nie mozna siedzic bo siedzieliscie po godzinie a i ogłoszenie to jak wul wisialo zeby nie siedzic godzine tylko robic
Ala 2016-02-12 06:34:01
do Ewa: zadzwon do kadr w Łysych i zapytaj to bedziesz wiedziała.
zadowolona 2016-02-12 18:24:51
Czytaj ze zrozumieniem mozna iśc na stołówkę przed pracą i po pracy. A mój znajomy mówił ....:)
Igor 2016-02-12 20:29:22
szkoda, że tak skaczecie sobie do oczu, jak dla mnie zbędnie. JBB to chyba najbardziej znane zakłady mięsne w Polsce, dobrze płacą i dają umowy o pracę.
nikola 2016-02-13 16:33:06
Jezeli mam 18 lat myslicie ze przyjma mnie do pracy bo kolezanka ktura tam robi muwila ze nie ma takich mlodych dziewczyn czy mug by ktos napisac czy to prawda bylabym wdzieczna.
ala 2016-02-13 22:55:25
Tak to prawda, nie ma takich młodych dziewczyn.
Marek 2016-02-14 19:53:20
Z całym szacunkiem ale jak dalej będziesz robiła takie błędy to i Tobie nie wróżę świetlanej przyszłości.
1
mika 2016-02-16 00:39:08
A czy sa podczas pracy przerwy jezeli tak to ile razy jest przerwa aby odpoczac?
iza 2016-02-17 15:28:56
Niewiele ktoś czy paru wek robią dwie czy trzy zmiany bo ja słyszałam że dwie i chciałbym dowiedzieć czy to prawda.
Alina 2016-02-25 23:59:30
Ja również jestem zadowolona z aktualnej sytuacji w zakładzie.
1
michal 2016-03-03 12:43:04
Ile osub robi na paruwkach?
parówa 2016-03-04 10:56:10
Naucz się poprawnie pisać kolego. Powinno być - "Ile osup robi na parufkah?" ;-)
1
ktoś 2016-03-12 21:14:02
so przyjecia bo budyuje sie nowa ko. kadzidła i pzryjmujo młode dziewczyny prubuj dalej podanoe złuz w biuze nie u ochrony
jhira 2016-03-13 17:55:09
Gdzie te przyjecia masz popi.......y czlowieku i od kiedy przyjmuja mlode dziewczyny.
obserwator 2016-03-14 17:09:20
Przyjmować będą napewno do nowego zakladu. Komuś sie poszczęści zapewne ;) Ale wątpie ze będą to młode dziewczyny...
Ada 2016-03-17 13:07:01
Tak bo tylko starsze kobiety mają prawo pracować. Młode i ładne nie mają prawa. Ciekawe czemu hehe
daro 2016-03-17 16:34:15
Co ztej waszej urody jak welbie gnuj nawed najprostrzej roboty byscie sie tam nie nauczyly.
Ktos 2016-03-18 20:20:13
Ja powiem wam że do Dylewa będą przyjęcia i juz można składać CV tylko tam raczej będą przyjmować bardziej chłopów na rozbiór mięsa chyba że na jakieś sprzątaczki kuchnie itp. będą przyjęcia dla kobiet ale możecie próbować nie ważne w jakim wieku jesteście. Na stołówkę można chodzić przed i po i żadnych zakazów nie ma tylko jest czas na przerwę 25-30 min ale co niektóre działy siedzą nawet i godzinę i nie patrzą na to że ich czas minął i drugi dział wszedł i nie ma gdzie usiąść. Zarobki się poprawiły premie wycieczki paczki dla dzieci i dla pracowników. Ja tam jestem zadowolony i pozdrawiam wszystkich którzy mnie zjada po tym komentarzu;)
Ada 2016-03-18 20:26:23
No właśnie pokazujesz tą swoją inteligencję
1
igor 2016-03-18 22:23:21
O jakich dzialach muwisz kture dzialy tak dlugo siedza nie przesadzaj ze godzine jak pul godziny to pul godziny a nie niewiadomo ile..
pracownik 2016-03-22 12:33:43
dokładnie, żaden dział nie siedzi godzine.
aga 2016-03-31 19:12:18
A tak w ogóle to przyjmują do pracy i gdzie prosić
sw 2016-04-07 21:34:17
kolegA, dziwnie to brzmi, bo z tego wniosek, że jedna osoba potrafiła psuć pracę całego zespołu. Z tego co kojarzę u nich nigdy do tej pory problemów z czymś takim nie było.
irek 2016-04-22 10:34:05
Niewie ktos ile zmian robi na rozbiorze bo slyszalem ze dwie
ja 2016-04-27 17:42:25
Na rozbiorze dwie zmiany.
Piotr 2016-05-01 15:31:02
Wie ktoś kiedy będą przyjęcia w Dylewie?
Emek 2016-05-10 11:03:08
Też się nad tym zastanawiam @piotr. Regularnie przeglądam goworka i ich stronę internetową, ale niestety nic na razie nie widać na horyzoncie. Podpowiecie mi, jakie warunki zatrudnienia są najczęściej oferowane świeżakom? Jest umowa o pracę? Będę wdzięczny za info
Lew 2016-05-16 22:07:01
Swiezaki dostają umowę tylko ze jest bodajże na czas określony 2 lata.
Kolo 2016-05-16 22:10:44
Skladajcie papiery do kadr lub kontaktujcie się z brygadzista z rozbioru przez strażników jeśli go znacie.
Pan 2016-06-10 11:17:46
Czy to prawda, że na terenie zakładu pracownicy muszą wyłączać telefony komórkowe i nie mogą wykonywać żadnych zdjęć?
1
Marek 2016-06-12 16:02:03
Ludzie tam idą pracować , a nie paradować z telefonami. Jak mają chęć pochwalić się telefonem ( jak dzieci ) to niech to zrobią na ulicy a nie w pracy. A po drugie to po co ci to wiedzieć, czemu to ma służyć?
Marek 2016-06-12 22:08:35
Jeżeli ktoś chce się pochwalić telefonem ( jak dziecko ) to niech widzów zaprosi do domu, to jest zakład pracy a nie plac zabaw. Tam nie ma czasu na takie pierdoły.
Pan 2016-06-14 08:37:22
Ton i styl Twojej wypowiedzi, oraz brak zaprzeczenie wskazuje, że jednak to jest z pewnością prawda. Nie pytałem się o chwalenie telefonem, tylko czy można z niego normalnie skorzystać w razie potrzeby - zadzwonić, odebrać.
Pan 2016-06-14 16:29:12
Dziękuję za konkretną odpowiedź. Zrozumiałe jest teraz dlaczego w necie nie ma żadnych zdjęć z wnętrza zakładu (oprócz tych reklamowych).
bhj 2016-06-19 09:59:22
@Marek tak jak swspomniał mój poprzednik nie chodzi o chwalenie sie teelfonem, ale ja uważam, że jest to chore że nie można korzystać z telefonu. Polak nie jest na to gotowy? Nie przesadzasz troszeczkę? Bo mi sie wydaje że bardzo...Nie mówie zeby wisiec na telefonie, no ale bez przesady
Marek 2016-06-19 22:16:59
To uwierz że tu by wisieli.Założenie takich "kajdanek"jak najbardziej ma sens bo inaczej przychodzili by pod wpływem, wynosili by różne rzeczy, nie przestrzegali by higieny itd,itp.Ten zakład jest po prostu wielki i rozumiem szefostwo ze tak postępują, ale znowu bez przesady,niech ludzie nie robią z siebie znowu takich uciemiężonych, nie jest znowu aż tak źle.
agata 2016-06-25 22:34:40
Czy to prawda ze na produkcje byly przyjecia bo kolezanka muwila ze kilka osub przyjeto a dzwonilam do kadr muwili ze nie ma przyjec
efgd 2016-06-28 14:42:57
No to może były ale szybko kogoś znaleźli do pracy
marek 2016-07-04 20:46:00
Czy w tym zakladzie robia mlode dziewczyny bo duzo ludzie muwia o tym ze teraz naprzyjmowali mlodych?
ola 2016-07-04 21:48:18
a ja chcę pochwalić ich Karczek królewski, wyjątkowo smaczny i delikatny
aga 2016-07-09 10:19:41
Czy w jbb przyjmuja praktykantuw bo ja slyszalam ze teraz nie
ewa 2016-07-09 11:37:00
aga' jak tak słyszałaś ,to znaczy ,że nie :) Zapytaj najlepiej osobiscie kogś w firmie lub sie sam zgłoś. Niestety ja tez nic nie wiem i nie słyszałam o tym.
jtoś 2016-07-24 20:14:28
dnia 23 pewien pan z jbb brygadzista znuw śpiewał tym razem lato w kołobrzegu hahaha pośmiewisko i ciekawe na jakim kacu w poń bendzie w pracy
Maniera 2016-07-24 21:06:14
Jak dla mnie to jedna z lepszych prac dla osób, które nie boją się ubrudzić rąk, bo trzeba sobie przecież szczerze powiedzieć, że praca w mięsie bywa dość niewdzięczna, krwista dość, mam nadzieje, że wszyscy wiedzą, bo widzę negatywy że trzeba robić w mięsie xD
Zostaw swoją opinię o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB - Łyse
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB