Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Pracowałeś w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-28 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ale 4 zmiany to pic na wodę.Premia w sierpniu i pracownicy zapomną że trzeba pracować 7 dni w tygodniu! Nie wspominając o urlopach. Mistrz pakowni sam ustala KTO I KIEDY ma iść na urlop i na dodatek nie na 2 tyg tylko tydzien w pracy i tydzien wolnego ! Można zapomnieć o 2 tygodniach urlopu!
zdjecie uzytkownika
obróbka drewna - 2014-10-02 23:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tych kurpiach ,a czy Bilu z kolna jeszcze robi?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-09 11:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
pracuję w tej firmie już 4 lata i muszę przyznać racje pracownikom pakowania.To co piszecie to wszystko prawda.Ja pracuję na innym dziale gdzie dzieje się to samo co u was.Fakt- wypłata na czas,tzw.premie czasem nawet zestawy patelni.To prawda banki dają kredyty bo pracodawca wypłacalny itd,itd.W takim razie dlaczego młodzi pracownicy z reguły po kilku miesiącach odchodzą skoro jest tak fajnie?...Dlatego że nie dają rady fizycznie a przede wszystkim psychicznie.Zatrudniając się w JBB jesteśmy potencjalnymi złodziejami,alkoholikami i nierobami.Po to te dziesiątki kamer na każdym dziale.Ciekawostką niech będzie to że jeden z nich ma 28mkw a kamer jest 5...I jak tu normalnie pracować?.I to tak ma wyglądać praca?.Na moim dziale zarabiamy od 2 tyś do 2200 to jest max bez "sprzedaży" urlopu.Jak ma się pracować wiedząc już we wtorek że sobota i niedziela jest pracująca? Na paskach o wysokości wynagrodzenia nie ma żadnej nawet wzmianki na temat nadgodzin za pracę w weekend.Prawda jest taka że zarabiamy najniższą krajową plus tzw.stażowe! Mnie najbardziej dobija fakt że zwykły pracownik jest traktowany jest przez przełożonych jak debil.Wyzwiska,poganianie,poniżanie to norma.Najbardziej denerwujące jest to że przełożonymi są są najczęściej osoby które nie powinny zarządzać ludżmi.Brak im jakichkolwiek elementarnych nawet zasad zachowania.Dlaczego dyrektor zakładu nie interweniuje?Jak długo jeszcze?Rozumiem nie chcesz nie pracuj... Ale to nie o to chodzi.Wszyscy którzy tam pracują bądz pracowali wiedza o czym mowa.Opinia i ocena należy do was.
zdjecie uzytkownika
Pyciek - 2014-10-14 14:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co z założeniem, że urlop jest do dyspozycji pracownika i musi w danym roku zostać wykorzystany? Przecież być zależnym od czyjejś decyzji jest bardzo zabawne i niepoważne. W ten sposób można tylko i wyłącznie stracić co lepszych pracowników, którzy na takie warunki nie przystaną. Tym bardziej, że JBB to spory zakład i nie powinien takich prowincjonalnych zasad wprowadzać.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-04 19:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w masarni jest (usunięte przez administratora) system brygadziści traktują nas jak bydło bo myślą że są ponad wszystkimi ale poza zakładem to tylko mizernoty. nie dość że nie mamy wolnych weekendów to i jeszcze mamy przymusowe nadgodziny za które nie mamy nic płacone. a czwarta zmianę to tylko o kant (usunięte przez administratora) potłuc.
zdjecie uzytkownika
Liberum - 2014-11-19 08:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darmowe nadgodziny? Brzmi to dosyć zabawnie. Ja na pewno bym się na nic takiego nie zgodził mimo całej sympatii i szacunku do JBB to trzeba mieć trochę nie po kolei w głowie jeżeli ktoś sądzi, że pracownik będzie pracował i wyrabiał darmowe nadgodziny. A co z odpoczynkiem i czasem na regenerację - kiedy, skoro weekendy są również pracujące? Zero wolnego?
zdjecie uzytkownika
Luki - 2014-12-22 18:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w kilku zakładach ,ale najlepiej było w JBB .Ostroleka sami oszusci w okolicy nie znajdziecie innej firmy w ktorej mozna by bylo tak zarobic . Rozumiem ze nie jest lekko ale jak to mowia trzeba zaciasnąc zęby.
zdjecie uzytkownika
romantyk - 2014-12-29 04:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pyciek - 2014-10-14 14:14:51]:
bylem brygadziasą zgodze sie w 100%. koszmar
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-01-01 10:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile można zarobić na rozbiorze i przy jakich godzinach
zdjecie uzytkownika
obróbka drewna - 2015-01-08 11:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dziewczyny "na rozbiorze", "striptizerki " to mają dobrze , cyckami i tyłkiem poświeci i 100 za godzinę hhaaa
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-01-08 15:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obróbka drewna - 2015-01-08 11:09:41]:
Zastanów się trochę zanim coś takiego namarzesz bo nie bardzo wiem o co ci chodzi.
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-01-11 11:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o klasowanie miesa
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-01-13 18:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o klasowanie i trybowanie
zdjecie uzytkownika
ŁYSAK - 2015-02-05 14:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie mozna dostac do pracy w jbb ??? z kim mam rozmawiac ? moze z kadrowcem ?
zdjecie uzytkownika
do lysak - 2015-02-09 21:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz znajomości do zakładu się nie dostaniesz tam pracują tylko koledzy koleżanki i rodziny. Trzeba mieć kogoś znajomego i to na dobrym stanowisku od środka by się tam dostać
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-10 12:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do końca jest to prawda.Ja nie mam tam żadnej rodziny a pracuję tam już blisko 8 lat.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-10 12:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do końca jest to prawda.Ja nie mam tam żadnej rodziny a pracuję tam już blisko 8 lat.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-02-12 17:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To czemu ja nie pracuje ciągle składam podanie? Jak się dostałeś? Też składałeś tylko podanie??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-12 19:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2015-02-12 17:17:36]:
Przyznam że Ty możesz mieć troszkę gorzej bo jesteś dziewczyną, a dziewczyn nie za bardzo chcą przyjmować.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-02-13 19:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bardzo chce pracować bo potrzebuje tej pracy tutaj w okolicy. Już kilka razy składałam podanie i CV.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-02-13 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozatym kilka razy pytałam koleżanki, które pracują w biurze i na hali żeby mi pomogły z pracą. I zero pomocy.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-03-30 20:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podobno jeden pracownik z myjki brał kości dla psa a na dno kładł sobie karkówkę schab i ogony aż wreszcie się dopatrzyli ale podobno mówił że uda mu się z tego wykręcić bo ma znajomości nic mu nie zrobią.Dziwne że pan Bałdyga akceptuje kradzież mięsa na zakładzie i nic z tym nie robi
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-01 19:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zastanawia mnie czy ktoś znowu musi zginać żeby zmieniła się sytuacja na pakowaniu albo może tak jak ludzie dojeżdżają kompletem to muszą zginąć wtedy będą znowu normalne przejścia a nie tak jak teraz trzeci tydzień na bez zmiany kiedy w końcu pan Bałdyga otworzy oczy co dzieje się na zakładzie
zdjecie uzytkownika
kamilek - 2015-04-16 20:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam tam dajo gotowe podania czy nie
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2015-04-19 11:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Podzielam opinie wszystkich pracowników,którzy wypowiadają się negatywnie o JBB w Łysych .Niestety,to wszystko,, PRAWDA,,.Miejmy nadzieję,że w najbliższym czasie kierownictwo zakładu wyciągnie z tego odpowiednie wnioski.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB?
Zadaj pytanie