Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Pracowałeś w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
benio - 2015-05-27 19:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [SESS - 2015-05-18 19:42:38]:
A pracowali?!
zdjecie uzytkownika
swinskie ucho - 2015-05-29 13:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
buraku z mragowo już leci depesza do pana Józefa po której prawdopodobnie zostaniesz rozliczony za wszystkie swoje grzeszki .Kurcze jednak sprawiedliwość istnieje na tym świecie .
zdjecie uzytkownika
klient od wielu lat - 2015-06-05 16:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ubiegłym roku LL ta szuja i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwolnił jednego z najlepszych ludzi w handlu. Dlaczego? Wiadomo, bo był łebski i robił firmie najlepszy obrót. Za to LL nie mógł robić co chciał, musiał wyeliminować, żeby proceder nie upadł. Niestety z wielką stratą dla firmy, bo Grzegorz R, człowiek porządny jest i solidny. Oj wielka strata, wielka...
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-06-05 17:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest wielu ludzi których LL zwolnił dobrych ludzi ,LL zrobił sobie prywatny folwark a ci co mu lizali krzesło byli nietykalni ale teraz sie pozmieniało jeszcze pare osób z obecnej kadry jest do usuniecia a w szczegolnosci ta jełopa z mragowa - co on soba reprezentuje ???jakies totalne nieporozumienie
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-29 14:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiesz, trudno mówić co ktoś sobą reprezentuje, w sumie nie to się liczy, ważne jak ktoś pracuje i jak przyczynia się tym samym do rozwoju firmy. Zakład przetwórstwa mięsnego JBB to znana firma, wątpię, by trzymała nierobów. Te zwolnienia pewnie też nie były bez powodu, jak ktoś źle pracował to nie ma się czemu dziwić.
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-07-04 17:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co napisałeś napisałaś totalnie mija się z prawdą ... był prywatny folwark i ci co lizali 4 litery pracują proszę cię wiem jak tam jest jakie były zasady i brak poszanowania ... fałsz obłuda i zakłamanie a ten cały irus jest do zwolnienia Panie Józefie ...
zdjecie uzytkownika
......... - 2015-07-05 18:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, że wielu DOBRYCH ludzi pozbyła sie ta firma, a konkretniej mówiąc LL. Zbyt wielu! Moze warto przemyśleć kwestię powrotów co niektórych.
zdjecie uzytkownika
odp. - 2015-07-05 18:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [......... - 2015-07-05 18:45:29]:
o tak...myslę, ze z pewniością wyjdzie to z korzyścią dla jbb. z szacunkiem dla nowego dyr. przydała by mu sie pomoc.
zdjecie uzytkownika
ph z branzy - 2015-07-11 08:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , zauwazylem jezdzac po hurtowniach i sklepach ze jest znaczaca roznica dostepnosci produktow Jbb , czy zwolnienie Dyrektora az tak sie odbilo czy tak jak slyszalem ze handlowcy sa slabi , a nawet nie powiem ktory nie chce mu robic reklamy jezdzi tzn jezdzil bo przebywa na L4 opowiada ze musial wziac kredyt by splacac degustacje ...Firma posiadala ogromne mozliwosci i nagle stracila ? Pytamm z czystej ciekawosci dotyczy mojego regionu Warmia Mazury ? Ktos cos wie ?
zdjecie uzytkownika
warmia i mazury - 2015-07-15 14:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas w regionie dokładnie olecko są produkty jbb ale kiszki ziemniaczanej nie ma a szkoda bo dobra , zawsze zaopatruję się w kolnie będąc u rodziny . zakład duży i dziwi mnie że do olecka trafia mało produktów pozdrawiam kurpie
zdjecie uzytkownika
Hehe - 2015-07-20 16:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pacman - 2014-08-12 16:06:55]:
Tak czytam i się trochę dziwię - macie problem z gościem, z jakimś tam mistrzem - zebrać się kilku chłopa, sztachetą przypier..., może wybijecie mu ze łba conieco...
zdjecie uzytkownika
Piana - 2015-08-03 21:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JBB bieda,psie zarobki,ale na tym zadupiu gdyby nie te zakłady,było by bezrobocie jak na mazurach.Wędliny,kiełabasa leśna ma smak,cała reszta nawalony wodą bezsmakowy chłam
zdjecie uzytkownika
On...szczery.... - 2015-08-22 22:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klientka - 2015-06-05 17:47:39]:
(usunięte przez administratora) został wydalony z JBB za przerost formy na treścią, tak to bywa , gdzie łyżeczka jest za mała i sięga się po hotel.....
zdjecie uzytkownika
kimiko - 2015-08-31 14:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś z was byłby zainteresowany pracą w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB Import - Eksport, z tego co czytałam to zatrudnią pracowników na stanowisko przedstawiciela handlowego w Giżycku, oferują pracę w zgranym, ambitnym zespole,atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od wyników,regularne szkolenia podnoszące kwalifikacje,samochód i telefon służbowy
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-09-17 04:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam nie pasuje ta praca w jbb to czemu tam siedzicie i piszecie te pierdoły ?? dają wam żarcie jeszcze za to ? widze ze każdy chciałby zarabiać co najmniej 10000 tys ,uczyć sie trzeba było a nie wyskakujcie ze świadectwem x podstawówki i jeszcze wymagania jakie...jedzcie na zachód tyłki podcierać starym dziadkom i babciom to moze szybciej sie dorobicie ...
zdjecie uzytkownika
pacman - 2015-09-19 06:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żarcie w JBB jest płatne :) Doszkol się trochę ;)
zdjecie uzytkownika
erfg - 2015-10-01 13:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no te oferty pracy to już chyba niestety nie są aktualne, bo to jednak było jakiś czas temu, a szkoda bo chciałem spróbować tam aplikować..@Xyz tak jak piszesz ludzie często mają zbyt wygórowane oczekiwania co do pracy..każdy od razu chciałby zarabiać od razu po 10 tysięcy..a uważam że firma Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB miała całkiem ciekawe oferty pracy..
zdjecie uzytkownika
krycha - 2015-10-09 07:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak oceniacie pracę na produkcji cienkich kiełbas słyszałam że ludzie sie zwalniają ...bo zarządza nimi jakieś małżeństwo....?
zdjecie uzytkownika
* - 2015-10-26 08:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pacman - 2015-09-19 06:48:52]:
od kiedy?
zdjecie uzytkownika
42260433 - 2015-10-26 14:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewie ktos czy sa przyjecia na produkcję
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-10-31 23:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ojj nie mam szczerze mówiąc pojęcia @42260433, a sama chętnie bym się dowiedziała czy JBB kogoś szuka obecnie do pracy. A co do firmy, jako klientka jedynie, mogę powiedzieć, że mają profesjonalne podejście do tego, co robią. Wędliny są dobre, zawsze świeże w sklepach, nie widzę tu żadnych machlojek.
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-11-05 15:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalam ze do tego zakladu nie przyjmuja mlodych dziewczyn a ja bym bardzo chciala tu pracowac jak by ktos napisal czy to prawda bylabym wdzieczna
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-11-08 20:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam 24 lata składałaM podania I nic...ale trzeba próbować do skutku
zdjecie uzytkownika
jnm - 2015-11-18 18:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewie ktos czy sa przyjecia na dzial paruwek bo chciałbym tam sie przyjac i czy robi sie tam na noc
zdjecie uzytkownika
aniA - 2015-11-19 14:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ada a racje, skladaj @mila do skutku, moze w koncu ktos zauwazy twoja kandydature ja tak robilam w ostatniej pracy. a teraz poszukuja przedstawiciela handlowego do firmy gdzie wiem ze wymagaja umiejętność komunikacji i negocjacji, znajomości obsługi pakietu Ms Office, czy prawo jazdy kategorii „B”, ale to raczej normalka i mysle ze mozna tam niezle zarobic jak sie spelnia warunki
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-11-21 19:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie jak ktoś jest dobrym przedstawicielem handlowym to zarobi dużo dzieki prowizjom, ale kiepski przedstawiciel to i kiepskie zarobki.
zdjecie uzytkownika
coś - 2015-11-23 23:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze tak jest, dlatego podoba mi się ta oferta, bo ile z siebie dasz- tyle zarobisz. A wiadomo, że jak ktoś nie będzie pracował, to firma z niego prędzej czy później zrezygnuje.
zdjecie uzytkownika
Elbląg - 2015-11-26 13:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inny temat - Metka cebulowa, najgorsze gówno jakie kiedykolwiek jadłęm z tej firmy więcej nie zjem, syf, kwas, obślizgła pomimo tego - ze był termin ok, kupiłem po raz drugi i znów to samo, TRUJECIE LUDZI !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piskorz - 2015-11-26 15:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coś - 2015-11-23 23:06:24]:
w mięsie praca na prowizję? z czymś takim w sumie jeszcze nie spotkałem się. No chyba , że oczywiście PH
zdjecie uzytkownika
zorjętowany - 2015-11-26 19:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piskorz - 2015-11-26 15:12:16]:
JBB nie produkuje metki cebulowej , więc zanim cos napiszesz to przemyśl co jesz i z jakiej firmy, a jak chcesz kogoś oczernic to się przygotuj lepiej.
zdjecie uzytkownika
jnm - 2015-11-29 12:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak z tymi przyjeciami teraz jest na produkcje i paruwki moze ktos napisac
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-11-29 14:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jnm - 2015-11-29 12:52:20]:
PARÓWKI miałem napisać?
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-12-01 00:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wie ktos czy prawda to ze mlodych dziewczyn nie chca zabardzo przyjmowac bo chciałbym zlozyc podanie o prace ale niewiem czy jest jakis sens jak to prawda
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-12-03 11:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda składała kilka razy i nic
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-04 09:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo otworzą nowy zakład pod Kadzidłem, więc na pewno będą potrzebować taniej siły roboczej.
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-12-06 13:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zakładzie jest wiecej pracy dla facetów...młode dziewczyny na produkcji raczej nie maja czego szukac...
zdjecie uzytkownika
Jadźka - 2015-12-06 18:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jola szkoda, ale pewnie jakieś nieliczne stanowiska dla kobiet też się znajdą. Kiedyś mój kumpel pracował w zakładzie produkcyjnym, gdzie był jedynym facetem, a wokół same baby! :)
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-12 17:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jola.nieprawda latem bylo kilka przyjec na produkcje a teraz jest zima i nie maja zapotrzebowania a i na paczkowanie przyjmowali kilka osub
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-12-14 23:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mowie ze nie przyjmują wogole kobiet, tylko że dużo pracy dla takich młodych 24latek to nie ma na zakładzie. Nie wiem czy miałas okazje być na wszystkich działach...tam na palcach u jednej ręki można uliczyć tak młode dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
kacha - 2015-12-16 21:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny wiec lepiej zebym wysyala swoje cv teraz czy po nowym roku, czy lepiej bym przyszla osobiscie i od razu porozmawiala na miejscu moze bede wiedziala juz czy da rade sie przyjac
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-12-26 18:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skladaj cały czas. Ogólnie powiem wam szczerze, że kobiety dają sobie lepiej radę. Pracuje w podobnej firmie i zatrudniają kobiety młode i młodych mężczyzn. Ja uczę ich na stanowisku pracy. I jakie wnioski kobiety daja sobie lepiej radę niż mężczyźni. Pozatym widać,że im zależy na pracy. A wszystko jest kwestią czasu...mężczyźni odpadają po miesiącu a mlode dziewczyny daja sobie radę lepiej od panów. Moja rada jest taka, że należałoby dac szansę tym młodym kobietom a resztę czas pokaże....
zdjecie uzytkownika
qpola - 2015-12-29 18:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich bardzo sparwdzają to czy jest czysto czy są atmesty wszytkie, ale uwazam, ze to jest na pewno na plus dla nich, bo nie mają problemów z sanepidem na przykład.
zdjecie uzytkownika
jnm - 2016-01-04 10:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to te atmesty sa
zdjecie uzytkownika
Miszek - 2016-01-04 13:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy ZPM JBB szuka aktualnie pracowników, mamy styczeń a ja chciałem spróbować się, mam w branży doświadczenie, byłem masarzem przez kilka lat w UK, proszę o szczegóły
zdjecie uzytkownika
elka - 2016-01-21 13:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalam ze w jbb potrzebuja 5 osub na produkcje i ze do marca maja przyjmowac moze ktos napisac czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-01-23 17:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie rzecz biorąc zakład poprawił warunki pracy i wynagrodzenia pracownikom z czego jestem bardzo zadowolona i wreszcie weekendy zaczęły być wolne aby tak dalej;)
zdjecie uzytkownika
aneta - 2016-01-29 13:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muglby ktos napisac czy to prawda ze jak wchodzi sie do pracy nie mozna nawed wejsc ns stouwke i napic sie cherbaty i trzeba czekac na szatni przed robota a wcześniej mozna bylo tak mi znajoma muwila co robi na produkcji.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-02-03 18:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można iść na stołówkę przed pracą i po i to jest w porządku:)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-02-03 19:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zakład zaczął już przyjmować pracowników do filii w Dylewie? I czy to prawda, że nie przyjmują młodych dziewczyn do pracy? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy jest sens w ogóle składać aplikacje.
zdjecie uzytkownika
xkh - 2016-02-04 05:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zadowolona gdzie przed praca mozna isc na stouwke placa ci za siedzenie czy za robotę piszesz gupoty a ludzie sluchaja znajomy mi muwil ze nie mozna siedzic bo siedzieliscie po godzinie a i ogłoszenie to jak wul wisialo zeby nie siedzic godzine tylko robic

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert