Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB

Pracowałeś w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sobiech - 2014-06-29 19:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lovenika - 2014-06-29 18:17:12]:
cięzko jest ale to jeden z najlepszych działów ,mistrz to facet na poziomie,z ogromną wiedza i wychowaniem
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2014-06-29 19:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lovenika - 2014-06-29 18:17:12]:
cięzko jest ale to jeden z najlepszych działów ,mistrz to facet na poziomie,z ogromną wiedza i wychowaniem
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-06-30 10:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-06-18 12:27:59]:
Posłuchaj, jeszcze nie słyszałem żeby ktoś z chęcią szedł do pracy i był z niej zadowolony.Zawsze jest coś przeciw,a to trzeba wstać wcześnie ,a to wracasz za późno itd itp.Praca w niedzielę nie podoba się nikomu ale masz inne rozwiązanie, masz -zwolnij się i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-30 10:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [satan - 2014-06-25 13:49:19]:
To pokaż mi taki zakład w okolicy który też daje premie świąteczne i paczki z tego socjalu,weźmie kasę sobie i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-30 10:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [satan - 2014-06-25 13:49:19]:
To pokaż mi taki zakład w okolicy który też daje premie świąteczne i paczki z tego socjalu,weźmie kasę sobie i tyle.
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-06-30 11:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-30 10:53:59]:
to pokaz mi zakład w okolicy gdzie pracuje się 7 dni w tyg bez wolnego?
zdjecie uzytkownika
ORGINAŁY SMAKUJĄ NAJLEPIEJ - 2014-07-04 18:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Do OBIBOKA Z MRĄGOWA ha ha ha i co wywalili dyscyplinarnie koleżkę co cię 11 lat krył w JBB i plany za Ciebie robił na hurtowni wyleciał z wielkim hukiem teraz wszyscy się cieszą a Pani Adamczykowa i Pan Lenart może w końcu otworzą oczy z kim pracują co od kodą nie ma Michała na Olsztynie to i plany się nie robią na JBB hm no Ciekawe czemu a towar się terminuje tak że końca nie widać IRUŚ do ROBOTY a nie tylko na PSS 3 jeździsz z kartonami nie raz Cię tam już widzieli godzinami grzejesz stołek i kawa za kawą za co ONI w TYM JBB CI płacą żenada kogo tam trzymają ....
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-07-12 20:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JA - 2014-06-30 10:49:22]:
Tu nie chodzi o to czy ktos chce chodzic do pracy itp tylko o to ze cłowiek zamiast siedziec z rodzina w niedziele w domu z dziećmi musi isć do roboty bez żadnego wolnego dnia w tygodniu!
zdjecie uzytkownika
pakowacz to nie maszyna tak - 2014-08-06 21:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto ma założoną rodzinę to chce spedzić czas z rodziną a nie na zapieprzać gdy ci co tym rządzą to siedzą z rodziną , a ci co po pracy jadą do domu to ZASYPIAJĄ PO DRODZE TAK JAK NASZ KOLEGA KTÓRY JECHAŁ DO SWOJEJ RODZINY , ŻONY DZIECI BY SPĘDZIĆ Z NIMI TROSZKĘ WOLNEGO CZASU LECZ NIE DOJECHAŁ zasnoł ze zmęczenia ŻONA NIE ZOBACZY JUŻ MĘŻA A DZIECI TATY PRZYKRE TO JEST . MOŻE SPOTKAĆ TO KAŻDEGO Z NAS !
zdjecie uzytkownika
Grit - 2014-08-07 00:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziwi mnie fakt, że każą wam niby tak zasuwać. Po coś do tej pracy się w końcu przychodzi. Ja nie widzę możliwości, żeby zostawać po pracy dłużej czy wypracowywać nadgodziny i co już jestem fatalnym kandydatem do pracy czy nie nadaję się na pracownika? Myślę, że JBB jest na tyle doświadczonym zakładem, że powinni zdawać sobie sprawę z tego, że pracownik musi być również motywowany i wynagradzany odpowiednio. A żyjąc w atmosferze zastraszenia czy ryzyka utraty pracy ma się splątane ręce i ciężko osiągnąć jakieś dobre wyniki.
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-08-08 06:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba w końcu nagłośnić to wykorzystywanie ludzi w jbb...ludzie nie bójcie się,piszcie listy do mediów,do państwowej inspekcji pracy mogą być anonimowe.Razem możemy dużo,walczmy z tym chamstwem i wykorzystywaniem.A mistrza pakowni do dymisji,on nie powinien byc na tym stanowisku,wszyscy o tym wiemy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-08 10:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sęk w tym że ludzie sa zastraszeni i boją sie utraty pracy :(
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-08-09 06:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba się przełamać,przełamać lęk...anonimowe pisma do różnych instytucji nie pozbawią was pracy.nie trzeba podawać swoich danych.A można zdziałać wiele.Można do pana Józefa pisać,i opisać jak mistrz pakowni(M.G)traktuje ludzi.ZMIEŃMY NASZ ZAKLAD PRACY W PRZYJAZNY DLA PRACOWNIKA.Wspólnie damy radę i mamy ogromne szanse.LUDZIE ODWAGI I WIARY W SIEBIE
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2014-08-09 06:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zróbmy akcję..piszmy wszyscy listy to szefa z prozbą o zmiane mistrza na pakowni.Listy anonimowe,bez swoich danych.Od tego zacznijmy.W innym przypadku ten człowiek bedzie nas dalej traktowal jak bydło i miał nas za nic.Ukróćmy układy i układziki na pakowni.....nasz los jest w naszych rękach
zdjecie uzytkownika
pacman - 2014-08-12 16:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swieta prawda trzeba cos z nim zrobic bo inaczej nieda rady pracowac w ciaglym zmeczeniu i strachu przed MISTRZEM zadamy wolnych wekendow
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-07 07:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja bym chciała bardzo pracować w tym zakładzie ludzie którzy tak narzekają niech zwolnią miejsca dla tych którzy chcą w tak dużym zakładzie pracować i dawac wyniki dla tak uczciwego i największego pracodawcy w regionie pozdrawiam narzekajacych
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-09 21:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno 4 zmiana ma być na pakowaniu słyszał któryś z was? ciekawe jak to będzie czy będą zatrudniać? I kto zostanie brygadzistą?
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-09-26 23:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnij o 4 zmianach to tylko plotka zeby sprawe wyciszyc po smierc Adama
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-28 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ale 4 zmiany to pic na wodę.Premia w sierpniu i pracownicy zapomną że trzeba pracować 7 dni w tygodniu! Nie wspominając o urlopach. Mistrz pakowni sam ustala KTO I KIEDY ma iść na urlop i na dodatek nie na 2 tyg tylko tydzien w pracy i tydzien wolnego ! Można zapomnieć o 2 tygodniach urlopu!
zdjecie uzytkownika
obróbka drewna - 2014-10-02 23:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tych kurpiach ,a czy Bilu z kolna jeszcze robi?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-09 11:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
pracuję w tej firmie już 4 lata i muszę przyznać racje pracownikom pakowania.To co piszecie to wszystko prawda.Ja pracuję na innym dziale gdzie dzieje się to samo co u was.Fakt- wypłata na czas,tzw.premie czasem nawet zestawy patelni.To prawda banki dają kredyty bo pracodawca wypłacalny itd,itd.W takim razie dlaczego młodzi pracownicy z reguły po kilku miesiącach odchodzą skoro jest tak fajnie?...Dlatego że nie dają rady fizycznie a przede wszystkim psychicznie.Zatrudniając się w JBB jesteśmy potencjalnymi złodziejami,alkoholikami i nierobami.Po to te dziesiątki kamer na każdym dziale.Ciekawostką niech będzie to że jeden z nich ma 28mkw a kamer jest 5...I jak tu normalnie pracować?.I to tak ma wyglądać praca?.Na moim dziale zarabiamy od 2 tyś do 2200 to jest max bez "sprzedaży" urlopu.Jak ma się pracować wiedząc już we wtorek że sobota i niedziela jest pracująca? Na paskach o wysokości wynagrodzenia nie ma żadnej nawet wzmianki na temat nadgodzin za pracę w weekend.Prawda jest taka że zarabiamy najniższą krajową plus tzw.stażowe! Mnie najbardziej dobija fakt że zwykły pracownik jest traktowany jest przez przełożonych jak debil.Wyzwiska,poganianie,poniżanie to norma.Najbardziej denerwujące jest to że przełożonymi są są najczęściej osoby które nie powinny zarządzać ludżmi.Brak im jakichkolwiek elementarnych nawet zasad zachowania.Dlaczego dyrektor zakładu nie interweniuje?Jak długo jeszcze?Rozumiem nie chcesz nie pracuj... Ale to nie o to chodzi.Wszyscy którzy tam pracują bądz pracowali wiedza o czym mowa.Opinia i ocena należy do was.
zdjecie uzytkownika
Pyciek - 2014-10-14 14:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co z założeniem, że urlop jest do dyspozycji pracownika i musi w danym roku zostać wykorzystany? Przecież być zależnym od czyjejś decyzji jest bardzo zabawne i niepoważne. W ten sposób można tylko i wyłącznie stracić co lepszych pracowników, którzy na takie warunki nie przystaną. Tym bardziej, że JBB to spory zakład i nie powinien takich prowincjonalnych zasad wprowadzać.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-04 19:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w masarni jest (usunięte przez administratora) system brygadziści traktują nas jak bydło bo myślą że są ponad wszystkimi ale poza zakładem to tylko mizernoty. nie dość że nie mamy wolnych weekendów to i jeszcze mamy przymusowe nadgodziny za które nie mamy nic płacone. a czwarta zmianę to tylko o kant (usunięte przez administratora) potłuc.
zdjecie uzytkownika
Liberum - 2014-11-19 08:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darmowe nadgodziny? Brzmi to dosyć zabawnie. Ja na pewno bym się na nic takiego nie zgodził mimo całej sympatii i szacunku do JBB to trzeba mieć trochę nie po kolei w głowie jeżeli ktoś sądzi, że pracownik będzie pracował i wyrabiał darmowe nadgodziny. A co z odpoczynkiem i czasem na regenerację - kiedy, skoro weekendy są również pracujące? Zero wolnego?
zdjecie uzytkownika
Luki - 2014-12-22 18:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w kilku zakładach ,ale najlepiej było w JBB .Ostroleka sami oszusci w okolicy nie znajdziecie innej firmy w ktorej mozna by bylo tak zarobic . Rozumiem ze nie jest lekko ale jak to mowia trzeba zaciasnąc zęby.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB?
Zadaj pytanie
x