brak logo

Mizan - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Gdańsk

Opinie o Mizan - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

zwyklak 2009-05-18 20:52:38
Mała firemka, mieszcząca się w budynku przedszkola i jego piwnicach :-). Dostaje zlecenia remontowo-usługowe ze wspólnot mieszkaniowych, spółdzielni, z Zieleni Gdańsk, oraz zajmuje się wyklejaniem na zlecenie bilbordów reklamowych na terenie Gdyni i okolic. Praca mało ambitna, ludzie nijacy, typowy polski prywaciarz. Szanse na rozwój równe zeru. Etaty dobre dla emerytów i rencistów chcących zarobić dodatkowe pare złotych.
1
SM 2009-11-24 23:04:12
Fakt, słabiutka firemka patrząc na to jak długo istnieje (12 lat) to rozwinięta na poziomie zerowym, ale cóż się dziwić gdy współpracuje się z ludźmi którzy nie mają żadnych aspiracji i żyją we własnym "przedszkolu". Odradzam i odradzać będę pracy tam, chyba że ktoś jest totalnie zdesperowany. Właściciel [usunięte przez administratora] więc radzę trzymać go krótko na smyczy - lubi unikać trudnych rozmów, szczególnie o opóźniających się wypłatach.
Ogólnie porażka
rw 2010-02-06 19:11:06
pracuje w mizanie od dluzszego czasu,ciagle psujace sie samochody[usunięte przez administratora] tak moge podsumowac firme. zgadzam sie z przedmowcami, nedza z bida
hola 2010-04-15 08:20:23
anonimowo można pisać wszystko, jak ci nie odpowiada to dlaczego tam "pracujesz"- a może tylko pobierasz REGULARNIE pensję?
rw 2010-04-17 10:06:48
co do komentowania anonimowości to spójrz wpierw na siebie "hola" a później zacznij krytykować innych.
Opisuje jedynie charakter pracy jak i samego pracodawcy, która bądź co bądź nie powinien nim być z takim nastawieniem na pracownika a jedynie szukającym oszczędności na pracownikach [usunięte przez administratora]niezrozumiałymi "widzi mi się" decyzjami. Krytykuje i będę krytykować gdański MIZAN. A co do pracy to nie pracuje tam na umowę o pracę
1
B&W 2010-04-21 23:03:42
rw, a podobno szukają nowego kierownika (dyrektora ;))
[usunięte przez administratora]
Czyżby stary kier. już się znudził ? Tak jak inny kierownik, czy elektryk, czy hydraulik, czy magazynier a nawet mechanik samochodowy którego także poszukują na wymianę ?
A ilu już było magazynierów ? Już po miesiącu pracy ma być nowy ??
To jest chore ........
Czyżby stary kier. już się znudził ? Tak jak inny kierownik, czy elektryk, czy hydraulik, czy magazynier a nawet mechanik samochodowy którego także poszukują na wymianę ?
A ilu już było magazynierów ? Już po miesiącu pracy ma być nowy ??
To jest chore ........
To kto jeszcze został ? Kadrowa ? Księgowa ? :D
a na końcu sam szEF
rw 2010-04-27 07:21:14
Cała firma to porażka. Jeżeli ktoś szuka stałej pracy to na pewno nie tam, po 3, 6 miesiącach można się pożegnać,bo albo Cię zwalniają albo sam odchodzisz bo atmosfera jest tragiczna.
Co do kadrowej czy księgowej i samego "szefa" to skład niezmienny. Przecież ktoś przyjmuje nowych[usunięte przez administratora]. A szef no cóż, jak ktoś myśli o sobie i o swoim dobrze a nie o pracownikach to tak to wygląda że nie ma dobrej opinii.
pracuś 2010-07-27 20:47:17
no tak ... firemka znowu chce zatrudnić magazyniera !!
[usunięte przez administratora]
W ciągu 2 lat 7 magazynierów ??
I żaden się nie sprawdza ??
Jaki jest tego cel ? Jaki z tego zysk ? Przecież tu nie ma logiki !
były magazynier 2010-07-31 07:29:43
ano nie ma logiki,
widocznie szefostwo boi się że ktoś będzie dla nich za dobry i siedzenie w zasyfiałym magazynie mu niewystarczy.
Prawda o PW MIZAN
normalny 2010-12-07 13:52:58
nigdy u was niepracowalem ale polecam ci czlowieku wizyte u dobrego psychiatry skoro wypisujesz takie zaczy
były pracownik 2013-12-04 10:29:16
zakończyłem jakiś czas temu współpracę z tą firmą. niestety musze potwierdzić powyższe opinie na temat "rzetelności" MIZANu i stanu firmy. Czytam opinie i za głowę się chwytam iż [usunięte przez moderatora](czyżby sam mizan o to wnioskował?). ogolnie słabość.
pozdrawiam
mem 2014-07-29 18:26:04
Niestety nie zmieniło się nic. Popracowałem tam, trochę się łudząc, że jednak po tylu latach są zmiany na lepsze. Jeżeli jakieś są, to na pewno nie na plus. Tragiczna atmosfera, zlecenia brane jak poleci. Pracownicy robią wszystko, chociaż nie raz nie mają o tym pojęcia. W internecie można znaleźć jakieś pochlebne opinie, reklamy, jakieś dane, że pracuje w mizanie z 20 pracowników wykwalifikowanych. Obecnie pracuje z 6 pracowników fizycznych. Co pewien czas przychodzą młodzi ludzie, ale szybko rezygnują. Nie dziwię się. Nie polecam. Brak możliwości rozwoju. Praca typu : zrób coś z niczego. Bo nie raz brakuje narzędzim, ludzie zabierają prywatne. Flota pojazdów też zabójcza. Pamięta Gierka.
edek 2015-01-14 14:11:41
no i jak sądzicie, co się teraz idzie z firmą iw jakim kierunku zmierza, bo kolega napisał, że jednak albo się poprawi albo nie od nowego roku, mamy już połowę stycznia, więc chyba wszystko powino sięjuż wyklarować bardziej, nie sądzicie? mam nadzieje, że jeszcze ktoś z obecnych pracowników się wypowie na ten temat.
misia 2015-03-16 12:31:03
na razie brak wiaodmości.. przynajmniej mi nic nowego nie udało się dowiedzieć, a sama jestem zainteresowana pracą, więc widzicie sami jak to wszytsko wygląda. Dajcie znać jeszcze jak ma to być naprawdę, bo nie wiem czy wysyłać do nich CV czy nie? Chce znależć prace chociaż za 1800 zł, myślciie, ze tyle wyrobie na poczatek?
1
Jarek 2015-03-30 22:53:17
CV jeśli zalezy Ci na pracy to zawsze opłaca się wysłać, np wychodząc z założenia że a nóż się uda. Mizan faktycznie jest przedsiębiorstwem wielobranżowym nie tylko z nazwy, bo zajmują się pracami na wysokościach, branżą elektryczną, hydrauliczną i ogólnobudowlaną. Myślę że warte uwagi też jest, że świadczą usługi Pogotowia Lokatorskiego w zakresie instalacji elektrycznej, kanalizacyjnej, hydraulicznej ciągu całego tygodnia.
jop 2016-07-11 15:19:29
Brak narzedzi do pracy...a potem pretensje ze opoznienia w terminch...
Pracownicy jako biały murzyn...nic dodać nic ując.
wypłaty płacone z opóźnieniem
ogólnie nie polecam...
Zostaw swoją opinię o Mizan - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mizan - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe