brak logo

MULTIPIPE-SERVICE BUDOWNICTWO

Gdańsk

Opinie o MULTIPIPE-SERVICE BUDOWNICTWO

lero 2014-03-03 08:09:16
co tu dużo mówić, chaos, brak sprzętu, koleś pieknie mówi ale niestety jest niewyplacalny i to jest najwiekszy problem. prace wykonuje sie ala radka a (jezeli jest umowa to na ojaca - mariana) masakra
2
pirat 2014-09-04 22:38:58
zgadzam sie facet ładnie gada ale tylko przez telefon, a na miejscu załatwia sie wszystko na chodniku umowa to jakas pomyłka jaka mi zaproponował ogulnie to on sam chyba nie wie co robi nawet nie ma stałej przepustki na stocznie choc mówił ze ma tam ludzi. dobra rada omijac szerokim łukiem. pozdr. PIRAT
2
pawcio1985 2015-02-15 19:12:09
Tak zgadzam się z wami panowie. Ja też pracowałem w multipipe a nie jaki gościu co przyjmuje do roboty to Marek kazał mi sie stawić z rana przed brama w stoczni że by załatwic przepustke jak ja juz dał to podpisałem z nim umowe ale hłop nawet nie dał do niej zajrzeć. Wie cie może gdzie znajduje się siedziba albo biuro firmy multipipe ja sprawdzałem w Interncie i niema w rzeczywystosci pod wskazanym adresem
1
Życzliwy75 2015-03-12 16:47:49
Witam
Drodzy przyszli pracownicy lepiej omijać tą firmę na kilometr pracowałem tam szef podpisuje umowę Inblanko zlecenie które nigdzie nie jest zgłoszone a więc nie skorzystacie z lekarza za szatnie i prysznice potrąca co miesiąc 83zł śniadanie je się pod chmurką brak pomieszczeń socjalnych, wypłaty jeżeli takie są to są nieregulrne bo piniądze które dostaje od stoczni za miesiąc wcześniej przepracowany zamiast spłacić ludzi gdzieś lokuje a pracownikom zamyka usta jakimiś marnymi zaliczkami, sprzęt do pracy jeżeli takowy dostaniecie nie nadaje się do użytku często i gęsto uszkodzony i zdezelowany ale renczycie za niego wypłatą jak za nowy. Jeżeli nie przyjdziecie do pracy np., z powodu choroby to sprzęt który składuje się do jednej szafie używa kto inny i po powrocie możecie go szukać w polu ale za niego odpowiadacie. Badań lekarskich-okresowych nikt tam nie posiada i na takowe nie kieruje tak że możesz być ślepy i niedołenżny abyś tylko zasówał bo na końcu i tak zostaniesz oszukany, a szef pan (usunięte przez administratora) tylko martwi się by jemu kasa wpływała i aż o to się trzęsie a o robocie nie ma kompletnie pojęci tylko wynajmuje od stoczni za pare złoty po ujadaniu się z nimi co do stawki ludzi z nadzoru którzy będą was nadzorowali i sponiewierali...... Tak że dobra rada lepiej w ten syf nie wchodźcie bo to firma DNO która tonie.....
2
Multipipe 2015-04-02 13:06:21
Za w/w pomówienia firma Multipipe service Budownictwo zdecydowała się na procesy sądowe. Wszyscy Panowie którzy wyrażają tego typu bezpodstawne opinie ,narażając dobre imię firmy zostaną pociągnięci do odpowiedzialności prawnej .
Xxx 2015-07-24 18:32:39
Żałosne!!! To juz naprawdę bezczelność straszyć sądem jak opisane sytuacje są prawdą!!!! Nadal nie wypłacają wynagrodzenia. Zgłaszam sytaucję do Państwowej Ispekcji Pracy.
klon 2015-11-09 18:17:39
czy mozna wiecej szczegolow na temat tej firmy i wlasciciela/li?

ubis 2015-11-19 06:18:51
@mała danutka niestety przemysł w Polsce jest jaki jest ale jeśli pracodawca nie jest w stanie zapewnić ciągłości pracy od roku czy jeszcze więcej nie ma sensu zatrudniać pracowników mówiąc im że będzie tak owa praca jak w przypadku firmy Multipipe Service która działa na stoczni Shipbuilding. Problem nie jest tylko w samej firmie i jej właściciela ponieważ stocznia też robi "pod górkę"co trzeba przyznać bo też pracowałem niestety u tego Pana ale szef tej firmy dobrze wie jak jest a mimo to opowiada to samo od ponad roku czytając posty na tej stronie bo mnie również zapewniał w ten sam sposób a w rzeczywistości ludziom płacił na raty , małe sumy albo jak mi wcale a ja czekam dalej na zaległe pieniądze ponad 3 miesiące(jak narazie!) i nie zapowiada się że zapłaci chociaż twierdzi szef tej firmy inaczej. Podsumowując firma nie warta uwagi to co wyżej było już napisane to prawda. NIE WARTA UWAGI FIRMA i pod żadnym pozorem nie wierzyć temu Panu w obietnice, jakiekolwiek jego słowo chyba że podpiszecie z nim umowe na podstawie której będziecie mogli wywalczyć swoje pieniądze w sądzie bo inaczej sie nie doczekacie. Tą firmę polecam tylko ze względu na to by dostać sie na teren stoczni i tam poszukać dobrego pracodawcy, porozmawiać z pracownikami danej firmy bo wiadomo po "znajomości" dostaniesz pewniejszą pracę i możesz sie czegoś dowiedzieć na jej temat z pewnej ręki.

MULTIPIPE SERVICE OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!

Postanowiłem tu napisać by przestrzegać przed takimi pracodawcami bo mająć rodzinę na utrzymaniu tam nie wyżyjecie...
maja 2016-05-13 22:14:46
no co do ofert pracy to się zgodze - nie ma ich. Teraz stronka już działa i mają mieć jeszcze podobno specjalną zakładke "kariera", wiec może tam coś bedzie.
Zostaw swoją opinię o MULTIPIPE-SERVICE BUDOWNICTWO - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIPIPE-SERVICE BUDOWNICTWO