brak logo

Inprorem

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Inprorem

Marek 2013-01-18 19:13:40
Do tom. Ja już wcześniej pisałem mój nr telefonu(usunięte przez administratora). Kto chce niech dzwoni.
Marek 2013-01-20 19:37:38
Dzwoń. Nie ma problemu
tom 2013-01-21 12:24:56
Witam,

W tym tygodniu lub na początku przyszłego odbędzie się spotkanie z prawnikiem - windykatorem koordynującym działania Pokrzywdzonych przeciwko [usunięte przez moderatora]w Prokuraturze (zawiadomienia, świadkowie, dowody). Prawnik jest już mocno "wgryziony" w zagadnienie oszustw [usunięte przez moderatora]. Generalnie chodzi o:

1. Ustalenie wspólnej strategii działania
2. Trzymanie jednego frontu w zeznaniach
3. Ujawnienie jak największej ilości świadków i dowodów

Marek, Cyklop, Wiwi – mam kontakt i poinformuję o terminie, inni zainteresowani proszę o podanie na forum adresów mailowych lub telefonów.
tom 2013-01-21 12:40:27
Witam,

Potrzebne informacje na temat właścicieli (aktualnych, poprzednich) sprzętu sprzedanego / wydanego w kompensacie przez [usunięte przez moderatora]przed złożeniem wniosku o upadłości:

1. Koparka VOLVO EC210 - zidentyfikowane miejsce postoju sprzętu Będzin ul. Sielecka 63 ( dawna huta Będzin )

2. Koparka VOLVO EC210 - zidentyfikowane miejsce postoju sprzętu Dąbrowa Górnicza ul. Laski 111

3. Koparka VOLVO SC10 - zidentyfikowane miejsce postoju sprzętu Świerklaniec ul. Ostrożnica 7 (firma naprawcza Vikpol)

oraz wszelkiego sprzętu o konkretnej wartości.
tom 2013-01-21 12:43:05
Witam,

Potrzebny jakiś kontakt do księgowej Inprorem [usunięte przez moderatora] lub prośba o podanie aktualnego miejsca zatrudnienia.

Potrzebna również nazwa i adres biura rachunkowego świadczącego usługi księgowe dla Inprorem.
tom 2013-01-21 12:46:58
Witam,

Uściślenie:

Na spotkanie z prawnikiem - windykatorem zapraszamy wyłącznie osoby w 100 % zdecydowane na złożenie / dołączenie się do już złożonego zawiadomienia o przestępstwie do Prokuratury w Tarnowskich Górach. Proszę o zgłoszenia tylko od takich osób.
szybki bill 2013-01-23 23:13:31
Zrobię wszystko, żeby go uwalić! Zrobię wszystko, żeby odzyskać pieniądze, które mi leci... Podaję swojego meila i czekam na więcej informacji.
kolega :) Kosteckiego 2013-01-26 22:58:33
Cisza przed burzą... :) Widzę że doniesienia do prokuratury jakieś się ruszyły- składajcie bo warto...
tom 2013-01-29 22:01:06
Witam,

Dostałem dzisiaj wezwanie z Prokuratury o przedstawienie dowodów i świadków w sprawie [usunięte przez moderatora]. MÓJ PRAWNIK JUŻ WSZYSTKO SPISUJE.

Dawać jeszcze na forum kto co ma o przekrętach gnoja, najlepiej udokumentowane w jakiś sposób albo sprecyzowane gdzie szukać. Proszę też o kontakt osoby, które mogę zgłosić na świadka albo chcą na świadka kogoś zaproponować.

WAŻNY JEST KAŻDY DOWÓD KTÓRY UZNA PROKURATURA, samo żalenie się na forum nic nie da. Mam cel doprowadzić do przedstawienia gnojowi i jego kilku kolesiom aktu oskarżenia a potem dołączyć się z roszczeniem prywatnym.
ktoś 2013-01-30 13:12:20
A co z tym syndykiem podobnież ma wypłacać pradwa to ???
tom 2013-01-30 15:39:20
Syndyk nic nie wypłaci bo niewiele uzyska, wszystko co zostanie po spieniężeniu majątku a zostanie niewiele pójdzie na hipoteki, wynagrodzenie syndyka ZUS, US, pracowników itp.

Poza tym syndyk zakończy działalność najwcześniej za 2 lata.

Niestety kolega ma fałszywe nadzieje ...
mario 2013-02-01 17:44:43
Witam!! Jestem właścicielem firmy z Cieszyna, dzisiaj również złożyłem zawiadomienie do prokuratury w Tarnowskich Górach przeciwko Inprorem i okazało się że za dużo zawiadomień tam nie ma, a tyle piszecie!!!! Więc ruszcie się i składajcie. Dostałem również zawiadomienie od syndyka masy upadłościowej w T.G i jak się okazało (byłem osobiście) jest to mieszkanie prywatne. Mój numer telefonu [usunięte przez moderatora]
tom 2013-02-01 19:53:50
Podaj proszę ten adres syndyka w TG, dziwna sytuacja.
tom 2013-02-04 11:44:14
Widzę, że znikają posty z forum, admin usuwa ?
mario 2013-02-04 11:55:33
Witam! Ten adres syndyka z T.G to; INPROREM sp.z o o W upadłości likwidacyjnej Tarnowskie Góry 42-600 ul.Piłsudzkiego 8/7
Bob 2013-02-04 14:03:19
Ten adres to ostatnia siedziba Inprorem. A Syndyk siedzi w Dąbrowie na Roździeńskiego 11.
BEN 2013-02-04 14:17:53
No i mój post wyparował!!! Pisałem tam o kontakcie do [usunięte przez moderatora], że biuro rachunkowe, które obsługiwało Inprorem to Unitax z Katowic i o domku [usunięte przez moderatora] gdzieś w okolicach Ustronia. Myślę, że [usunięte przez moderatora] czyta te posty, a później niewygodne opinie admin usuwa pewnie na polecenie [usunięte przez moderatora]. Przykre.
WIWI 2013-02-04 15:32:02
Dziś dostałem zawiadomienie o ogłoszeniu upadłości likwidacyjnej , Syndyk masy upadłości ul.Piłsudskiego 8/7 42-600 T.G.
Syndyk Pan [usunięte przez moderatora] termin 2 miesiące
hans 2013-02-04 15:47:01
W dąbrowie zarejestrowana jest spółka DG Nieruchomości gdzie [usunięte przez moderatora] siedzi w zarządzie!!!
WIWI 2013-02-04 15:57:27
Marek 2013-02-05 00:20:43
Jeżeli piszecie coś na forum, to róbcie tego kopię jak [usunięte przez moderatora] to usunie to wklejajcie z powrotem.
tom 2013-02-07 13:13:15
Taki ten [usunięte przez moderatora] chytrus i cwaniaczek ..., mail'e kasuje.

A tak na poważanie to chyba administrator forum wyrzuca maile z nazwiskami.
WIWI 2013-02-07 20:19:46
kasy już na pewno nie dostaniemy z inproremu , proponuję zadośćuczynienie , tyle straciliśmy więc może zrzucimy się na.... no chyba wiecie co???
Koło 2013-02-09 16:04:15
Witam
Wiecie tez coś może o samochodach Inproremu bo przecież była Renault laguna, opel Astra, fordy Dwa
Marek 2013-02-12 20:05:51
Byłem w Tarnowskich Górach i pod adresem Piłsudskiego 8/7 nie ma i nie było firmy Inprorem. A dostałem zawiadomienie od syndyka właśnie z tego adresu. Syndyk siedzi w Dąbrowie w starej siedzibie. Ciekawe co prokurator na to ???
???? 2013-02-13 18:25:59
Witam! Ja również tam byłem... znalazłem wkońcu numer od tego syndyka i on powiedział w rozmowie telefonicznej że to BYŁY i NIEAKUALNY adres firmy Inprorem... tylko co mnie zastanawia,skoro ta firma nigdy tam nie przebywała ani nie wynajmowała żadnego lokalu,dlaczego więc dalej posługują się tą pieczątką z tym adresem a syndyk się pod tym podpisuje??? Państwo w państwie??
Marek 2013-02-13 22:40:06
Dajcie mi ten nr do syndyka
Marek 2013-02-13 22:44:20
Dlatego chce ten nr do syndyka ciekawe co mi powie o siedzibie w Tarnowskich Górach??? Nigdy tam nic nie było i prokuratura już o tym wie. Ale chciał bym usłyszeć co mi powie syndyk!!!
tom 2013-02-14 13:31:25
Poinformuję również o tym fakcie do protokołu Prokuraturę podczas przesłuchania w najbliższy wtorek na które jestem wezwany.
Oserwator 2013-02-21 07:49:44
I nastała cisza......
1
RADEK 2013-02-21 08:03:24
Dzięki bardzo za informocję
1
RADEK 2013-02-21 15:54:31
Co prawda to prawda słowo to jest brzydkie
Brzydkie ale prawdziwe niestety
Marek 2013-02-22 22:12:46
Mnie zastanawia co innego... Po co zawieszać działalność na 2 miesiące???
Marek 2013-02-25 00:51:09
do WIWI. Ja miałem zapewnienie że pieniądze na pewno się znajdą i żeby się nie bać bo jest jeszcze DG nieruchomości i zapłaci mi ewentualnie za zobowiązania Inproremu, bo to w sumie ta sama spółka. !!!
uuu 2013-02-25 08:11:02
Jak wszyscy w firmie sobie wszystko "pożyczają" i robią co chcą to jak ma być dobrze
zaczynając od pracowników kończąc na samej górze
według mnie to była zła polityka w firmie
ludzie nie wiedzieli co mają robić, a kierownicy myśleli tylko o ( usunięte przez administratora )/> parę inwestycji nie udanych i dziękuje
Co prawda Prezes Zarządu odpowiada za firmę i tyle
yyy 2013-02-25 10:31:06
Nie zwolnił bo wszyscy poszli na L4 bo widzieli co sie dzieje
Niema tez im co sie dziwić
gość 2013-02-25 20:57:31
WIWI piszesz o szkole a również przez RZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIWI 2013-02-26 09:20:25
Ups mała pomyłka , przepraszam , widać brakuje mi szkoły !!! :)
WIWI 2013-03-01 13:37:04
Popieram , we dwójkę zawsze raźniej ;)
ble ble ble 2013-03-02 20:49:51
Do " pracuj w domu" kolego to nie dla Ciebie poświęcona strona więc s......
Marek 2013-03-15 17:23:02
Ja już po przesłuchaniu. Ale to dopiero początek przesłuchań. Nie bać się, tylko mówić wszystko co się wie...
tom 2013-03-15 20:05:45
Poproszę o sygnaturę.
Marek 2013-03-16 19:57:21
Tom prześle Ci w poniedziałek na sms
tom 2013-03-26 14:08:52
do Marek:

prześlij proszę sygnaturę twojej sprawy (zgłoszenia), na Priv lub SMS, trzeba wszystkie łączyć w jedną.
xxx 2013-07-19 16:33:22
A ty chciałeś żeby twoim pracodawcą był syndyk? Jakbyś poczytał powyższe wpisy to byś się skapnął, ze firma ogłosiła upadłość.
2013-09-01 17:08:45
miało być promaxservis
xeno 2015-01-20 01:00:14
żal mi inproremu, po pierwsze jako firmy bo sobie niestety nie poradzili, po drugie pracowników, bo zostali bez pracy a wiadomo że o tą coraz cięzej... no a po 3 to szkoda że nikt upadającym firmom nie pomaga jakoś się utrzymać, bo czasem może niewielka pomoc uratować miejsce pracy. cóż, 3mam kciuki za ludzi stąd, żeby nową robote dorwali
marylka78 2015-03-26 12:03:23
no jakoś niestety nigdzie nie mogę znaleźć konkretnego i większego info jak to jest obecnie z Inprorem i dlaczego sobie nie poradzili, z drugiej strony xeno nie pisz że upadającym firmom jakoś trzeba pomagać bo przecież każdy zna ryzyko tego z co się bawi i musi sam sobie poradzić z własnymi problemami. to nie państwowe inwestyce
duda 2015-04-18 14:58:24
upadające firmy są sobie zazwyczaj same winne tego faktu , że nie poradziły sobie na rynku. Za błędy trzeba płacić czasami również i te najwyższą cenę
Zostaw swoją opinię o Inprorem - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inprorem