EURO-EKOL

Łódź

Opinie o EURO-EKOL

zadowolony 2015-01-26 15:43:38
co może napisać osoba zwolniona dyscyplinarnie za alkohol w pracy?
to co powyżej...
Weryn. 2015-04-15 19:11:04
(usunięte przez administratora) ale gorsze prace bywają.
3
Izy 2015-06-02 17:57:34
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie. (usunięte przez administratora) .Ten czlowiek doprowadzil mnie do tego ze lecze sie z depresji ,do pracy szlam ze strachem co dzisiaj sie bedzie dzialo i za co zostane znowu zbesztana .Nie mam obecnie pracy ale jestem szczesliwa ze nikt juz na mnie nie krzyczy ,odpoczywam psychicznie i mam nadzieje ze w koncu znajde prace i normalnego pracodawce Pan Ancerowicz uwaza ze nikt mu nie podskoczy i jak jest szefem to mozna mu wszystko ,i jak narazie to mu sie udaje ale do czasu
12
pracownik 2015-07-13 22:33:18
ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE!
Na rozmowie kwalifikacyjnej wrażenie świetne, jednak po kilku dniach pracy człowiek nie może spać po nocach. Wszyscy pracownicy są zastraszani. Właściciel Jarek sieje postrach! Osobiście przeczytałem sms jak groził swojemu pracownikowi.
Wielokrotnie oskarżany sądowo o mobbing. Nie liczy się z pracownikiem i traktuje ich jak śmieci. I też myślałem, żeby nie sugerować sie opiniami w internecie. Rotacja pracowników niesamowita!

LEPIEJ NIE ZAWRACAJCIE SOBIE GŁOWY ALBO PÓŁ WYPŁATY NA LEKI USPOKAJAJĄCE!!!
5
pracownik 2015-08-07 11:21:02
ODRADZAM stanowczo, (usunięte przez administratora) nie płaci pensji, albo odciąga bez powodu, grubianin, nie wiedziałem że tacy chodzą po łódzkiej ziemi, grozi pracownikom, mobing, już od drugiego dnia pracy, (usunięte przez administratora) , jeszcze raz powtarzam: OMIJAJCIE tą firme
4
tu pracują najlepsi 2015-08-28 19:17:01
Euro Ekol wciąż na fali
Prezes płaci, Mariusz chwali
Chłop robotny i fachowy
Bez pieniędzy nie przychodzi
Nasze baby uśmiechnięte
I co wieczór to jest rźnięcie
4
Lukasz 2015-10-06 04:28:40
Najgorsza firma w jakiej pracowałem!Typ mobingowca,który zniszczy psychicznie każda osobę!zastraszania w przypadku Pana Jarosława są na porządku dziennym!Kasa wypłacana ale pod stołem!Dostaniesz najniższa krajowa na umowie!Widziałem wiele przypadków,które należałoby skierować do Pip-u!Człowiek nie szanujący ludzi!Wiele osób odchodzi po kilku dniach widząc co się dzieje!ci,którzy zostają dłużej poprostu albo nie mogą sobie pozwolić na odejście albo mają silne charaktery!ale nawet oni po czasie pękają!tym człowiekiem powinna zainteresować się policja!!!!
4
Tomek 2015-10-29 16:55:20
Dramso zatrudnij sie to zobaczymy jakie będziesz miał zdanie o Ancerowiczach. Sam uciekłem dokładnie po tygodniu. A ludzi trzymają kredyty i ciężka sytuacja na rynku pracy. O umowie nawet nie wspomniał czy jakiś badaniach lekarskich. Uciekłem i to był bardzo szczęsliwy dzień. Zadzwoniłem do niego żeby mi powiedział jak sie rozliczymy za ten tydzień to mnie nawyzywał od (usunięte przez administratora).. W całym zakładzie ze 100 kamer
2
wer 2015-11-26 23:41:36
Mowicie na p.Jarka
Ciekawie bedzie sie czytac w odwecie o byłych pracownikach. Liste nazwisk jawnie podamy z wspomnianą historią
Za co zostali zwolnieni albo dlaczego ich juz nie ma
1
piotrek 2016-01-20 13:42:58
Każdy ma swoją rację jeśli chodzi o pracę w tej firmie ! Moja prawda jest taka że z dystansem podszedłem do opini jaki tutaj są na temat euro-ekol i podjąłem tam pracę.Nawet patrząc w jaki sposób właściciele traktują pracowników mnie nie zraził, chyba każdy kto pisze opinie pisze ją dlatego że takie traktowanie właśnie go dotknęło. Fakt że Jarek A. traktuje nie tylko pracowników ale również klientów a także całą rzeszę ludzi w sposób chamski jest prawdą i każda opinia która będzie chciała to wybielić nie dokona tego gdyż podejmując się pracy w euro-ekol'u szybko można się o tym przekonać. W trakcie mojej pracy przewinęło się sporo osób pracujących nawet po kilka dni a rezygnowali tylko ze względu na tragiczną atmosferę i chamskie traktowanie właścicieli.
Pozdrawiam i życzę powodzenia pracującym tam
5
darek 2016-01-20 13:52:10
Nie polecam tej firmy !!! Wypłata tak jest skonstruowana aby w razie jeśli popełnisz błąd to Ci nie zapłacić.
Umowa na najniższą krajową, wynagrodzenie max 2k, o podwyżce można sobie pomarzyć, o urlopie tym bardziej...
5
king 2016-01-29 15:22:14
Czekamy.
EURO-EKOL 2016-05-09 14:43:02 [pracodawca]
Po przeczytaniu zamieszczonych opinii o pracodawcy i jego firmie, nasuwa się tylko jedno stwierdzenie: horror
Chciałbym aby poniższy tekst rzucił nieco inne światło na naszą firmę i uczulił na takie wpisy zarówno przyszłych pracowników jak i pracodawców z innych firm, gdyż takie opinie zamieszczane są najczęściej przez osoby już nie pracujące w Naszej firmie lub z niej zwolnione.
W Naszej firmie pracuje wielu pracowników, którzy mają za sobą przepracowane ponad 10lat pracy.
Wynagrodzenia za prace są zawsze wypłacane do 10 dnia każdego następnego miesiąca i nigdy w historii firmy nie było od tego odstępstwa. Wszyscy zatrudnieni pracownicy są zarejestrowani i odprowadzamy w terminie do ZUS należne z tego tytułu składki, zawsze bez opóźnień od dnia założenia firmy to jest od 1996 roku.
W naszej firmie było wiele kontroli i żadna nie wykazała większych uchybień.
W firmie o profilu produkcyjno-serwisowym nie powinno być rotacji pracowników bo to jej szkodzi , niestety u nas rotacja ta ma miejsce.
W ostatnich latach zostali zwolnieni następujący pracownicy :
- z działu produkcji dwie osoby, które były pod wpływem alkoholu w miejscu pracy
- z działu serwisu jedna osoba, która dosyłała nam zwolnienia lekarskie a faktycznie pracowała za granicą
- jedna osoba zatrudniona jako recepcjonistka w należącym do nas obiekcie noclegowy, która w czasie nocnej zmiany spożywała alkohol w pokoju gościa hotelowego i tym samym samowolnie opuściła stanowisko pracy.

Udzieliliśmy nagany pracownicy naszego obiektu noclegowego za naruszenie regulaminu pracy, które polegało na udostepnieniu pijanemu klientowi numeru telefonu właściciela firmy przez co był on nękany kilka godzin telefonicznie przez gościa.
Kolejne dwie pracownice obiektu noclegowego założyły nam sprawę w Sądzie Pracy o mobbing.
Sąd Pracy roszczenia tych pracownic oddalił w całości. W tym przypadku jeżeli obie pracownice czują się pokrzywdzone to swoje żale zamiast upubliczniać na forum powinny je skierować do Sądu.

Pracownik działu produkcji został zwolniony dyscyplinarnie za udowodnioną (nagranie z monitoringu) kradzież podzespołów hydraulicznych wykonanych z mosiądzu.

Drodzy czytelnicy powyższego tekstu:
Proszę Was ostudźcie Swoje emocje , kierujmy się Wszyscy logiką. Jeśli formułujemy zarzuty to w zgodzie ze stanem faktycznym. Nie kierujmy się w tym przypadku nienawiścią i złością.
Należy kontrolować swoje poczynania , aby później nie żałować popełnionych błędów.
W 2014 roku nasza firma zdobyła główna nagrodę w organizowany konkursie „Lodołamacze” , doceniając nasz wkład w zatrudnianie osób niepełnosprawnych. Zatrudniamy takich osób 15.
Jednym z kryteriów przyznania Nam takiego wyróżnienia był właściwy stosunek pracodawcy do zatrudnianych pracowników oraz stworzenie odpowiedniej atmosfery w zakładzie pracy.
Z pracownikami którzy opuścili Naszą firmę w wyniku innych przyczyn (rodzinne, zmiana pracodawcy) utrzymujemy dobry kontakt i niejednokrotnie z wieloma podpisaliśmy ponownie umowę o prace.

Jako właściciel firmy robię wystarczająco dużo, aby zatrudnieni pracownicy nie traktowali swojej pracy jako przykrego obowiązku ale traktowali ją jako możliwość rozwijania swoich umiejętności i predyspozycji zawodowych oraz aby byli za nią godziwie i na czas wynagradzani.
Niestety osoby, które nie potrafią się podporządkować ogólnie panującym regułom oraz które nie przestrzegają regulaminu pracy lub go łamią nie wykonując poleceń służbowych nie będą w mojej firmie traktowane ulgowo i nie ma w firmie dla Nich miejsca.

Jarosław Ancerowicz
3
EURO-EKOL 2016-05-12 08:04:18 [pracodawca]
Wita, oferta aktualna proszę wysłać CV na adres glowna.ksiegowa@euro-ekol.com.pl
Michał 2016-06-07 22:49:40
Polecam aby ten "ktoś" poszedł najpierw na tydzień próbny. Bo jak mi Pani, która wykonywała te obowiązki wypisywała wypowiedzenie to nie wiedziała co się dzieje taka przestraszona. Obecnie nie pracuje.
EURO-EKOL 2016-06-14 13:14:10 [pracodawca]
Witam, ogłoszenie jest już nie aktualne
EURO-EKOL 2016-06-27 12:25:41 [pracodawca]
Chodzi o stanowisko "obsługa sekretariatu", na chwile obecna oferta pracy na to stanowisko jest nie aktualna.
Pozdrawiam
EURO-EKOL 2016-07-01 11:30:54
Tak, poszukujemy pracowników do działu handlowego
co do wynagrodzeń to oprócz pensji dochodzi prowizja sprzedażowa
zapraszam do wysyłania aplikacji na biuro@euro-ekol.com.pl
nie polecam odradzam wręcz wyzysk!!! 2016-07-01 22:45:58
odradzam najnizsza krajowa reszta w kopercie. max 2300 stare grypsy 3000 koła nie warte spedzonych dni i godzin bez porządnej michy i ogromnych ilosci godzin. Wyzysk chamstwo korzystają z praw no baa nalezy im sie unia dotacje zwroty pefrony (spełniają wszystko to niech sie dostosują) ale pracownikowi urlopu żadnego. Sprawny nie sprawny wszystkich traktuje równo jak i bardzo nisko
4
EURO-EKOL 2016-07-04 09:27:58
Takie wpisy jak ten powyżej szkoda nawet komentować.
EURO-EKOL 2016-07-04 09:49:39
Powiem wprost, komentowanie takich wpisów to szkoda czasu
Michał. 2016-08-09 17:08:49
Szkoda, że nie nagrałem mojej ostatniej rozmowy z szanownym panem jarkiem, kiedy po zakończonej pracy w tej firmie ( z wiadomych względów ) zadzwoniłem upominając się o swoje wynagrodzenie.
Wtedy każdy by zrozumiał, dlaczego na tym forum, są takie negatywne wpisy o tej firmieoraz o tym wulgarnym człowieku. Pozdrawiam
3
Były pracownik 2016-08-13 13:09:28
Widać że Ancerowicze walczą ze złą opinią ... ciekawe jakie będą tego skutki w końcu sumiennie sobie na taką opinię zapracowali ...
Najlepsza decyzja w moim życiu to odejście z ich firmy :)

2
EURO-EKOL 2016-08-16 11:33:21
Po pierwsze, imiona piszemy z dużej litery -taki zwyczaj w języku polskim a po drugie to może się więcej czegoś dowiemy na temat tych "wiadomych względów".
Tomek M. 2016-09-02 16:28:16
Reasumując: Uważam, że ilość postów, które tutaj się pojawiły na pewno nie jest przypadkowa. To jest wypadkowa tego jakie wszyscy mamy odczucia na temat tej firmy. Odczucia bez wątpienia w większości są negatywne. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Firma Euro-Ekol cieszy się bardzo nie przyjemną opinią i jest to doskonale wszystkim wiadome. Cieszmy się, że Euro-Ekol daje nam Polakom zatrudnienie ale też wymagajmy. Wymagajmy tego, żeby zmienili stosunek do zatrudnionych ludzi i nie traktowali ich jak śmieci i nie po człowieczemu. Wszystko wychodzi od góry czyli od szefa. To szef daje przykład pracownikom. Więc Szanowny Panie Szefie proponuje nabrać troszkę więcej pokory i szacunku do ludzi co na pewno zaowocuje. Pisał były pracownik.
4
Piotrek były pracownik 2016-09-03 10:23:30
Bardzo ładnie napisane. :)
piter 2016-10-14 12:22:43
Aż dziw bierze że skoro opinie są nieprawdziwe, właściciel nie założy spraw sądowych. Przecież to psuje opinie firmie. A konkurencja jest bardzo duża.
szymoo 2016-10-14 13:59:06
A jak wygląda praca jako Koordynator działu handlowego, wiecie może?
Andre 2016-12-05 21:23:56
Jako pracownik odniosę się do zarzutu niewypłacania pensji i nie udzielania urlopu-nigdy mi nie zalegano z pensją i urlop otrzymuję + dodatkowo 15 dni jako niepełnosprawny. Więc te zarzuty są lekko mówiąc chybione. Pracuję już 3 rok i póki co nie zamierzam się zwalniać.
Zostaw swoją opinię o EURO-EKOL - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURO-EKOL