brak logo

AB Dystrybucja

Starogard Gdański

Opinie o AB Dystrybucja

1 2014-02-13 22:47
(usunięte przez administratora) NIE POLECAM!!!
2
Damian U. 2014-04-21 15:20
Masakra jakaś .... (usunięte przez administratora) .... NIE POLECAM!!!
10
klient 2016-07-02 08:13
Slaby kolportaż -niby kontroluja ale nic z tego nie wynika. Roznosza gazetki jak chca, byle jak najwięcej złapać zleceń. Za dużo biznesow-za malo jakości.
4
Gość 2016-07-23 21:32
Ostrzegam przed AB dystrybucją.Ta firma eksploatuje pracowników maksymalnie . Bierze wszystkie zlecenia i karze je rozwozić po 18 lub więcej godzin na dobę bez przerwy. Nie polecam.
4
Kierowca 2016-07-25 08:11
Gość - ja jeżdżę u nich od ponad roku i od samego początku wiedziałem co i jak, zlecenia są tylko własne pod jednego klienta , wiec twoja teoria o braniu każdego zlecenia jest wyssana z palca.

Gość 2016-08-06 17:08
Kierowco -wiem co piszę i to nie są brednie wyssane z palca ,bronisz pracodawcy dobrze ,ale każdy ma prawo do własnego zdania ja również.
Kierowca 2016-08-06 18:10
Gościu nie bronie Pracodawcy! Po prostu mówię że wiem na co się pisałem i za co mi płacą, a Ty Krzysiu co ? Nie wiedziałeś ?

Narzekać bo jest praca za którą dobrze płacą ? bez sensu
1
kierowca prawdziwy 2 2016-10-07 09:04
Tak czytam sobie te opinie i osoba o nicku Kierowca to zapewne Pan Maciej.
Prawda jest o wiele gorsza logistyki nie ma wgl.
Samochody przeladowane o co najmniej 2t srednio. Nie ma tacho to kierowcy jezdza do upadlego az czlowiek jezdzi po calej ulicy z braku snu . A jak cos sie stanie np kolo pójdzie od ładunku tekst radz sobię sam . A na koniec twój słynny tekst dałeś sobie rade . Umowa to tez jest jakas kpina

Wgl najsmieszniejsze jest to ze glowny szef mysli ze jest takim super pracodawca ze tyle placi 30gr za kilometr . Prawda jest taka ze pracy na busy na olx jest od groma . A jak ktos chce prace na dłuszą mete niech idzie do Irka DPD i ma normalna prace .
3
Bolek 2016-10-08 11:03
Racja praca taka sobie . Pan logistyk bardzo nie miły, samochody niby nowe ale średnio sprawne technicznie i mocno przeładowane. Ogólnie nie warto zawracać sobie głowy pracą w tej firmie.
Kierowca 2016-12-03 10:25
Nie polecam pracy w tej pseudo firmie. Jeździłem już trochę czasu ale takiego cyrku jak w tej firmie nie widziałem. Cały dzień czekania na załadunek w Starogardzie, a po 16 zapytanie "a Ty jeszcze tu jesteś?"... płacą kilometrówkę, obiecują dużo km, wyjazdy na południe, a jak przychodzi co do czego to każą jeździć na jakieś śmieszne trasy w granicach 300km w dwie strony, jeszcze tłumacząc, że jesteś tu nowy. 5 dni pracy a zrobione niespełna 700km, śmiech na sali, oczywiście wypłata nie została wypłacona po rezygnacji z pracy - umowa zlecenie a straszyli 14 dniami wypowiedzenia.
Andrzej 2016-12-24 12:39
Zdecydowanie odradzam pracy w tej firmie. Od dwóch miesięcy zalegają z wypłatą - od grudnia nie pracuje.
Piotr 2017-01-27 07:59
Firma nie wypłacalna szukam osób którym zalegają z płatnością. Sprawa sądowa.
Ja 2017-02-23 09:48
Nie polecam jakas pomylka nie firma
Ja 2017-02-23 11:56
Jak mozna sie z panem skataktowac ta sama sytuacja
Jarosław Pelpliński 2017-07-24 20:12
Uwaga firma nierzetelna. Brak zapłaty za fakturę 738,00.pln 30 dni po terminie
Zostaw swoją opinię o AB Dystrybucja - Starogard Gdański
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Dystrybucja