RB (Reckitt Benckiser)

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinie o RB (Reckitt Benckiser)

aga 2012-03-01 14:20:02
jak wyglada praca w labortorium w rb?-zarobki, atmosfera, jakie glownie sa stosowane metody analityczne. Dziekuje za ewentualna odpowiedz
6
zainteresowany 2012-11-02 22:57:58
Czy ktoś może mi udzielić informacji na temat pracy handlowca w firmie RB? Ogólnie, warunki pracy, narzędzie, proces rekrutacji..?
Dzięki za pomoc.
8
SH 2013-01-19 10:25:35
Widzę, że po ostatnich zmianach pojawiły się ogłoszenie na PH w detalu. Macie jakieś info nt. rekrutacji? Obsada po znajomościach czy zdrowa konkurencja? Słyszałem, że wielu pracownikom spadła moywacja po ostatnich decyzjach zarządu..
zz 2013-01-26 14:19:08
hej

o jakich zmianach mówisz? cO DO REKRUTACJI, TO CHYBA WSZYSTKO UCZCIWIE, BO JA APLIKOWAŁEM I MNIE ZAPROSILI WIEC
SH 2013-01-26 14:33:34
Ale aplikowałeś na to ostatnie ogłoszenie na rynek tradycyjny? (usunięte przez administratora)
nowa 2013-02-06 20:45:07
Trudno sie dostać do pracy na produkcji ? Jak to zrobić dzwonić ,jechać czy wysłać na maila CV ?Proszę o odp .
4
antek 2013-02-21 23:26:12
To proste... Wystarczy miec znajomosci w tej firmie. Nie masz ? To pracy tez nie dostaniesz...
2
student 2013-03-22 19:07:53
Czy Reckitt Benckiser w jakikolwiek sposób zapewnia dojazd pracownikom (chciałbym odbyć tam praktyki letnie) do Nowego Dworu?
3
olo 2013-05-09 12:09:02
PKP Koleje Mazowieckie... stacja Janówek 10 minut.
1
Zainteresowana 2013-08-02 20:40:06
Przeglądam sobie google maps i wygląda na to, że ze stacji Janówek do firmy prowadzi jakaś polna dróżka wzdłuż torów. Prawda to?
Zainteresowana 2013-08-06 19:51:37
A co z tą polną dróżką?
tooler 2013-09-02 08:55:10
Witam

A jak z pracą chemika ?
aga 2013-09-19 16:04:02
a jak z pracą na promocji ??? czy tam jest ciężko ?? bo słyszałam ze tam sie pracuje na akord ;/
3
mrowka 2013-11-08 18:38:33
czy ktoś orientuje się jak wygląda praca w HR-ach w tej firmie? jest szansa pozostania po stażu? są tam umowy o pracę czy inna forma zatrudnienia?
5
nowy pracownik? 2013-11-18 16:49:16
witam, zaoferowano mi pracę w RB jako operator wózka widłowego, praca na promocji na akord, czy pracuje ktos tak ? prosiłbym o opinie jak najszybciej dziekuje
3
gosc 2013-11-20 19:47:57
Jest okropnie kierownik zarozumialy niewarto zawracac sobie glowy jak masz mozliwosc wybiez inny dzial
3
maja81 2013-11-25 19:54:18
Praca w tej firmie nie jest ciężka pracuje tam od września i trafiłam na taki dział ze nie narzekam Jedyne co ostatnio zaczęło mnie denerwować to to ze pośrednik adeco zatrudnia nowe osoby podczas gdy inni pracownicy zatrudnieni już w tej firmie nie mają pracy i są odwoływani w listopadzie przepracowałam 4 dni a są takie osoby które były w pracy dzień lub dwa To chyba trochę nie fer tym bardziej ze stawka jest godzinowa no i co za tym idzie wyplata będzie niska a zbliżają sie święta Ale ich to poprostu nie obchodzi
ja 2014-05-28 11:36:15
2.5 tys__ jasne o ile jesteś facetem to masz na start plus kobiety które są tu operatorami tyle nie zarabiają ,,ale dyskryminacji podobno nie ma.dostrzegana jest tylko praca mężczyzn. pracuje 10 lat od 6 jako operator i zarabiam 2 tys.
szukam nowej pracy bo tu juz mam dosc
Andrew 2014-10-02 20:37:16
a mógłby ktoś podać kontakt email do działu rekrutacji w RB?
zawodowiec 2014-11-08 01:58:16
warto zapoznać się z ofertą zawodową Reckitt Benckiser - mają bardzo dobrze zorganizowany program praktyk w Warszawie, możliwość odbycia praktyk letnich a także trzy programy międzynarodowe - Supply Graduate Programme, Sales and Marketing Graduate Programme, Information Systems Graduate Program. Polecam!
po li lk 2015-01-22 16:25:13
wnioskuję, że ta osoba nie uczy sie na blędach...Może ma jakieś zaburzenia i z tego to wynika. Lecz ja tu w innej sprawie, mianowicie potrzebuje jak największej ilości informacji o firmie, w której chce podjąć pracę. Jak dobrze wypaść podczas rozmowy kwalifikacyjnej, na co zwrócić uwagę itp. Oczywiście temat dotyczący zarobków też bardzo mnie ionetersuje więc już z góry dziekuję za odpowiedzi które się ukarzą :-)
8
rooomek 2015-02-05 19:29:29
o co chodzi z tą sprawą jakąś? to dotyczy pracownika jakieś czy kierownika, bo już straciłem orientacje w tym wszystkim i mam nadzieje, że tylko będzie lepiej już jednak teraz. Sam chciałem się do nich zgłosić z rekrutacja, ale nie wiem jak mi to wszystko wyjdzie tak naprawdę, bo sam chce pracowac u nich, a nie wiem czy mnie przyjmą, bo mam małe doswoadczenie jednak.
3
asbn 2015-02-19 22:32:26
Aplikowałem i myśle teraz jak tam u Was się pracuje obecnie i jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Rozmowa rekrutacyjna to zazwyczaj bardzo stresujący moment, ogromna trema, setki celnych, trudnych pytań... Jak mam sobie poradzić, czy mogę liczyc na wasza pomoc w tej sprawie, może opiszecie swoje doświadczenia dot.rozmów w tej firmie...
1
paweł 2015-03-06 01:50:40
Nie spodziewałem sie, że taka firma jak Reckitt Benckiser - właściciel tylu popularnych marek w Polsce bedzie miał tu tyle negatywnych wpisów. Ja jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego, to i myslałem ,czy nie spróbować tutaj dostac się na produkcję. Jednak jak czytam o umowach śmieciowych, niskich pensjach to mam mieszane uczucia. Może to ktoś potwierdzić?
6
martaaa81 2015-03-06 15:17:35
Na jaki adres e-mail można wysłać cv do Nowego Dworu ?
4
ja 2015-05-28 02:15:54
dziwie sie opiniom ludzi ktorzy pisza ze po 10 latach pracy maja tam 2,5 tys ;/ no chyba ze na pol etatu hehe... przeciez sa co roku podwyzki , dodatki do pracujacych sobot +50% i do niedziel +chyba 90 czy 100% wiec zeby zarobic 2,5 tys to ewidentnie trzeba sie postarac :)ale jesli ktos siedzi cicho i nie walczy o swoje to tak jest , nie ma co liczyc ze ktos przyjdzie i sam ci nawali kasy w kieszen :) jestem z nowego dworu i znam sporo osob tam pracujacych ...sam wlasnie jestem na etapie rekrutacji do benka...osobiscie znam czlowieka ktory jest opeatorem i ma ponad 20 zl na godzine co daje mu z dodatkami za weekendy i ewentualne swieta kolo 5 tys miesiecznie. Mozna zarobic ale niech nikt nie liczy ze bedzie lekko , jako swierzak trafisz zapewne w najgorsze miejsce ,utkniesz tam na jakis czas i bedziesz czekal na swoja szanse przejscia na lepsze stanowisko, niestety ale tak to jest ..duzo osob nie wytrzymuje i odchodzi a pozniej pisza glupoty,a jak wiadomo ..najgorsze poczatki hehe , poza tym trzeba brac pod uwage srodowisko pracy , chemia,chemia,chemia...maszyny od tego rdzewieja a co dopiero człowiek :)no ale jak ktos chce pracowac to mysle ze tam jest szansa niezlego zarobku, oby tylko im jak najlepiej szlo bo wtedy bedzie praca :)niestety ale tylko najwytrwalsi beda cos z tego mieli pzdr
Piotr22 2015-07-17 02:22:10
jak tak czytam te opinie masakra jak dla mnie (usunięte przez administratora) spedzilem tam rok
amadeo 2015-08-03 10:32:40
praca w tej firmie to totalne nieporozumienie uwierzcie mi. W przyszłym tygodniu bede mial wiecej czasu to opisze wam tam wiele stanowisk.
2
artur 2015-08-18 10:27:41
hej @Amadeo mogłbyś opisać stanowisko Przedstawiciel ds. Kluczowych Klientów (sieci) jest ogłoszenie na Kielce. Interesuje mnie struktura, atmosfera, zarobki netto (mogą być widełki), system premiowy, samochód itd.
3
przychylny 2015-08-27 09:45:38
Tak samo jak @artur zastanawiam się nad tą firmą. Ciekawe czy wciąż nie jest godna polecenia. Ale jeśli kogoś interesują dodatki do wynagrodzenia, to można się przyjrzeć RB. Tyle czy są układziki i dużo roboty, która po prostu przytłacza czy jednak się uspokoiło. Rotacji nie widać, żadnych ofert pracy nie ma..
kosa 2015-08-27 19:10:37
Witam. Czy ktoś wie na czym polega wizja ,vision store, w oparciuo standardy 4P. Dzięki za odp.
2
Michał 2015-12-04 14:54:44
Ile można zarobić na stanowisku Pf lub PM( jaka podstawa i ewentualnie premia) ,ile wizyt dziennie, jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
Michał 2015-12-04 22:55:56
Ile można zarobić na stanowisku Przedst Med ( jaka podstawa i ewentualnie premia) ,ile wizyt dziennie, jakimi samochodami jeżdżą,jak przebiega rekrutacja, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
Michał 2015-12-05 12:00:28
Ile można zarobić na stanowisku Przedst Med ( jaka podstawa i ewentualnie premia) ,ile wizyt dziennie, jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, czy duża rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
jacek 2015-12-14 16:41:39
Witam. mogę prosić o kilka informacji co do rekrutacji Assesment Center na stanowisko Przedstawiciel Farmaceutyczny? Jakie są warunki pracy. Z góry dziekuję
5
Tim 2015-12-23 19:33:01
Czy można się załapać do magazynu? na jakiej zasadzie przyjmują? Czy trzeba czekać na ogłoszenie, czy można probować bez? i jakie są stawki na magazynie?
edziu 2016-05-04 18:42:38
Witam
Przedstawiciel Farmaceutyczny, jaka podstawa, warunki, ilość wizyt, auto, warunki pracy? Jakie opinie? Dziękuje.
2
Edziu 2016-05-05 06:35:53
Witam, jakie warunki przedstawiciela farmaceutycznego? Jaka podstawa, auto, warunki pracy? Proszę o opinie.
Dziękuję.
edek 2016-08-08 15:10:42
przedstawiciel ds. kluczowych klientów jaka praca opinie itp.?
edek 2016-08-22 16:29:34
Przedstawiciel ds. Kluczowych Klientów - zarobki, opinie ktoś poda?
edek 2016-08-22 16:31:14
Podasz coś więcej? Przedstawiciel ds. Kluczowych Klientów?
tomasz 2016-08-22 16:36:48
Jaka kasa na Handlowca?
Edziu 2016-08-22 18:05:35
Reckitt Benckiser - jakie warunki, dla przestawiciela? samochód, gps, podstawa, premia, ? Proszę o opinie wszystkie.
edziu 2016-08-22 19:04:48
Jakie auto, gps? I podstawa dla handlowca jest?
Piotr 2016-08-23 06:02:37
WITAM,
Proszę o info na handlowca w kanale nowoczesnym. Jakie opinie, jakie pieniążki, jakie auto,gps, jakie plany , ile wizyt? Jak wygląda praca? Proszę o info.
Dziękuję ślicznie.
EWELINA 2016-08-24 07:49:20
PROSZĘ O ADRES EMILOWY BO CHCIAŁABYM WYSŁAĆ SWOJE CV.
anonimowy 2016-09-08 13:43:12
Każdy ma inną opinię na temat firmy Reckitt Benckiser zależy na jakim dziale sie pracuje. Każdy podpisuje umowę w której zawarta jest stawka godzinowa a wszyscy pracują w akordzie.
Problem niestety jest firma stara się jak najmniejszą ilością pracowników osiągać coraz wyższe wyniki więc redukuje etaty co ma wpływ na dodatkową pracę dla każdego. Często słyszę ,, too many people''
Zmniejszanie obsady ma wpływ na zachowanie bezpieczeństwa ma to swoje odbicie w wypadkach które zdarzają się, często karetki pogotowia odwiedzają progi firmy oczywiście kierownictwo nie chce aby takie sytuacje były zgłaszane co to ma na celu pracownik nie uzyska odszkodowania co zyskuje firma można pozostawić to pod znakiem zapytania. Jest jeszcze sprawa pracowników magazynowych którzy na niektórych obszarach pracują sami jest to niezgodne z przepisami BHP ponieważ w przypadku zasłabnięcia utraty przytomności nikt nie udzieli pomocy a liczyć na to że ktoś się pojawi może być już za późno lecz kierownictwa to nie interesuje cały czas ich działania są skierowane aby jak najmniej było zatrudnionych. Sumując to wszystko liczą się tylko oszczędności i jak najwyższe zyski a nie zdrowie i bezpieczeństwo pracowników.
3
max 2016-09-08 13:44:52
Nigdzie nie maja ogłoszeń wiec co piszecie, ze szukają specjalisty do, kluczowych klientów? Wcześniej widziałem ,ze szukali ale teraz nie
Assaaaada 2016-10-26 19:31:30
Tak 10 minut spacerkiem
Paweł 2016-11-22 15:40:45
witam. Mam pytanie. Czy lktos zna panią Aurorę która pracowała w firmie Benckiser i wyleciała za mobbing? Teraz pracuje w KRKA i robi to samo.wczesniej robiła to samo w Sandoz.
Zostaw swoją opinię o RB (Reckitt Benckiser) - Nowy Dwór Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RB (Reckitt Benckiser)