brak logo

Studio Podłóg Grodex

Kraków

Opinie o Studio Podłóg Grodex

Grzesiek 2014-03-03 23:47
Totalna klapa. Absolutnie nie polecam.
2
Adam 2014-06-28 01:08
Pracuje w Grodex już ponad 2 lata.
Ze względu na dynamiczny rozwój firmy, przesiew nowych pracowników jest bardzo duży przez co nie pozytywne opinie nie będą rzadkością. grodex to uczciwy pracodawca, wymagający jednak potrafiący docenić lojalnego pracownika.
4
Pracodawca 2014-06-29 12:24
Witam. Pan "(usunięte przez administratora) nie spełnił oczekiwań firmy, która wymaga od pracowników "Jakości pracy", przez co nie przeszedł okresu próbnego. Opinia wg. mnie złośliwa, gdyż zawarta w jednym zdaniu, bez jakiegokolwiek wyjaśnienia...
Z poważaniem,
Grodex
1
Kroland 2015-05-04 14:32
Rowniez nie polecam , szkoda czasu na prace w tej firmie ..
1
zenek 2015-12-01 10:01
Pierwsza opinia jest idealnie trafna - szkoda czasu na tą firmę, potwierdzam ją na 100%.
Nie warto psuć historii w CV wpisem o Grodex.
Janosik 2016-01-19 22:34
Pracuje u Grodex-ów ponad 10 lat.
Jestem zadowolony z warunków i wypłat :)
Nie wiem skąd negatywne opinie.
Pare osób które sie przewinęły na produkcji grodex faktycznie do niczego sie nie nadawały...
No może do wynoszenia śmieci ;)
Pozdrawiam !
4
Jan 2016-03-16 22:09
myster grodzinski hehe i ta cała firma to według mnie dno! Skargi mają od ludzi i rotacja jak w pralce automatycznej co przekłada się na wątpliwą jakość. Są lepsi i moja opinia nie ma na celu złośliwości tylko przykrą dla grudzińskiego czy jak tam się ten łysy nazywa prawdę.
1
michaau 2016-04-06 23:24
Pracowałem i żałuję że musiałem się zwolnić bo wyprowadziłem się do innego miasta. Generalnie pozytyw. Mają wymagania i nie każdy się utrzymuje, przewinelo się kilku takich dla których praca to przerwa na fajke i wylecieli. Nie są oszustami, dają umowę i płacą terminowo. wolne weekendy - to rzadkie. Grodziński szanuje ludzi i traktuje ich uczciwie.
2
KK 2016-07-19 23:21
Polecam pracodawcę Grodex, pracuję od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Szkolenia, pieniądze i atmosfera na super ++++ :)
Krzysztof.
2
ader 2016-10-17 10:40
słaba firma oszukująca klientów. I jak tu się rozwijać? Chyba, że w temacie jak oszukać! ;)
3
Vema 2017-01-09 18:55
Wielkie dziadostwo właściciele panoszą się jak kurczaki w kurniku przyjmują pracownika na miesiąc dwa i zwalniają ponieważ tak jest taniej , nie polecam straszne dziadostwo szkoda czasu na tą pseudo rodzinę naciągaczy
Venom 2017-01-09 18:58
Aaaa i ważne aby wspomnieć po ile się tam pracuje godzin , może przedstawiciel firmy powie jak wygląda tam wymiar pracy i dni wolne ?


Naciągacze , w każdej innej firmie jeśli wyrobisz tyle godzin co tam będziesz miał na wypłatę więcej niżeli 1600 hehe
JackieChan 2017-02-27 20:38
Na produkcji w Grodexie pracuję praktycznie od początku, faktycznie przewinęło się sporo osób, ale tylko dlatego że albo nie mają odpowiednich umiejętności albo nie potrafią ich nabyć. Ostatni czas pokazuje że firma dużo zwalnia i zatrudnia ludzi, zostawiając tylko tych którzy posiadają stolarskie umiejętności, potrafią pracować oraz chcą pracować. Oceniam firmę pozytywnie. Wypłata co miesiąc, nadgodziny płatne, weekendy wolne i dużo innych przywileji których u wielu prywaciarzy nie ma co szukać
2
Zostaw swoją opinię o Studio Podłóg Grodex - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Podłóg Grodex