brak logo

Studio Podłóg Grodex

Kraków

Opinie o Studio Podłóg Grodex

Grzesiek 2014-03-03 23:47:00
Totalna klapa. Absolutnie nie polecam.
2
Adam 2014-06-28 01:08:52
Pracuje w Grodex już ponad 2 lata.
Ze względu na dynamiczny rozwój firmy, przesiew nowych pracowników jest bardzo duży przez co nie pozytywne opinie nie będą rzadkością. grodex to uczciwy pracodawca, wymagający jednak potrafiący docenić lojalnego pracownika.
4
Pracodawca 2014-06-29 12:24:07
Witam. Pan "(usunięte przez administratora) nie spełnił oczekiwań firmy, która wymaga od pracowników "Jakości pracy", przez co nie przeszedł okresu próbnego. Opinia wg. mnie złośliwa, gdyż zawarta w jednym zdaniu, bez jakiegokolwiek wyjaśnienia...
Z poważaniem,
Grodex
1
Kroland 2015-05-04 14:32:27
Rowniez nie polecam , szkoda czasu na prace w tej firmie ..
1
zenek 2015-12-01 10:01:07
Pierwsza opinia jest idealnie trafna - szkoda czasu na tą firmę, potwierdzam ją na 100%.
Nie warto psuć historii w CV wpisem o Grodex.
Janosik 2016-01-19 22:34:22
Pracuje u Grodex-ów ponad 10 lat.
Jestem zadowolony z warunków i wypłat :)
Nie wiem skąd negatywne opinie.
Pare osób które sie przewinęły na produkcji grodex faktycznie do niczego sie nie nadawały...
No może do wynoszenia śmieci ;)
Pozdrawiam !
4
Jan 2016-03-16 22:09:43
myster grodzinski hehe i ta cała firma to według mnie dno! Skargi mają od ludzi i rotacja jak w pralce automatycznej co przekłada się na wątpliwą jakość. Są lepsi i moja opinia nie ma na celu złośliwości tylko przykrą dla grudzińskiego czy jak tam się ten łysy nazywa prawdę.
1
michaau 2016-04-06 23:24:33
Pracowałem i żałuję że musiałem się zwolnić bo wyprowadziłem się do innego miasta. Generalnie pozytyw. Mają wymagania i nie każdy się utrzymuje, przewinelo się kilku takich dla których praca to przerwa na fajke i wylecieli. Nie są oszustami, dają umowę i płacą terminowo. wolne weekendy - to rzadkie. Grodziński szanuje ludzi i traktuje ich uczciwie.
2
KK 2016-07-19 23:21:31
Polecam pracodawcę Grodex, pracuję od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Szkolenia, pieniądze i atmosfera na super ++++ :)
Krzysztof.
2
ader 2016-10-17 10:40:46
słaba firma oszukująca klientów. I jak tu się rozwijać? Chyba, że w temacie jak oszukać! ;)
2
Zostaw swoją opinię o Studio Podłóg Grodex - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Podłóg Grodex