brak logo

F.H.P.MAIK-POL

Dąbrowa Górnicza

Opinie o F.H.P.MAIK-POL

Tomek 2011-08-23 14:27
Dziękujemy serdecznie za wypowiedź szefostwu firmy/pracownikowi ja z mojej strony mogę jedynie powiedzieć że zostałem zaproszony na rozmowę i czekałem \\\"tylko\\\" 30 minut (oglądając znicze i skąd one do nas dotarły nie wspominając o jakimś krześle czy taborecie) na rozmowę która odbywała się na stojąco jak w sklepie monopolowym.Po dogłębnym prześledzeniu życiorysu powiedziano mi że, mają ponad 400 cv do przejrzenia i zadali pytanie CZY PANU W OGÓLE SIĘ CHCE PRACOWAĆ ?? pytanie nie ukrywam że mnie trochę zdziwiło a wręcz zaskoczyło.ocenę właścicieli oraz firmy zostawiam wszystkim szukającym pracy,aha na koniec zapomniałbym wspomnieć że na pewno usłyszycie że nie było takiego roku w dziejach firmy żeby nie zatrudniali nowych pracowników.bo dostajecie umowę na okres 2 miechów a jak się sprawdzicie do zostaniecie na \\\"stałe\\\" hahaha pozdrawiam wszystkich szukających pracy.PISZCIE JAK U WAS TO WYGLĄDAŁO
4
anonim 2011-09-01 11:21
Kolego, ta rozmowa na której byłeś, to nie była rozmowa kwalifikacyjna tylko zaprosili Cię do złożenia C.V. Gdybyś wtedy był choć trochę przekonywujący pewnie dostałbyś się na rozmowę do biura szefa. Te prace na dwa miesiące to prace sezonowe przy wydawaniu towaru. Ja kiedyś też się załapałem na te dwa miesiące i pracuję tam już trzeci rok.
Życzę powodzenia w poszukiwaniu \\\\\\\"idealnego\\\\\\\" pracodawcy. A może tak odważysz się zamieścić na necie swoje C.V. Zobaczymy czym zabłyśniesz.He, he !
Tomek 2011-09-02 21:14
A ty skąd wiesz co to była za rozmowa (usunięte przez administratora) wiesz bo cv są wysyłane drogą e mail i przechowywane x czasu wiem bo pytałem tych co byli na rozmowie. szefostwo nie posiada biura tylko miejsce stojące jak w autobusie wstyd!!!!.a powiedz \"kolego\" ile was tam jest że co rok przyjmujecie 2 osoby jak to słyszałem 30,40 ??? ilu ?? mogę ci pokazać gdzie ja mam takich ludzi pozdrówki ;]
JA 2012-02-07 18:11
Właściciele wykorzystują na maxa ludzi nie polecam tam pracować!!!!
2
Ja 2012-03-11 14:40
Polecam.
2
Kiki 2012-03-14 19:54
A ty co, premii nie dostałaś, że się tak żalisz ?
1
wimar 2013-04-23 23:24
Żałosny jesteś człowieku. Ty potrzebujesz pracy czy raczej rodzice chcą żebyś się czymś w końcu zajął. Jak chcesz być przyjmowany w super warunkach to szukaj miejsca w korporacji, Tyle że tam jest potrzebne wykształcenie doświadczenie i znajomość dwóch języków. Nie na poziomie Kali mieć i Kali dać. Test na inteligencje i IQ 100
3
... 2013-07-26 22:07
ludzie fajni, a reszta...
1
klient 2014-10-10 14:19
Hurtownia jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trąbka......proponuje Szefostwu nauczyć się odpowiadać Dzień dobry jak klient wchodzi i zmienić nazwę na DETAL MAIK-POL bo klientów hurtowych brak!!!!!!!! ŻENADA
1
KwiatyUpominki 2014-10-16 22:30
Byłam tam dzisiaj pierwszy raz na zakupach. Bogata oferta, kupiłam więcej niż planowałam, bardzo miła obsługa, żałuje że dopiero teraz tam trafiłam, sporo hurtowników więc chwilę się wyczekałam, ale było warto. Polecam.
4
klient 2014-11-02 19:55
O pracę to trzeba zapytać pracowników firmy ..., ale czy ktoś z nich zechce coś napisać?
3
dawid 2015-02-12 14:19
no ale handlowców to oni na pewno będą zatrudnili, jak jest popyt to i nowych pracowników poytrzeba przecież. Dajcie znać jak sparwa wygląda odnośnie zarobków u nich, bo nie wiem czy opłaca mi sie w takim razie do nich iść i czy jest mozliwośc zatrudnienei na pół etetu? bo nie zawsze będe mógł zostac w pracy 8 godzin.
Oswald 2015-02-27 07:10
Tylko ilu znowuż tych handlowców mogą zatrudnić? Jeżeli obecni nie są w stanie więcej z konkretnego terenu wycisnąć, to sądzisz, że nowa, większa pula pracowników coś zmieni? Szczerze wątpię. Zmieni tylko to, że obecni handlowcy będą mieli niższe stawki bo nagle teren będzie dzielony na jeszcze większą liczbę osób.
laser 2015-03-27 19:45
To jak w takim wypadku jest z baza klientów dla handlowców, skoro obawiacie sie, że nowo zatrudnieni zabiorą częśc klientów z terenu? Działacie sami, tworzycie własna baze, czy maik-pol daje jakieś konkretne wytyczne? Jak tez tutaj z narzedziami do pracy dla handlowców, bo jednak w tej pracy to bardzo istotne.
Arko 2015-07-06 15:22
Słyszałem, że mają dobry etat dla handlowca na dostawczaku.
Wie ktoś jakimi autami się tam jeździ?
jordan155 2016-07-29 13:26
Pracowałem tam kilka lat temu na magazynie szefostwo naprawde spoko nie wiem jak jest teraz ale chetnie bym tam wrócił do pracy jesli atmosfera w pracy jest taka jak dawniej
3
Sca 2016-08-04 22:52
Mi się wydaje, że praca jest naprawdę dobra, moi znajomi od dawna tutaj pracują i wszystko jest okej
5
Katarzynka 2017-03-23 18:13
Dobra ? A co to znaczy ? Dużo godzin, soboty pracujące, a w sezonie ...szkoda gadać.
Haik 2017-03-28 07:00
Kasa marna. Za taką pracę to śmieszne
Yols 2017-03-28 07:02
Zawsze piszą ci niezadowoleni fakt. Mogliby dać ludziom zarobić a nie kobiety jak woly robocze
Robi 2017-04-17 15:38
Premia hahaha
Bodo 2017-05-11 00:38
A mnie tam pasuje i tyle w temacie. Ciekawe czy te żale pracują ze mną , bo ponoć żaden ptak nie sra w swoje gniazdo...
2
Robi 2017-05-15 21:24
Pasuje Ci Bodo? Nie wierzę...nie masz odwagi powiedzieć NIE. Boisz się nawet przedstawić, bo co zwolnią Cię. Roboty jest masa i to lepszej, poszukaj. Tyle w temacie.
super 2017-05-17 02:39
Dzisiaj zaskoczyła mnie ofert bardzo ładnych zniczy z żywicy. Drogie ale SUPER. Proszę dbać o takie nowości, bo ja jeżdżę na giełdę po takie nowości.
1
ja 2017-05-17 13:40
i to za jaką kasę marną... :/
Ania 2017-06-01 18:37
Ja polecam firmę
1
Ania 2017-06-01 18:39
Super mają znicze
1
Patrycja 2017-08-21 15:16
@Ania polecasz firmę F.H.P.MAIK-POL jako klient czy pracownik? Proszę uargumentuj swoją wypowiedź. To ułatwi całą komunikację na forum i nie będzie wprowadzać w zamęt osoby zainteresowane pracą.
Pracownik 2017-09-25 21:04
Dobry pracodawca
Patrycja 2017-09-26 10:40
@Pracownik widzę, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą F.H.P.MAIK-POL. Czy mógłbyś podać cechy szczególne, które cenisz u tego pracodawcy? Ważne dla innych użytkowników jest to, żeby opinie były uzasadniane.
Katarzyna 2017-09-26 21:47
Patrycja a kim jesteś i dlaczego Ci tak zależy na opinii, przecież nie pracujesz w Maikpol?
Patrycja 2017-10-04 11:38
@Katarzyna masz rację nie jestem pracownikiem firmy F.H.P.MAIK-POL. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem tu po to, aby pomóc w uzyskaniu jak największej ilości informacji o pracy w firmie dla osób, które są zainteresowane aplikowaniem. Czy Ty masz może jakieś doświadczenia związane z pracą w tej firmie i chciałabyś się nimi podzielić z innymi użytkownikami forum?
Mariusz 2017-10-04 19:01
Są przyjęcia u Was? Za ile i jakie umowy? Jakaś różnica mężczyzna czy kobieta?
Pampersy hejter 2017-10-04 19:07
Czemu nie występujesz jako moderator u innych pracodawców z Dąbrowy? Chcesz tam pracować? Popytaj bo tu same ściemy są.
Pampersy hejter 2017-10-04 19:08
Ty też popytaj
Zostaw swoją opinię o F.H.P.MAIK-POL - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.P.MAIK-POL