brak logo

"BUKSA TRAVEL" Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o "BUKSA TRAVEL" Sp. z o.o.

oburzona 2014-04-04 17:31:04
Odradzam absolutnie !!!!! Właściciel rekrutuje niewolników a nie pracowników za marne pieniądze, PRACA 7 DNI W TYGODNIU!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
Tara77 2014-08-02 15:57:18
Byłam dwa turnusy w lipcu w hotelu Venezia we Włoszech i z pobytu jestem zadowolona.Oburzyło mnie zachowanie osoby o imieniu Sabina-ciemne włosy,która wyzywała na personel sprzątający tak głośno,że cały hotel huczał od jej krzyku.Jak można taką osobę zatrudniać do współpracy z personelem,który nie pracował tylko harował na okrągło cały tydzień.Strasznie mnie zbulwersowało traktowanie personelu publicznie.
5
Tara77 2014-08-02 16:07:45
To raczej jest prawda,bo jestem często tam na wczasach i ciągle widzę nowe twarze personelu.Jak nie ma nawet dnia wolnego to faktycznie jak obóz pracy.
3
ilona 2015-02-19 13:15:59
A ja chcialam jechac tam do roboty jako pomoc kuchenna
3
Jey Jey 2015-03-20 13:23:07
Wysłałam właśnie cv do Buksa Travel na stanowisko kelnerki do Włoch.Pracował ktoś na tym stanowisku? Czekam na wasze opinie na temat tej pracy,warunków zakwaterowania czasu pracy, wypłaty itp.
4
tilki 2015-04-07 10:04:28
Czy ktoś jedzie w tym roku do pracy do Albanii?Rezygnował juz ktoś po podpisaniu umowy?
4
anna maria 2015-05-20 20:39:37
tak ja w 2014 r. zrezygnowalam po podpisaniu umowy i nie boje sie konsekwencji
mini 2015-05-23 22:34:46
Na rozmowie opowiadają jaka to fajna i przyjemna praca będzie... a po przyjeździe na miejsce okazuje się że nie masz prawa do chwili wolnej! Płacą marne pieniądze za niby 8 godzin a oczekują 24 godzinnej roboty! A o tym nikt na spotkaniu nie mówi... Zastanówcie się!!!
3
la guida 2015-05-29 00:20:28
Absolutnie zgadzam się z Twoją opinią. Biuro potrzebuje bezpostaciowego pracownika, który boi się podnieść głos w obronie swojego "ja". Kto tylko odważy się wstać i wyjść przed szereg ten wraca pierwszym autobusem do Polski. Szybko, aby za wiele osób nie dowiedziało się o buncie (pracowników), bo jeszcze wywołaliby rokosz!!
3
zapierdol 2015-06-09 14:29:05
Witam. Pracuje w Hotelu Kiten Palace jako kelnerka. I od razu odradzam. Szef nie dotrzymuje obietnic. Praca 24/7. Płaca minimalna. Obiecywali wycieczki,a nie byliśmy na żadnej. Jeśli ktoś chcę si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to odpowiednie miejsce.
7
osa 2015-07-04 09:21:55
Byłam w tym roku 2015 w nowo otwartym hotelu SAN CARLO we Włoszech sprzątaczki wyrzuciłabym od razu same między sobą kłócą się ,sprzątają najpierw ulicę potem myją okna ,następnie idą na pokoje z tymi brudnymi nogami edna ścierka i wiaderko wody wystarcza na posprzątanie dwóch pięter i klatki schodowej z czerwonej wykładziny,potem z tymi brudnymi nogami idą do kuchni, pomagać potem siedzą po obiedzie na basenie ,opalają się kąpią, siedzą piją ,co chcą i o 19,20 idą do siebie więc pisanie że harują to przesada ,wszyscy to widzieli .
aga 2015-08-04 13:43:20
w lipcu byłam na miejscu w holetu kiten palast miałam pracowac jako pomoc kuchenna ale jak zobaczyłam warunki, spanie w piwnicy bez klimatyzacji zaznaczam 40 stopni gorąca brud nadęty kierownik słowem buc jakich mało podobno lubi panienki poprostu uciekłam tym samym autokarem którym przyjechałam razem z czterema koleżankami z którymi miałam pracować na kuchni która przekroczyła moje najśmielsze oczekiwania nie wie jak ludzie w takich warunkach i tak starym sprzęcie pracować i podawać ludziom jedzenie
7
natt 2016-03-06 22:39:27
ja wybierałam się z kuzynką do pracy, ale chyba będziemy zmuszone zrezygnować po przeczytaniu tak złych komentarzy.. czy ktoś jeszcze miał w planach podjęcie pracy we Włoszech na stanowisku kelnerki?
olax 2016-03-09 17:35:36
ja w tym roku się wybieram do pracy jako kelnerka, zobaczymy jak będzie. umowa już podpisana.
olax 2016-03-14 17:01:06
a czy ktoś ma jakies doświadczenie z ta firmą i moglby się wypowiedziec?
Mateo 2016-04-07 09:37:15
Witam wszystkich. Współpracuje z tą firmą już prawie 3lata. Nie narzekam. Nie pojmuję opinii poszczególnych osób. Jest to praca w Hotelach więc klienci są codziennie co wiąże się z tym że także dla nich pracuje się codziennie, to po pierwsze. Po drugie jeśli ktoś patrzy jedynie na stawki, to proszę nie zapominać brać pod uwagę że przejazd, spanie jak i jedzenie zapewnia firma. Czysty pieniądz zarobiony. Co do wycieczek jeśli jest tylko miejsce i czas, można jak najbardziej jechać. Z tego co wiem poszukiwane są jeszcze 3 osoby sprzątające do Włoch. Pozdrawiam :)
4
Joan 2016-04-11 15:05:42
Witajcie. Wybieram się do nich na rozmowę... dzwonią do mnie któryś raz z kolei więc pewnie bardzo im zależy, żebym jednak się zdecydowała. Wiecie jak mniej więcej u nich się z kasą wychodzi? Wypłacają w terminie? Można fajnie sobie dorobić? Warunki jak warunki, wszędzie trzeba schować dumę do kieszeni, ale żeby przynajmniej finansowo wyszło mi to na dobre.. Pozdrawiam! :)
2
Mateo 2016-04-11 15:50:41
Witaj. Jeśli chodzi o wypłatę to wszystko jest jak najbardziej w terminie i nigdy nie ma z tym najmniejszego problemu. Stawkę już musisz sama na rozmowie usłyszeć oczywiście przeliczając że na miejscu jest wszystko za darmo i zobaczyć czy pasuje czy też nie.
1
Joan 2016-04-11 17:26:06
Dzięki Mateo, mam nadzieje, że mogę polegać na Twojej opinii :)
xyz 2016-08-16 12:15:05
Razem z koleżanką byliśmy na miesięcznych praktykach w Hotelu Corallo w Cesenatico.
Praca w zależności od organizacji ekipy, jeżeli załoga współdziała ze sobą to szybciej kończy przez co ma się więcej wolnego czasu. Praca od rana do wieczora, ale między zmianami przerwy po ok 2-3h, gdzie spokojnie można położyć się lub wyjść na miasto czy plaże :) Praca nie jest ciężka a z taką grupą to sama przyjemność pracować :) Szefostwo bardzo przyjazne i pomocne. Zostałyśmy serdecznie przyjęte, przez co później trudno było nam odjechać.
Pozdrawiamy!
Marek 2016-08-19 15:13:23
Witam wszystkich na jakie stanowisko mogą aplikować panowie oprócz kucharza?pozdrawiam
XYZ 2016-08-19 22:22:14
Właściciel to kawał buca zarozumiałego.Wystarczy, że coś nie jest po jego myśli przestaje być przyjemnie i miło.Wredny typ, który nie liczy się z drugim człowiekiem.
2
pracownica 2016-09-10 15:28:57
do tego mobing ze strony szefowej kuchni 2016 Pani Teresa to jedna wielka tragedia
1
pracownica 2016-09-10 15:36:28
Bulgaria kiten palace praca w Buksa travel 2016 nie polecam dzieki Pani Teresie to obuz pracy. nie mozesz nawet zapalic papierosa bo wszystko trzeba robic za nia. traktuje ludzi jak scierwa. pracownicy sa zmuszani do podawania starego jedzenia bo ksiezniczka zapomniala ze pare dni temu cos schowala do lodowki.zeschnieta szynka czy tez stara kapusta.
1
pracownica 2016-09-10 17:18:52
Witam Nie poleca pracy w buksie w Kiten Palace 2016 Pani teresa to tyran i dwulicowa osoba.i podejrzewam ze ma chorobę dwubiegunowa w dodatku hmmm nie lubi pracować woli wyreczac się innymi. Za kolniez nie wylewa a jak skacowana przychodzi do roboty to sie wyrzywa.czysty mobing. myslalam ze już nie ma obozow pracy ale przy tej Pani zwącej sie szefowa kuchni na własnej skorze przekonacie sie co to oboz pracy. nie wspomnę o tym ze podaje gościa stare jedzenie.i czego sie tu od niej nauczyć? Gdyby nie Pan Marek który wszystko robi za nia hmmm ta kuchnia nie nazywalaby sie kuchnia.
RYNM 2016-09-13 08:26:20
Ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Więcej zakazów niż pozwoleń. Na dodatek to oszuści bez skrupułów. Płacą marne pieniądze, nie dają żadnej premi za półroczną prace.... od rana do wieczora 7 dni w tygodniu. A jak się nie podoba to pierwszy autokar do Polski i do widzenia... Rezydent ??? udaje wielkiego szefa, a gdy jest potrzebny to nigdy go nie ma. Jak coś nie idzie po jego myśli to potrafi człowieka zrównać z błotem. I potrafi znaleźć byle pretekst żeby pracownikowi potrącić z pensji "jałmużny" ...Dlatego odradzam zatrudnienie w tej firmie... i taka przestroga czytajcie dokladnie to co podpisujecie.....
3
ania 2016-09-14 11:17:36
@Aram a możesz jeszcze napisać coś o najbliższych rekrutacjach?
ELLA 2016-11-18 08:13:07
Z punktu widzenia wczasowicza : Hotel Venezia w SMM . jeżdżę z przyjaciółmi od 2 013 r . Jesteśmy zadowoleni tak z obsługi ,jak kuchni i atmosfery panujacej w tym hotelu . Nie oceniam traktowania pracowników , bo nie byłam świadkieem jakiegoś niesympatycznego zdarzenia. Jeśli coś nie tak ,niech walczą o swoje . Jezeli dłużej pracują ,winni mieć za to zapłacone. W tym hotelu spotykam ludzi ,którzy byłi w poprzednich latach , czyli wczasowicze sobie chwalą i wracają . SMM -dobre miejsce na odpoczynek ! Pozdrawiam i do zobaczenia .....
Zostaw swoją opinię o "BUKSA TRAVEL" Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "BUKSA TRAVEL" Sp. z o.o.