brak logo

Agencja Zamek

Błonie

Opinie o Agencja Zamek

ec 2013-11-14 17:50
bardzo fajna atmosfera i porządni właściciele. może trochę ekscentryczni, ale życiowi. polecam
3
nn 2014-08-13 13:15
Z daleka od tej firmy, jeden wielki bałagan. Koty łażą po biurze i sikają gdzie popadnie. Bardzo nieuczciwa firma.
6
Ola 2015-03-29 20:17
Firma która w ogóle nic nie robi.W naszej wspólnocie której zarządcą jest Agencja Zamek, w Warszawie na ul.Bukowińskiej jest jeden dramat ,wszędzie brudno
windy ciągle zepsute ,klatki schodowe aż lepią się od brudu. I za te usługi firma pobiera 340 000zł rocznie. Przestrzegam przed nimi!!!
6
Mat 2015-06-07 09:30
Bardzo nieuczciwa firma po podpisaniu z nimi umowy na administacje nie można się ich pozbyć. To jest paranoja aby firma która jest zleceniobiorącą stawiała swoje warunki i czuła się zarządem wspólnoty.

Omijać tą firmę z daleka!!!
6
MG 2015-06-10 18:39
proszę o kontakt w powyższej sprawie tel. 515 177 552
także mamy problemy z Agencja Zamek i też nie możemy się ich pozbyć
Zarząd Bukowińska 8,12
3
nn1 2015-06-12 12:50
Potwierdzam, trzymajcie się z daleka! Nigdy nie wiadomo co im przyjdzie danego dnia do głowy. A idiotycznych pomysłów cała masa. Nie mówiąc już o przypadkach agresji.
4
klient 2015-06-25 23:26
Bardzo porządna firma. Ocena przez wspólnoty firm administrujących w dużym stopniu zależy od przydzielonego administratora.
5
ola 2015-06-30 17:50
Agencja zamek to jest wrzód na d... ,wymusił na Zarządzie podpisanie umowy na trzy lata i sam napisał uchwały i wysyła swoich pracowników żeby zbierali podpisy pod uchwałami w treści których jest zgoda na to że w razie braku podpisu pod uchwałami oni sami to zrobią ,będą pełnomocnikami tych którzy nie złożyli podpisów. Paranoja.Niedługo sami trafią do więzienia .Agencja to mąż,zona i paru pracowników którzy sami chcą swoimi kombinacjami dostać się do Zarządu naszej Wspólnoty ,dla nich to złota zyła, nasza Wspólnota składa się z 760 mieszkań i jestz dojną krową.Uważajcie na nich i jak najdalej od tych kombinatorów.Przetregam
4
Piotr 2015-08-25 22:12
Masakra. Tez jestem z Bukowińskiej. To co Zamek robi to sie kojarzy tylko z mafia. Maja milion pomyslow na to jak wyciagnac kase od mieszkancow na niepotrZebne duperele, a sami korumpuja wspolnote, zeby przepychac swoje projekty. I z tego wlasnie zyja.
4
Zuza 2015-09-29 11:57
Dlaczego mieszkańcy i właśćiele mieszkań na ul.Bukowinskiej nie zgłoszą zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa na policję i do prokuratury przez firmę Zamek i obecny i poprzedni Zarząd? Im wcześniej tym lepiej.Jest coraz gorzej i administrator Zamek i obecny Zarząd kombinują,podpisują różne umowy bez naszej mieszkańców zgody.!!!!Obudzcie się i nie pertraktujcie z nimi.
1
saba 2015-10-11 13:46
Ludzie nie dajcie się mediom. Kto wzywa media na zebrania wspolnot! Znam ten rynek. Obecny zarządca mimo woli mieszkańcow nie chciał odejść. To walka o kasę i prestiż. Nie dał się wywalić i ustawił całą prowokację. Bywam na zebraniach wspolnot. Czy ktoś widział tam media?
5
saba 2015-10-11 13:54
Jak najbardziej polecam wszystkim agencję Zamek. Kompetentni wspaniali ludzie.
4
mieszkaniec 2015-10-22 07:39
Agencja zamek wspaniale sobie radzi z zarządzaniem naszą wspólnotą, naprawdę polecamy w 100 %
4
Były pracownik 2016-04-27 21:37
Jeżeli interesuje Cię najniższa krajowa + nieoficjalne zarobki to polecam. W ramach premii uznaniowej dają sekretariat i dodatkowe obowiązki gratis.
Ekipa świetna, atmosfera super ale właściciele dramat.
2
szczęśliwa po odejściu z AG Zamek 2016-04-29 12:28
Potwierdzam poprzednika! Zarobki na czarno -pod stołem kasa i z łaską jeśli na czas. Na dodatek jak skończysz pracę i wypowiedzenie złożysz przed upływem miesiąca -nie zapłacą Ci nic i nie pozwolą wybrać należnego urlopu! Państwo F to wyzyskiwacze, którym skarbówka już dawno powinna się dobrać do skóry!
3
Były pracownik 2016-05-11 21:38
Mn obiecują umowę a potem jej nie dają. Może dlatego jestem byłym pracownikiem? ;)
No ale podsumowując. Nie polecam.
2
były pracownik 2016-06-01 14:49
o rany, omijaj człowieku tę Agencję wielkim łukiem!!!!!!
2
Były pracownik 2016-07-05 20:08
Maciek bzdura. Powiem tyle. Jak chcesz to sprawdź.
2
moni 2016-09-23 13:54
Ja z nimi walczę o należne świadczenia od 3 lat. Żenada. Nie polecam ich.
2
ach 2016-09-23 14:25
Może jednak wiecie jaka jest wypłata teraz? Podobno miały się pojawić jakieś premie do podstawy zarobków, co jest dobrm znakiem w dzisiejszych czasach.
2
qwerty 2017-05-07 16:51
Nie wiem z czego wynikają te pozytywne opinie na temat tej firmy. Mam wrażenie, że sami to napisali.
Firmę należy omijać szerokim łukiem, Nie płacą na czas i z wielką łaską. Część wynagrodzenia oczywiście wypłacana jest "pod stołem". Podwyżka, premia? Zapomnijcie.
Gdy zmieniło się minimalne wynagrodzenie postanowili obciąć wynagrodzenia żeby nie być stratnym.
Dorzucanie dodatkowych obowiązków to norma.
Właściciel uważa, że pozjadał wszystkie rozumy i wszystko wie najlepiej. Wszystkich pracowników uważa za idiotów. Każdy tam szuka pracy. Wszystkie te powyższe negatywne opinie są prawdziwe.
Dziwię się tez tym wszystkim wspólnotom, które współpracują z tą firmą.
6
Weronika 2017-08-02 06:42
@quwerty w jakim sensie część wynagrodzenia wypłacana jest "pod stołem"? Każda umowa o prace zawiera jasno napisane stawki i takie powinny być tez wpływy na konto. Czy pracodawca stosuje innego rodzaju umowy? Więcej szczegółów pozwoli forumowiczom lepiej zrozumieć sytuacje.
Zostaw swoją opinię o Agencja Zamek - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Zamek