logo DIF Sp. z o.o.

DIF Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o DIF Sp. z o.o.

Pracownik 2009-11-19 16:13:25
Witam. Odradzam odrazu , szkoda nerwów. (usunięte przez administratora)Pracowałem w kilku firmach ale to co jest w difie to jest przesada!
1
pytanie 2010-01-19 15:08:28
witam szukam wlasnie pracy w poznaniu jako operator cnc lub technolog jaka firma przyjmuje lub bedzie ?
edm 2012-08-10 16:59:25
Od kilku tygodni zamieszczają ogłoszenia na operatora drążarek. Kiedyś tam byłem na rozmowach na drążarki, pieniądze raczej średnie jak na Poznań a maszyny już leciwe trochę. Ciekawe czy coś się zmieniło z maszynami i stawkami? Ale sadząc po ilości ogłoszeń kandydaci na drążaczy raczej nie zainteresowani...
1
macher 2012-11-22 18:36:23
Dif znowu szuka drążaczy?
ludo 2014-03-19 19:54:11
i co udało Ci się dostać @anonim do difa? jak wyglądała rekrutacja do tej firmy? czy nie zdecydowałeś się jednak...
nurek 2014-04-26 19:15:39
dif to bardzo doświadczony pracodawca, toteż dziwi mnie trochę brak ofert do tej firmy czy w ogóle brak formularza kontaktu na ich stronie
budowniczy 2014-07-14 21:37:29
Szukają na elektrodrążarki, ktoś wie ile zmian i jaka podstawa netto?
edm 2014-09-21 20:45:33
Anonimowo przez agencję otto szukają operatorów elektrodrążarek EDM, anonimowo bo nikt nie chce iść do dif'u podejrzewam bo praca na 3 zmiany i za marne pieniądze. W 2009 chyba jak dobrze pamiętam dawali 2600netto ale potem chyba było z 500 mniej. Jak ktoś ma dokładniejsze dane to niech mnie poprawi. Pracuje tam jeszcze człowiek który był kierownikiem/technologiem w Polformie?
ciekawe 2014-11-15 22:32:35
Nie można znaleźć? Przez agencję otto są 3 ogłoszenia na serwisie infopraca. Łatwo się domyśleć o jaką firmę chodzi chociaż brak nazwy w ogłoszeniu.
otto 2014-12-03 16:37:00
Witam,

Osoby zainteresowane podjęciem pracy w firmie DIF w Poznaniu zapraszam do kontaktu z oddziałem warszawskim firmy OTTO Polska pod numerem( usunięte przez administratora )4.

Pozdrawiam
Tak 2015-03-21 21:07:37
Tam nigdy nie będzie dobrej stawki!
spec 2015-04-14 20:58:18
Obecnie jak sądzę 3 ogłoszenia przez agencję Otto, ślusarz, szlifierz, operator edm, treść ogłoszeń sugeruje ze to Dif
spec 2015-07-13 12:07:14
cały czas infopraca.pl i agencja otto
1
poszukujący 2015-08-04 06:53:54
Dif szuka kogoś obecnie w księgowości... czy wiecie jak jest tam atmosfera? czy warto? Proszę o opinię jeżeli ktoś miał styczność z działem księgowości.
2
edm 2015-09-02 22:11:47
Ile płacą na elektrodrążarkach że ciągle nie ma chętnych do pracy? Właśnie ukazało się po raz kolejny ogłoszenie.
edison 2015-12-04 00:03:12
na edm slabo placa daja ledwo 2000zl i to sie czeba jeszcze z nimi na negocjowac zeby dali tyle pozatym z obserwacji jak tam pracowalem nie wiele idzie tam zarobic na innych stanowiskach podobnie wiec szalu nie ma a roboty w brut i nigdy sie nie wyrobia.
plus to ludzie w miare wpozadku i pomocni ale nie wszyscy
1
PW 2015-12-09 00:39:59
Jakie doświadczenie??
Idealnym przykładem jest teraz dział jakości, obecna (od niedawna) szefowa po gospodarce przestrzennej - osoba kompletne atechniczna, poza angielskim kompetencje...... , najlepszy jakiego widziałem inż ds dostawców P. Anna - nikt nie wie co robi nawet ona sama :), inżynierowie jakości którzy nigdy nie byli na stadiach technicznych (ważne że jest tytuł) i wiele innych tego typu przypadków szkoda mówić, gdyby tylko Francuzi znali prawdę..... A poza tym jest to firma w której można sporo się nauczyć ale mało płacą.
2
były 2016-04-26 20:52:26
Nie polecam. Firma dobra na start po studiach na rok lub dwa. Płacą mało, praca po godzinach za wolne. Totalny brak organizacji. Brak miejsca do pracy. Ludzie się kiszą w klitkach (w lato 45 st.!). Wieczne opóźnienia wszędzie. Szkolenia na starcie mają jedynie konstruktorzy z niezbędnej obsługi CAD (jeden szkoli drugiego). Duża rotacja.
ktoś taki tam 2016-05-17 00:56:19
@były baaardzo mocno przesadził. Fakt, nadgodziny można wybrać później wcześniej wychodząc. Co do 45 st, hmmm, w Polsce 35 w cieniu to maks :D szkolenia mają wszyscy, bez względu na stanowisko. Firma cały czas się rozwija i powiększa. Zarówno pod względem ilości produkcji jak i ilości osób zatrudnionych
piotr 2016-06-11 15:15:49
a ja widzę na zmianę złe i dobre opinie @Zaciekawiony. Jak dla mnie, to firma działa w normie, a po prostu ktoś robi zbędne zamieszanie.
Zostaw swoją opinię o DIF Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIF Sp. z o.o.