Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO

Pracowałeś w firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2015-05-20 14:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Chcesz, by inni poznali prawdę o firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO, o warunkach zatrudnienia? Zostaw swój komentarz!
zdjecie uzytkownika
do cała prawda - 2015-11-03 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
widać kolego że,zbrzeżniak dał Ci się we znaki hmm teraz na warsztacie masz spokój(prawda?) i co Ty możesz wiedzieć jak jest na produkcji a no tak już wiem,,," skad wiesz" nie pisz o ludziach jak nieznasz bo co do michała to jesteś w błędzie jest jeden z narmolniejszych w tym zakładzie i podpisuje się swoją dłonią a co do gośki to piszesz prawde i pomyśl następnym razem czy chcesz kogoś niesłusznie obrażać bo zbrzeżniak czeka....
zdjecie uzytkownika
ginzi - 2015-12-11 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
według mnie firma zasługuje na dobre opinie, ponieważ są wypłacalni, mają dobrą renomę i całkiem niezłe produkty, mają też fajne socjale w pracy, czego chcieć więcej
zdjecie uzytkownika
Darek - 2016-01-13 18:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki social? W tej firmie nie ma socjalu! Z wypłacalnością tez bym polemizował. Pensje coraz niższe i perspektywy na to by było lepiej nie ma! To zły znak! Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-02-04 23:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aRTUREK i Robercik są jak nie napiszę kto tylko Bóg ich osądzi za te zło które wyrządzają pracownikom wstyd i żenada...banda złoczyńców jak tak można traktować ludzi,a pózniej idą do swoich domów i rodzin i udają jak by nic się nie stało po każdym dniu poniżania i ubliżania ludzią
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-02-04 23:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ginzi - 2015-12-11 21:00:13]:
pewnie wchodzisz pod biurko tym ciulom że tak piszesz
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-11 21:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zarobki z kazdym miesiacem mniejsze! Fatalny sposób zarzadzania! To wszystko odbija sie na sprzedazy! Odradzam! Poza ładnym biurem Firma Nie ma niczego do zaoferowania! Konkurencja płaci lepiej ;)
zdjecie uzytkownika
Gandalfik - 2016-02-11 21:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam Się z opiniami! Kadra dyrektorska do wymiany! Artur to fatalny, zakomplemsiony pseudo menadzer! Odradzam jesli Nie chces zglupiec przy huśtawce nastrojow twojego Szafa ://
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-03-05 16:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ginzi - 2015-12-11 21:00:13]:
Ginzi TY PODRUBIE jeden pewnie jakiś z dyrektorków się podszywa jaki socjal o czym ty w ogóle kłamiesz szyderco zakłamany gnojku...
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-03-05 20:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie! Firma jest w katastrofalnej kondycji jeśli chodzi o zarządzanie! Zarobki co miesiąc mniejsze! Ucinają premie! Uważajcie na ta firmę!
zdjecie uzytkownika
Ranna Sarna - 2016-03-09 15:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z jakiego powodu zarobki sa mniejsze? Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej ponieważ szukam pracy i właściwie jedną z firm którą mam najbardziej na myśli jest TAGO
zdjecie uzytkownika
Adamus - 2016-03-25 20:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słaba kasa! Atmosfera też słaba. Zdecydowanie nie polecam!
zdjecie uzytkownika
kak - 2016-04-08 17:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mogą być zarobki co miesiąc mniejsze? Przecież jak amsz umowę Tomasz' to od tak nie może jej pracodawca samoczynnie zmienić. Potrzeb ajest twoja zgoda. Chyba, że chodzi o to, że masz mniej godzin w miesiacu niż w poprzednich i o to się rozchodzi.
zdjecie uzytkownika
Amus - 2016-04-21 23:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slabo, slabe warunki I slaba Kasa! Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Tagotek - 2016-04-27 16:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma być dobrze w firmie skoro Dyrektor naczelny Robercik .K to kompletne zero z zarządzania ,on umie tylko wyprowadzać pieniądze z firmy ,do Gołębiewskiego jeszcze to nie dociera ale może kiedyś zrozumie jakiego sobie sprawił "gagatka". Czym prędzej Tadeusz zrozumie ,że jest wprowadzany w błąd przez obu Dyrektorów a wręcz okradany przez nich tym szybciej fabryka znów odzyska swój dany blask i szacunek na rynku .A co do pensji to nikt tam nie będzie zarabiał więcej dopóki Robercik będzie przyjmował swoich "wiernych psów" z Delicpola ponieważ musi im dobrze zapłacić po 9,5 tyś na rękę ,na kimś trzeba zaoszczędzić tą kasę dlatego urywa pracownikom ,także życzę tylko Gołębiewskiemu aby jak najszybciej otrząsnął się i przejrzał na oczy zrobił porządki w firmie (pozbył się tych dwóch Panów)i postawił swoją fabrykę na nogi .
zdjecie uzytkownika
Gandalf - 2016-04-27 23:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie! Totalny brak pojecia o zarzadzaniu a kto zna sie troche ucieka! Firma jest w Fatalnej kondycji!
zdjecie uzytkownika
Megan - 2016-05-01 20:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna porażka! Kadra zarzadzajaca do wymiany! Tylko ktos kto Nie Pracowal w normalnej firmie wytzryma tam dluzej!!!!!
zdjecie uzytkownika
Alatojlah - 2016-05-10 09:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie pracę w tej firmie oceniam na minus! Bardzo niekomfortowe warunki pracy! Twoja premia uzależniona jest od humoru pseudo dyrektora! Szkoda czasu na takie firmy!
zdjecie uzytkownika
lee - 2016-05-10 10:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie czy mają teraz jakieś oferty pracy? Podobno miały się pojawić premie od nowego roku dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
Majacy - 2016-05-10 18:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferty sa tylko ludzi chetnych brak!
zdjecie uzytkownika
Bara - 2016-05-10 23:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha premie ;) Jakie premie;) Sprzedaż spada nie ma miejsca na premie ;)
zdjecie uzytkownika
R.K. - 2016-05-12 14:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie jak tak narzekacie to czemu siedzicie w tej firmie czy wasze wykształcenie wystarcza tylko na narzekanie jak wam się nie podoba to się zwolnijcie i po kłopocie albo alternatywa dla wojownikow rozmowa z golebiewskim i powiedzenie jemu to wszystko co tu piszecie
zdjecie uzytkownika
Hamlet - 2016-05-16 16:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tago - praca tylko dla odważnych ;)Firma wyznaje zasady jeszcze z minionej epoki kiedy to podwładny pracownik dorabiał swojego Pana. Panowie Dyrektorzy troszkę szacunku do pracownika na pewno wszystkim lepiej to zrobi!
zdjecie uzytkownika
Maria - 2016-05-16 22:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto wytrzyma długo w firmie w której nie szanuje sie drugiego człowieka? Odradzam ze względu na niski komfort warunków pracy! Brak pomysłu na strategie firmy, ale Przedewszystkim za brak klasy kierowników i dyrektorów! Dla mnie ta firma to przykład złe zarządzanego gospodarstwa, ktore jesCze chwile pociągnie ale to kwestia maksymalnie 2 lat. Dlatego jeśli szukać czegoś na stałe to nie tu. Ja zrażałam sie niepokrytymi obietnicami, nieadekwatnymi zarobkami do ilości pracy, brakiem szkoleń i brakiem zaufania! Nie polecam! Uważajcie ba ta firmę. Zarobki na poziomie 2500zl netto.
zdjecie uzytkownika
Brygadzistka007 - 2016-05-19 11:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dosłownie wyzysk! Warunki finansowe fatalne, brak jakichkolwiek szkoleń i profitów. Dyrekcja tylko czycha jak premie uciąć! Firma jest fatalnie kierowana przez obecny duet co widać na słupkach sprzedaży. Generalnie panuje słaba atmosfera. Chętnych do pracy brak. Odradzam! Uważajcie na tą firmę!
zdjecie uzytkownika
Dyrektor departamentu - 2016-05-23 19:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracajta do siebie na wieś pseudo dyrektorki
zdjecie uzytkownika
R.K - 2016-05-25 23:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam powiedzieć to wszystko Panu tadeuszowi jak w jego firmie jest z pewnością was wysłucha a my i tak kase zarobimy wraz z moim pomidorkiem

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert