brak logo

Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO

Ciemne

Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO

admin 2015-05-20 14:55:56
Chcesz, by inni poznali prawdę o firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO, o warunkach zatrudnienia? Zostaw swój komentarz!
8
do cała prawda 2015-11-03 18:18:20
widać kolego że,zbrzeżniak dał Ci się we znaki hmm teraz na warsztacie masz spokój(prawda?) i co Ty możesz wiedzieć jak jest na produkcji a no tak już wiem,,," skad wiesz" nie pisz o ludziach jak nieznasz bo co do michała to jesteś w błędzie jest jeden z narmolniejszych w tym zakładzie i podpisuje się swoją dłonią a co do gośki to piszesz prawde i pomyśl następnym razem czy chcesz kogoś niesłusznie obrażać bo zbrzeżniak czeka....
5
Darek 2016-01-13 18:04:08
Jaki social? W tej firmie nie ma socjalu! Z wypłacalnością tez bym polemizował. Pensje coraz niższe i perspektywy na to by było lepiej nie ma! To zły znak! Nie polecam!
3
Robert 2016-02-04 23:37:58
aRTUREK i Robercik są jak nie napiszę kto tylko Bóg ich osądzi za te zło które wyrządzają pracownikom wstyd i żenada...banda złoczyńców jak tak można traktować ludzi,a pózniej idą do swoich domów i rodzin i udają jak by nic się nie stało po każdym dniu poniżania i ubliżania ludzią
6
artur 2016-02-04 23:42:37
pewnie wchodzisz pod biurko tym ciulom że tak piszesz
1
Magda 2016-02-11 21:50:31
Zarobki z kazdym miesiacem mniejsze! Fatalny sposób zarzadzania! To wszystko odbija sie na sprzedazy! Odradzam! Poza ładnym biurem Firma Nie ma niczego do zaoferowania! Konkurencja płaci lepiej ;)
3
Gandalfik 2016-02-11 21:58:16
Zgadzam Się z opiniami! Kadra dyrektorska do wymiany! Artur to fatalny, zakomplemsiony pseudo menadzer! Odradzam jesli Nie chces zglupiec przy huśtawce nastrojow twojego Szafa ://
2
robert 2016-03-05 16:52:27
Ginzi TY PODRUBIE jeden pewnie jakiś z dyrektorków się podszywa jaki socjal o czym ty w ogóle kłamiesz szyderco zakłamany gnojku...
3
Tomasz 2016-03-05 20:38:31
Dokładnie! Firma jest w katastrofalnej kondycji jeśli chodzi o zarządzanie! Zarobki co miesiąc mniejsze! Ucinają premie! Uważajcie na ta firmę!
4
Adamus 2016-03-25 20:08:09
Słaba kasa! Atmosfera też słaba. Zdecydowanie nie polecam!
3
Amus 2016-04-21 23:09:21
Slabo, slabe warunki I slaba Kasa! Nie polecam!
1
Tagotek 2016-04-27 16:54:04
Jak ma być dobrze w firmie skoro Dyrektor naczelny Robercik .K to kompletne zero z zarządzania ,on umie tylko wyprowadzać pieniądze z firmy ,do Gołębiewskiego jeszcze to nie dociera ale może kiedyś zrozumie jakiego sobie sprawił "gagatka". Czym prędzej Tadeusz zrozumie ,że jest wprowadzany w błąd przez obu Dyrektorów a wręcz okradany przez nich tym szybciej fabryka znów odzyska swój dany blask i szacunek na rynku .A co do pensji to nikt tam nie będzie zarabiał więcej dopóki Robercik będzie przyjmował swoich "wiernych psów" z Delicpola ponieważ musi im dobrze zapłacić po 9,5 tyś na rękę ,na kimś trzeba zaoszczędzić tą kasę dlatego urywa pracownikom ,także życzę tylko Gołębiewskiemu aby jak najszybciej otrząsnął się i przejrzał na oczy zrobił porządki w firmie (pozbył się tych dwóch Panów)i postawił swoją fabrykę na nogi .
2
Gandalf 2016-04-27 23:27:31
Dokladnie! Totalny brak pojecia o zarzadzaniu a kto zna sie troche ucieka! Firma jest w Fatalnej kondycji!
2
Megan 2016-05-01 20:55:03
Totalna porażka! Kadra zarzadzajaca do wymiany! Tylko ktos kto Nie Pracowal w normalnej firmie wytzryma tam dluzej!!!!!
2
Alatojlah 2016-05-10 09:22:07
Zdecydowanie pracę w tej firmie oceniam na minus! Bardzo niekomfortowe warunki pracy! Twoja premia uzależniona jest od humoru pseudo dyrektora! Szkoda czasu na takie firmy!
1
Majacy 2016-05-10 18:09:26
Oferty sa tylko ludzi chetnych brak!
1
Bara 2016-05-10 23:36:04
haha premie ;) Jakie premie;) Sprzedaż spada nie ma miejsca na premie ;)
1
R.K. 2016-05-12 14:27:13
ludzie jak tak narzekacie to czemu siedzicie w tej firmie czy wasze wykształcenie wystarcza tylko na narzekanie jak wam się nie podoba to się zwolnijcie i po kłopocie albo alternatywa dla wojownikow rozmowa z golebiewskim i powiedzenie jemu to wszystko co tu piszecie
Hamlet 2016-05-16 16:19:08
Tago - praca tylko dla odważnych ;)Firma wyznaje zasady jeszcze z minionej epoki kiedy to podwładny pracownik dorabiał swojego Pana. Panowie Dyrektorzy troszkę szacunku do pracownika na pewno wszystkim lepiej to zrobi!
1
Maria 2016-05-16 22:50:14
Kto wytrzyma długo w firmie w której nie szanuje sie drugiego człowieka? Odradzam ze względu na niski komfort warunków pracy! Brak pomysłu na strategie firmy, ale Przedewszystkim za brak klasy kierowników i dyrektorów! Dla mnie ta firma to przykład złe zarządzanego gospodarstwa, ktore jesCze chwile pociągnie ale to kwestia maksymalnie 2 lat. Dlatego jeśli szukać czegoś na stałe to nie tu. Ja zrażałam sie niepokrytymi obietnicami, nieadekwatnymi zarobkami do ilości pracy, brakiem szkoleń i brakiem zaufania! Nie polecam! Uważajcie ba ta firmę. Zarobki na poziomie 2500zl netto.
1
Brygadzistka007 2016-05-19 11:49:24
Dosłownie wyzysk! Warunki finansowe fatalne, brak jakichkolwiek szkoleń i profitów. Dyrekcja tylko czycha jak premie uciąć! Firma jest fatalnie kierowana przez obecny duet co widać na słupkach sprzedaży. Generalnie panuje słaba atmosfera. Chętnych do pracy brak. Odradzam! Uważajcie na tą firmę!
1
Dyrektor departamentu 2016-05-23 19:45:10
Wracajta do siebie na wieś pseudo dyrektorki
1
R.K 2016-05-25 23:27:34
zapraszam powiedzieć to wszystko Panu tadeuszowi jak w jego firmie jest z pewnością was wysłucha a my i tak kase zarobimy wraz z moim pomidorkiem
Langusta-] 2016-05-30 13:29:07
W firmie panuje kastowy system zarządzania. Generalnie duża część zespołu za wiele nie robi. Najlepiej ma familia, później dyrektorzy, a na końcu łańcucha pokarmowego sa "szare robaczki", na których to ciąży cała odpowiedzialność i wina za niepowodzenia dwóch Panów. A Panowie przecież wszystko wolą na gębę załatwić bo tak łatwiej wyprzeć się czegoś co się powiedziało. Niestety taki sposób kierowania firmą nigdy nie przyniesie dobrych rezultatów.
1
opel 2016-06-17 19:31:29
Przypomnij sobie rOBERCIKU jak żeś zamienił silniki w oplu Gerarda i włożył do swojego teraz taki niby uczciwy jesteś normalnie żal,śmiech na sali też że ta firma cię nie prześwietliła a może lubią takich jak tY.
2
Mudżo56 2016-06-20 10:21:32
Czyli nadal się nic nie zmieniło! Szkoda ;( Bo przy takiej ilości inwestycji wystarczyło by zadbać o zarządzanie i dobrą kadrę.
1
Arkadiusz 2016-06-27 16:33:46
Również potwierdzam negatywne opinie o tej firmie. Zarobki są raczej niskie, a na region Warszawy bardzo niskie. Warunki pracy tutaj również nie ma się firma czym pochwalić. Brak szkoleń, ogólnie należy zaznaczyć, że kierownictwo firmy nie wspiera i nie rozwija załogi. Z pensjami również jest podobnie. Tutaj również warto zauważyć, że firma stosuje bardzo nowatorską technikę motywacji. Zamiast dawać podwyżki ucina premie ;/ Podsumowując w okolicy jest wiere firm, które na tym poziomie zarobków są wstanie zaoferować pracownikowi dobre wynagrodzenie, szacunek oraz warunki współpracy. Dodam, że nie chodzi mi o rynek samej Warszawy bo tam to już jest inny poziom i zarabki, do których firmie z Radzymina bardzo daleko.
1
Nikt 2016-07-04 12:19:17
Też byłem ostatnio na rozmowie, ale raczej dobrego wrażenia na mnie przedstawiciele firmy nie wywarli.
1
Zulu 2016-07-04 17:20:33
Dokładnie, tez słabo to widzę liczyłem na wiecej!
2
Boniek 2016-07-05 11:37:42
Słabe warunki finansowe, brak świadczeń socjalnych, brak szkoleń i słaba atmosfera. Firmie brakuje specjalistów. Słaby pijar i marketing. Nie polecam!
1
Gość 2016-07-22 10:03:17
Tak, ale często ucinali premie bez podania powodu! Firma jak ma gorszy miesiąc to wszystkim tną, a dyrektory chodzą nafochowani!
1
Mario 2016-08-12 12:58:27
Ktoś coś wie o tej firmie? Ostatnio słyszałem kilka opinii negatywnych, ale wolał bym sprawdzić. Jak teraz wygląda zatrudnienie? Jakie zarobki? Jakie warunki?
Malutki 2016-08-22 21:10:54
Firma z bardzo słabą opinią pracodawcy. Dominuje niejasny sposób przyznawania premii, niekorzystne warunki zatrudnienia, brak szkoleń. Firma nie rozwija w żaden sposób kadry pracowniczej. Atmosfera słaba. Ogólnie nie polecam!
1
01 2016-08-24 12:05:57
nie narzekajcie na Tago !!!
Greg 2016-08-29 09:22:50
Firma ta to niestety nie jest szczyt marzeń i ambicji. Jeśli przepracujesz tam pierwszy miesiąc i nie zwariujesz to już sukces. Kadra pracownicza praktycznie nie jest szkolona, brak jakichkolwiek czynników motywacji poza uśmiechem bosa ;) ale z tym też bywa różnie. Brak planu działania, wszystko robione jest niechlujnie i nieprofesjonalnie. Brakuje dobrego zarządcy, który trzymał by to w ramach profesjonalnego przedsiębiorstwa. Temat zarobków i premii potwierdzam. Niestety nie są jasne sposoby przyznawania premii. Zarobki jak na region podwarszawski niskie, warunki pracy słabe, zwłaszcza dla osób pracujących na linniach produkcyjnych. Praca dla odważnych ;)
4
01 2016-08-30 10:42:21
po co i w jakim celu narzekać, lepiej wziąć się do pracy.
aaaaaaaaaa 2016-10-17 11:34:46
Premię mogą zabrać i nie pytają sie o zgodę
1
kijk 2016-10-17 11:43:45
A jak jest w zasadzie wypłacaną ta premia? Tzn. w sumie za co jest wyliczana? Za jakieś konkretne wyniki, jest to premia uznaniowa, czy jak to tutaj działa? Ogólnie i tak to mega pozytywnie, że taka premia jest.
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO - Ciemne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO