Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO

Pracowałeś w firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2015-05-20 14:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Chcesz, by inni poznali prawdę o firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO, o warunkach zatrudnienia? Zostaw swój komentarz!
zdjecie uzytkownika
do cała prawda - 2015-11-03 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
widać kolego że,zbrzeżniak dał Ci się we znaki hmm teraz na warsztacie masz spokój(prawda?) i co Ty możesz wiedzieć jak jest na produkcji a no tak już wiem,,," skad wiesz" nie pisz o ludziach jak nieznasz bo co do michała to jesteś w błędzie jest jeden z narmolniejszych w tym zakładzie i podpisuje się swoją dłonią a co do gośki to piszesz prawde i pomyśl następnym razem czy chcesz kogoś niesłusznie obrażać bo zbrzeżniak czeka....
zdjecie uzytkownika
ginzi - 2015-12-11 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
według mnie firma zasługuje na dobre opinie, ponieważ są wypłacalni, mają dobrą renomę i całkiem niezłe produkty, mają też fajne socjale w pracy, czego chcieć więcej
zdjecie uzytkownika
Darek - 2016-01-13 18:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki social? W tej firmie nie ma socjalu! Z wypłacalnością tez bym polemizował. Pensje coraz niższe i perspektywy na to by było lepiej nie ma! To zły znak! Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-02-04 23:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aRTUREK i Robercik są jak nie napiszę kto tylko Bóg ich osądzi za te zło które wyrządzają pracownikom wstyd i żenada...banda złoczyńców jak tak można traktować ludzi,a pózniej idą do swoich domów i rodzin i udają jak by nic się nie stało po każdym dniu poniżania i ubliżania ludzią
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-02-04 23:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ginzi - 2015-12-11 21:00:13]:
pewnie wchodzisz pod biurko tym ciulom że tak piszesz
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-11 21:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki z kazdym miesiacem mniejsze! Fatalny sposób zarzadzania! To wszystko odbija sie na sprzedazy! Odradzam! Poza ładnym biurem Firma Nie ma niczego do zaoferowania! Konkurencja płaci lepiej ;)
zdjecie uzytkownika
Gandalfik - 2016-02-11 21:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam Się z opiniami! Kadra dyrektorska do wymiany! Artur to fatalny, zakomplemsiony pseudo menadzer! Odradzam jesli Nie chces zglupiec przy huśtawce nastrojow twojego Szafa ://
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-03-05 16:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ginzi - 2015-12-11 21:00:13]:
Ginzi TY PODRUBIE jeden pewnie jakiś z dyrektorków się podszywa jaki socjal o czym ty w ogóle kłamiesz szyderco zakłamany gnojku...
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-03-05 20:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie! Firma jest w katastrofalnej kondycji jeśli chodzi o zarządzanie! Zarobki co miesiąc mniejsze! Ucinają premie! Uważajcie na ta firmę!
zdjecie uzytkownika
Ranna Sarna - 2016-03-09 15:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z jakiego powodu zarobki sa mniejsze? Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej ponieważ szukam pracy i właściwie jedną z firm którą mam najbardziej na myśli jest TAGO
zdjecie uzytkownika
Adamus - 2016-03-25 20:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słaba kasa! Atmosfera też słaba. Zdecydowanie nie polecam!
zdjecie uzytkownika
kak - 2016-04-08 17:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mogą być zarobki co miesiąc mniejsze? Przecież jak amsz umowę Tomasz' to od tak nie może jej pracodawca samoczynnie zmienić. Potrzeb ajest twoja zgoda. Chyba, że chodzi o to, że masz mniej godzin w miesiacu niż w poprzednich i o to się rozchodzi.
zdjecie uzytkownika
Amus - 2016-04-21 23:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slabo, slabe warunki I slaba Kasa! Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Tagotek - 2016-04-27 16:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma być dobrze w firmie skoro Dyrektor naczelny Robercik .K to kompletne zero z zarządzania ,on umie tylko wyprowadzać pieniądze z firmy ,do Gołębiewskiego jeszcze to nie dociera ale może kiedyś zrozumie jakiego sobie sprawił "gagatka". Czym prędzej Tadeusz zrozumie ,że jest wprowadzany w błąd przez obu Dyrektorów a wręcz okradany przez nich tym szybciej fabryka znów odzyska swój dany blask i szacunek na rynku .A co do pensji to nikt tam nie będzie zarabiał więcej dopóki Robercik będzie przyjmował swoich "wiernych psów" z Delicpola ponieważ musi im dobrze zapłacić po 9,5 tyś na rękę ,na kimś trzeba zaoszczędzić tą kasę dlatego urywa pracownikom ,także życzę tylko Gołębiewskiemu aby jak najszybciej otrząsnął się i przejrzał na oczy zrobił porządki w firmie (pozbył się tych dwóch Panów)i postawił swoją fabrykę na nogi .
zdjecie uzytkownika
Gandalf - 2016-04-27 23:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie! Totalny brak pojecia o zarzadzaniu a kto zna sie troche ucieka! Firma jest w Fatalnej kondycji!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Przemysłu Cukierniczego TAGO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert