brak logo

Tytanium Rental Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Tytanium Rental Sp. z o.o.

gapa 2015-06-09 06:09
Witam,
Ta firemka to porażka (przez duże P). Nikomu nie życzę by się z nimi użerać. Obiecani cacanki. Premii 0. Nie jest to profesjonalna firma, a sprzęt..., ups, to katastrofa -wstyd do potęgi.
romek 2015-10-16 23:26
bardzo miła obsługa, maszyny dobrej jakości, doradzą, dobiorą, polecą słowa krytyki powyżej wiejące nienawiścią raczej są mało obiektywne, polecam wszystkim, a z premią nie wiem - jestem zadowolonym klientem
zigi 2015-10-29 21:15
Firma wiodąca na rynku, często widzę ich maszyny na budowach.
kary 2015-11-17 14:43
dowiedziałem się że zostali przejęci przez dużą francuską firmę i mają nowe maszyny
GÓRAL 2016-03-05 00:24
SUPER LUDZIE PRACUJĄ W TEJ FIRMIE, MASZYNY JAK WSZĘDZIE, ALE ZAŁOGA WSPANIAŁA.
kleo 2016-05-17 19:03
płacą w terminie i jak należy, wiadomo jak jesteś słaby to nie zarobisz
andrzej 2016-08-09 21:52
ta firma to potęga na rynku, porządne maszyny (nowe, piękne, pachnące), lider wynajmu - polecam są rewelacyjni
klient 2016-09-27 22:09
wspaniała profesjonalna obsługa, duża pomoc i zaangażowanie, byłem klientem firmy konkurencyjnej tam traktowano mnie z góry, tu się czuję jak wśród swoich - polecam wszystkim zainteresowanym
Rada 2016-09-30 15:28
No jesli chodzi o Tytanium Rental Sp. z o.o. to zdecydowanie wszystko jest okej, mam wrażenie, że, że wszystko się rozwija coraz prężniej i sensowniej
Alicja 2017-04-27 15:19
Jesteście zatrudnieni w Tytanium Rental Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami na temat warunków pracy, atmosfery w firmie. Każda merytoryczna opinia może być cenna dla przyszłych kandydatów.
Klarys 2017-08-09 22:55
Pracowałem w Tytanium kilka lat temu. Sprzęt - w większości strucle naprawiane na sznurek i drut (mimo starań mechaników). Na dużych budowach kierownicy dostawali spazmów ze śmiechu jak proponowałem im ceny. Zadaliśmy sobie z chłopakami trochę trudu i policzyliśmy co musi wyjechać z magazynu, żebyśmy powąchali premię. Okazało się że w zasadzie wszystko, nie licząc kilku maszyn, które od lat nie były na chodzie...
Podstawa wypłacana na czas i tyle...
Alicja 2017-08-10 06:34
@Klarys a czy podstawa była zadowalającej wielkości? Wysokość wynagrodzenia to subiektywne spojrzenie na sprawe, ale powie cokolwiek na ten temat innym osobom zainteresowanym. Czy podczas procesu rekrutacyjnego istnieje możliwość negocjowania warunków?
Zostaw swoją opinię o Tytanium Rental Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tytanium Rental Sp. z o.o.