Colours Factory Sp. z o.o.

Piła

Opinie o Colours Factory Sp. z o.o.

Lola 2015-09-10 13:13
Jakie jest wynagrodzenie?
jan 2015-09-16 18:10
no tak jak firma dla pracownika tak pracownik dla firmy proster76
ona 2015-12-03 12:37
wlasnie czy ktos byl na rozmowie na stanowisko recepcjonistki ?
operator 2016-01-20 18:44
kurcza.sszokowany jestem. jedyna osoba,która mogła coś zmienić odeszła.żal. a już wszyscy mieli nadzieje na to że bedzie lepiej. szkoda,ale ręcę mi opadły jak się dowiedziałem.i kto niby teraz poprawi nam warunki jak nie dyrektor? ciekawe jaki powud?
operator 2016-01-20 18:44
kurcza.sszokowany jestem. jedyna osoba,która mogła coś zmienić odeszła.żal. a już wszyscy mieli nadzieje na to że bedzie lepiej. szkoda,ale ręcę mi opadły jak się dowiedziałem.i kto niby teraz poprawi nam warunki jak nie dyrektor? ciekawe jaki powud?
umowa 2016-01-30 07:52
praca super jak chce się pracować zarobki-unowy śmieciowe atmosfera między pracownikami daje dużo do życzenia kierownictwo szanuje pracownika
aemzetix 2016-02-05 18:18
Nie widzisz jak piszesz, więc i nie wiesz co piszesz. Mam nadzieję. To by jakoś mogło wytłumaczyć taki analfabetyczny bełkot-lament.
operator 2016-03-10 09:08
jakie multisporty?nie ma tu rzadnych dodatków!
aemzetix 2016-03-20 12:47
Powtarzasz się jak obecny tu "operator".
Maciej K. 2016-03-23 13:04
Z pracą w poligrafii jest tak, że dobry Drukarz znajdzie szybko pracę. Kilkakrotnie rozmawiałem już z Rekruterem który szuka pracy dla Drukarzy i kilka razy podesłał mi ciekawe ogłoszenie - raz zmieniłem z jego pomocą pracę. Także, jeżeli ktoś ma głowę na karku to sobie poradzi. Wystarczy tylko się rozejrzeć.
Wojtek W. 2016-03-29 15:21
We Wrocławiu są naprawdę spoko ludzie w biurze, pracuje się bardzo dobrze, ze wszystkimi można pogadać, każdy pomoże. Polecam!
Bob 2016-03-31 09:35
W firmie nie ma żadnych benefitów czy multisportów, jest jakiś projekt aby to wdrożyć co na pewno potrwa. Zgłaszajcie swoim przełożonym to możne temat przyśpieszy.
dygidong 2016-05-13 09:27
Napiszcie coś proszę o pracy w biurze we Wrocławiu. Ile osób, jakie działy, jakie obowiązki i atmosfera. Jaka jest relacja pomiędzy oddziałem a siedzibą główną? Często tam trzeba jeździć?
kali 2016-06-25 11:00
Dobrze kombinujesz. Jeśli masz zamiar podjąć pracę w celach zarobkowych, to nie tutaj.
Sunny 2016-09-19 17:15
Czy ktoś ma telefon do biura we Wrocławiu? Nigdzie nie ma, a sprawa ważna!
Art 2016-10-09 16:03
Witam
Czy może ktoś napisać jakie sa warunki zaczynając pracę jako wyklejacz billboardów??
iloap 2016-10-09 16:03
czesc a ja bym chcial w sumie sprobowac sie zatrudnic jako przedstawiciel handlowy w Bydgoszczy do zadan nalezy miedzy innymi aktywne pozyskiwanie nowych Klientów,prezentowanie oferty handlowej Klientom czy tez przedłużanie umów z obecnymi Klientami..
zelazonie..... 2016-10-16 21:05
Z klejenia billboardów idzie żyć, wpływ na zarobki ma miejsce zamieszkania i zagęszczenie tablic.
kamil 2016-10-17 08:03
A ja trochę nie rozumiem tego stanowiska naklejacza bilbordów bo piszą w ogłoszeniu, że kasa w oparciu o kontrakt a później gotowość do założenia własnej działalności, o co chodzi?
tyleoile 2016-11-21 15:11
Podpisujesz kontrakt (na określony termin), który gwarantuje Ci ciągłość zleceń (czytaj zarobki). Działalność potrzebna do rozliczania się np. na podstawie faktury vat.
tyleoile 2016-11-21 15:11
Podpisujesz kontrakt (na określony termin), który gwarantuje Ci ciągłość zleceń (czytaj zarobki). Działalność potrzebna do rozliczania się np. na podstawie faktury vat.
zero 2016-11-23 13:00
Czy zna ktoś firme która odbiera odpady z colours faktory?
Kolos 2017-01-03 09:07
Słyszałam że to dobra firma a ponieważ mam aplikować na montażystę reklam to moze ktos wie ile da się zarobić i czy jest jakiś socjal.
pawel 2017-01-10 19:01
a jakie zarobki pochwalcie się
Lolik 2017-01-18 16:04
Pracuję tu dość długo i wiem , że to dobra firma, polecam.
Kola 2017-01-30 22:21
Słyszałem, że to jest fajna firma ale nie widziałem żadnych ofert
Paulina 2017-02-28 11:09
Firma niedawno zamieściła wiele ofert pracy, w tym dużo na stanowisko - Wyklejacz billboardów. Ciekawa praca?
kali 2017-03-13 18:21
Super praca! Pojedziesz kleić plakaty. Jak napisano. Ale Ty nie pojedziesz. Kombinuj dalej:}
Paulina 2017-03-14 09:06
@kali, masz jakieś doświadczenie z tym stanowiskiem?
Afk 2017-03-17 14:52
Praca w biurze: bardzo miła atmosfera i świetni ludzie, którzy sprawiają, że codziennie nie wstaję się z myślą "o nie, znowu do tej roboty...". Brakuje lepszego zaplecza socjalnego dla pracowników, ale zmiany w toku... ;) Możliwość awansu i podwyżek.
1
Paulina 2017-03-17 15:13
@Afk, dobrze to słyszeć. To prawda, dobra atmosfera w pracy to istotny aspekt dla większości pracowników.
2
Gregor 2017-05-08 11:56
Czy mógłby ktoś podzielić się nowinami z firmy, o rozbudowie? Pracownicy będą mieli super nowe warunki. Mam sentyment do firmy gdyż kiedyś tu pracowałem. Colours Factory rozwija się i daje dobre perspektywy dla pracowników.
Magda 2017-05-10 13:29
Czy ktoś może napisać czy w Czarnkowie ta firma przyjmuje kobiety do pracy bo ponoć ma mały oddział
Bono 2017-05-18 12:25
Czy ma ktoś wiedzę na temat oferty pracy dla "Specjalista ds. Prepress" ? Może jeszcze dowiem się jak atmosfera?
Paulina 2017-06-01 09:20
Aktualne oferty pracy Colours Factory Sp. z o.o. możecie znaleźć przy wątku opiniowym tej firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,43178,0,0,oferty_pracy3
Jak oceniacie Colours Factory Sp. z o.o. jako pracodawcę?
Kalka 2017-06-18 21:43
Jestem introligatorem i mam pytanie czy firma potrzebuje aktualnie takiego pracownika. Wolę zapytać na forum bo może dowiem się przy okazji jak się tu pracuje? Czy poza pensją są w firmie jakieś dodatki typu socjalnego? Słyszałem o nich dobre opinie.
Kolos 2017-06-21 22:09
W ich najnowszej ofercie pracy widziałem pracę dla specjalisty ds. zakupów. Czy może mi ktoś dodać kilka informacji o firmie? Jak sie aktualnie pracuje? Jaką umowę podpisuje sie na początku? Będę wdzięczny.
Andzia 2017-07-22 11:35
Ależ jesteście niezrozumiałi. Raz na kwartał jest awaria w banku i trzeba z tym żyć i tyle. Po niedzieli wyśle się mechaników i naprawią. O co ten szum?
1
Gregor 2017-07-25 22:25
Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Wszędzie mogą zdarzyć się wpadki!
Roman 2017-07-26 11:39
wpadka za wpadką? co kwartał? co kwartał awaria?
1
Detektyw 2017-07-31 12:34
@aldona Szkoda, że rozminęłaś się z prawdą. Piszesz 21.07 , że 23.07 nie dostałaś kasy! Dalej to też Twoje narzekania, to nie jest w porządku.! Jak ktoś ma konkretne zarzuty to idzie do kierownictwa i wyjaśnia.
2
Aldona 2017-08-03 13:22
Nie zauważyłeś może że 23 to była niedziela? Mam to rozwinąć czy to wystarczy?
2
Karol 2017-08-11 11:56
Czy tylko narzekać potraficie.? Ludzie jeśli komuś praca nie odpowiada to zawsze możecie ją zmienić.
2
Dj 2017-09-08 12:26
Czy w tym temacie chociaż raz ktoś napomknął że praca mu się nie podoba? Nie mieszaj pojęć.
1
Koleżka 2017-09-10 19:34
Tu piszą tylko maruderzy, którym nie wyszło z pracą w firmie.
2
igus 2017-09-16 11:54
I tu się mylisz Koleżko. Wyszło nam niektórym super, ale już padamy na twarz ze zmęczenia. Ileż można dla dobra firmy wypracować nadgodzin? To moja firma. Zależy mi żeby wzrastała. Ale... No właśnie. ile tego "ale"? Chcemy czasami odpocząć.
Bercik 2017-10-02 11:19
Fajna firma , mają dużo pracy ale i można zarobić!!!
2
igus 2017-10-13 15:03
jasne że można zarobić. ale za co i ile? sprecyzuj. zbierając puszki aluminiowe też można zarobić.
1
igus 2017-10-14 11:25
Hej Detektyw! Zbliża się 23.10. obstawiamy? Będzie awaria w banku? Spodobała mi się ta kwestia:)
Kuba 2017-10-14 17:42
Szukając pracy robiłem mały wywiad i nie zgadzam się z niektórymi wpisami. Słyszałem sporo dobrego o firmie, pewnie że nie są idealni jak wszystkie firmy ale Colours Factory to dobra firma. Nawet aplikowałem już.
Zostaw swoją opinię o Colours Factory Sp. z o.o. - Piła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colours Factory Sp. z o.o.