Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Krakowski Kredens

Pracowałeś w firmie Krakowski Kredens i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gonia - 2011-12-28 22:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam pracownicą sklepu Krakowski Kredens praca wygląda tak, że zarabia się 1700 brutto czyli na rękę wychodzi niecałe 1250 zł. Ogólnie zależy od kierownika sklepu akurat tam gdzie ja pracowałam atmosfera była miła do czasu, non stop jest że pracownik to złodziej w tej firmie nikt się nie liczy biuro nawet nie wiem kto pracuje dla nich płacą mało a dużo wymagają. Lipa na maksa nie polecam pracowałam tak ponad rok i cieszę się że już mam tą pracę za sobą. Każdy kto tam chce pracować życzę powodzenia i proponuje zakupu nervosolu bo bez tego z domu nie wychodzić.
zdjecie uzytkownika
mko - 2012-02-28 22:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf i nic więcej!
Zasady jakie panują w tej firmie to nieporozumienie. Kierowniczka to (usunięte przez moderatora) ma problemy z emocjami. Wyżywa się na pracownikach. Atmosefra cały czas napięta, nigdy nie wiesz o co się przyczepi..bo podłoga brudna, bo szynka źle leży, bo to i tamto. Zarobki nie warte zaangażowania.
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-10-06 21:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się z przedmówcami. Można by było dodać dużo więcej, ale aż szkoda czasu na pisanie... Jednym słowem trzymajcie się z dala od tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-04-22 12:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zatrudniałam się na początku to i wynagrodzenie pasowało. Wiadomo, z czasem wszystko poszło w górę a pensja w Kredensie ani drgnęła! Wydawać by się mogło, że firma z takim kapitałem i ilością sklepów i kolejnymi w planach będzie bardziej dbać o swoich pracowników. W ciągu czterech lat mojej kariery tam ani razu nie było żadnej podwyżki za to wymagania stale rosły! Przepływ informacji w firmie na poziomie zero. A pani kierownik to osoba zakłamana i dbająca tylko o swoje interesy! I nie polecam wierzyć w zapewnienia typu: zapewniamy możliwość rozwoju...!
zdjecie uzytkownika
britney - 2013-06-02 14:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma tragedia trzymajcie się z dala od tego syfu !!!
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2013-06-08 18:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jestem byłym pracownikiem firmy popieram wszystkie opinie , osoby które chcą się zatrudnić w tej firmie niech nie wierzą w zapewnienia awansu to jedna wielka bzdura . Na pracowników wciąż jest wywierana presja by zwiększali obroty coraz więcej pracy i wymagań z centrali firmy a podwyżek nie było od wielu lat kasjer-sprzedawca pracuje za grosze .
Zwykłe osiedlowe sklepy płaca więcej niż renomowany "KRAKOWSKI KREDENS " pozdrawiam ...
zdjecie uzytkownika
merlin - 2013-06-17 23:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w kredensie dość długo faktycznie bzdura jest możliwość awansu i rozwoju praca monotonna ciągła udręka w klientami , pensje to tragedia a podwyżek nie ma wogóle mimo ze wszystko drożeje a wymagania wobec pracowników cały czas rosną nie polecam nikomu pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 21:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, myslałem, że Krakowski Kredens dba bardziej o pracowników, to bardzo znana marka wędlin, zreszta nie tanich. Kasjer-sprzedawca pracuje za minimalną?
zdjecie uzytkownika
enka - 2013-07-12 20:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest w centrali?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-19 11:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
merlin czy możesz powiedzieć jakie są zarobki początkującego pracownika w Krakowski Kredens? jaką dostaje umowę?
zdjecie uzytkownika
merlin - 2013-07-21 21:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o pieniądze to pewnie róznie jest zależy pewnie od miasta w mniejszych płacą mniej ale to jakieś 1340 zł netto firma nie szanuje pracowników
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-07-23 15:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
pracowalam w KK kilka lat. Wszystkie opinie sa jak najbardziej prawdziwe. Bardzo mała pensja i bardzo duze wymagania. Poza tym faktycznie Pani Prezes nie do konca wie co sie dzieje na sklepach... albo nie chce wiedziec,bo tak wygodniej. Atmosfera byla akurat znosna w pracy,ale podejscie do pracownika pozal sie boze... Klamstwa opowiadane przez centrale.. Moge miec zal tylko do siebie,ze tyle to znosilam.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2013-08-04 12:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Krakowskim Kredensie przez 1,5 roku. Wszystkie opinie które przeczytaliście wyżej są prawdziwe. Mała pensja, podwyżki brak, wymagania wobec pracownika bardzo duże. Pani wiceprezes nie wie co się dzieje na sklepach a już sam pan (usunięte przez moderatora) to nie wiem czy widział kiedyś sklep Krakowskiego Kredensu. Ogólnie jedna wielka firma kłamstwa...Opowiadanie bzdur klientom, oszukiwanie ich i jedna wielka ściema!!! Nie polecam nikomu, ja na szczęście już skończyłam z tą "cudowną" firmą. A i uważajcie na swoje papiery bo potrafią zgubić świadectwa, nie dawajcie oryginałów jak zrobiłam to ja. Firma Kogucik :-D
zdjecie uzytkownika
Ela - 2013-08-04 12:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchajcie nie warto sie nawet zastanawiac i brac ich oferty pod uwage w poszukiwaniu pracy... To co jest napisane na stronie KK to smiech na sali
"oferujemy ciekawą pracę w młodym zespole i przyjaznej atmosferze" oraz (to jest najlepsze) "Dbamy o każdego pracownika i doceniamy jego wkład w budowanie wartości naszej firmy"
Nie ma czegos takiego jak przyjazna atmosfera, dbanie o pracownika czy nie daj Boże docenienie go...
OdradzaM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 00:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ela czy możesz powiedzieć jakie są prawdziwe warunki pracy w firmie Krakowski kredens? jakie są stawki?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 18:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj,
ja pracowałam w Warszawie i moja pierwsza umowa (o prace) na okres próbny 3 mies. to 1800 zl brutto + 10% wynagrodzenia za zrobiony plan miesięczny, następna umowa to 1900 brutto + 10% ( umowa na miesiac), poźniej na dwa miesiące dalej ta sama stawka- mimo, iż okres próbny już minął, w ten sposób dalej zwodzą dając takie krótkoterminowe umowy...Nie wiesz czy maja zamiar cie zwolnic czy szukac czegos innego, czy nie... Następnie na 3 miesiące ta sama stawka. Dopiero po 9 mies dostałam umowę na czas określony 10 lat :) Podwyżka 50 zł. Dalej żeby wyprosić jakieś pożądne podwyżki w miarę wzrastającego tempa i wymagań musisz non stop się upominać i wyrabiać 500% normy. Tymbardziej, iż moja kierowniczka lizus jeden bała się prosic panią prezes o podwyżki w imieniu pracowników gdyż nie chciała nadwyrężać delikatnych stosunków z w/w osobą.
Warunki pracy same w sobie nie są złe, chyba że pracujesz w sklepie w wielkiej galerii handlowej.. Niezła harówa

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 14:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wielka jest szansa aby po okresie próbnym zostać w Krakowskim Kredensie? czy można tam liczyć na stabilną pracę?
zdjecie uzytkownika
merlin - 2013-09-02 13:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim !! nie pchaj się do kredensu to rada z dobrego serca nie jest to praca do końca stabilna w każdej chwili możesz dostać wypowiedzenie z pracy do tego od pazdziernika zaczną się paczki świąteczne które zamawiają firmy w kredensie PANI PREZES płaci za nie psie.pieniądze a praca naprawde jest cieżka nawet w godzinach nadliczbowych i nic nikogo nie obchodzi trzymaj się z daleka od kredensu
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-11 20:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
merlin, jak płacą za te godziny nadliczbowe? i czy jest ich jakaś ograniczona ilość, która określona jest w umowie?
zdjecie uzytkownika
merlin - 2013-09-11 21:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mario ! za godziny nadliczbowe w tej firmie wogóle nie płacą można je sobie jedynie odebrać pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
coty - 2013-10-07 00:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
merlin, czyli jest tak, że jak zasuwam po 12 godzin dziennie to potem mogę sobie kilka dni po prostu zrobić urlopu ? po tygodniu takiej pracy to już wychodzą 2-3 ni wolne w przyszłym :)
zdjecie uzytkownika
megi - 2013-12-06 23:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE MA godzin nadliczbowych.Mozesz sobie co najwyzej odebrac je w innym terminie,ale w ktorym pasuje kierownikowi nie Tobie. Praca moze nie ciezka,nie liczac swiat,ale zarobki marniutkie. Pani Prezes,ktora nigdy w zyciu nie byla na niektorych stoiskach,zna je tylko ze zdjec. HA.HA!!! Brawo. Pan Mazgaj ,ktory jest tak naprawde wlascicielem chyba nie ma bladego pojecia co sie wyprawia w jego firmie... Ha,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2013-12-18 12:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
megi zarobki marniutkie czyli jakie ? w granicach najniższej krajowej? a na jaką umowę można liczyć w krakowskim kredensie ?? prosze o jakies konkrety bo wlasnie zlozylem tam cv i bede wdzieczny za każde info.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
KRAKOWSKI KREDENS TRADYCJA GALICYJSKA S.A.  sieć delikatesów z towarami Premium, poszukuje do pracy studentów na stanowisko:  POMOC W SKLEPIE Mile widziane: * doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku * aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne                             &nb
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
grzanka - 2014-05-17 09:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie zgadzam się

zdjecie uzytkownika
tuwim - 2014-09-29 11:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozne opinie slyszalem o Krawkowskim Kredensie. Firma pod wzgledem wizerunkowym daje innym fantastyczny przyklad, chocby to niektorych moze kusic do podjecia pracy u nich. Co do atmosfery to chyba sporo zalezy od tego na kogo sie trafi-i pracownikow i kierownikow. Najwazniejsze, zeby byla jakas mozliwosc rozwoju w tym co sie robi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krakowski Kredens
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x