logo A&M HOME CREDIT ANDRZEJ OCHMAN

A&M HOME CREDIT ANDRZEJ OCHMAN

Krzyżanowice

Opinie o A&M HOME CREDIT ANDRZEJ OCHMAN

XL 2014-04-05 14:47:59
Ano zjawił się dlatego, że pracownicy robili firmę w której pracowali na każdym kroku. Miała firma pecha do pracowników, bo chyba na niezłą kasę ją zrobili. Trochę za późno się zorientowali, że coś tu nie gra.
1
5 x l 2014-04-06 19:30:41
Nie robili tylko pracowali a właściwie budowali.Najłatwiej przyjść na gotowe i zatrudnić tańszych specjalistów.Tak się załatwia sprawy w tej branży.
bauer 2014-05-22 23:34:12
Ktoś napisał ze żona właściciela zajmuje się firmą pożyczkową!?Dla jego wiadomości żona jest właścicielem home instal.Można wszystko sprawdzić w ogólnodostępnej Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG).Miłej lektury.
3
ciekawo 2014-09-30 13:48:49
Czy to prawda? że sam don kichot ze swym giermkiem jeżdżą w terenie?
2
magic 2014-10-03 23:35:44
mam czerwone plamy na ciele i pryszcza na głowie.Macie lekarstwo
2
??? 2014-10-11 21:34:52
kto to ten DON KICHOT ??? i ten giermek ???
były 2014-10-25 01:10:38
jak to kto? do kichot to A.O. a giermek to P.P. :-)
ono 2014-10-30 08:24:30
Na jakich terenach firma jeszcze ma pracowników?
JABŁKO 2014-11-05 20:57:02
podobno nastaje JABŁKO - nic i nikt nie może ich zatrzymać
dojablko 2014-11-05 22:20:53
co to jest to jablko ?Czy odchodza kierownicy czy przedstawiciele?Pracuje jeszcze pan p. ? chyba od jego przybycia do firmy wszystko sie zmienilo na lepsze.
lala 2014-11-25 23:09:01
chyba kosc to jablko . do konca roku wszystko sie wyjasni
oferta 2015-01-21 17:00:37
Czy firma prowadzi rekrutacje na przedstawicieli ? Jaka jest prowizja i ile za sprzedaż?
Zadowolony 2015-01-22 13:05:01
Ostatnio nastąpiły pewne zmiany, moim zdaniem na lepsze. Złóż aplikację, to się wszystkiego dowiesz. Uważam że warto.
oferta 2015-01-23 23:32:50
Można wiedzieć jaka prowizja od zbiórki i za nowe umowy?
były pracownik 2015-03-10 19:26:15
czy to prawda że pan P.P trzyma z żoną od Andrzeja??? Podobno się rozstali i teraz ona prowadzi wraz z P.P pożyczki a Andrzej prowadzi solary???
3
Realizm 2015-03-11 21:07:26
Ktoś złośliwy "kitu nawciskał", a Ty wierzysz w bzdury. Taka sama to prawda jak to, że w Krzyżanowicach na głównym skrzyżowaniu UFO wylądowało.
plo 2015-03-16 11:08:00
A czy to prawda ze ostatnio odszedł kierownik przez P.P. do konkurencji?
Nick 2015-03-18 20:53:46
No trzeba przyznać, że fantazję to mają niektórzy (były pracownik,byly, 5 x l) wybujałą...
Jest tak: kierownicy jeżdżą traktorami, przedstawiciele zamiast prowizji dostają bony do Tesco, właściciel firmy zaczął prowadzić fermę wiatrową, a jego żona wraz z niejakim P.P. ruszyli w podróż dookoła świata na hulajnogach. W związku z tym firma postawiła się rozwijać i otwiera filię w Bangladeszu, Ułan Bator i Donbasie.
lustro 2015-03-20 22:18:46
Trzeba przyznac ze nie maja tylko ma fantazje .Czlowiek ktory opowiada o swym doswiadczeniu i jaki jest pomocny w terenie.Szkoda ze opowiada a nie pomaga.Kierownicy jezdza samochodami do ktorych trzeba wlac paliwo,zaplacic ubezpieczenie,nawet na bony do tesco trzeba wylozyc prawdziwa gotowke.Nie da sie zaplacic zbiorka papierowa.wlascicel placi kredyty,leasing,zusy,us.itd.Oczywiscie kogo to obchodzi maja byc pieniadze na koncie za miesiac pracy .ktos powinien zrobic rachunek swojej pracy i zobaczyc ile osob sie przewinelo przez lata jego rzadow.
PP 2015-04-20 20:10:07
Witam serdecznie. Miałem okazję poznać Państwo Ochman, ich firmę i sposób działania i naprawdę niektóre opinie są nieprzyjemne i bzdurne. Jeżeli chodzi o firmę udzielającą kredytów czy "chwilówek" to działa prężnie, przechwytując dobry ludzi z branży do siebie obiecując lepsze warunki współpracy niż konkurencja ale pewnie do czasu... Zresztą jak wszyscy pracodawcy. Jeżeli chodzi o instalacyjną firmę działają na tej samej zasadzie. Przejąć osoby z portfolio klientów, wiedzy i umiejętności i zwolnić lub doprowadzić by sami odeszli. Bardzo duża rotacja pracowników w tej branży świadczy o tym że coś jest nie tak , co przejawia się ciągłym naborem pracowników. Branża instalacyjna raczej jest przykrywką i tworzeniem kosztów dla Kredytów... Zasady w tej firmie to iść po trupach do celu. Bardzo dużo obietnic i deklaracji...!!! Niestety tylko na tym pozostaje.Osobiście znam ponad tuzin osób które same odeszły lub nie przedłużono umowy z bzdurnego powodu...
samarama 2015-04-20 22:22:15
Jeżeli ktos sie czuje pokrzywdzony powinien udac sie do odpowiednich instytucji a nie narzekac.
znajomy 2015-05-02 20:41:21
kiedyś miałem okazje pracować z Andrzejem w jednej z firm pożyczkowych i nie zapomne JEGO słów iż tak jak prezes traktuje ludzi to jest porażka a teraz słyszę że zapomniał wół jak cielęciem był i dokładnie w ten sam sposób postępuje jak jego były chlebodawca. Oj Andrzejku nie wiem co spowodowało taką zmianę czy nagły przypływ gotówki czy nagła amnezja??? Oczywiście jest to pytanie retoryczne...:-)
do znajomy 2015-05-05 06:57:07
O jakiej firmie piszesz?O Cencie czy Solarach?
znajomy 2015-05-05 09:36:47
o cencie...
2
do znajomy 2015-05-05 22:10:34
A pracuje jeszcze Giermek z finasówki?
znajomy 2015-05-05 22:18:39
z tego co mi wiadomo to tak a poza tym to gdzie pójdzie??? no i kogo prezes kopałby po przysłowiowej "dupie"??? warto mieć takiego przydupasa :-)
1
nieznajomy 2015-05-07 07:22:04
Dla zainteresowanych,którzy nie wiedzą za wiele o właścicielach firmy i głupoty piszą.Oświadczenie majątkowe Kierowników Jednostek Organizacyjnych Gminy Krzyżanowice za rok 2012.W biuletynie informacji publicznych UG Krzyżanowice.
teresa 2015-05-23 00:06:35
Proszę o numer konta na które moge wpłacać raty ponieważ od 5tygoni nikt do mnie nie przychodzi.
były 2015-08-25 12:23:59
widzę że w tej firmie jest tak wspaniale że nikt nie wychyla się z żadną opinią ;-) nawet tą pozytywną bo opływa w luksusowe wynagrodzenie,spokój,szacunek od przełożonych i wszystkie potrzebne!!! narzędzia do wykonywania pracy;-)
Życzliwy 2015-08-29 21:31:06
Życzę równowgi psychicznej
parowkapp 2015-09-02 16:48:58
A o czym tutaj pisać ? O ludziach którzy budowali firmę lata temu? Czy o tych którzy ją zarządzają teraz?
byly 2015-09-02 16:52:04
Wlasnie ja osiagnalem podejmujac prace w innej firmie ;-)
byly 2015-09-02 21:15:32
Szkoda czasu na pisanie o tej firmie,zapomnial wol jak cieleciem byl. Wszystko na ten temat. Przykre to ale prawdziwe...
do były 2015-09-03 23:37:31
Pracuje jeszcze Emil?
Wiedząca 2015-09-04 09:45:53
Pewnie że pracuje, około trzech tygodni temu z nim rozmawiałam, właśnie wybierał się na urlop.
dono 2015-09-09 16:17:11
Dawno temu zostali dyscyplinarnie zwolnieni pracownicy tej firmy a cała sprawa trafiła do Sadu Pracy.czy ma ktoś informacje na ten temat?
byly 2015-09-11 19:59:13
Tego co wiem to maja sie dobrze i interes rozkrecili za kase a&m i cisza :-) szacun dla was chlopaki ;-)
do były 2015-09-16 16:18:07
Czyli rozkrecili credyt i solary?
byly 2015-09-24 19:42:24
Tylko kredyty
kolega pawła 2015-09-28 22:41:40
Były mało wiesz!Home kredyt zarobił na home solar!
byly 2015-09-29 15:23:33
Jak nie wiesz o czym pisze to nie wypowiadaj sie albo czytaj ze zrozumieniem. Ale wcale sie nie dziwie skoro jestes kolega pawla-swoj do swego zawsze ciagnie
jarzębina 2015-09-29 16:09:20
,,Tego co wiem to maja sie dobrze i interes rozkrecili za kase a&m i cisza,,
Kolego na początku był tylko home credit i ludzie którzy w nim pracowali wygenerowali zyski aby powstał instal.A cisza jest ponieważ ,,Kali zrobił swoje, Kali może odejść,,
byly 2015-09-29 19:54:24
Doskonale wiem o tym bo znam tych ludzi (cyprian i irek) i dokladnie o tym pisze co zrobi a uwazam ze mieli jaja aby to zrobic i rowniez wiem ze credit zarobil na solary. Tylko niektore glaby jak pawel i jego koledzy (usunięte przez administratora) wiedza a szczekaja a co do kali zrobil swoje... to niestety tak to juz jest jak zapomnial wol jak cieleciem byl...
tarnowiaki 2015-10-04 00:17:43
Paweł był ,,specjalistą,, kilka lat temu w PP.Nie zna dzisiejszej sytuacji na rynku.Kiedy przyszedł nic się nie zmieniło na dobre.Nawet nie ma pojęcia co się dzieje na terenie.
byly 2015-10-05 19:33:13
Jak ma wiedziec co dzieje sie w terenie skoro "dmucha"swoja szefowa i zone andrzeja...? ;-)
Zaciekawiony 2016-01-22 19:45:25
Czy to prawda że HOME CREDIT nie wyrabia, kończy się i zwija się z rynku?
lasowiec 2016-02-03 12:17:04
Jak długo Paweł będzie, tak długo credyt będzie.
pyra 2016-02-23 20:28:33
Dlaczego AM Home credit przestał pisać pożyczki??Czy zamyka działalność ?
hanys 2016-03-11 09:47:19
Wypada nadmienić o zmianie firmy z home credit na redgrey.
e 2016-05-14 15:52:26
red gray? a nie przypadkiem Home instal? mamy rozbieżność info
Zostaw swoją opinię o A&M HOME CREDIT ANDRZEJ OCHMAN - Krzyżanowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&M HOME CREDIT ANDRZEJ OCHMAN