Verona Products Professional Sp. z o.o.

Sochaczew

Opinie o Verona Products Professional Sp. z o.o.

zefir 2014-10-13 15:16
...o jej, Kostka na jakim jesteś stanowisku że boisz się ryzykować?
Taka tam 2014-11-05 21:34
Oj ludzie, dlaczego ciągle się kogoś czepiacie, weźcie się do roboty! A jak wam nie pasuje to zawsze możecie odejść, nikt was nie trzyma na siłę przecież, więc nie piszcie takich rzeczy! Firma dba o swoich pracowników i zapewnia im naprawdę niezłe warunki jak na Sochaczew.
1
zyraf 2014-11-07 19:45
ciekawe z ktorej strony dba? bo tego nie widac,(usunięte przez administratora)
8
julianna 2014-11-11 13:59
Zyraf ma racje:) a jak ktos nie wie jak tam jest to niech sie poprostu nie wypowiada!!!!!!!!!!!!!
6
IT 2014-11-17 15:11
Pisanie opini w internecie nie jest anonimowe.
Lepiej zachowajcie kulturę, nie repzentujcie bydła i rynsztoku.
Idą Swięta, czas wybaczania.
Wiosną rynek pracy sie ruszy, otworzą sie przed Wami bramy ku wolnosci (dobrowolne lub przymusowe)

2
Agata 2014-11-19 19:10
Widziałam ogłoszenie do pracy Na stanowisko Junior Brand Manager, Jednak po tym co czytam tutaj chyba się nie zdecyduję... Szkoda, bo firma jest blisko Sochaczewa i w domu byłoby się wcześniej, no trudno, poszukam pracy gdzieś dalej...
7
szef 2014-12-04 00:01
Uważne czytanie to jedno a zrozumienie to drugie.Zakres i meritum mnie nie interesuje lecz forma subiektywnej oceny wzajemnych relacji w firmie,w której się pracowało.Przykro czytać gdy kultura nie podąża za aspiracjami.Gwoli informacji drogi obserwatorze:łowię młodych,zdolnych,inteligentnych z wysokim IQ,odpornych na stres do podobnej firmy.Ale w okolicy Sochaczewa łatwiej o związkowców.
Zdziwiony 2014-12-05 23:02
Coś tu nie gra. Czy nie wydaje się dziwne, że osoba spoza firmy jest tak zainteresowana tym tematem, ocenia ludzi i to co dzieje się w Veronie?
2
Masakra 2014-12-22 15:49
To co czytam to jakaś masakra! w życiu nie chciałabym pracować w tej firmie...
lala 2014-12-30 17:55
beznadziejna firma i tyle
1
lala 2015-01-14 16:20
Firma się rozwija,
jest dużo ofert pracy,
pracownicy są doceniani,
skąd tylu niezadowolonych?
1
eve 2015-01-19 19:41
Hej. Co powiecie o dziale technologicznym? Jacy ludzie, jaka atmosfera? Można się rozwijać? Dzięki z góry za info:)
Koleżanka 2015-01-27 14:13
Dział technologiczny fajny, pracuje tam mam nadzieję jeszcze Pani Aneta która jest wymagająca, ale ma ogromną wiedzę i umiejętności. Ma bardzo fajne pomysły i cały czas podnosi swoje kwalifikacje aby się rozwijać )oczywiście robi to sama, kierownictwo ma to gdzieś). Jest bardzo w porządku osobą, ale i ona wiele przeszła z kierownictwem. Jeżeli chcesz to startuj (widziałam ogłoszenia do technologicznego), pamiętaj że jak będzie źle zawsze możesz zrezygnować z tej pracy. Ja tam pracowałam i zrezygnowałam.
Ur 2015-03-03 22:33
Jak kształtują się zarobki PH w tej firmie? Auto można używać do celów prywatnych?
5
alfa 2015-03-25 18:00
.. no dobra a teraz może konkretów !!!! ????

kasa ? z doś i bez ?
auta , gps ?
atmosfera ?
wizyty ?
czas pracy ?

Pozdrawiam
omega 2015-03-30 19:53
...podbijam !!!

dodam że interesuje mnie stanowisko PH !

Pozdrawiam
*** 2015-04-08 18:39
Zgadzam się, że stare biuro jakoś daje radę. (usunięte przez administratora)
1
mamusia 2015-09-15 09:29
I tu sie nie zgodze, ja pracuje juz pare ladnych miesiecy i nie jestem ani wredna, fakt nie jest to szczyt moich marzen aczkolwiek jako samotnej matce ciezko znalesc inna prace, (usunięte przez administratora) . Co do wyscigu szczurów - gdzie go nie ma? no szczerze gdzie?
Pracownik 2015-11-15 12:42
Rozrastają się ,warto składać aplikację
były pracownik 2016-02-01 21:25
do @arctic - tak jak napisałam/em, powyżej komentarz dotyczy 2014/15. Jak jest teraz nie wiem, może się coś zmieniło na lepsze ;-)). Co do ilości ofert - jest ich sporo od dawna na różne stanowiska. Pytanie jest proste - czy liczba pracowników zwiększa się w firmie. Jeśli tak to firma rośnie, jeśli nie to jest rotacja ludzi (od dłuższego czasu).
Co do Twoje oferty na grafika - nie wiem jaka to praca, ponieważ praca w biurze a w terenie to dwa różne światy. Pewnie znajdziesz tu dużo info pracy w centrali w dziale marketingu (chyba dział graficzny jest w marketingu).

Do @Fikus - sorry ale Twoja wypowiedź zabrzmiała jakbyś był/ła pracownikiem Verony (PRACODOAWCA) - skąd wiesz że 4 tysia?
super star 2016-02-08 15:40
A jakie zarobki w firmie Verona na dzisiejszy czas??Ciekawie mnie stanowisko Specjalista do spraw Marketingu.
lalalla 2016-04-03 13:07
widzialam ogloszenie na przedstawiciela, czy ktos moze uczciwie powiedziec czy warto aplikowac? jakie zarobki i auto sluzbowe?
nick123 2016-04-10 03:06
Ja również nie polecam tej firmy. Pracuje tam ale jestem traktowana Jak śmieć...jestem na etapie szukania czegoś innego puki co muszę się przemeczyc bo nie mogę pozwolić sobie na przerwę w pracy ale gdyby tylko moja sytuacja się zmieniła to od razu (usunięte przez administratora)
2
Szara bura 2016-04-13 09:47
Ktoś zadał pytanie o zarobki, nie będę podawała kwot, ale powiem ze więcej niż najniższa krajowa i płaca typowa na Sochaczew. W Warszawie marketing jest lepiej płatny. Ale tutaj jest dobre miejsce dla osób nie mających doświadczenia, na start. Jeżeli ktoś się zastanawia nad pracą na stanowisku marketingowca, musi mieć świadomość, że trzeba być bardzo odpornym na stres. (usunięte przez administratora)
DAMI 2016-06-11 08:27
Prawdziwe opinie są natychmiast usuwane a prawda jest taka że firma ostatnio bardzo się wyludniła
Byly 2016-07-03 23:50
Ma
A mojej opinii nie ma. Została wykasowana....
Co do 10 "nowych" rekrutacji. Wzrost zatrudnienia czy 10 osób uciekło lub zostało zwolnionych i szukacie nowych?
Szara bura 2016-07-14 15:16
Admin usuwa najważniejsza treść, moja opinia o firmie wypadła całkiem nieźle, bo usunęli to, co złe o Nich napisałam...
Dobrze o tej firmie się nie da.
3
ewcia 2016-07-18 21:16
firma okropna-okropna atmosfera z gwiazda i mamuśka na czele-absolutnie nie polecam, warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia, kto może niech ucieka tak jak zrobili to inni!
8
.... 2016-07-26 08:29
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby wala szczególnie z....... oszukuje pracownika zamiast wprost mu powiedzieć prawdę no niestety są ludzie i betony......
2
Byly 2016-08-01 15:00
... nie jest to duży wysiłek. To chyba żart
1. Jeżeli target jest z sufitu - to też nie jest to duży wysiłek?
2. Jak nie ma towaru w magazynie do sprzedania, realizacji zamówienia to też nie jest to problem? Cele są rozliczane z faktur a nie z out of orders
DAMI 2016-09-19 18:06
Firma na początek kariery zawodowej , popracujesz trochę , zobaczysz jak jest i sam odejdziesz a studia tu nie mają żadnego znaczenia .Dużo roboty ręcznej, automatyka ,robotyka ,paletyzery itp. tutaj jeszcze nie dotarły .Bardzo małe serie produktów dlatego nie ma czym handlować a pensja 4 tys. to ogromna podpucha
Lolek 2016-09-26 18:34
A moją opinię też usunęli. Nie była zła -pisałem , że było fajnie dopóki nie przyszedł nowy śmieszny dyrektorek, nazywany nażelowanym burakiem. Specjalista hahaha.
Nie ma go już. Następnego też. Taka to firma śmieszna.
paula.jot 2016-09-29 14:55
Firma dużo wymaga od pracownika i to może być problem dla wielu osób. Jednak, gdy ktoś lubi pracować, a nie próbować lenić się na każdym kroku to nie będzie stanowiło problemu :)

Samo wynagrodzenie jest na pewno mniejsze niż w Warszawie, ale nie jest to duża różnica ;)

Ludzie, jak to w każdej firmie - lepsi i gorsi, jednak nie doświadczyłam póki co złośliwości ze strony kogokolwiek. Poza tym, jak kogoś się nie lubi to nie trzeba z nim specjalnie rozmawiać, a jedynie wykonywać wspólną pracę ;)

Jeśli chodzi o rotacje, bowiem ktoś wspomniał wcześniej o tym, to jest ona faktycznie spora. Jednak nie na tyle, aby nagle przewracać firmę o 180 stopni.
2
rafał 2016-10-17 22:28
Wszystko wygląda jak w małej rodzinnej firmie co godzina to nowina ,śmieszne miejsce
2p 2016-10-18 08:38
a co cię takiego śmieszy konkretnie w tej firmie? jakoś nie chce mi się wierzyć w taką ogólną opinię oskarżającą - a sądzicie że w Świnoujściu opłaca się zatrudniać obecnie jako przedstawiciel handlowy?
Alicja 2017-02-28 09:37
Wiecie, że marki Verona Products Professional oprócz w Polsce, zdobyły zaufanie Klientów również poza granicami naszego kraju? Co myślicie?
4
:) 2017-04-03 18:07
hej czy ktoś sympatyczny napisze jak jest w kontroli jakości jaki system pracy jakie wynagrodzenie ogólnie jak tam jest czy da się wytrzymać z góry dziękuję
Alicja 2017-04-04 08:37
@:) zastanawiasz się nad aplikowaniem? Dla zainteresowanych, na stronie firmy możecie znaleźć aktualne oferty pracy: http://www.veronacosmetics.com/firma/kariera.html
Iga89 2017-04-05 15:18
Da się lubić tą pracę, ale trzeba się na maksa wykazywać. Można się dużo nauczyć i jak się już wkręcisz to po prostu lubisz swoją pracę :) Polecam zaangażowanym, można wtedy nieźle zarobić.
Alicja 2017-04-06 09:23
@Iga89, czy pracownik ma otwartą ścieżkę kariery w firmie?
Mariusz 2017-04-17 18:59
Witam

Jestem zainteresowany stanowiskiem kierownik magazynu w tej firmie. Ile na tym stanowisku można tam zarobić, jaki jest zakres obowiązków, jakie są realizacje na linii magazyn inne dział ?
Pozdrawiam
Julia 2017-04-20 21:05
Czy to prawda że będzie fala zwolnień !!!
Czy to czas na szukanie nowej roboty ??
Jakich działów ???
Za bardzo lubię firmę
Lidia 2017-04-22 19:57
@Julia Verona to jest świetna firma i nie dziwię się Twojemu niepokojowi.
JD 2017-04-30 19:52
czy ktoś potrafi powiedzieć wprost ile się tu zarabia? bo jak na razie same farmazony piszecie
Lidka 2017-05-02 21:50
Verona Products Professional działa już dość długo i rozwija się.
Lidia 2017-05-23 23:04
@Obserwator Lepiej zajmij się pracą a nie stanowiskami dyrektorów.
Lidia 2017-06-12 11:22
Czy jesteście pewni, że nie da powiedzieć coś dobrego o firmie?
KamZ 2017-06-12 15:59
Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opinii. Pracowałem tam i wiem, że przełożeni są wymagający, ale tak jest praktycznie w każdej firmie. Kto się stara i ma chęci do pracy ten ma dobrze!
1
Lidia 2017-06-20 19:35
Czyżby Verona nie miała zupełnie nowych ofert pracy? Tak niektórzy narzekają a tu proszę nikt nie odchodzi!!
Dziwna 2017-06-27 18:46
Lidia prośba do Ciebie...zmień lekarza bo ten Cię bardzo oszukuje. Szkoda, że wszystkie negatywne komentarze są usuwane. No cóż. Trzeba przyznać, że są dość mocno niewygodne. Ale prawda boli prawda Lidziu? Wypisywanie tych głupot raczej w niczym Tobie nie pomoże...pamiętaj w jaki sposób odchodzili Dyrektorzy. Na każdego przyjdzie pora....
Zostaw swoją opinię o Verona Products Professional Sp. z o.o. - Sochaczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verona Products Professional Sp. z o.o.