Verona Products Professional Sp. z o.o.

Sochaczew

Opinie o Verona Products Professional Sp. z o.o.

ciekawa Ziuta 2014-03-12 18:57:55
jak sie tam pracuje, czy są jakieś zmiany no i jak z zarobkami ? czy są jakies przyjęcia na produkcje ?
mam bliziutko i byłabym zainteresowana
pozdrawiam
dagmarka 2014-03-23 16:31:32
to po co sie wypowiadasz jak nie masz zielonego pojecia?
fakalto 2014-03-24 13:13:20
Bo tam pracowalem??? Moge????
zewnętrzny 2014-05-05 10:43:28
To dziwne co piszecie, bo firma trochę osiągnięć ma, więc jednak coś tam pozytywnego musi się dziać.Nie pracuję tam ale przez przypadek czytałam informację w necie dotyczące tej firmy.
PoZyTyw 2014-05-14 22:17:36
Ale wiecie co jest pozytywne w całej tej beznadziejnej sytuacji ? ...............Dzień, w którym zakończę pracę w Veronie będzie jednym z najpiękniejszych !!! :)
nie związana 2014-05-15 04:22:28
A jak Waszym zdaniem powinna być zarządzana firma - tak aby było dobrze? I jaki powinien być idealny kierownik? Pytam z ciekawości, bo sama w swojej pracy mam podobnie i mam swoją wizję idealnego kierownika (np. nie może krzyczeć, musi się odnosić z szacunkiem, bronić swoich podwładnych - zgadzacie się?)
1
odpowiadacz 2014-05-17 12:39:03
Oczywiscie, ale najwazniejsze pomagac pracownikom rozwiazywac problemy. rozmawiac z nim co robi zle ale i chwalic za to co robi dobrze, motywowac do pracy. Nie zostawiac pracownikow samych sobie. I nie zastraszac.
1
:) 2014-05-18 20:45:03
Pani już i tak nie wróci do działu marketinku.
2
nie związana 2014-05-19 05:53:42
Dziękuję za odpowiedź, macie dużo racji w tym co piszecie. Życzę Wam, aby marzenia się spełniły i samych sukcesów w pracy.
Genowefa 2014-05-19 14:36:11
Ja zakończyłam jakiś czas temu przygodę z Veroną i tamtejszym marketingiem. I mimo, że to nie moja decyzja - odetchnęłam jak nigdy w życiu :) A co do przedmówczyni o pozbywaniu się firmy starych, doświadczonych pracowników - z tym się nie zgodzę. Starszych stażem pracowników raczej się nie pozbywają.
2
Ta która 2014-06-15 21:48:11
Witam wszystkich! :D
O. z tej strony.
Odeszłam na cicho, nawet się nie pożegnałam... Więc teraz tutaj, jak najbardziej. Bardzo wszystkim dziękuję za współpracę, wszystkich pamiętam z lepszej strony. Każdy się zajmuję czym potrafi, bez dodatkowego czasu na odpoczynek. Znam wszystkich w Veronie, spędziliśmy razem trochę czasu. Zmieniła się Verona w lepszą stronę. Jestem pewna, że idzie tylko do przodu. Naturalna rotacja pracowników jest przydatna każdej firmie. Jestem na TAK! Pozdrawiam.
1
gość 2014-06-16 18:00:40
(usunięte przez administratora)Gdzie jest taki raj na ziemi bo chyba nie piszesz o tej VERONIE z pod Sochaczewa?
5
Zdziwiony 2014-06-18 19:28:53
Nie wiem kto dodał ten komentarz od <Ta która> ale od razu widać, że nie pisała tego osoba, która stamtąd odeszła ! Takim PR firma sobie nie nadrobi.....
Ż E N A D A
2
miś 2014-07-13 15:49:41
Firmę tworzą ludzie a nie maszyny.
5et54t6 2014-08-24 20:55:22
Ile można zarobic w verona jako operator wózka widłowego ?
? 2014-09-02 09:22:48
a będzie rewolucja na produkcji?
4
ana 2014-09-18 14:33:31
Czy ktoś się wypowie ile wypłaty odbiera - produkcja ? albo biuro? bo jak na razie to sami negatywnie nastawieni pracownicy
kostka 2014-10-12 17:26:30
Startuj na stanowisko specjalisty ds. kontroli jakości, czy powiecie coś na ten temat, ponieważ nie wiem czy ryzykować obecną pracą?
4
zefir 2014-10-13 15:16:10
...o jej, Kostka na jakim jesteś stanowisku że boisz się ryzykować?
Taka tam 2014-11-05 21:34:50
Oj ludzie, dlaczego ciągle się kogoś czepiacie, weźcie się do roboty! A jak wam nie pasuje to zawsze możecie odejść, nikt was nie trzyma na siłę przecież, więc nie piszcie takich rzeczy! Firma dba o swoich pracowników i zapewnia im naprawdę niezłe warunki jak na Sochaczew.
zyraf 2014-11-07 19:45:24
ciekawe z ktorej strony dba? bo tego nie widac,(usunięte przez administratora)
6
julianna 2014-11-11 13:59:51
Zyraf ma racje:) a jak ktos nie wie jak tam jest to niech sie poprostu nie wypowiada!!!!!!!!!!!!!
5
IT 2014-11-17 15:11:17
Pisanie opini w internecie nie jest anonimowe.
Lepiej zachowajcie kulturę, nie repzentujcie bydła i rynsztoku.
Idą Swięta, czas wybaczania.
Wiosną rynek pracy sie ruszy, otworzą sie przed Wami bramy ku wolnosci (dobrowolne lub przymusowe)

2
Agata 2014-11-19 19:10:29
Widziałam ogłoszenie do pracy Na stanowisko Junior Brand Manager, Jednak po tym co czytam tutaj chyba się nie zdecyduję... Szkoda, bo firma jest blisko Sochaczewa i w domu byłoby się wcześniej, no trudno, poszukam pracy gdzieś dalej...
3
szef 2014-12-04 00:01:07
Uważne czytanie to jedno a zrozumienie to drugie.Zakres i meritum mnie nie interesuje lecz forma subiektywnej oceny wzajemnych relacji w firmie,w której się pracowało.Przykro czytać gdy kultura nie podąża za aspiracjami.Gwoli informacji drogi obserwatorze:łowię młodych,zdolnych,inteligentnych z wysokim IQ,odpornych na stres do podobnej firmy.Ale w okolicy Sochaczewa łatwiej o związkowców.
Zdziwiony 2014-12-05 23:02:38
Coś tu nie gra. Czy nie wydaje się dziwne, że osoba spoza firmy jest tak zainteresowana tym tematem, ocenia ludzi i to co dzieje się w Veronie?
2
lala 2015-01-14 16:20:37
Firma się rozwija,
jest dużo ofert pracy,
pracownicy są doceniani,
skąd tylu niezadowolonych?
eve 2015-01-19 19:41:07
Hej. Co powiecie o dziale technologicznym? Jacy ludzie, jaka atmosfera? Można się rozwijać? Dzięki z góry za info:)
Koleżanka 2015-01-27 14:13:21
Dział technologiczny fajny, pracuje tam mam nadzieję jeszcze Pani Aneta która jest wymagająca, ale ma ogromną wiedzę i umiejętności. Ma bardzo fajne pomysły i cały czas podnosi swoje kwalifikacje aby się rozwijać )oczywiście robi to sama, kierownictwo ma to gdzieś). Jest bardzo w porządku osobą, ale i ona wiele przeszła z kierownictwem. Jeżeli chcesz to startuj (widziałam ogłoszenia do technologicznego), pamiętaj że jak będzie źle zawsze możesz zrezygnować z tej pracy. Ja tam pracowałam i zrezygnowałam.
Ur 2015-03-03 22:33:29
Jak kształtują się zarobki PH w tej firmie? Auto można używać do celów prywatnych?
3
alfa 2015-03-25 18:00:57
.. no dobra a teraz może konkretów !!!! ????

kasa ? z doś i bez ?
auta , gps ?
atmosfera ?
wizyty ?
czas pracy ?

Pozdrawiam
omega 2015-03-30 19:53:27
...podbijam !!!

dodam że interesuje mnie stanowisko PH !

Pozdrawiam
*** 2015-04-08 18:39:13
Zgadzam się, że stare biuro jakoś daje radę. (usunięte przez administratora)
1
mamusia 2015-09-15 09:29:54
I tu sie nie zgodze, ja pracuje juz pare ladnych miesiecy i nie jestem ani wredna, fakt nie jest to szczyt moich marzen aczkolwiek jako samotnej matce ciezko znalesc inna prace, (usunięte przez administratora) . Co do wyscigu szczurów - gdzie go nie ma? no szczerze gdzie?
Pracownik 2015-11-15 12:42:18
Rozrastają się ,warto składać aplikację
były pracownik 2016-02-01 21:25:18
do @arctic - tak jak napisałam/em, powyżej komentarz dotyczy 2014/15. Jak jest teraz nie wiem, może się coś zmieniło na lepsze ;-)). Co do ilości ofert - jest ich sporo od dawna na różne stanowiska. Pytanie jest proste - czy liczba pracowników zwiększa się w firmie. Jeśli tak to firma rośnie, jeśli nie to jest rotacja ludzi (od dłuższego czasu).
Co do Twoje oferty na grafika - nie wiem jaka to praca, ponieważ praca w biurze a w terenie to dwa różne światy. Pewnie znajdziesz tu dużo info pracy w centrali w dziale marketingu (chyba dział graficzny jest w marketingu).

Do @Fikus - sorry ale Twoja wypowiedź zabrzmiała jakbyś był/ła pracownikiem Verony (PRACODOAWCA) - skąd wiesz że 4 tysia?
super star 2016-02-08 15:40:57
A jakie zarobki w firmie Verona na dzisiejszy czas??Ciekawie mnie stanowisko Specjalista do spraw Marketingu.
lalalla 2016-04-03 13:07:42
widzialam ogloszenie na przedstawiciela, czy ktos moze uczciwie powiedziec czy warto aplikowac? jakie zarobki i auto sluzbowe?
Szara bura 2016-04-13 09:47:38
Ktoś zadał pytanie o zarobki, nie będę podawała kwot, ale powiem ze więcej niż najniższa krajowa i płaca typowa na Sochaczew. W Warszawie marketing jest lepiej płatny. Ale tutaj jest dobre miejsce dla osób nie mających doświadczenia, na start. Jeżeli ktoś się zastanawia nad pracą na stanowisku marketingowca, musi mieć świadomość, że trzeba być bardzo odpornym na stres. (usunięte przez administratora)
DAMI 2016-06-11 08:27:52
Prawdziwe opinie są natychmiast usuwane a prawda jest taka że firma ostatnio bardzo się wyludniła
Byly 2016-07-03 23:50:27
Ma
A mojej opinii nie ma. Została wykasowana....
Co do 10 "nowych" rekrutacji. Wzrost zatrudnienia czy 10 osób uciekło lub zostało zwolnionych i szukacie nowych?
Szara bura 2016-07-14 15:16:48
Admin usuwa najważniejsza treść, moja opinia o firmie wypadła całkiem nieźle, bo usunęli to, co złe o Nich napisałam...
Dobrze o tej firmie się nie da.
2
ewcia 2016-07-18 21:16:24
firma okropna-okropna atmosfera z gwiazda i mamuśka na czele-absolutnie nie polecam, warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia, kto może niech ucieka tak jak zrobili to inni!
6
.... 2016-07-26 08:29:28
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby wala szczególnie z....... oszukuje pracownika zamiast wprost mu powiedzieć prawdę no niestety są ludzie i betony......
2
Byly 2016-08-01 15:00:42
... nie jest to duży wysiłek. To chyba żart
1. Jeżeli target jest z sufitu - to też nie jest to duży wysiłek?
2. Jak nie ma towaru w magazynie do sprzedania, realizacji zamówienia to też nie jest to problem? Cele są rozliczane z faktur a nie z out of orders
DAMI 2016-09-19 18:06:33
Firma na początek kariery zawodowej , popracujesz trochę , zobaczysz jak jest i sam odejdziesz a studia tu nie mają żadnego znaczenia .Dużo roboty ręcznej, automatyka ,robotyka ,paletyzery itp. tutaj jeszcze nie dotarły .Bardzo małe serie produktów dlatego nie ma czym handlować a pensja 4 tys. to ogromna podpucha
Lolek 2016-09-26 18:34:06
A moją opinię też usunęli. Nie była zła -pisałem , że było fajnie dopóki nie przyszedł nowy śmieszny dyrektorek, nazywany nażelowanym burakiem. Specjalista hahaha.
Nie ma go już. Następnego też. Taka to firma śmieszna.
paula.jot 2016-09-29 14:55:07 [użytkownik zarejestrowany]
Firma dużo wymaga od pracownika i to może być problem dla wielu osób. Jednak, gdy ktoś lubi pracować, a nie próbować lenić się na każdym kroku to nie będzie stanowiło problemu :)

Samo wynagrodzenie jest na pewno mniejsze niż w Warszawie, ale nie jest to duża różnica ;)

Ludzie, jak to w każdej firmie - lepsi i gorsi, jednak nie doświadczyłam póki co złośliwości ze strony kogokolwiek. Poza tym, jak kogoś się nie lubi to nie trzeba z nim specjalnie rozmawiać, a jedynie wykonywać wspólną pracę ;)

Jeśli chodzi o rotacje, bowiem ktoś wspomniał wcześniej o tym, to jest ona faktycznie spora. Jednak nie na tyle, aby nagle przewracać firmę o 180 stopni.
2
rafał 2016-10-17 22:28:38
Wszystko wygląda jak w małej rodzinnej firmie co godzina to nowina ,śmieszne miejsce
2p 2016-10-18 08:38:38
a co cię takiego śmieszy konkretnie w tej firmie? jakoś nie chce mi się wierzyć w taką ogólną opinię oskarżającą - a sądzicie że w Świnoujściu opłaca się zatrudniać obecnie jako przedstawiciel handlowy?
Zostaw swoją opinię o Verona Products Professional Sp. z o.o. - Sochaczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verona Products Professional Sp. z o.o.