brak logo

Biznes Partner

Łódź

Opinie o Biznes Partner

tutka 2010-02-12 07:21:16
Żal normalnie.... W kadrach nie znają się na podstawowych przepisach rozliczania, płacą tak że na waciki nawet nie starcza, o nic nie można się doprosić nawet o swoją pożal się Boże wypłatę
BYŁY pracownik 2010-04-14 14:31:38
Do swoich pracowników podchodzą jak do ludzi najgorszego gatunku, we wszystkim ograniczają się do niezbędnego minimum. Arogancko podchodzą do pracowników. Zero szans na jakąkolwiek poprawę warunków nawet po ponad pół roku pracy... było tylko gorzej....
1
pracowniczka 2010-10-22 23:27:12
zupełnie się nie zgodzę
wszyscy Koordynatorzy Biznesu są dla pracowników mili i wyrozumiali
każdy wie, że wynagrodzenia i umowy sa takie, jak narzuca im klient, sami sobie tego nie wymyślają - jest im przykro, że pracownicy tak mało zarabiają
1
prac. 2013-03-27 22:00:20
Możliwość awansu oceniam jako: ŻADNE, ( usunięte przez administratora )

Możliwość szkoleń oceniam jako: NIE MA ŻADNYCH SZKOLEŃ!!!

Atmosfera i ludzie tam pracujący są:
-gdy atmosfera sprzyja pracy, to po prostu zespół zostaje rozwiązany, przez zwolnienie pracownika/-ów działu.

Od jakiej stawki można negocjować pensję?
- Stawka narzucona z góry. I radzę nie łudzić się premiami, dział kadr i menager operacyjnego potrafią obciąć premię do zera, stwierdzając, że praca za podstawę to i tak luksus..
3
też anonim bo tak łatwiej 2013-10-01 23:04:32
nic konstruktywnego w tych opiniach nie ma! wię dalej nie wiadomo czy próbować podjąć współpracę czy nie...widać każdy musi liczyć na swoj własny nos i podjąć ryzyko lub nie. pozdrawiam
1
anonimka 2013-10-02 18:30:47
ja samej pracy w dziale operacyjnym też nie polecam... bo człowiek jest zdany sam na siebie... zero wsparcia i pomocy...ale pracę przez Biznes Partner jako pośrednika mogę polecić... choć zależy to w dużej mierze pewnie od miasta i konkretnej firmy.
anonimka 2013-11-12 09:38:15
W operacyjnym trzeba samodzielnie myśleć.
Praca do kitu.
Przyszla pracownica 2014-02-06 21:01:36
Witam,powiedzcie do ktorego wyplacaja wyplate gdy sie przez ich biuro pracuje?Do 10 kazdego miesiaca?
misiek 2014-08-28 11:39:21
Tragedia i ( usunięte przez administratora ) omijajcie ich z daleka ta fira nie powina wogule istniec pszez nich wylondowalem w szpitalu w cieszkim stanie bo pracowalem z goraczkom oczywiscie kierownicy mieli na to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po wyjsciu z pracy zendlalem i zostalem pszewieziony do szpitala gdzie mialem juz zapalenie pluc i 40 goraczki a firma umywa rece od wszystkiego a rozmawiajac z nimi pszez tel twierdzom ze to moja wina i ich to nie interesuje ale oddalem ich juz do sadu tagze omijajcie tych zlodzieji z daleka bo to nie firma ale oszuszci
1
Adam 2014-11-24 12:04:03
Niemiła, nieuprzejma, ordynarna wręcz... w Łodzi zatrudniona Paulina K.
Takie osoby psują wizerunek porządnej agencji pracy !!!
Odradzę firmę każdemu - puki Ta kobieta tam pracuje!
2
Do zwolnienia.. 2014-11-24 12:10:11
Poznałem i Potwierdzam.
tragedia wygląd, tragedia zachowanie.
skąd takich ludzi biorą, do Agencji pracy. nie wiem.
Mają w czym przebierać, a wybrali najgorzej chyba... szkoda stanowiska
1
devill2 2014-12-01 16:25:32
Dobra wiadomość dla wszystkich szukających pracy, firma Biznes Partner opublikowała właśnie nową ofertę pracy. Bardzo mnie zaciekawiła, a wy co na to? APT 491 Biznes Partner zatrudni osoby do pracy w Gliwicach – praca dla podwykonawcy Opla   OBOWIĄZKI: - prac...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5720570?keywords=&region=
Onaaa 2014-12-03 10:31:33
Odradzam prace, ponieważ, żadnych premii się nie dostaje. Wręcz przeciwnie odejmują 100 zł z wynagrodzenia jeżeli kogoś nie ma, w autobusie firmowych porażka koordynator, atmosfera zawsze napięta, błędne umowy, nie tolerowane L4, musisz jebac jebac aż upadniemy na pysk, robisz za dwóch bo ktoś się opierdala a norma musi być. wogole nie warto dojeżdżać denerwować się za 800 zł które z bólem ci wypłaca!!!! Żenada!!!
1
pracownik 2014-12-10 13:26:38
To jakaś masakra z tą firmą, koordynatorzy niby uprzejmi, ale w biurze w Łodzi w kadrach i księgowości pracują jakieś nienormalne osoby! ponoć przelewami zajmują się prezesi a nie księgowe i nie potrafią odpowiedzieć na pytanie czy przelew został wysłany czy nie. Druku do ZUS Z3 nie potrafią wysłać przez ponad miesiąc. Pieniądze miały być do 10 i nie ma! Potwierdzam nie lubią L4 chorującym nie przedłużają umowy co tygodniowej. Na wypłatę nie wiem czy się doczekam czy nie!!! Niektóre firmy dla których się pracuje przez te agencje manipulują wpisywanymi godzinami tak żeby nie płacić za pracę w godzinach nocnych! PIP powinien się tym zająć!
lekarz 2014-12-12 16:23:21
Głównym problemem tej firmy jest niewypłacalność. Poza agencją pracy, mają też NZOZ zatrudniający w szpitalach na dyżury aby ominąć składki zus, nadgodziny itp. Niestety za pracę nie są w stanie regularnie zapłacić tłumacząc to zawsze opóźnieniami w regulowaniu ich faktur przez szpital. Tyle że ludzie mają umowy zawarte z Biznes Partner a w nich nie ma mowy żeby wynagrodzenia były zależne od jakichś czynników zewnętrznych. Była praca - należy się płaca i koniec. A jak kogoś na zapłatę nie stać to nie powinien zatrudniać.
3
Onaa 2014-12-18 09:28:01
Ty myślisz ze w biurze jest lepiej? I tu i tu zwalniają od razu nawet NIE podawana jest przyczyna. Dostajesz smsa ze nie przedłużają umowy z Tobą, to jest śmiechu warte jak oni traktują ludzi, jak szmaty. Widzisz powyżej jakieś plusy zatrudniania się tutaj? Ludzie nie rozumieją tego. Za 140 h żeby dostać 800 zł wypłaty? Niech Twoja żonka idzie i sie przekona, ale pózniej wpisz tutaj komentarz czy ma tak dobrze .
inside 2014-12-25 21:49:09
Kadry faktycznie okropnie zakręcone i załatwianie jakichś papierów jest straszne. Jeśli chodzi o wynagrodzenie, to nie ma co narzekać. Podpisując umowe wiecie ile będziecie zarabiać, więc skąd te pretensje? Wynagrodzenie zazwyczaj godzinowe- jak komus chce się chodzić, to i dobrze zarobi.Pensja ustalana jest z pracodawcami (firmami w których się pracuje)- nie jest w żaden sposób zależna od Biznes. Wypłaty zazwyczaj na czas. Umowy słabe, bo miesięczne- ale to też nie zależy od Biznesu, no i tak to już jest w agencjach. Premie przyznawane są przez kierowników w firmach- znowu nie są zależne od nich. A kasa jest odejmowana w formie kary za nieobecność w pracy, ale TYLKO w uzasadnionych przypadkach.Można przecież wcześniej zgłosić nieobecność. Koordynatorzy też odpowiadają przed kimś i to im się dostaje za pracownika, który nie przyszedł do pracy, bo mu się nie chciało, albo bo się upił i ma kaca, albo nie wyszedl z domy bo mu bylo za zimno- serio tak się zdarza bardzo często.
1
Pszemoq 2015-02-07 14:45:16
Ta oferta wprowadza w błąd. W rzeczywistości "prace pomocnicze przy montażu" to nic innego jak samodzielna praca przy taśmie jako członek zespołu (team member). Praca dla podwykonawcy Opla w firmie ACG. Biznes Partner co do warunków wprowadza kompletną dezinformację, bo zdają sobie sprawę, że to bardzo ciężka fizyczna praca za kwotę tylko trochę większą niż minimalna krajowa. Ludzie uciekają po dwóch tygodniach, w firmie ciągle brakuje rąk do pracy, stąd stała rekrutacja. Niby stawka godzinowa to niecałe 11 zł, ale sposób wyliczenia wypłaty był zagadką nawet dla mojej mamz, która jest księgową. Ogólnie bardzo niejasne i zagmatwane warunki płacowe. Zagadkowy system premiowy - nie wiadomo do końca za co można dostać premię, ale wiadomo, że za nieobecność lub tylko jeden dzień L4 premię się traci. Poza tym osoby, które podpisały umowę przed 17 grudnia nie zostały poinformowane ani przez BP ani przez ACG o 3-tygodniowym przestoju w fabryce. Za okres ten BP wypłacił wynagrodzenie, a teraz niektórzy mają po 80 godzin do odrobienia. To było celowe, aby zapewnić dyspozycyjność kadrową w przypadku braków na linii. Trzeba więc przychodzić do pracy w soboty, gdy nie ma produkcji, oraz niektórzy zatrudnieni przez agencję przychodzą na 1,5 zmiany czyli na 12 godzin.
Dobrze zastanówcie się zanim dacie się nabrać na tę ofertę pracy, ponieważ o rzeczach, o których napisałem powyżej, nie dowiecie się ani w agencji ani w ACG.
Nick 2015-02-23 22:33:05
Moze nie byc na terminowe wyplaty bo wlasciciel ciula na dom z piecem kaflowym i studnia na wypadek inwazji Putina. A to musi kosztowac ;)
2
dziadzia02 2015-03-24 17:37:05
Jeśli chodzi o Pauline to jedyna osoba w firmie która cokolwiek wiedziała reszta nic nie wie.
dziadzia02 2015-03-24 17:47:35
Agencja która nie potrafi zadbać o pracownika.Na początek oferują prace a póżniej pracownikow olewają.Oszukują i nie dziwi mnie że inni uciekają do innych agencji.Odradzam każdemu tę agencje.W innych agencjach są dodatki a u nich nie.Zgarniają kase na operacje plastyczne
Ktoś 2015-06-20 14:20:35
Hej, wiecie może, czy nadal zatrudniają na pracownika magazynowego do H&M w Gądkach? Z góry dziękuję za pomoc :)
diabeł 2015-07-27 13:43:02
Ja pracowałem przez tą agencje we Wrocławiu przez 12 miesięcy i jestem zadowolony ,kasa była zawsze na czas .
Pracownik 2015-09-02 18:52:32
Najgorsza agencja oszukują na wypłatach traktują ludzi jak roboty z dnia nadzien zmieniają umowy z umowy o pracę na zlecenie nie polecam
be be 2015-09-04 20:33:22
Kodeks Pracy mowi ze niedopuszczalne jest zastapienie umowy o prace umowa cywilnoprawna jest to niezgodne z prawem tym bardziej ze po zmianie umowy wykonywalysmy ta sama prace w tym samym miejscu .niech poczytaja kodeks ludzie z lodzi i zarzad Biznesu.
arek 2016-05-05 20:47:45
Wydaje mi się, że zarobki o których piszecie, są tutaj faktycznie możliwe. Zresztą Biznes Partner szuka pracowników na wiele stanowisk i jak tak sobie przeglądam oferty to widzę tendencję, że firma stawia jasno określone wymagania. Podoba mi się ich profesjonalizm.
Zostaw swoją opinię o Biznes Partner - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biznes Partner