brak logo

FHU ECOM Jarosław Trzaskowski

Siemianowice Śląskie

Opinie o FHU ECOM Jarosław Trzaskowski

Greg 2016-05-07 10:55
Stanowczo nie polecam firmy w K-ce! Przychodzisz na rozmowę kwalifikacyjną i dowiadujesz się, od największego prostaka jakiego spotkałem w życiu, szefa(męża pani z którą miała być rozmowa) że szefowa jest na spotkaniu i już jedzie. Wracając do tego prostaka, na pytanie, czym się firma zajmuję odpowiedzią było "ze skarbowego jesteście, że się tak pytacie." Czekając godz stwierdziłem, że sensu nie ma czekać i w drodze powrotnej prostak zauważa, że idziemy do domu, użył klaksonu i pokazał palec.
13
OŁKI POŁKI 2016-08-20 23:05
ja tam pracuje i nie ma problemu z kasą , płacą jak w mordę szczelił , ale fakt szef nie lubi leserów i chujów oszustów :-). Jeżeli jest dogadane z dopłatą za nadgodziny to dopłacają do umowy wedle ustalenia. Jeżeli nie masz zamiaru pracować to po prostu tam nie przychodź... :-)
1
Zen 2016-08-25 22:33
Firma straszna to poprostu oszusci nie wyplacaja wynagrodzenia swoim pracownikom do dzisiaj czekam na wyplate trzeba sie z nimi sadzic sadownie i tak wlasnie robie wielu ludzi pracuje tam bez umow
9
były pracownik 2017-01-02 20:19
Ja też nie otrzymałem wynagrodzenia. Firmy nie polecam a wręcz odradzam - oszuści, którzy mają ludzi za nic. Idę do sądu. Proszę o kontakt oszukane osoby...
3
były pracownik 2017-01-02 20:23
A umowy też nie otrzymałem
wlodiii33 2017-01-25 00:29
Proszę o opinie osób pracujących/byłych pracowników oddziału tej firmy w Katowicach. Od wczoraj widnieje ich oferta na PuP Katowice i zastanawiam się, czy nie wziąć udziału w rekrutacji. Czytając powyższe opinie mam spore obawy;/. Np. z tymi wypłatami;/. Proszę o pomoc. Dziękuję.
ALDO 2017-01-25 15:24
obecnie pracuje w firmie Ecom w Katowicach wynagrodzenie dostaje zawsze przed 10 tym , zaliczki wypłacane są tygodniowo
wlodiii33 2017-01-26 10:35
dzięki za odpowiedź. A jak oceniasz pracę w tej firmie?? Tzn. atmosferę, szefostwo, itd.??
Josh 2017-03-23 23:26
Dzisiaj zgłosiłem sprawę do sadu i za niedługo przyjdzie odpowiednie pismo do pani Edyty i Jarosława za niewyplacenie wynagrodzenia
1
Olki polki 2017-03-23 23:29
Oszuści i beszczelni ludzie ta firma to dno
2
Okoko 2017-03-23 23:31
Nie polecam oszusci!!!!!
2
były pracownik 2017-03-27 17:12
Witam. Również nie otrzymałem wynagrodzenia ani nawet umowy.
Szukam osób z podobnym problemem. Ci ludzie (pan J i pani E) to oszuści którzy za nic mają drugiego człowieka.
Pozdrawiam
2
KJ 2017-04-11 14:16
Witam. Ostrzegam przed tą firmą omijajcie ją szerokim łukiem państwo właściciele to największe chamstwo jakie spotkałem w swoim życiu a trochę już żyje. Praca niby od 8-16 ale o której wyjdziesz dziś to nie wiesz 19 czy później i nikt się nie zapyta czy możesz zostać a i jeszcze musisz przyjść w 2 soboty za które nie dostajesz ani grosza . Nadgodziny zapisują jak im się podoba. Pracowników traktuja tak że szmatę do sprzątania traktuje się lepiej, nie znają chyba zegarka umawiasz się na jakąś h z nimi a oni łaskawie godz albo 3 później zjawią. A na koniec i tak na kasie cie wyru.... Ja nie dostałem wynagrodzenia sprawa trafia do sądu.
3
Zostaw swoją opinię o FHU ECOM Jarosław Trzaskowski - Siemianowice Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU ECOM Jarosław Trzaskowski