EDORADCA

Tczew

Opinie o EDORADCA

zadowolona 2013-03-03 18:27:40
Fantastyczny pracodawca, z dużym szacunek do pracowników oraz zrozumieniem ich potrzeb. Atrakcyjne wynagrodzenie jak na tczewskie warunki.
3
worker 2013-08-28 08:43:42
pracuję w firmie od kilku lat i nie mogę zgodzić się z komentarzem, jeżeli już nie pracujesz to pewnie znaczy, że się nie sprawdziłeś, albo praca była ponad twoje siły i umiejętności. Ludzie ambitni i pracowici z powodzeniem znajdują swoje miejsce w firmie
1
obiektywna 2013-08-28 09:03:30
Ile ludzi, tyle opinii. Ja w Edoradca pracuję od pewnego czasu i chwale sobie tę pracę.
Osoby, które się sprawdzają mają szanse awansu. Firma się rozwija, a ogłoszenia które się pojawiają wynikają z potrzeby zwiększenia zatrudnienia a nie z ciągłych zwolnień, o których piszesz.
Wydaje mi się, ze właśnie w czasach kryzysu powinno sie szukać firm, które są w stanie zagwarantować ciągłość zatrudnienia. Pensje są wypłacane terminowo, co obecnie też niestety nie jest normą. Nie słyszałam, żeby ktokolwiek otrzymywał wynagrodzenie pod stołem.
Nie rozumiem jak można narzekać, ze firma realizuje wiele projektów na raz - przecież dzięki temu jest praca!
Ja nie narzekam na atmosferę, wręcz przeciwnie :) Fajni, młodzi energetyczni, ludzie z inicjatywą.

1
obiektywna 2013-08-29 09:21:13
Anonimie :) Nie znam wszystkich stawek wynagrodzeń w Edoradca, ale wydaje mi się, że jak na realia tczewskie, pensje są co najmniej przyzwoite. Co więcej w firmie pracuje wiele osób, które dojeżdżają do biura w Tczewie z rożnych części województwa nawet po kilkadziesiąt kilometrów, więc to też o czymś świadczy.....
obiektywna 2013-11-22 14:55:06
Zybi, firma jako taka nie organizuje transportu do/z firmy, ale z racji tego ze sporo osób dojeżdza z róznych czesci województwa, ludzie dobierają sie w kilka osób i wspolnie dojeżdżają.
Były pracowmnik 2014-12-18 14:30:43
W tej firmie nie istnieje coś takiego jak stabilność zatrudnienia.
4
ona 2014-12-28 14:15:37
Pracuje w firmie Edoradca. Jest toi najlepsza firma di jakiej dotychczas trafiła. Godne warunki wynagrodzenia, bardzo przyjazna atmosfera, nie ma najmniejszego problemu z uzyskaniem wolnego nawet na kilka godzin. Polecam
1
Były pracownik 2014-12-28 21:11:10
Kolejny wpis prezesostwa lub asystentki pani M:)
1
Anii 2015-01-09 21:52:13
Po pierwsze: jak pracownikom w firmie się podoba to nie napisze o tym na forum, ponieważ jest to zupełnie naturalne, że nie szuka opinii o swoim pracodawcy, bo ma własne zdanie, które jest pozytywne i to pracownikowi wystarczy.
Po drugie: jak już napisze, to jeżeli zdanie jest dobre to jest zaraz skrytykowane przez " byłego pracownika", że niby prezes lub inne osoby z firmy.
Po trzecie: jeżeli zdanie jest negatywne, to od razu sensacja, ale monotematyczna skupiająca się tylko na tym, że zarząd jest alfą i omegą.

A po czwarte dla zainteresowanych moje zdanie: widzę jak rozwija się firma, a firma to ludzie i zarząd. Dużo się zmieniło przez te kilka lat mojej pracy szczególnie pod kątem zatrudnienia, bo firma liczy już ponad 50 osób. 50 osób, którzy są zgraną drużyną, gdzie wspólnie szukamy rozwiązań na róże sytuacje nasze firmowe jak i naszych klientów. Zarząd też przez ten cały czas uczy się nas, jak z nami rozmawiać, jakie są nasze potrzeby, ale przede wszystkim jest na miejscu i słucha. Może i czasami są sytuację kiedy nie da się przegadać Zarządowi i wtedy można powiedzieć, że "prezesostwo jest alfą i omegą", ale Zarząd ma do tego prawo, bo to jest jego firma. W zespole pracują różne osobowości, jedni bardziej obrotni inni spokojniejsi, są żółci, zieloni, niebiescy, czerwoni ( dla wtajemniczonych style osobowości z naszych ubiegłorocznych szkoleń :) ale tak już w firmach jest że nie wszyscy musimy być jednakowi. Każdy nowy pracownik na pewno odnajdzie swoje miejsce w zespole, bo ludzie w Edoradca są MEGA wyjątkowi i to jest największy plus tej firmy. Szkolenia w firmie są dopasowane do potrzeb pracownika, kierownik jeżeli widzi, że pracownik potrzebuje szkoleń specjalistycznych kieruje pracownika na takie szkolenie, uczestniczymy w szkoleniach miękkich z komunikacji, negocjacji, zarządzania zespołem itp. A i jeżeli pracownik sam wychodzi z inicjatywą że chciałby w danym szkoleniu uczestniczyć, a tematycznie szkolenie jest wartością dodaną do pracy pracownika- to czemu nie. Pod kątem szkoleń uważam że nie możemy narzekać. W zakresie dni wolnych również, zawsze okres świąteczny jest wolny dla całej firmy w dłuższe weekendy czasami są dyżury, ale to też zależy od natłoku pracy, bo niestety są działy które są uzależnione od klientów i w razie konieczności ktoś musi w dziale być. Jeżeli chodzi o wolne dla kobiet które mają dzieci, to tutaj naprawdę dziewczyny nie mogą narzekać. Chyba się jeszcze w firmie nie zdarzyło, aby dziewczyna nie dostała wolnego lub nie mogła wyjść w trakcie pracy do lekarza z maluszkiem. Tak samo po urlopie macierzyńskim, pracownice wracają na swoje miejsca pracy i nie muszą obawiać się powrotu. W zakresie wynagrodzeń nie wydaje mi się aby było coś nie tak, bo jednak ludzie nie odchodzą z tego powodu. Raczej odchodzą, bo znaleźli pracę bliżej swojego miejsca zamieszkania lub bardziej w swoim zawodzie, albo po prostu mają inne plany i pomysły życiowe na siebie. W Edoradcy na pewno nie można mówić o rutynie i monotonii pracy, z roku na rok pojawiają się nowe wyzwania, pomysły dzięki czemu my jako pracownicy też się rozwijamy, bo są stawiane przed nami kolejne wyzwania. Wyzwania, które z reguły nie są łatwe, wymagają od nas determinacji, wiedzy, pełnego zaangażowania, a i czasami nas demotywują, ale jak już jest się na mecie realizacji wyzwania to potem odnośmy wspólne sukcesy. A i zapomniałam napisać, że średnio 2 razy w roku mamy spotkania firmowe, jedno w okresie wiosenno- letnim najczęściej aktywne w plenerze, a drugie wigilijno-świąteczne na którym dostajemy fajne prezenty :). W takcie roku jest jeszcze kilkanaście spotkań między działowych, gdzie spotykamy się w grupie ludzi z którymi jedziemy do spa, idziemy na obiad, kręgle czy na piwko. Nie napiszę, że gorąco polecam pracę w Edoradca, ale zachęcam i wówczas drogi przyszły pracowniku/ pracowniczo przekonasz się sam/sama. Do zobaczenia :)
4
Karolina 2015-01-26 13:05:12
Zastanawiam się nad zmianą pracy i już kilka osób poleciło mi wysłanie swojego CV do EDORADCA. Znam kilka osób, które pracowały w tej firmie oraz dwie które jeszcze tam pracują. Żadna z nich nie wyraża się o firmie negatywnie. Dobre zarobki, powstaje duże nowe Centrum w Tczewie gdzie będzie nowa siedziba firmy. Zastanawiam się, co jest przyczyną tych złych opinii tutaj o tej firmie?
1
dawno temu 2015-01-28 14:48:30
Jedyne co fajne w tej firmie, to sympatyczni pracownicy. (usunięte przez administratora)
2
Trójmiasto 2015-03-17 20:28:37
Ta firma (jak każda inna) ma dużo swoich zwolenników jak i przeciwników. Nigdy się nie dogodzi wszystkim. Firma się rozwija, ma bardzo duży zespół i nie sądzę aby Ci pracownicy nie byli zadowoleni skoro pracują tam od lat. Prawie 80% pracowników to kobiety, które nie muszą martwić się, czy zachodząc w ciążę będą miały do czego wracać. Ludzie, którzy tworzą tą firmę to specjaliści i eksperci wielu specjalizacji, połowa pracowników to osoby dojeżdżające z Gdańska i okolic - czy dojezdzali by z Trójmiasta do Tczewa gdyby ta firma była taka jak ją opisujecie? Nie sądzę. Pozdrawiam
2
Pracownik 2015-04-14 22:52:31
Skoro są takimi świetnymi specjalistami to dlaczego nie pracują na lepiej płatnych stanowiskach w Trójmieście? Gdzie jest masa firm doradczych oferujących lepsze warunki pracy:) (usunięte przez administratora)
1
Kornelia 2015-10-01 19:26:48
Od wielu miesięcy szukam pracy, bardzo chciałabym dostać się do tej firmy. Jak czytam są różne opinie ale ile w nich prawdy? Pewnie piszą je osoby, które się nie sprawdziły. Na Tczewskim rynku bardzo ciezko o dobra prace. Słyszałam, że bardzo dużo osób pracuje w eDORADCA , co uważam za wartość dodaną to to, jak pracodawca pomaga młodym ludziom w rozwoju a z tego co słyszałam tak jest.. Wysłałam aplikacje - teraz zostało mi czekać.
byly pracownik 2015-10-23 21:28:53
Fakt mają wiele oddziałów ale na papierze:)
Marta 2015-10-23 22:07:48
Jakie to polskie zamiast szukać pozytywów lepiej obsmarować, ta pieprzona polska zawiść. Nie kumam tego. Ja o tej firmie negatywnych opinii nie słyszałam, raczej właśnie że jest spoko i że fajny zespół i że się przenieśli do biurowca na strefie. Jak dla mnie jedna z nielicznych firm które się tak rozwinęły i nie są firmą produkcyjną. Osobiście prezesostwa nie znam ale co komu do tego czym jeżdżą i gdzie mieszkają- czy Tobie ktoś wypomina Twój majątek ? No puknij się w czółko!
Buchman 2015-10-25 17:17:35
Zgadzam się z Martą co komu do majątku zarządu- pokarzcie mi firmę gdzie prezesi nie mają markowych aut i domów? Absurd przyczepiać się i tylko pod tym kątem oceniać firmę. Co do oceny ogólnej firmy, nawet nie zauważyłem tej opcji, także może być tak że część osób, która umieszcza pozytywne komentarze nie wpisuje swojej oceny, bo podobnie jak ja, ją przegapiło. Mi się tam pracuje dobrze, w porządku szefostwo i ludzie, fajne warunki pracy, ogólnie nie mogę powiedzieć nic negatywnego.
kasia01 2016-02-25 22:25:32
a romanse?:)
1
Były pracownik 2016-10-20 20:37:29
Propaganda dalej działa;)
1
Zostaw swoją opinię o EDORADCA - Tczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EDORADCA