logo Deante

Deante

Łódź

Opinie o Deante

anonim 2010-10-07 20:44:49
Tragedia!!!!!
[usunięte przez moderatora] jak w Korei Północnej za marną pensję.
Fatalna atmosfera i niekompetentna kadra zarządzająca. jeden dyrektor [usunięte przez moderatora] od drugiego a do tego pani zastępca która umie tylko maile odbierać.
były pracownik 2010-11-10 08:37:41
zgadzam się w 100% - deante od kiedy nastał [usunięte przez moderatora] stał się po prostu [usunięte przez moderatora]
K2 2010-11-22 12:14:13
W Deante wymagania są wysokie dla tych którzy chcą osiągnąć wiele. Nic dziwnego że Ci nastawieni na prostą pracę nie odnajdują się w warunkach dużych wymogów. O [usunięte przez moderatora] nie ma mowy, przecież każdy decydując się na pracę w tej firmie wiedział za jakie pieniądze - nikogo nikt nie zmusza. Firma jest naprawdę fair wobec pracowników.

Chyba post mojego przedmówcy jest krzykiem żalu i rozgoryczenia z powodu własnych życiowych porażek - bo w żaden sposób nie oddaje prawdziwej atmosfery i sytuacji jaka panuje w tej firmie.
ja 2011-01-08 23:46:24
ale w biurze czy w magazynie
anonim 2011-01-11 12:57:42
W Łodzi tworzy się po prostu nowa rasa panów z [usunięte przez moderatora] na czele, kilka lat temu praca w tej firmie miała sens i realne odzwierciedlenie w zarobkach do wykonywanej pracy, teraz wszystko idzie do siedzących na stołkach nierobiących nic ludzi z nastawieniem, że onie wszystko wiedzą najlepiej.
Pozdrowienia dla ludzi naprawdę pracujących w Zgierzu!!!
anonim 2011-01-21 12:33:50
Ten co to pisze z pewnościa odnajduje się we wspaniałej rzeczywistości firmy bo tak głęboko wchodzi w [usunięte przez moderatora] tym na wysokich stołkach ze już się nie poznaje w lustrze. Lub druga opcja jest taka że jest jednym z nich bo żadna osoba z niżego szczebla w prywatnych rozmowach nie powie nic dobrego o tej firmie.
Więcej wazeliny.................
anonim 2011-01-21 12:36:14
anonim - 2011-01-21 12:33:50

Ten co to pisze z pewnościa odnajduje się we wspaniałej rzeczywistości firmy bo tak głęboko wchodzi w [usunięte przez moderatora] tym na wysokich stołkach ze już się nie poznaje w lustrze. Lub druga opcja jest taka że jest jednym z nich bo żadna osoba z niżego szczebla w prywatnych rozmowach nie powie nic dobrego o tej firmie.
Więcej wazeliny.................


Mowa oczywiście o "wielkim zadowolonym" K2
koko spoko 2012-07-13 16:04:14
Dyrektor [usunięte przez moderatora] żeczywiście - żenada, włąściciele - [usunięte przez moderatora] . Jescze firma Fair Play - obłuda.
euro spoko 2012-12-13 18:13:24
koko spoko - 2012-07-13 16:04:14

Dyrektor [usunięte przez moderatora] żeczywiście - żenada, włąściciele -[usunięte przez moderatora] . Jescze firma Fair Play - obłuda.
zgadzam sie
K007 2012-12-13 18:16:08
K2 - 2010-11-22 12:14:13

W Deante wymagania są wysokie dla tych którzy chcą osiągnąć wiele. Nic dziwnego że Ci nastawieni na prostą pracę nie odnajdują się w warunkach dużych wymogów. O [usunięte przez moderatora] nie ma mowy, przecież każdy decydując się na pracę w tej firmie wiedział za jakie pieniądze - nikogo nikt nie zmusza. Firma jest naprawdę fair wobec pracowników.



Chyba post mojego przedmówcy jest krzykiem żalu i rozgoryczenia z powodu własnych życiowych porażek - bo w żaden sposób nie oddaje prawdziwej atmosfery i sytuacji jaka panuje w tej firmie.
A kto to pisał? Specjalista od PR'u?
PM 2013-01-06 18:44:56
Zal to czytac bo w kazdej plotce jest ziarnko prawdy. Kiedys wspaniala firma, ludzie i atmosfera. Szkoda bo akurat zalozyciele i wlasciele to jedni z fajniejszych ludzi z jakimi bylo dane mi pracowac, a pracuje juz pare ladnych lat w roznych fimach :) Uwierzcie - naprawde sa gorsi ;) !!!
yyyyyyy 2013-03-08 10:27:15
Ludzie widzac co sie dzieje w firmie Deante zaczynają odchodzic, dziewczyny uciekają w ciąże reszta zaczyna szukac innego zatrudnienia. 200% normy to nie realizowanie własnych ambicji tylko codzienne obowiazki.
anonim 2013-05-01 12:47:34
Firma jak wiele innych na rynku,ludziom i tak nigdy nie dogodzisz,raz jest lepiej raz gorzej.....nie przesadzajmy znowu z tym wyzyskiem ludzie wiedzą za ile pracują a jak im się nie podoba ....droga wolna.A atmosfera?zawsze znajdzie się jakiś szef z wielkimi aspiracjami.....
2013-09-13 08:50:47
Pytanie tylko kto jest sprawcą tych ciąż ? Czy aby rzeczywiscie mężowie ? Bo ja bym zrobił na ich miejscu testy DNA, być może Pan (wiecie o kogo chodzi) bardzo dobrze zarabia i stać go na alimenty
Pozdrawiam...................
2
obserwator 2013-09-18 12:22:54
Jak byś był ładną młoda kobietą to dostaniesz sporo ale dopiero po nocnym szaleństwie z GURU FIRMY, a tak jako facet - biednie, chociaż obiecają bardzo dużo, ale tylko obiecaja - pamiętaj pieniądze to nie wszystko.
obserwator 2013-09-19 10:21:15
Zależy na jakie stanowisko aplikujesz
obserwator 2013-09-23 10:14:39
No to minimum socjalne, ale tyrka jak na 2 etaty
Anonim2 2014-06-26 15:22:14
Poczytałem powyższe posty i wnioskuję, że sami niezadowoleni ludzie je piszą. Pracuję od kilku lat w firmie i nie narzekam. Na pewno płaca to NIE minimalna, a dwójka z przodu przy wypłacie jest regularnie. Normalne, że początkujący pracownik tego nie będzie miał ale po jakimś czasie dorówna dłużej pracującym. Nie trzeba pracować na dwa etaty, aby te kasę zarobić. Poza tym firma jest w 100% wypłacalna i przelewy na konto są regularnie na koniec miesiąca. Trzeba wspomnieć też o Funduszu Świadczeń Socjalnych, z którego wypłacane są dofinansowania do wypoczynku i rekreacji.
ID 2014-06-26 17:41:27
W Deante pracuję kilka lat. Najtrudniejsze były trzy pierwsze miesiące dopóki nie poznałem całego asortymentu. W tej chwili robię to, co do mnie należy i jestem zadowolony. Wiele już umiałem, ale firmie, Deante nauczyłem się dużo więcej. Jeśli chodzi o warunki pracy są ok. umowa o pracę kasa na czas zawsze pierwszego dnia miesiąca pieniądze na koncie. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra z pracownikami i Dyrekcją. Jeśli jesteś w porządku to i Dyrektorzy są w porządku. Jeśli chodzi o zarobki to nie można narzekać.Firma do swoich pracowników podchodzi uczciwie i porządku. Jeśli ktoś chce się zatrudnić w Deante to polecam.
1
handlowiec 2014-06-26 18:53:20
dwójka z przodu to parodia dla dobrego handlowca, bo powinna tam być czwórka regularnie i wtedy można mówić, że handlowiec jest dobry i dobrze mu płacą
1
wazeliny brak 2014-07-02 20:31:20
dwie pozytywne opinie jedna po drugiej... czyżby przykaz odgórny celem poprawy PRu, czy ktoś tu tak kadzi że upaść można??? Źle nie jest ale szału nie ma. Jaki socjal?? Chyba ze masz gromadkę dzieci to ci odpala.
1
VVV 2014-07-18 14:25:21
Praca w Deante jest ok. Pracować trzeba tak jak w każdej firmie.
Kasa jest ok, ale zawsze może być lepiej.
www 2014-09-04 12:46:38
Praca w Deante bynajmniej za moich czasów była na tyle ok że chciało mi się do niej chodzić. Współpracownicy z dolnego szczebla byli naprawdę fajni, z "górą" raczej się nie zadawaliśmy. Pensje były różne i zależne od premii czasem zdarzało się mieć 2 z przodu, ale to musiał być dobry miesiąc w handlu bo premie były liczone od zysku. Jednakże z miesiąca na miesiąc premie były coraz niższe i były miesiące z niewielką premią. Nadmieniam że umowa najczęściej z najniższą krajową. Według mnie jeśli chodzi o "górę" to powinni się zamienić ten co odszedł powinien zostać a ten co został powinien odejść.Wiecie o kim pisze.
Pingwin 2014-10-23 12:16:40
W Deante nie płacili za delegacje z Łodzi do Zgierza.
onery 2015-02-04 20:47:27
Hej, ja na stronie deante znalazłem ogłoszenie, niedawno poszukiwali Regionalnego Przedstawiciela Handlowego, ale ogłoszenie nadal wisi, to może nadal jest szansa na przyjecie, ktoś może cos wie? W ogóle jak tutaj ze szkoleniami, bo raczej mało się znam na bateriach łazienkowych, zlewozmywakach i natryskach, robią szkolenia produktowe?
tweens 2015-02-27 14:34:38
witam
zostałam zaproszona na rozmowę w tej firmie ale praca w zgierzu? podpowiedzcie coś o tej pracy , stanowisko specjalista ds. obsługi klienta
Ur 2015-10-19 22:15:51
Czytam co piszesz WWW- czasami 2 z przodu? rozumiem, że w 5-cio cyfrowym przelewie? bo chyba nie 2 tyśzł..?
ciekawy 2016-04-27 19:50:01
Witam, mam pytanko czy jest ktoś w stanie powiedzieć jaką podstawę daje firma i jak do niej wychodzi premia zadaniowa?? czy samochód osobowy jest 5-osobowy czy van z kratką?? ile wychodzi za km jazda prywatna??
uczciwy mechanik 2016-05-17 11:47:42
spuścisz sobie wache ze zbiornika to swoją gablotą bedziesz latał gratis kumasz?
stary wyjadacz 2016-05-17 11:55:00
jakość tej ich chińszczyzny pachnie misją samobójczą przy pracy jako przedstawiciel tej chińskiej tandety!
zainteresowany 2016-09-11 19:01:43
Może ktoś opisać warunki regionalnego przedstawiciela .
znawca 2016-09-14 17:24:57
ph regionalny to u nich tzw. gorące krzesło, co chwila jest nowa rekrutacja np. na dolny śląsk
dg 2016-09-16 23:16:10
Przecież nic się teraz nie dzieje @Osek, zwłaszcza, że zarobki i tak mają odpowiednie do obowiązków.
Zostaw swoją opinię o Deante - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Deante