brak logo

ATEST-Gaz

Gliwice

Opinie o ATEST-Gaz

anonim 2011-02-21 23:57
Ciekawa firma, wybierając prace w Atest-Gaz godzisz się robić za 3-4 etaty mając jeden. Jesteś jak człowiek orkiestra. Pracownicy serwisu zarabiają więcej średnio o 20% niż konstruktorzy, a przeciętny sprzedawca butów zarabia od nich więcej.

Przy rozmowie o pracę obiecuje się gruszki na wierzbie. Brak możliwości rozwoju w firmie. Brak premii.

\"Mały Książę\" żyje we własnym świecie.
John Bon Jovi 2011-02-23 20:34
Gorąco polecam pracę w CCC!!
XxX 2011-03-28 23:18
To są opinie o pracodawcach, prosimy pracodawców o nie wystawianie opinii.
Rob 2012-06-08 12:53
Generalnie słabiutko. Nie polecam.
TrustNo1 2013-06-24 22:53
Jak na dzisiejsze czasy to w AG nie jest źle . . .
anon 2013-07-24 18:09
Z czystym sumieniem mogę polecić pracę tutaj. Atmosfera jest bardzo przyjazna.
1
Jurgen 2014-07-24 19:28
Dowiesz się o cudach na kiju na rozmowie, ile będziesz zarabiać itd.
Zarobki słabe 1600 po roku 2100 i to koniec, robisz wiele rzeczy na jednym stanowisku, brak szkoleń, atmosfera ok, serwisant zarabia lepiej niż konstruktor.
Premii brak. Szkoda tracić czas w tej firmie, lepiej poszukać innych.
Atmo 2014-07-25 08:42
Atmosfera jest ok. Pieniądze przyzwoite (choć może bez rewelacji) i zawsze na czas. Dziwię się wypowiedziom co do szkoleń bo nie ma z nimi problemu. Ktoś chce to idzie. Bardzo mała rotacja pracowników (długi średni staż pracy) i stały wzrost zatrudnienia świadczą o tym, że źle nie jest.
3
raro 2014-10-09 07:23
brak poszanowania dla klienta pani P pozjadala wszystkie rozumy swiata
1
na temat premii 2015-01-20 18:58
Apropos premii:
Na ostatnie święta załoga otrzymała premię w postaci gustownych kubków z logiem firmy i imieniem pracownika . . .
1
na temat premii 2015-01-22 22:26
Nic mi nie wiadomo, żeby był jakieś bony czy paczki . . .
1
abc 2015-01-28 16:09
Jeśli zgadzasz się iść "na próbę" nie dostajesz umowy na okres próbny, nie dostaniesz pieniędzy za wypracowane godziny czy dni (np. 3dni), a na koniec bez nawet jednego słowa że robiłeś coś źle czy dobrze jesteś wysyłany na drzewo.
Może pracodawca by się zastanowił czy tak się robi w 21wieku, może by pomyślał co by było gdyby coś się takiej osobie stało....
GORĄCO NIE POLECAM
3
Billy 2015-03-04 15:10
Premia świąteczna była niesamowita. Z kubka kawa smakuje jeszcze lepiej. Państwo P. Są wspaniałymi ludźmi. Polecam pracę każdemu kto chce się dorobić.
Qwop 2016-05-12 19:57
No trzeba mieć wykszatłcenie minimum średnie, ale techniczne @werf na to stanowisko elektronika. No i wypada też mieć doświadczenie, łatwiej wtedy o przyjęcie.
Zostaw swoją opinię o ATEST-Gaz - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATEST-Gaz