logo Nowy Transport Sp. z o.o.

Nowy Transport Sp. z o.o.

Gdów

Opinie o Nowy Transport Sp. z o.o.

ara 2012-11-22 11:42:58
witam czy dzieje sie coś na temat tej firmy jeszcze ?
anonim 2013-07-29 16:22:29
a może ktoś pracuje teraz obecnie w firmie Nowy transport sp.z.o.o? czy może się wypowiedzieć jakiś pracownik firmy?
2
Antek 2014-06-21 00:50:42
Mam rozumiec, ze bezpieczniej będzie poszukac innej firmy niż nowy transport? Ocena profilu zbytnio nie zachęca do aplikacji, ale dla pewności zapytam, jest ktos zadowolony?
3
protos 2014-10-31 16:56:40
podpinam się pod poprzedni wpis, również spodziewałem się tu znacznie lepszych opinii ponieważ wśród znajomych i rodziny ta firma cieszy się bardzo dobrą renomą
1
klient 2015-05-18 16:14:41
Jedyni w Gdowie dali mi towar na termin, nikt inny nie chciał mi pomóc. Zapłaciłem po 3 tygodniach.
Dziekuję
zbyszek 2015-05-19 09:13:46
Towar prima sort ! Potrzebowałem na już i dostarczyli w tym samym dniu do Wieliczki.Bardzo dobra współpraca można zamawiać e-mailem.Dziś wysyłam do
Nowego Transportu wszystkich moich klientów.
grześ856 2015-06-22 11:07:35
O ile wiem to nie tak prosto jest się u nich zatrudnić!!! Wynagrodzenia , jak na lokalny rynek bardzo konkurencyjne, ale pracowników sprawdzają na dziesiątą
strone. Jeśli masz nieposzlakowaną opinię , pozytywne referencje od poprzednich pracodawców i nie znajdujesz się na C Z A R N E J L I Ś C I E ZŁODZIEI PALIWA , to składaj aplikację i jak cie przyjmą , będziesz na pewno zadowolony. Ja jeżdże 3 lata i sobie chwale . Dobre trasy , robie średno 10 tys. km miesięcznie w 3 tygodnie, płacą mi 0,22 E z kilometra . Pilnują jak cholera , co godzine logowanie , a zwłaszcza na paliwo wyczuleni
ale coś za coś. W sumie składaj papiery i życze powodzenia kolego !
tezgrzes 2015-08-17 23:24:04
Bardzo dziwne są te opinie biorąc pod uwagę fakt że prokuratury w Myślenicach i Wieliczce mają pełne ręce pracy przy właścicielach tak firmy transportowej jak i składu budowlanego, a ostatnio sklepów spożywczych...
Chyba, że w Gdowie jest więcej firm o tej samej nazwie i adresie.
refes 2015-08-24 23:58:08
zgadzam sie z opinia poprzednika, to musiala byc pomylka, ci panstwo ktorzy razem prowadza ta firme i inne sa uczciwi, placa zawsze na czas pracownikom i dostawcom, towar dostarczaja na czas ktory jest wysokiej jakosci, wspolpraca z nimi to czysta przyjemnosc, dbaja o pracownikow gwarantuja wysokie zarobki, nie maja zadnych dlugow, a bzdura jest to, ze ktoras z prokuratur prowadzi wobec nich jakies postepowania... firma ta jest godna polecenia, pozdrawiam
anna 2015-08-25 09:21:54
Nowy transport to oszuści oszukali nas na 20 tys. Mają założone kilka spraw w sądzi.
dostawca 2016-10-04 13:18:59
firma oszukuje dostawców, nie płaci im za towar, ostrzegam przed nimi
Zostaw swoją opinię o Nowy Transport Sp. z o.o. - Gdów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nowy Transport Sp. z o.o.