Hexeline Sp z o.o.

Łódź

Opinie o Hexeline Sp z o.o.

anonim 2011-08-22 15:23
chcę podjąć pracę w hexeline. Czy ktoś może mi napisać jak tam się pracuje, jakie zarobki?
pozdrawiam
9
Marcela 2012-02-26 12:48
Firma do której nie warto aplikować . Rozmowa kwalifikacyjna na żenujacym poziomie. Do dzisiaj poszukują sprzedawców i kierowników w całej Polsce. Szczerze odradzam pracę w \\\\\\\"Hexeline\\\\\\\"!
1
benetti 2012-10-26 12:48
potwierdzam, rozmowa kwalifikacyjna na żenująco niskim poziomie, osoba, przeprowadzająca takowąż rozmowę potwiedziła jedynie brak własnych kompetencji zawodowych
1
aaa 2012-10-30 18:16
Potwierdzam , osoby przeprowadzające rozmowę rekrutacyjną która odbyła się niedawno na targach pracy były bardzo znudzone rozmową , jak by były tam za karę. Nie kompetentne osoby , jak zwykle nie właściwie osoby na niewłaściwych stanowiskach . Trzymajcie się z daleka od HExELINE.
2
Dobrawa 2014-01-31 12:52
Sprostowanie do mojego postu powyże w który wkradł się bład: nie płacą 20% za przepracowane godziny nocne.
gy 2014-10-02 15:41
ile tam sie zarabia
ZuzaFtEU 2014-10-19 22:26
Nie warto aplikować odradzam. Szary , zwykły pracownik jest tylko słupkiem w tabelkach. Nikt nie będzie z nim rozmawiał. Jest też elita, która jest nietykalna i co gorsze ma decydujące zdanie. Natomiast pani ( usunięte przez administratora )
2
truskawka 2015-01-20 14:15
Byłam niedawno na "rozmowie kwalifikacyjnej". Zero profesjonalizmu ( usunięte przez administratora ) Jeżeli chodzi o rozmowę to miałam ją dopiero na koniec spotkania, podczas której zadała mi 3 pytania- oczekiwania finansowe, czy jestem dyspozycyjna i jak obsługuję klientów. Pracuję jako sprzedawca już 5 lat, byłam na wielu rozmowach ale takiej jeszcze nie miałam, żałuję, że tam poszłam i straciłam czas. Wcześniej kazała mi sprzątać, układać towar, dorabiać ceny, myć podłogę i wynosić śmieci. Byłam tam mniej więcej 4 godziny. Nie obsługiwałam klientek bo sprzątałam! Nigdy w życiu nie byłam na takiej rozmowie + godziny próbne, podczas których nie dano mi obsłużyć klientki. W każdym salonie to podstawa. Żałosna firma. Pewnie nie chce im się sprzątać i dlatego robią niby takie rozmowy kwalifikacyjne aby "potencjalni pracownicy" ZA DARMO posprzątali im salon i magazyn!!!! Nie polecam!!!
5
doris 1979 2015-01-25 16:16
co gadacie?pracowałam 6 lat w Hexeline,w tej chwili opiekuję się dziećmi.zarobki są ok.(na to co dzieje się na rynku),atmosfera super,pieniądze wypłacane na czas,premia również,kto tam narzeka niech idzie do tesco na kasę...
3
1 2015-02-09 17:02
patrząc na personel, który pracuje w Warszawskim Klifie, nie trudno uwierzyć, ze firma spada na dno... masakra :0. na miejscu p. Haliny zastanowiłabym się nad tym bardzo mocno, bo przecież personel to podstawa
tak 2016-05-12 19:10
no i jest u nich praca! w zasadzie tylko dla pań, no ale można już coś zarobić tak naprawde - a chodzi o prace jako Krawcowa do odszywania konfekcji damskiej, tutaj chyba stawka jest niekoniecznie duża, ale wydaje mi się, ze mozna już się jakoś dogadac na pewno.
biała_mewa 2017-01-13 13:22
Nie polecam firmy bawią się swoimi pracownikami zwalniają i przyjmują nowych żałosna firma. Praca w tej firmie to porażka Odradzam nie polecam. Nie awansujesz w tej firmie nigdy maja pracownika ( usunięte przez administratora ), brak poszanowania
5
ANIOŁEK 2017-02-16 18:13
Pracowałam, widziałam, kłamstwo za kłamstwem nie dajcie się złudzić. Nie warto dla nich pracować lepiej gdzie indziej i za mniej ale ze spokojem i bez stresu . Nie dotrzymują słowa i traktują cie jak papierek który można zniszczyć i wyrzucić!
2
stylistka 2017-02-17 10:44
Pracuję w firmie HEXELINE od lat. To rodzinna firma z tradycjami. Nikt dotąd nie dbał tak o więzi miedzy ludźmi i o posznowanie drugiego człowieka. Czuję się częścią tej firmy . Mam ogromne wsparcie ze strony właścicieli i kadry kierowniczej. Tworzymy profesjonalny zespół . Przykro czytać podobne opinie.
Każdy ma taką prawdę na jaką zasługuje.
4
niezapominajka - BB 2017-02-20 11:27
Droga Stylistko!
Chyba ci dobrze zapłacili za taki wpis - pracowałam w tej firmie 4 miesiące temu - rodzinna firma i wsparcie o czym ty piszesz to bzdury ????? Nie warto tam pracować i składać aplikacje !
8
Anonimowa 2017-02-28 21:33
HEXELINE to porażka, obiecywali lepsze pieniądze i co? za marne grosze pracowałam. Brak "rodzinnej" atmosfery. Każdy się wywyższa jakby dyrektorem był. Mówię Wam z czystym sumieniem : Nie aplikujcie do Hexeline.

Pozdrawiam.
5
Sara 2017-03-30 21:18
Witam!
Firma żałosna przyciagaja I tak marna kasa I wszystkie mysza Ze zlapaly Pana Boga za nogi - A prawde jest taka Ze najdluzej pracujesz 3/4 miesiace I Cie wywalaja bez powodu zero
Wyjasnien - Masakra tylko w Cv mam teraz Najee....
Przez te Piz.... Zawadzkie !!!! Życzę aby im sie to wróciło czas pokaże!!! Z daleka od tej Firmy !!!
8
Megi 2017-03-31 02:42
Drogie dziewczyny wszystkie te negatywy to Prawda sama dalam sie nabrać na lepsze pieniądze rezygnując z innej pracy gdzie bylam 7 lat obiecywaly stabilna prace !!! I co 4 miesiace i mnie wyrzucili bez powodu - Dalam sie nabrać bo zostałam bez pracy z dnia na dzien!!!! Przeklinam ten dzien w którym sie przyjęłam!! A Tej faluszywej rodzinnej firmie to bym z dupy... jesień średniowiecza zrobila!!!
4
Kinga 2017-03-31 11:26
HEXELINE to totalna porażka odradzam nawet wrogowi. Firma obiecuje dobre pieniądze a naprawdę człowiek dostaje marne grosze. Dodatkowo nie wiem gdzie ta dobra atmosfera o której niektórzy piszą chyba jedynie właściciele te dobre opinie wypisują... Normalnie brak słów jak człowiek dał się nabrać szkoda że przed przyjęciem nie posłuchałam niektórych opinii myślałam, że to tylko pomówienia ale niestety sama się przekonałam... Firma przyjmuje na max 3 miesiące po czym bez powodu daje wypowiedzenie i nie jestem jedyną osobą której tak zrobili:( najgorsza firma jaką znam! Nie polecam!
4
Ala 2017-03-31 20:52
Ciesze sie ze istnieje taka strona - mozna ostrzec
Inne dziewczyny - Nie dajcie sobie zamydlic oczu
Pieniażkami - lepiej mniej zarobić i byc spokojna A
Tego niestety w tych czasach potrzebujemy.( nie potrzebujemy baniek mydlanych !!! Popieram
Wszystkie negatywne komentarze - bo tak jest!!!
4
Aninim 2017-04-01 16:13
Masz racje podpisuje sie pod Wszystkimi
Negatywami - Bo szkoda słów na ta Firmę
O ile ja tak mozna nazwać !! Firma kogucik!!!
4
Katarzyna 2017-04-03 16:23
Witam
Pracowala w Katowicach potraktiwali mnie po trzech miesiacach Bardzo Nie ładnie Tak jak wczesniej dziewczyna pisza z dnia na dzien choc jak dzwonilam do Kadr Ze umowa jest przygotowane I dalej bedziemy wspolpracowac ., a na Moje miejsce juz byla dziewczyna Nie polecam !!!
4
Nowa 2017-04-05 12:52
Katarzyna,a na jakim stanowisku byłaś? Pzdr
Nowa 2017-04-05 12:54
Kinga,tak brzydko Cię potraktowali? Na jakim stanowisku pracowałaś? Pzdr
Nowa 2017-04-05 12:57
Napiszesz coś więcej? Jakie stanowisko?
Megi 2017-04-06 16:14
Sprzedawca
Anna 2017-04-06 21:59
Witam
Widze Ze Nie tylko mnie Tak potrsktowali
Jaki Kierownik w Salonie Hexseline bylam pôl roku
I co do zwolnienia bo Nie podniosłam sprzedamy !
Kto by w sumie kupowal state szmaty z 2013 roku.
Pozdrawiam te dziewczyna ktore sie daly nabrac
Trzyma my kciuki w inner normalnej firmie:)
4
niezainteresowana 2017-04-07 22:36
Czytam i oczom nie wierzę.....weszłam z ciekawości,bo wisi ogłoszenie na kierownika,ale odechciało mi się aplikować!Naprawdę tak traktują pracowników??Firma z tradycją,niby rodzinna,a tak pomiatają ludźmi?Wstyd!
4
Anonim 2017-04-12 22:42
Tak sa bardzo mili i uprzejmi jak chca Cie przyjąć do
Pracy ., pieniążki proponują fajne ale co z tego jak pracujesz potem na bombie zegarowej kiedy Ci podziękują jestem jeszcze pracownikiem ale szukam juz innej spokojnej stabilnej pracy.
6
Ala 2017-04-18 15:45
Witam
Pracowala w tym sklepie posprzatalam Im
Magazyn sprzedaż mialam w miare dobra patrzac na te state ubrania !!! I bez powodu tez mnie Zwolnili ... wymienili na nowa osobe ktora juz mieli
Wczesniej zwabiona z innego sklepie !
Nie Polecam !!!
4
GallAnonim 2017-04-18 20:19
Pracowałam w Hexe jakiś czas, ogólnie rzecz ujmując - jeśli chcesz stracić nerwy, osiwieć, zepsuć sobie krew, a przy tym... Harować jak wół przy ciągłych wysyłkach, dostawach, i do tego robić im dużą kasę - proszę bardzo - aplikuj! W zamian otrzymasz marne grosze, wieczne wąty, ból kręgosłupa i jeszcze Klientki pluną Ci w twarz. Słuchaj - prawda jest taka: jeśli nie jesteś na tyle dobra, aby robić kilka tysięcy dziennie utargu (wszystkie chwyty dozwolone - wściskanie na chama do przymierzalni na porządku dziennym) -odpuść sobie, potencjalna kandydatko.
3
małgorzata 2017-04-20 17:24
Mam na imię Małgorzata. Pracuje w HEXELINE prawie od 13lat. Jestem kierownikiem salonu w mieście średniej wielkości. oprócz mnie pracują tu jeszcze trzy osoby. Jedna z ńich od 11 lat, druga od 7 lat, a trzecia od 6 miesięcy. Ta ostatnia otrzymała miejsce po dziewczynie, która pracowała 10 lat, skończyła studia zaocznie i rozpoczęła inną pracę, zgodnie z kierunkiem studiów. A wiec można! Łatwo jest pluć w necie, trudno jest codziennie dobrze pracować. Miłe Panie, nikt, kto szanuje pracę, potrafi sprzedawać i jest lojalny wobec pracodawcy nie został zwolniony z HEXELINE. Nie jestem urobiona po łokcie, nikt mnie nie dręczy, regularnie chodzę na urlopy i czuję się szanowana przez właścicielki. Ale na szacunek trzeba sobie zasłużyć właściwą postawą. Nigdy nie żałowałam mojego wyboru.
1
małgorzata 2017-04-20 17:26
Mam na imię Małgorzata. Pracuje w HEXELINE prawie od 13lat. Jestem kierownikiem salonu w mieście średniej wielkości. oprócz mnie pracują tu jeszcze trzy osoby. Jedna z ńich od 11 lat, druga od 7 lat, a trzecia od 6 miesięcy. Ta ostatnia otrzymała miejsce po dziewczynie, która pracowała 10 lat, skończyła studia zaocznie i rozpoczęła inną pracę, zgodnie z kierunkiem studiów. A wiec można! Łatwo jest pluć w necie, trudno jest codziennie dobrze pracować. Miłe Panie, nikt, kto szanuje pracę, potrafi sprzedawać i jest lojalny wobec pracodawcy nie został zwolniony z HEXELINE. Nie jestem urobiona po łokcie, nikt mnie nie dręczy, regularnie chodzę na urlopy i czuję się szanowana przez właścicielki. Ale na szacunek trzeba sobie zasłużyć właściwą postawą. Nigdy nie żałowałam mojego wyboru.
2
Annika 2017-04-20 18:04
Przykre jest to co piszecie. niestety muszę się z tym zgodzić. Dawno temu procowałam w Hexe jako kierownik salonu. Bardzo przykre doświadczenie. Nikomu tego nie życzę. Wspaniali, rodzinni, pełni pięknych wartości właściciele pomiatali nami. Metody audytu naszej pracy były godne ubolewania. ....... Kochani jest dużo wspaniałych, mądrych właścicieli, którzy mają dobrze prosperujące firmy. Tam szukajcie pracy. Heksa już od dawna jest na marginesie. pozdrawiam :)
3
Anonim 2017-04-21 13:36
Pani Małgorzato-"zasłużyć właściwą postawą"-czyt: daj się poniżać i pozwalaj na mobbing !
Jednak podziękuję :-) Jak Pani pisze,pracuje Pani 13 lat,więc nie ma pojęcia ,że istnieją pracodawcy,którzy potrafią uszanować pracownika i widzieć w nim człowieka!
2
Ola 2017-04-21 22:03
Droga Małgorzato, dopóki robisz w miarę dobre utargi dotąd jesteś "szanowana przez właścicielki".
Jak przestaniesz robić, to i miłość właścicieli też się skończy. I wtedy już nic nie pomoże nawet wchodzenie w tyłek wszystkim w około. I wiedzą o tym wszystkie Panie które się tutaj wypowiadają ponieważ to przeżyły:-) Dopóki jest kasa jest miłość:-)Tak niestety jest w tej firmie. A na urlopy w tej firmie chodzi każdy, bo takie jest jego prawo więc nie ma się czym chwalić...
4
Lila 2017-04-21 22:15
Dobrze napisane !!!! Za chwile Zawadzkie beda
Same na tych swoich Salonach z tymi starymi szmatami stac !!!
Pozdrawiam :)
4
Ani I'm 2017-04-21 22:24
Żalosna wypowiedz !!!
małgorzata 2017-04-22 19:20
Każdy ma swoją prawdę. Wysokie wymagania trzeba mieć przede wszystkim wobec siebie. Osoby, które podobno pracowały w Hexeline powinny wiedzieć kim jestem. Nikt nie jest w stanie mnie przekupić, nikomu się nie podlizuję. Relacje z właścicielami, to raczej, jak mawiał klasyk"szorstka przyjaźń". Zawsze głośno wypowiadam swoje zdanie. Nie obrażajcie mnie. Postarajcie sie wyobrazić sobie, co widzę nie jest łatwe, że są na świecie tacy ludzie, którzy lubią swoją pracę i nie ma znaczenia u kogo pracują. Pozdrawiam Małgorzata
2
Anonim 2017-04-23 09:07
Małgorzato,cieszę się,że lubisz swoją pracę.Zaczynałaś w Hexeline dawno temu,po prostu z innymi ludźmi.Nie osądzaj zwolnionych pracowników w taki sposób,bo nie jest to sprawiedliwe i nie jest to prawda.Niestety pieniądze są tu ważniejsze,niż ludzie,a firma winy szuka tylko w pracownikach co nie jest fair,bo popełniają mnóstwo błędów,których nie chcą widzieć. Poza tym chamstwo jakie pokazują.....Przykre. Kłamstwo goni kłamstwo.
2
anonim 2017-04-23 11:18
Zgadzam się z ta opinią. Sama pracowałam w firmie jakiś czas i wiem jak tak naprawdę traktowani są ludzie. Póki jest dobrze każdy siedzi cicho ,ale jak tylko zaczynają się słabsze utargi , od razu za plecami szukają nowego pracownika i nagle z zaskoczenia TRACH - zwolnienie. Jest to prawdą że kiedyś było lepiej. Obecnie zatrudnieni są ludzie którzy mogą podejmować bardzo ważne decyzje ale niestety nie mają żądnej wiedzy i kompetencji w tym temacie.... co zresztą widzi większość tylko niestety nie właścicielki....Szkoda bo było kilka bardzo bardzo dobrych osób których firma się po prostu pozbyła.
6
niezapominajka - BB 2017-04-25 20:03
To chyba najgorętsza stronka z opiniami :) i jak się pięknie rozwinęła na każdego w tej firmie przyjdzie czas prędzej czy póżniej! Szkoda tylko że Panie właścicielki krzywdzą naprawdę mądre i uczciwe osoby na swojej drodze mamiąc pieniędzmi i obietnicami których nie dotrzymują ale pamiętajmy dobro wraca do ludzi a zło czynione innym wraca ze zdwojoną siłą. Moje drogie są firmy które o Was zadbają trzeba tylko szukać :) Hexeline ....... no cóż marka z najniższej półki - sklep z używaną odzieżą jest już lepszy :)
Wypijcie szampana za to że już nie jesteście związane z ta marka !!!
5
Blacchina 2017-05-04 11:39
Drogie dziewczyny firma Heksa Line najwięksi oszuści jakich znam dziewczyny przechodzą na okres próbny a na samym początku już pierwszego dnia muszą sprzątać zaplecze i po godzinie czasu mogą iść do domu to co tam się dzieje w każdym z salonów jest jednym słowem wykorzystywaniem nowych ludzi pracowałam tam dosyć długo i co prawda nic dobrego mnie tam nie spotkało pani która przyjeżdża nazywa się wielką stylistką a tak naprawdę wciska jakieś szmaty zasiłek klientką każdym opowiada że była w Paryżu i poznała tam osobę o imieniu Żaklin co jest w ogóle nie prawdą ubiera klientki na siłę wiesz im po 1000 rzeczy w przymierzalni. Firma ta nie szanuje pracowników starszych ma na ich miejsce nowych bo tam liczą się tylko cyfry nie człowiek Uważajcie drugi dziewczyny omijajcie to miejsce szerokim łukiem nikt nikogo tam nie docenia a pani prezesowa jednak to kobiety które od początku tej firmy są na psychotropach i nie szanują swoich pracowników jednym słowem nie polecam!!! Ci co piszą te głupoty że jest tam dobrze to tylko i wyłącznie osoby siedziby Łódź podstawione i anonimowe nikt nie napiszesz Tak jest dobrze bo to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a na urlop każdy ma prawo iść bo takie jest prawo.
2
Ruda asia 2017-05-04 11:42
Zgadzam się właśnie przeczytałam co napisała moja poprzedniczka jest wyzysk ludzi śmieją się z innych salonów że wszędzie jest niedobrze a u nich jest najlepiej co jest kompletną bzdurą Uważajcie nie polecam
2
Mała mi 2017-05-11 18:32
Prezesowe obie faktycznie leczą się psyhicznie. Katarzyna jest znerwicowana i nie panuje nad tym co mówi do drugiej osoby trzęsie się jak osika. Nie są wyrozumiały nie dadzą dojść do słowa i co więcej zwalniają bo tak im się podoba za coś co albo nie miało miejsca albo ktoś im głupot naopowiadal a one uwierzyly. Myślę że wróci to do was drogie panie prezesowe pisze ż małej litery bo nie zaslugijecie na jakikolwiek szacunek. Tragedia ludzka i zniszczenie drugiego czlowieka psychicznie do was wroci,zreszta juz jedna tragedia w waszym zyciu sie wydarzyla. Czy za swoje czyny chcecie przezyc cos dla was nie przyjemnego pp raz kolejny? Krzywda ludzka wam wychodzi. Ludzie omijajcie ich nie warto.
2
Tamara 2017-05-13 21:24
Witam
Juz nikt tam prawie pracowac Nie chce !!!
Oszukuja na portalach przyjmiemy do pracy ... nawet nie napisze Ze to Hexsa- tylko super sklep z piekna
Odzieżà Masakra Nie dajcie sie zwiesć tej podłej ...
Firmie !!!!
5
Gosia 2017-05-20 18:21
Witam
Pracowałam dwa lata w tej firmie
I szczerze nie polecam czytałam wszystkie wpisy od początku istnienia pewnie tej stronki !!! I Wszystko
Co tam te dziewczyny napisały jest tak na 100%
Pozdrawiam
Gosia
1
Zostaw swoją opinię o Hexeline Sp z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hexeline Sp z o.o.