brak logo

Hexeline Halina Zawadzka

Łódź

Opinie o Hexeline Halina Zawadzka

anonim 2011-08-22 15:23
chcę podjąć pracę w hexeline. Czy ktoś może mi napisać jak tam się pracuje, jakie zarobki?
pozdrawiam
6
Marcela 2012-02-26 12:48
Firma do której nie warto aplikować . Rozmowa kwalifikacyjna na żenujacym poziomie. Do dzisiaj poszukują sprzedawców i kierowników w całej Polsce. Szczerze odradzam pracę w \\\\\\\"Hexeline\\\\\\\"!
1
benetti 2012-10-26 12:48
potwierdzam, rozmowa kwalifikacyjna na żenująco niskim poziomie, osoba, przeprowadzająca takowąż rozmowę potwiedziła jedynie brak własnych kompetencji zawodowych
1
aaa 2012-10-30 18:16
Potwierdzam , osoby przeprowadzające rozmowę rekrutacyjną która odbyła się niedawno na targach pracy były bardzo znudzone rozmową , jak by były tam za karę. Nie kompetentne osoby , jak zwykle nie właściwie osoby na niewłaściwych stanowiskach . Trzymajcie się z daleka od HExELINE.
1
Dobrawa 2014-01-31 12:52
Sprostowanie do mojego postu powyże w który wkradł się bład: nie płacą 20% za przepracowane godziny nocne.
gy 2014-10-02 15:41
ile tam sie zarabia
ZuzaFtEU 2014-10-19 22:26
Nie warto aplikować odradzam. Szary , zwykły pracownik jest tylko słupkiem w tabelkach. Nikt nie będzie z nim rozmawiał. Jest też elita, która jest nietykalna i co gorsze ma decydujące zdanie. Natomiast pani ( usunięte przez administratora )
1
truskawka 2015-01-20 14:15
Byłam niedawno na "rozmowie kwalifikacyjnej". Zero profesjonalizmu ( usunięte przez administratora ) Jeżeli chodzi o rozmowę to miałam ją dopiero na koniec spotkania, podczas której zadała mi 3 pytania- oczekiwania finansowe, czy jestem dyspozycyjna i jak obsługuję klientów. Pracuję jako sprzedawca już 5 lat, byłam na wielu rozmowach ale takiej jeszcze nie miałam, żałuję, że tam poszłam i straciłam czas. Wcześniej kazała mi sprzątać, układać towar, dorabiać ceny, myć podłogę i wynosić śmieci. Byłam tam mniej więcej 4 godziny. Nie obsługiwałam klientek bo sprzątałam! Nigdy w życiu nie byłam na takiej rozmowie + godziny próbne, podczas których nie dano mi obsłużyć klientki. W każdym salonie to podstawa. Żałosna firma. Pewnie nie chce im się sprzątać i dlatego robią niby takie rozmowy kwalifikacyjne aby "potencjalni pracownicy" ZA DARMO posprzątali im salon i magazyn!!!! Nie polecam!!!
4
doris 1979 2015-01-25 16:16
co gadacie?pracowałam 6 lat w Hexeline,w tej chwili opiekuję się dziećmi.zarobki są ok.(na to co dzieje się na rynku),atmosfera super,pieniądze wypłacane na czas,premia również,kto tam narzeka niech idzie do tesco na kasę...
1
1 2015-02-09 17:02
patrząc na personel, który pracuje w Warszawskim Klifie, nie trudno uwierzyć, ze firma spada na dno... masakra :0. na miejscu p. Haliny zastanowiłabym się nad tym bardzo mocno, bo przecież personel to podstawa
tak 2016-05-12 19:10
no i jest u nich praca! w zasadzie tylko dla pań, no ale można już coś zarobić tak naprawde - a chodzi o prace jako Krawcowa do odszywania konfekcji damskiej, tutaj chyba stawka jest niekoniecznie duża, ale wydaje mi się, ze mozna już się jakoś dogadac na pewno.
biała_mewa 2017-01-13 13:22
Nie polecam firmy bawią się swoimi pracownikami zwalniają i przyjmują nowych żałosna firma. Praca w tej firmie to porażka Odradzam nie polecam. Nie awansujesz w tej firmie nigdy maja pracownika ( usunięte przez administratora ), brak poszanowania
4
ANIOŁEK 2017-02-16 18:13
Pracowałam, widziałam, kłamstwo za kłamstwem nie dajcie się złudzić. Nie warto dla nich pracować lepiej gdzie indziej i za mniej ale ze spokojem i bez stresu . Nie dotrzymują słowa i traktują cie jak papierek który można zniszczyć i wyrzucić!
1
stylistka 2017-02-17 10:44
Pracuję w firmie HEXELINE od lat. To rodzinna firma z tradycjami. Nikt dotąd nie dbał tak o więzi miedzy ludźmi i o posznowanie drugiego człowieka. Czuję się częścią tej firmy . Mam ogromne wsparcie ze strony właścicieli i kadry kierowniczej. Tworzymy profesjonalny zespół . Przykro czytać podobne opinie.
Każdy ma taką prawdę na jaką zasługuje.
2
niezapominajka - BB 2017-02-20 11:27
Droga Stylistko!
Chyba ci dobrze zapłacili za taki wpis - pracowałam w tej firmie 4 miesiące temu - rodzinna firma i wsparcie o czym ty piszesz to bzdury ????? Nie warto tam pracować i składać aplikacje !
4
Anonimowa 2017-02-28 21:33
HEXELINE to porażka, obiecywali lepsze pieniądze i co? za marne grosze pracowałam. Brak "rodzinnej" atmosfery. Każdy się wywyższa jakby dyrektorem był. Mówię Wam z czystym sumieniem : Nie aplikujcie do Hexeline.

Pozdrawiam.
1
Zostaw swoją opinię o Hexeline Halina Zawadzka - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hexeline Halina Zawadzka