brak logo

Metar sp. z o. o.

Gliwice

Opinie o Metar sp. z o. o.

mily 2010-08-17 18:43:37
nic ciekawego- praca dla ludzi z doswiadczeniem kilkuletnim na cnc za 1600 brutto- niezle nie - ale zarobki - i to dla fachowców.
ANTOS WIELKI 2010-11-02 21:08:06
Praca w Metar to masakra! Oboz! Szefostwo ma Cie gdzies, ciągle cos nie tak! Najgorsze jest podejscie szefów do załogi-zero szacunku i wszystkio z wielką łaską. Uważają sie za niewiadomo kogo, a tak naprawde są [usunięte przez admina] W firmie jest okropna atmosfera-ciagle podejrzenia ze ten to, ten tamto, niesprawiedliwość i poniżanie itp. Szef ma manie prześladowczą obserwacji pracowników. Kasa marna, zeby nie powiedziec żenująca!!! Ogólnie rzecz biorąc odradzam!
były pracownik 2011-02-27 17:50:41
oprócz łaźni i ubikacji kamery są wszędzie. Pracowałem dwa lata to wiem. Omijajcie szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
nie ja 2013-09-02 16:51:02
Se kuwa zobaczcie co pisza o naszej kochanej firmie NGK http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,63688
a potem narzekajcie
RadekGSXR750 2013-09-15 19:34:35
Firma płaci niby do 10tego ale rzadko całość , najczęściej zaliczkę a resztę do 2-3 tygodni ! Co do umowy to masakra ! Umowa zlecenie lub umowa o dzieło wchodzi w rachubę ! Ogólnie kiszka odradzam !
były pracownik 2013-09-18 17:27:22
Pracowałem w Metarze dłuższy czas. Firma bardzo czysta "fajne dziewczyny w biurze:-)" wypłaty zawsze ostatniego i w całości . Zarobki całkiem całkiem , szefostwo w porządku idzie się dogadać . Co roku wigilia w restauracji sponsorowana przez prezesa . Z firmy zwolniłem się z powodu wyjazdu za granicę . Czytając powyższe komentarze....... albo taka diametralna zmiana w tej firmie albo to stek bzdetów !!
1
bussinessman 2013-09-26 14:55:05
brak szacunku dla ludzi i ich czasu
Wujek 2013-11-28 17:04:16
robi tam taki facet zapomniałem jak sie nazywa ! ale to bylo jakies pol roku temu to nie wiem czy jeszcze robi ! wie ktos czy on tam jeszcze robi ?
były kontroler 2014-01-15 14:28:41
Z częścią opinii trudno się nie zgodzić, ale wypłaty zawsze były na czas. Kamery jak wszędzie teraz - są. Firma się rozbudowuje, całkowicie brak za to pakietu socjalnego, zapomnijcie o wczasach pod gruszą, bonach itp.
Załoga składa praktycznie z samych fachowców i trzeba im przyznać, że to dzięki ich wiedzy firma istnieje - czego niestety właściciele nie potrafią należycie docenić. Umowy ile się da czyli umowa na okres próbny, potem 3 kolejne.
Z tym, że pamiętać należy że w okresie, kiedy bezrobocie jest jakie jest, to pracodawcy dyktują warunki, i można się na nie zgodzić albo nie.
Pozdrawiam załogę Arek
1
wiesiu1 2014-03-11 17:25:56
witajcie panowie czy robi tam radek na tych maszynach bo jak tak do on ponoc jest kapusiem i wszystkich sprzedaje ja tam pracowalem ponad 1 rok fajna praca ale bardzo patrzyli na twoje rece jak kto co robil itp nie pamietam jak mu bylo ten gornik emerytowany taki maly zawsze sie podlizywal sie kierownikowi czy dalej tam pracuje
wiesiu1 2014-03-11 17:31:52
co do was to jest prawda sa tam kamery itp caly czas musiales pracowac a jak co do palenia papierosow w trakcie pracy do przychodzili i ci zwracali tobie uwage a jak nie do ci z pensji odroacali za to ze paliles w trakcie pracy jeszcze mam takie pytanie czy dalej pracuje spawacz jak mu bylo nie pamietam dokladnie ale jak pracuje i ktos go zna do pozdrowienia mu wysylam idla wszystkich tez nie wiem czy robi dalej w tej firmie maciek tez pozdrawiam go i cala zaloge
radek 2014-04-23 21:49:40
Jarek czy między Tw komentem a komentem od wiesiu1 było coś jeszcze ?
pracownik roku 2014-12-18 15:24:42
Ta wczesniejsza wypowiedz to jakas podejrzana, ciekawe kto ja napisał hehe :D
2
3Te4uw 2015-03-05 21:41:57
Na plus wypłata na czas, dobre warunki pracy, płacą przyzwoita, dofinansowanie wczasów, sympatyczne panie w biurze, Na minus straszne patrzenie na ręce jak ktoś już pisał, faworyzowanie szpiclow przez prezesa, czasemniesprawiedliwe traktowanie, zakaz palenia, nieciekawy kierownik hali i kierownik chyba biura, ciężko się z nimi dogadać.
major 2015-03-06 19:53:25
co to za firma w której nawet prezes robi na śmieciowej umowie ;-0
LALA 2015-03-20 15:37:22
Dajcie spokuj z tymi nieprawdziwymi info o firmie, kto pracuje ten wie, że jak uczciwie pracujesz to jest ok, trzeba pracować, a nie kombinować.
dw 2015-06-17 22:24:24
W metar pracują same dziadki srednia wieku to 50 lat, dajcie se spokoj, dodam ze dziadki emeryci
Marcin 2015-07-10 23:01:25
Pracowałem w firmie w dziale konstrukcyjnym. Przez rok czasu pracowałem przy ciekawych projektach i miałem okazję nabrać sporo doświadczenia. Co do tych dziadków to duża przesada ;). Z mojego punktu widzenia uważam, że jeżeli ktoś był rzetelny i fachowy w tym co robi to był doceniany (mam na myśli również załogę na produkcji). Dla tego nie zgadzam się z wieloma komentarzami. Z prezesem można było naprawdę "po ludzku" dogadać się w wielu sprawach. Dużo by można pisać, ale ja generalnie dobrze wspominam pracę w tej firmie...
Gamrot 2016-05-15 09:56:09
Kierownictwo ok, choć wiadomo różnie bywa, wspopracownicy to już loteria, sa rozni, tak naprodukcji jak i w biurach, niektórzy fajni, inni mniej...
erf 2016-06-22 17:20:53
@Gamrot no pewnie ze to roznie bywa..wszystko zalezy od tego na kogo sie w rpacy trafi bo przeciez atmosfere to tworza ludzie i to od nich wiele zalezy
Zostaw swoją opinię o Metar sp. z o. o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metar sp. z o. o.