Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
:) - 2013-08-17 06:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maciek - 2013-08-16 19:50:52

Ja to zawsze myślałem że podwyżkę dają i raczej ciężko jest ją zabrać. To może premie są jakieś tam?
Premie i podwyżki ma tylko prezes jak utnie pracownikowi bądź nie zapłaci za zastępstwo co jest normą. Na poparcie kierowników niema co liczyć bo myślą tylko o sobie a tych co o stają za pracownikami zwalnia się. Pozdrawiam osoby z Gliwic i zapewniam was ze nie tylko na waszym obiekcie jest taki rozpizdziaj l
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-08-19 09:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest zbyt wesoło w takim razie. Jest możliwość awansowania w tej firmie? Bo chciałbym trafić do firmy gdzie jest jakaś możliwość rozwinięcia mojej kariery
zdjecie uzytkownika
drań - 2013-08-20 23:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to chyba pomyłka co?? po co za tem w niej pracujecie. zwolnijcie się i zostawcie tego prezesa samego.
a ciekawe jak tam sprawy sądowe z zusem co??? zakończyło się już?? dobrali się do nich w końcu???
ciekawe ile kary muszą zapłacić z odsetkami...chyba padnie wtedy ta firma jak sądzicie???
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-08-21 12:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to znaczy że firma nie płaci zusu za pracowników i teraz jest sprawa w sądzie? O to tutaj chodzi bo nie wiem.
zdjecie uzytkownika
;) - 2013-08-21 16:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maciek - 2013-08-21 12:17:47

Ale to znaczy że firma nie płaci zusu za pracowników i teraz jest sprawa w sądzie? O to tutaj chodzi bo nie wiem.
Tak dokładnie o to :) i to nie jedyny przekręt tej firmy ale w swoim czasie się dowiecie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
, - 2013-08-22 09:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć z tą firmą nie polecam wspólpracy oszukuja wmyslaja oczerniaja pracowników nic wiecej szczegolnie na obiekcjie wedel w warszawie o tym slychac juz w lodzi co tam sie dzieje. pan [usuniete przez moderatora] zatrudnil tam na brygadzistke pania ktora wychodzila sobie do domu kiedy chciala nikomu nic nie mowiac ale widocznie tak trzeba robic panie [usuniete przez moderatora] zyczy,ymy powodzenia w dalszej karierze ale my bedziemy pisac do pana mara co sie dzieje za pana kierownictwem dowidzenia zespol ŁÓDZ
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-08-22 11:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
";)" jeśli możesz to napisz teraz to co trzymasz tam w zanadrzu. Wiesz chodzi mi o te przekręty co piszesz
zdjecie uzytkownika
byly pracownik Wedel - 2013-09-10 07:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
, - 2013-08-22 09:05:29

Cześć z tą firmą nie polecam wspólpracy oszukuja wmyslaja oczerniaja pracowników nic wiecej szczegolnie na obiekcjie wedel w warszawie o tym slychac juz w lodzi co tam sie dzieje. pan [usuniete przez moderatora] zatrudnil tam na brygadzistke pania ktora wychodzila sobie do domu kiedy chciala nikomu nic nie mowiac ale widocznie tak trzeba robic panie [usuniete przez moderatora] zyczy,ymy powodzenia w dalszej karierze ale my bedziemy pisac do pana mara co sie dzieje za pana kierownictwem dowidzenia zespol ŁÓDZ
Juz [usuniete przez moderatora] się na pracowała myslala że jak pujdzie z szefem ochrony na kawę do hotelu to tak jakby Pana Boga za nogi złapała a tu ząk cytuje twoje słowa nie dla psa kiełbasa. Takiego syfu jak jest teraz nigdy jeszcze nie bylo tak zapuscić biurowiec a koordynator albo się na to zgadza albo sobie nie radzi bo przecież on za to wszystko odpowiada . Gratuluję
zdjecie uzytkownika
anna - 2013-09-16 10:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zajrzałam tutaj bo chciałam się dowiedzieć na temat tego jakie są takie mniej więcej zarobki?
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-09-19 09:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam wieloletnim, pracownikiem (nie pracuje z powodów zdrowotnych ) gdzie przewinęło się dużo brygadzistów nie koniecznie dobrych i obstających za ludźmi bardziej patrzących na siebie odkąd pani [usuniete przez moderatora] została brygadzistka to się dużo zmieniło obstaje za ludźmi jak i razem z nimi pracuje nie wydaje mi się żeby by była brygadzista nie pracującym. co do pana [usuniete przez moderatora] jak pracowałam nie miałam żadnych zastrzeżeń tak ze można było na niego liczyć traktuje ludzi na równi nie faworyzując nikogo . polecam H.S. dobrze ja wspominam
zdjecie uzytkownika
anna - 2013-09-19 10:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś z was mógłby tutaj udzielić mnie oraz innym informacji na temat tego jakie są zarobki teraz?
zdjecie uzytkownika
malina - 2013-09-20 13:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonimo - 2012-01-13 00:03:13

Napisze prawde o tej firmie...pracowałem jakis czas w tej firmie..i powiem jedno ta firma to JEDNA WIELKA KPINA...wydaje sie im ze jestesmy [usuniete przez moderatora] ktorzy na wszystko sie zgodza... firma [usuniete przez moderatora]..nie wypłaca na czas...z administracja nie mozna sie dogadac..nic nie mozna zalatwic i traktuja pracownika jak smiecia...naprawde zenada... nikomu nie zycze tam pracowac czy jako zwykly szary pracownk, czy w administracji...a te pozytywne opinie to niestety nie sa opinie zwykłych pracownikow..nie dajcie mydlic sobie oczu... poniewaz naprawde nie widziałem wiekszych oszustów!!!!!
Dzieki za info wlasnie szukam opini na temat Higiena System Bielsko-Biala , pracowales to wiesz ... [usuniete przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
malina - 2013-09-20 13:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mlodego chlopaka podali do komornika ! No nie wierze ! A jednak ... nie znam dokladnie szczegolow ale moze kluczy im nie zdal czy cos w tym rodzaju . Jak sie dowiem wiecej to dopisze . Jesli to oni wisza mu pieniadze (sprawdze) , a podali do komornika to faktycznie ciekawa firma ...
zdjecie uzytkownika
józef - 2013-09-20 13:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad tą firmą. Jak z ich strona wygląda utrzymanie terenów zewnętrznych? Czy to jest na jakimś dobrym poziomie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 20:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zwykłych ludzi w H.S kaski brak oszczędności i mydlenie oczów na każdym kroku. Pytam po co komu tylu obiboków ,kierownik na kierowniku ,dyrektor na dyrektorze. Zwykłym robolem się tylko orze i to za jakie grosiki. Prezes i taki [usuniete przez moderatora] szukają oszczędności , ograniczyć auta służbowe ,nie byle grubas kierowniczek od siedmiu boleści buja się autem H.S .Pracownikom nawet szkoda zakupić rękawic ochronnych. Zapominają kto wypracowuje budżecik firmy , nie te obiboki kierowniczki, dyrektorzy i cała administracja ,tylko ludzie fizyczni od czarnej roboty. Panie HRABIO PREZESIKU , OBY TYCH FIZYCZNYCH CI NIE ZABRAKŁO . HISTORIA LUBI SIĘ POWTARZAĆ . NIKT ZA PARĘ ZŁOCISZY NIE BĘDZIE ROBIŁ.
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2013-11-19 20:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalam w tej Firmie i moge ja szczerze polecic, pomoga zrobic uprawnienia,dobre kursy i certyfikaty. Kasa nie powalala ale sama sie zdecydowałam na takie warunki.
zdjecie uzytkownika
cbr - 2013-11-24 18:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiło się ogłoszenie że firma szuka głównego księgowe; może ktoś napisać coś więcej o wydziale księgowości? ile osób, jaka atmosfera itd...
zdjecie uzytkownika
dum dum - 2013-11-28 02:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edyta - 2013-11-19 20:19:58]:
A czasem w gowie sie nie pomyliło - kursy szkolenia tylko w DUSIE a i tak trzeba lojalke podpisac a jak się zwolniłem to mnie obciążyli za to kasą...co ty mówisz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-12-12 16:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w tej firmie około pól roku (2003), uważam że firma NIE jest godna polecenia, nie sprzyja godnym warunkom zatrudnienia, pracowników uważa za oszustów nie mając ku temu podstaw, ma duże opóźnienia z płaceniem wynagrodzeń, reasumując- zarząd nie zielonego pojęcia o bisnesie, a do tego sama nazwa jest plagiatem nazwy firmy brytyjskiej (http://systemhygiene.co.uk), tyle tylko że anglicy maja postawione na wysokim poziomie usługi i atmosferę wśród pracowników.
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2014-01-29 11:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ta to nic nie warte placa 800 zl i wymagania jka w szpitalu`
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-05-26
Żródło: nuzle.pl
Rybnik
(Śląskie)
Firma świadcząca usługi porządkowe zatrudni osoby do pracaporządkowych na terenie Elektrownia RybnikCharakterystyka pracy- Praca fizyczna- W trudnych warunkach: hałas zapylenia- Praca pow. 3 m- Praca w systemie trzy zmianowymWymaganiaMile widziane: uprawnienia do prac w strefie wybuchowej, uprawnienia do montażu rusztowań, uprawnienia do prac na wysokościach, świadectwa kwalifikacyjne typu D i EPunktualność,Zaangażowanie,UczciwośćChęć podjęcia pr
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-05-02 10:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2013-12-12 16:27:27]:
Podaj konkretny przyklad ,za co obciazyli cie finanasowo. Jak zaplacili za kurs prawa jazdy to obciazyli. ale prawie wszystkie inne kursy sa bezplatne!!!

tobie sie cos w glowie poprzewracalo,nikt nie moze obciazyc Cie za kurs doszkalajacy
zdjecie uzytkownika
paż - 2014-05-09 16:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedyś jakieś 10 lat temu przy produkcji w ISOVER na lini produkcyjnej u Irka na zmianie przerombane
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-06-25 20:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodziejska firma przynajmniej na terenie Guardian Czestochowa.Kantuja pracownikow na pensji obiecując inne stawki a inne płacą. Nie dają umowy do ręki. Ostrzegam osoby chcące podjąć prace w Czestochowie.W wolnej chwili opisze bardziej szczegułowo.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-06-30 22:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rob, mógłbyś opisać to bardziej szczegółowo, jak obiecałeś, gdyz trochę czekam na twojego posta, interesuje mnie higiena systems w roli pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-07-02 12:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czerwcu podjołem praę w Higiena System na terenie Guardian Cz-wa.P.Andrzej powiedział ze daje mi 9 zl.netto i będę jeżdził maszyną myjącą.Zrobiłem wymagane badania lekarskie 40 zł za ktore miałem mieć zwrocone przy pensji.Po ok.tygodnia pracy upomniałem się o umowę.P A.wyciągną świstek bez wpisanej kwoty zarobku coś krecąc że stawki są podane w załączniku.Kiedy zaczołem drążyć temat po pewnyum czasie dostałem następne dwa swistki jeden na 9zł a drugi na 6 zł.P A.stwierdził że za pierwsze 7 dni pracy dostane 9 zł a kolejne po 6 zł bo dyrekcja więcej nie da.Ok.mahnołem ręką i dopracowałem do wypłaty.Nadszedł ten dzień na koncie coś mało.Oczywiście policzyli mi po 6 zł.zwrotu za badania też nie było.Dzwonie do P.A.który mówi ze sie pomylili w kadrach.Dzwonie do kadr tam mi mówią że to koordynator p.A taką stawkę naliczył.Dzwonie do p.A.który udaje głupa.Starsi pracownicy ostrzegali mnie że tak się tu postępuje z ludżmi.Nowi pracownicy przychodzą i szybko odchodzą.Jestem ciekaw kiedy następna rekrutacja jeśli coś wiecie dajcie znać.Wyciągnijcie nauke umowa do łapy w dwóch egz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski