Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-12-12 16:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałem w tej firmie około pól roku (2003), uważam że firma NIE jest godna polecenia, nie sprzyja godnym warunkom zatrudnienia, pracowników uważa za oszustów nie mając ku temu podstaw, ma duże opóźnienia z płaceniem wynagrodzeń, reasumując- zarząd nie zielonego pojęcia o bisnesie, a do tego sama nazwa jest plagiatem nazwy firmy brytyjskiej (http://systemhygiene.co.uk), tyle tylko że anglicy maja postawione na wysokim poziomie usługi i atmosferę wśród pracowników.
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2014-01-29 11:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ta to nic nie warte placa 800 zl i wymagania jka w szpitalu`
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-05-02 10:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2013-12-12 16:27:27]:
Podaj konkretny przyklad ,za co obciazyli cie finanasowo. Jak zaplacili za kurs prawa jazdy to obciazyli. ale prawie wszystkie inne kursy sa bezplatne!!!

tobie sie cos w glowie poprzewracalo,nikt nie moze obciazyc Cie za kurs doszkalajacy
zdjecie uzytkownika
paż - 2014-05-09 16:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedyś jakieś 10 lat temu przy produkcji w ISOVER na lini produkcyjnej u Irka na zmianie przerombane
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-06-25 20:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złodziejska firma przynajmniej na terenie Guardian Czestochowa.Kantuja pracownikow na pensji obiecując inne stawki a inne płacą. Nie dają umowy do ręki. Ostrzegam osoby chcące podjąć prace w Czestochowie.W wolnej chwili opisze bardziej szczegułowo.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-06-30 22:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rob, mógłbyś opisać to bardziej szczegółowo, jak obiecałeś, gdyz trochę czekam na twojego posta, interesuje mnie higiena systems w roli pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-07-02 12:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W czerwcu podjołem praę w Higiena System na terenie Guardian Cz-wa.P.Andrzej powiedział ze daje mi 9 zl.netto i będę jeżdził maszyną myjącą.Zrobiłem wymagane badania lekarskie 40 zł za ktore miałem mieć zwrocone przy pensji.Po ok.tygodnia pracy upomniałem się o umowę.P A.wyciągną świstek bez wpisanej kwoty zarobku coś krecąc że stawki są podane w załączniku.Kiedy zaczołem drążyć temat po pewnyum czasie dostałem następne dwa swistki jeden na 9zł a drugi na 6 zł.P A.stwierdził że za pierwsze 7 dni pracy dostane 9 zł a kolejne po 6 zł bo dyrekcja więcej nie da.Ok.mahnołem ręką i dopracowałem do wypłaty.Nadszedł ten dzień na koncie coś mało.Oczywiście policzyli mi po 6 zł.zwrotu za badania też nie było.Dzwonie do P.A.który mówi ze sie pomylili w kadrach.Dzwonie do kadr tam mi mówią że to koordynator p.A taką stawkę naliczył.Dzwonie do p.A.który udaje głupa.Starsi pracownicy ostrzegali mnie że tak się tu postępuje z ludżmi.Nowi pracownicy przychodzą i szybko odchodzą.Jestem ciekaw kiedy następna rekrutacja jeśli coś wiecie dajcie znać.Wyciągnijcie nauke umowa do łapy w dwóch egz.
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2014-08-20 11:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Higiena System El. Rybnik nie polecam .Pracowałem w firmie stawka najniższa krajowa żadnej premi.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-08-21 19:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
We wrocławiu jest tak samo jak piszecie powyzej dzieki Bogu juz nie musze tam pracowa.
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-08-31 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Higiena System w aktualnych ofertach pracy ma trzy stanowiska: Pracownik porządkowy RYBNIK, Pracownik porządkowy WROCŁAW oraz Pracownik Działu Usług Specjalistycznych. Wymagania mają raczej niewielkie, bo to standardy jak sumienność, odpowiedzialność oraz umiejętność pracy w zespole, także biorą raczej każdego.
zdjecie uzytkownika
Tadeusz2 - 2014-09-06 16:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Również pracowałem w Rybniku, jest tam bodajże z 20 osób z czego co najmniej 16 ma poskładne papiery gdzie indziej, najniższa krajowa, opóźnienia z płatnościamy, pracujące niemal wszystkie weekendy (wraz z niedzielami) niejednokrotnie po 12 godzin a jak zbliża się koniec miesiąca to dowiadujesz się że roboty nie były odebrane i nie ma za nie pieniędzy czyli uświadamiasz sobie ża przepracowałeś kilka sobót i niedzel za darmo i nie masz nawet z tego tytułu dnia wolnego!!!! Z czystym sercem nie polecam tymbardziej że takie pieniądze dostanie się wszędzie.
zdjecie uzytkownika
no no no - 2014-09-08 18:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca przy łopacie za 1200 zl chyba mysla ze ludzie sa idioci..
tyle samo sie zarobi w biedronce... :) !!NIE POLECAM !! - Rybnik
zdjecie uzytkownika
iskra - 2014-09-09 11:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam podjąć pracę w Higiena System w Rybniku może ktoś napiszę o warunkach pracy płacach i przełożonych . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Felix - 2014-09-09 21:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do --- iskra --- .Masz wyżej wszystko napisane ,co byś chciał więcej wiedzieć ???!!! Nic dodać nic ująć .
Już gorzej nie może być w tej firmie !
zdjecie uzytkownika
swieta - 2014-09-11 15:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moze ktos się wybiera na szkolenie do Bielska w najbliższą srodę nie mam się z kim zabrać
zdjecie uzytkownika
wolny od HS - 2014-09-19 11:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Rybniku czyste jaja. Ciekawe jak to wszystko dalej będzie funkcjonować...piszcie!
zdjecie uzytkownika
Pan Tadeusz - 2014-09-21 19:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie dyrektorki myślą sobie ,że elektrownia to jakiś supermarket. Nie mają pojęcia o robocie. Jak dla mnie to porażka.
zdjecie uzytkownika
Teddy Bear - 2014-09-23 15:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kolesiowi, który złożył wypowiedzenie kazali nawet oddać buty haha. Pewnie komuś je dadzą.
zdjecie uzytkownika
no no no - 2014-09-27 11:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Higiena Padla w Rybniku ;)
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-09-28 15:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro Higiena systems padła w Rybniku to dlaczego wczoraj opublikowali oferte pracy? Prace porządkowe na terenie Elektrownia Rybnik Miejsce pracy: Rybnik Region: Śląskie Firma świadcząca usługi porządkowe zatrudni osoby do pracaporządkowych na terenie Elektrownia Rybnik Charakterystyka pracy - Praca fizyczna - W trudnych warunkach: hałas zapylenia - Praca pow. 3 m - Praca w systemie trzy zmianowym
zdjecie uzytkownika
Boguś - 2014-09-29 23:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest oferta wznowiona przez automat .
zdjecie uzytkownika
urwanazdisneya - 2014-10-01 08:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam ok 5 lat wypłata zawsze na czas a tu koniec wrzesnia 30 i jeszcze nie ma przelewu zadzwoniłam do kadr masakra odradzam wiekszego chamstwa nie spotkałam ,,,co do pana Andrzeja bardzo sympatyczny pan nie am z nim zadnych zatargów,
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-10-13 19:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne bardzo, bo na ich stronie internetowej to i owszem, mogli nie zaktualizować ofert pracy, ale na komercyjnym portalu? zwłaszcza, ze teraz pojawiło sie ogłoszenie na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży i na pewno bylo płatne, bez jakiegoś automatu. Ktoś ma więcej informacji a propos rzekomego upadku firmy?
zdjecie uzytkownika
Przemysław - 2014-11-18 09:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [urwanazdisneya - 2014-10-01 08:49:06]:
Znowu nie rób takich jaj że ktoś raz się spóźnił z wypłatą i robisz wielkie halo. Nawet jesli było to "chamstwo" o którym piszesz to Ty się teraz równie dobrze zachowujesz skoro kogoś skleślasz po jednej pomyłce. Czy aby Ty droga internautko jesteś taka święta ? Robiłaś wszystko należycie pełne 8 godzin bez kombinacji ?? NIKT NIE JEST Święty. Chamstwem jest obrabianie komuś du... zwłaszcza że sama zauważyłaś 5 lat pracy i przez 5 lat czyli 60 wypłat miałaś na czas a 61 opóźnienie i już afera.... Nie wieżę że bez powodu się spotkałaś z "CHAMSTWEM" ktoś musiał ruszyć kogoś. Masz problem idz do kierownika to oni są odpowiedzialni za przesłanie dokumentów pani która Ci naliczy kasę. Wkurza mnie to że ludzie nie wiedzą jak wygląda systep pracy na danych stanowiskach a obrabia komuś 4 litery.... Pokażcie mi osobe która jest w 100% zadowolona ze swojej pracy? NIE MA TAKICH LUDZI zawsze się coś znajdzie... Anonimowo to ja moge każdemu coś napisać... Zawłaszcza ze wiele firm/osob płaci za negatywne komentarze o innych firmach./ Przemek niezwiązany z tą firmą przypadkowa wizyta. Odpowiadam bo mnie irytuje takie coś.
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2014-11-20 13:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Obecnie pracuję w Firmir Higiena System... we Wrocławiu.
Jestem bardzo zaskoczona Opiniami Ludzi... Moje zdanie o Firmie jest Bardzo dobre Nie mam Problemu z wynagrodzeniem ... Co do umów tak to prawda są wydawane tylko na prośbę zleceniobiorcy ... ale trzeba o nia poprosić zanim zacznie sie pisać o tym na stronie internetowych opiniach itd... Praca w Firmie Higiena System jest jedną z tych lepiej płatnych ... dla porównania macie Firmy typu Amlux Dussman itd... którzy płacą groszę za charówkę ... Higiena to firma rozwojowa... Ludzie pracujący w firmie dłużej niż 3 lata wiedzą że są czasowo wypłacalni nie ma problemu z załatwieniem dokumentów ... są wporządku jeśli osoba stojącą przed nimi też jest ok ... Jestem dumnym pracownikiem Higieny ponieważ wiem że warto dla tej firmy pracowac... po za tym oczernianie innych bez wyraznych powodów to paranoja... Poznajcie ich sami i dopiero wtedy zdecydujcie sie na opinie... Pozdrawaim
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
x