Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 20:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zwykłych ludzi w H.S kaski brak oszczędności i mydlenie oczów na każdym kroku. Pytam po co komu tylu obiboków ,kierownik na kierowniku ,dyrektor na dyrektorze. Zwykłym robolem się tylko orze i to za jakie grosiki. Prezes i taki [usuniete przez moderatora] szukają oszczędności , ograniczyć auta służbowe ,nie byle grubas kierowniczek od siedmiu boleści buja się autem H.S .Pracownikom nawet szkoda zakupić rękawic ochronnych. Zapominają kto wypracowuje budżecik firmy , nie te obiboki kierowniczki, dyrektorzy i cała administracja ,tylko ludzie fizyczni od czarnej roboty. Panie HRABIO PREZESIKU , OBY TYCH FIZYCZNYCH CI NIE ZABRAKŁO . HISTORIA LUBI SIĘ POWTARZAĆ . NIKT ZA PARĘ ZŁOCISZY NIE BĘDZIE ROBIŁ.
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2013-11-19 20:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalam w tej Firmie i moge ja szczerze polecic, pomoga zrobic uprawnienia,dobre kursy i certyfikaty. Kasa nie powalala ale sama sie zdecydowałam na takie warunki.
zdjecie uzytkownika
cbr - 2013-11-24 18:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiło się ogłoszenie że firma szuka głównego księgowe; może ktoś napisać coś więcej o wydziale księgowości? ile osób, jaka atmosfera itd...
zdjecie uzytkownika
dum dum - 2013-11-28 02:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Edyta - 2013-11-19 20:19:58]:
A czasem w gowie sie nie pomyliło - kursy szkolenia tylko w DUSIE a i tak trzeba lojalke podpisac a jak się zwolniłem to mnie obciążyli za to kasą...co ty mówisz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-12-12 16:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w tej firmie około pól roku (2003), uważam że firma NIE jest godna polecenia, nie sprzyja godnym warunkom zatrudnienia, pracowników uważa za oszustów nie mając ku temu podstaw, ma duże opóźnienia z płaceniem wynagrodzeń, reasumując- zarząd nie zielonego pojęcia o bisnesie, a do tego sama nazwa jest plagiatem nazwy firmy brytyjskiej (http://systemhygiene.co.uk), tyle tylko że anglicy maja postawione na wysokim poziomie usługi i atmosferę wśród pracowników.
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2014-01-29 11:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ta to nic nie warte placa 800 zl i wymagania jka w szpitalu`
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-05-02 10:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2013-12-12 16:27:27]:
Podaj konkretny przyklad ,za co obciazyli cie finanasowo. Jak zaplacili za kurs prawa jazdy to obciazyli. ale prawie wszystkie inne kursy sa bezplatne!!!

tobie sie cos w glowie poprzewracalo,nikt nie moze obciazyc Cie za kurs doszkalajacy
zdjecie uzytkownika
paż - 2014-05-09 16:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedyś jakieś 10 lat temu przy produkcji w ISOVER na lini produkcyjnej u Irka na zmianie przerombane
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-06-25 20:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złodziejska firma przynajmniej na terenie Guardian Czestochowa.Kantuja pracownikow na pensji obiecując inne stawki a inne płacą. Nie dają umowy do ręki. Ostrzegam osoby chcące podjąć prace w Czestochowie.W wolnej chwili opisze bardziej szczegułowo.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-06-30 22:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rob, mógłbyś opisać to bardziej szczegółowo, jak obiecałeś, gdyz trochę czekam na twojego posta, interesuje mnie higiena systems w roli pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-07-02 12:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W czerwcu podjołem praę w Higiena System na terenie Guardian Cz-wa.P.Andrzej powiedział ze daje mi 9 zl.netto i będę jeżdził maszyną myjącą.Zrobiłem wymagane badania lekarskie 40 zł za ktore miałem mieć zwrocone przy pensji.Po ok.tygodnia pracy upomniałem się o umowę.P A.wyciągną świstek bez wpisanej kwoty zarobku coś krecąc że stawki są podane w załączniku.Kiedy zaczołem drążyć temat po pewnyum czasie dostałem następne dwa swistki jeden na 9zł a drugi na 6 zł.P A.stwierdził że za pierwsze 7 dni pracy dostane 9 zł a kolejne po 6 zł bo dyrekcja więcej nie da.Ok.mahnołem ręką i dopracowałem do wypłaty.Nadszedł ten dzień na koncie coś mało.Oczywiście policzyli mi po 6 zł.zwrotu za badania też nie było.Dzwonie do P.A.który mówi ze sie pomylili w kadrach.Dzwonie do kadr tam mi mówią że to koordynator p.A taką stawkę naliczył.Dzwonie do p.A.który udaje głupa.Starsi pracownicy ostrzegali mnie że tak się tu postępuje z ludżmi.Nowi pracownicy przychodzą i szybko odchodzą.Jestem ciekaw kiedy następna rekrutacja jeśli coś wiecie dajcie znać.Wyciągnijcie nauke umowa do łapy w dwóch egz.
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2014-08-20 11:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Higiena System El. Rybnik nie polecam .Pracowałem w firmie stawka najniższa krajowa żadnej premi.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-08-21 19:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
We wrocławiu jest tak samo jak piszecie powyzej dzieki Bogu juz nie musze tam pracowa.
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-08-31 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Higiena System w aktualnych ofertach pracy ma trzy stanowiska: Pracownik porządkowy RYBNIK, Pracownik porządkowy WROCŁAW oraz Pracownik Działu Usług Specjalistycznych. Wymagania mają raczej niewielkie, bo to standardy jak sumienność, odpowiedzialność oraz umiejętność pracy w zespole, także biorą raczej każdego.
zdjecie uzytkownika
Tadeusz2 - 2014-09-06 16:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Również pracowałem w Rybniku, jest tam bodajże z 20 osób z czego co najmniej 16 ma poskładne papiery gdzie indziej, najniższa krajowa, opóźnienia z płatnościamy, pracujące niemal wszystkie weekendy (wraz z niedzielami) niejednokrotnie po 12 godzin a jak zbliża się koniec miesiąca to dowiadujesz się że roboty nie były odebrane i nie ma za nie pieniędzy czyli uświadamiasz sobie ża przepracowałeś kilka sobót i niedzel za darmo i nie masz nawet z tego tytułu dnia wolnego!!!! Z czystym sercem nie polecam tymbardziej że takie pieniądze dostanie się wszędzie.
zdjecie uzytkownika
no no no - 2014-09-08 18:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca przy łopacie za 1200 zl chyba mysla ze ludzie sa idioci..
tyle samo sie zarobi w biedronce... :) !!NIE POLECAM !! - Rybnik
zdjecie uzytkownika
iskra - 2014-09-09 11:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam podjąć pracę w Higiena System w Rybniku może ktoś napiszę o warunkach pracy płacach i przełożonych . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Felix - 2014-09-09 21:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do --- iskra --- .Masz wyżej wszystko napisane ,co byś chciał więcej wiedzieć ???!!! Nic dodać nic ująć .
Już gorzej nie może być w tej firmie !
zdjecie uzytkownika
swieta - 2014-09-11 15:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moze ktos się wybiera na szkolenie do Bielska w najbliższą srodę nie mam się z kim zabrać
zdjecie uzytkownika
wolny od HS - 2014-09-19 11:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Rybniku czyste jaja. Ciekawe jak to wszystko dalej będzie funkcjonować...piszcie!
zdjecie uzytkownika
Pan Tadeusz - 2014-09-21 19:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie dyrektorki myślą sobie ,że elektrownia to jakiś supermarket. Nie mają pojęcia o robocie. Jak dla mnie to porażka.
zdjecie uzytkownika
Teddy Bear - 2014-09-23 15:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolesiowi, który złożył wypowiedzenie kazali nawet oddać buty haha. Pewnie komuś je dadzą.
zdjecie uzytkownika
no no no - 2014-09-27 11:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Higiena Padla w Rybniku ;)
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-09-28 15:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro Higiena systems padła w Rybniku to dlaczego wczoraj opublikowali oferte pracy? Prace porządkowe na terenie Elektrownia Rybnik Miejsce pracy: Rybnik Region: Śląskie Firma świadcząca usługi porządkowe zatrudni osoby do pracaporządkowych na terenie Elektrownia Rybnik Charakterystyka pracy - Praca fizyczna - W trudnych warunkach: hałas zapylenia - Praca pow. 3 m - Praca w systemie trzy zmianowym
zdjecie uzytkownika
Boguś - 2014-09-29 23:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest oferta wznowiona przez automat .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x