Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iskra - 2014-09-09 11:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam podjąć pracę w Higiena System w Rybniku może ktoś napiszę o warunkach pracy płacach i przełożonych . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Felix - 2014-09-09 21:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do --- iskra --- .Masz wyżej wszystko napisane ,co byś chciał więcej wiedzieć ???!!! Nic dodać nic ująć .
Już gorzej nie może być w tej firmie !
zdjecie uzytkownika
swieta - 2014-09-11 15:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moze ktos się wybiera na szkolenie do Bielska w najbliższą srodę nie mam się z kim zabrać
zdjecie uzytkownika
wolny od HS - 2014-09-19 11:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Rybniku czyste jaja. Ciekawe jak to wszystko dalej będzie funkcjonować...piszcie!
zdjecie uzytkownika
Pan Tadeusz - 2014-09-21 19:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Panie dyrektorki myślą sobie ,że elektrownia to jakiś supermarket. Nie mają pojęcia o robocie. Jak dla mnie to porażka.
zdjecie uzytkownika
Teddy Bear - 2014-09-23 15:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Kolesiowi, który złożył wypowiedzenie kazali nawet oddać buty haha. Pewnie komuś je dadzą.
zdjecie uzytkownika
no no no - 2014-09-27 11:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Higiena Padla w Rybniku ;)
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-09-28 15:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro Higiena systems padła w Rybniku to dlaczego wczoraj opublikowali oferte pracy? Prace porządkowe na terenie Elektrownia Rybnik Miejsce pracy: Rybnik Region: Śląskie Firma świadcząca usługi porządkowe zatrudni osoby do pracaporządkowych na terenie Elektrownia Rybnik Charakterystyka pracy - Praca fizyczna - W trudnych warunkach: hałas zapylenia - Praca pow. 3 m - Praca w systemie trzy zmianowym
zdjecie uzytkownika
Boguś - 2014-09-29 23:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest oferta wznowiona przez automat .
zdjecie uzytkownika
urwanazdisneya - 2014-10-01 08:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje tam ok 5 lat wypłata zawsze na czas a tu koniec wrzesnia 30 i jeszcze nie ma przelewu zadzwoniłam do kadr masakra odradzam wiekszego chamstwa nie spotkałam ,,,co do pana Andrzeja bardzo sympatyczny pan nie am z nim zadnych zatargów,
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-10-13 19:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne bardzo, bo na ich stronie internetowej to i owszem, mogli nie zaktualizować ofert pracy, ale na komercyjnym portalu? zwłaszcza, ze teraz pojawiło sie ogłoszenie na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży i na pewno bylo płatne, bez jakiegoś automatu. Ktoś ma więcej informacji a propos rzekomego upadku firmy?
zdjecie uzytkownika
Przemysław - 2014-11-18 09:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [urwanazdisneya - 2014-10-01 08:49:06]:
Znowu nie rób takich jaj że ktoś raz się spóźnił z wypłatą i robisz wielkie halo. Nawet jesli było to "chamstwo" o którym piszesz to Ty się teraz równie dobrze zachowujesz skoro kogoś skleślasz po jednej pomyłce. Czy aby Ty droga internautko jesteś taka święta ? Robiłaś wszystko należycie pełne 8 godzin bez kombinacji ?? NIKT NIE JEST Święty. Chamstwem jest obrabianie komuś du... zwłaszcza że sama zauważyłaś 5 lat pracy i przez 5 lat czyli 60 wypłat miałaś na czas a 61 opóźnienie i już afera.... Nie wieżę że bez powodu się spotkałaś z "CHAMSTWEM" ktoś musiał ruszyć kogoś. Masz problem idz do kierownika to oni są odpowiedzialni za przesłanie dokumentów pani która Ci naliczy kasę. Wkurza mnie to że ludzie nie wiedzą jak wygląda systep pracy na danych stanowiskach a obrabia komuś 4 litery.... Pokażcie mi osobe która jest w 100% zadowolona ze swojej pracy? NIE MA TAKICH LUDZI zawsze się coś znajdzie... Anonimowo to ja moge każdemu coś napisać... Zawłaszcza ze wiele firm/osob płaci za negatywne komentarze o innych firmach./ Przemek niezwiązany z tą firmą przypadkowa wizyta. Odpowiadam bo mnie irytuje takie coś.
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2014-11-20 13:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam
Obecnie pracuję w Firmir Higiena System... we Wrocławiu.
Jestem bardzo zaskoczona Opiniami Ludzi... Moje zdanie o Firmie jest Bardzo dobre Nie mam Problemu z wynagrodzeniem ... Co do umów tak to prawda są wydawane tylko na prośbę zleceniobiorcy ... ale trzeba o nia poprosić zanim zacznie sie pisać o tym na stronie internetowych opiniach itd... Praca w Firmie Higiena System jest jedną z tych lepiej płatnych ... dla porównania macie Firmy typu Amlux Dussman itd... którzy płacą groszę za charówkę ... Higiena to firma rozwojowa... Ludzie pracujący w firmie dłużej niż 3 lata wiedzą że są czasowo wypłacalni nie ma problemu z załatwieniem dokumentów ... są wporządku jeśli osoba stojącą przed nimi też jest ok ... Jestem dumnym pracownikiem Higieny ponieważ wiem że warto dla tej firmy pracowac... po za tym oczernianie innych bez wyraznych powodów to paranoja... Poznajcie ich sami i dopiero wtedy zdecydujcie sie na opinie... Pozdrawaim
zdjecie uzytkownika
odradzam !!!!! - 2014-12-01 10:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
z daleka od tej firmy ludzie !!!!!!! nie wyjeżdżajcie do niemiec bo was wyrolują na kasie !!!!!! nikt nad tym nie panuje, co się dzieje w tej "firmie" krzak
zdjecie uzytkownika
Boje sie - 2014-12-05 15:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz sie prqawie zdecydowalem ze pojade z ta firma a tutaj takie informacje. powiem wam ze takei dziwne ze jedne opinie sa takie mega pozytywne a drugie totanie odmienne i w 100 procentach negatywne. mmoze potraficie mi poweidziec cos o tej firmie czy bardziej mam po prostu jej unikaci nie drazy c tematu ?
zdjecie uzytkownika
joe2012 - 2014-12-09 17:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki proponują na sprzątaniu w elektrowni Wrocław?
zdjecie uzytkownika
kartacz - 2015-02-25 15:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo niesolidna, słaba organizacja i wykorzystywanie ludzi.
Potrafią dzwonić o 16, że trzeba iść na 12 godzin na noc do pracy na 18...
Brak słow, i ściemniają coś ze składkami, odcinają już i tak bardzo małe netto i zalegają z wypłatami.
zdjecie uzytkownika
Kimi - 2015-02-28 07:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie, że takie ciągle niezbyt pozytywne opinie krążą o firmie. Powiedzcie proszę na podstawie czego wyciągacie takie a nie inne wnioski, bo zakres działalności zawsze ma znaczenie, ale nie ma znaczenia czy płacą w terminie czy akurat nie mają kasy na termin. Kasa powinna być uregulowana jak najszybciej i tyle.
zdjecie uzytkownika
maksymilian - 2015-03-16 12:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, też tak uważam, nie interesuje mnie co i jak ale pieniążki muszą się u mnie na koncie zgadzac i być w terminie - to najważniejsza zasada jak się zatrudniam gdzieśa do pracy. natomiast czy takie dzwonienie w dziwnych godzinach że trzeba iść do pracy jest prawnie dowolone i co się stanie jak nie będę mógł się pojawić w robocie?
zdjecie uzytkownika
jaki - 2015-03-31 05:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuje informacji na temat wykonywanych usług utrzymywania czystośći wewnątrz budnyków które wykonuje higiena system. Opinie pracownikó nie do końca oddają o to co mi chodzi. Proszę bardzo o informacje jak ocenaicie pracę wykonywaną przez tę firmę dla ich kontrahentów. To istotna informacja, którą warto sprawdzić tutaj w internecie.
zdjecie uzytkownika
panienka - 2015-04-02 13:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam napisac odnosnie zusu i jak to wyglada z mojej strony ,otóz dostałam wewanie do zapłaty na dosc duza kwote za to ze firma nie płaciła składek od umów ,pani w biurze powiedziała ze w moim interesie jest sprawdzanie w bielsku jakie i czy sa wpłacane składki,moge miec żal jedynie do sibie ze sa zadłuzenia a teraz je musze spłacić,a dodała jeszcze ze sprawy w sądzie i tak nie wygram bo juz niejedni próbowali i dodatkowo musieli za rozprawe zapłacic a oni maja takich adwokatów i prawników ze szkoda i mojego czasu i pieniędzy.Jesli ktos z was dostał wezwanie do zapłaty prosze napiszcie jak to rozwiazaliscie ,tylko bez ściemniania .
zdjecie uzytkownika
marek K - 2015-04-28 07:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak przypuszczałem całe lata robili wałki na składkach z ZUSu ciągneli nas po sądach prawnicy Higieny robili szkolenia co mamy mówić w Sądach , oni żyją sobie w dostatku a my robole mam za to płacić ...Niech Koleś sprzeda dom i ten samochód którym jeździ ...ale miejmy nadzieje że dobiorą im się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym złodziejom .
zdjecie uzytkownika
magdaR - 2015-04-28 07:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to są świnie , a ta gruba w okularach co się myśli ze zjadła głowę wieloryba to jest największa poraszka , kanalia jakich mało obiecuję i oszukuje . Czy nie ma kogoś tu mądrego co im pokarze gdzie ich miejsce ...Ludzie szanujcie się i nie podejmujcie pracy w tej złodziejskiej firmie !
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-05-04 22:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszuści otworzyli nową firmę i wykorzystują pracowników , obiecali dobre pieniądze a płacą jak chcą ....na szczęście są wyrozumiali lekarze ....bo oni są do niczego ...A ta gruba pani... która pełza po zakładzie...powinna sobie kupić wrotki...
zdjecie uzytkownika
mielec - 2015-05-29 08:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz pracować w mielcu to najlepiej z grupą umiarkowaną być całkowicie zdrowy, robić za dwoje i tak będzie za mało.Wyzysk ,atmosfera pracy jak w kołchozie a kierownictwo po podstawówce niemająca zielonego pojęcia o rządzeniu,organizacją pracy i postępowania z ludźmi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HIGIENA SYSTEM SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert