brak logo

Axpol Trading

Złotniki

Opinie o Axpol Trading

szeregowy pracownik 2011-12-23 13:17:57
Ja też mam pozytywną opinię o tej firmie . Pracuję już kilka lat i chyba nie będę nic więcej szukał . Zarobki nie są kosmiczne ( ale też nie są głodowe ) ale pensja zawsze na czas . Czasami się człowiek urobi , ale jest stabilizacja i nikt nas źle nie traktuje . O każdym problemie można pogadać , a zakład chętnie idzie pracownikom na rękę
1
prac 2014-09-06 13:41:49
Pani Lida to agresywna , chaotyczna, impulsywna i niezorganizowana. Wyzysk prac. serwisu kosztem stałych pracow . Szok bałagan i brak organizacji pracy.
fajnie 2014-09-10 08:58:49
Nie wiem o co wam chodzi mi ta praca bardzo pasuje
trzeba wykonywać polecenia przełożonych i tyle ale tak jest wszędzie.
Praca nie jest super męcząca, dużo siedzenia i prac manualnych, kasa jest ok i zawsze na czas.
ja 2014-09-11 10:19:46
popieram wyzysk serwisu ! a donoszeniem nie dojdzie się za daleko
xxx 2014-09-12 15:37:28
jeżeli chodzi o godziny pracy to jest ok ale o kwestie organizacyjne dogadania się z przełożonymi to tragedia... wynagrodzenie szału niema. praktycznie za każdym razem inna premia nie wiadomo od czego uzależniona ale w skali 0-6 daję 2 minus
Zainteresowana 2014-09-16 16:19:42
A mówiąc w liczbach, to ile wynosi wynagrodzenie, premie, itd.?
xxx 2014-09-17 15:13:14
zależy na jakim stanowisku oczywiście
Zainteresowana 2014-09-23 13:38:28
Np. początkujący pracownik na produkcji?
xxx 2014-10-06 11:47:30
produkcja to wyzysk tylko z grupą przyjmują a jak już przyjmą to wyciskają ostatnie soki z człowieka, a wynagrodzenie to ok 1300 zł
xxx 2014-10-14 13:00:57
Młodziak no i ty masz rację jeżeli chodzi o ten post
pracownik 2014-12-16 11:40:33
Pracuje w firmie już dłuższy okres. premie coraz niższe praca na chwile jest ok ale tylko na chwilę. O podwyżkach Nie ma co myśleć.z początku obiecują wszystko premie itp,po 2mc wychodzi na to ze to wszystko Nie prawda
czajen 2015-02-15 00:54:17
ale to tylko są Twoje przypuszczenia , które równie dobrze mogą nie mieć z rzeczywistością nic wspólnego. Głównym zadaniem Axpola jest bezpośredni import i dystrybucja towarów, usługi znakowania oraz wielkonakładowa produkcja specjalna na zamówienie. Kto się na tym zna, ten ma tutaj przyszłość .
1
zadowolona 2015-02-16 17:34:40
Ponarzekajcie sobie . Ten kto chce pracować to zarobi znacznie więcej niż te minimalne 1300 . Ja pracuję ponad dwa lata i wyciągam ..(dużo więcej) ale o kwotach nie będę pisać. A reszta tak samo jak w innych firmach -trzeba pracować to atmoswera i kierownik jest wporzo . Na razie nie szukam innej pracy.
1
Młodzinka 2015-03-04 16:34:48
Miałam tę nieprzyjemność pracować w tej firmie dość długi okres czasu, z początku praca, ludzie, atmosfera -wszystko na plus, jednak później z biegiem czasu wszystko zaczęło się psuć. Nowe zasady, nowe nakazy, kierasowi już całkowicie odwaliło -pomijając fakt, że ten człowiek mówiąc kolokwialnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie o produkcji i panujących tam procedurach. Teoria to nie to samo co praktyka człowieku. Zaś reszta przełożonych to banda nadętych bufonów zwłaszcza ta gruba Iwona patrząca na wszystkich z góry, jak by się encyklopedią zachłysnęła. Tam jeden drugiego by w łyżce wody utopił dla premii, która defakto jest mizerna jak i samo wynagrodzenie. Po prostu śmiech na sali.
1
czacza 2015-05-18 22:47:12
a jak oceniają pracę np. graficy? jakie zarobki?
co z nadgodzinami?
jonasz 2015-08-25 04:14:00
ta firma to jakiś podły żart, wystarczy kilka dni by widzieć wyraźnie i przejrzyście ze to prędzej czy później musi upaść, panuje tam absolutny chaos brak profesjonalizmu, kultury i niekompetencja z każdej strony(od ochroniarza do kierownika), mam warzenie ze więcej osób tam wydaje polecenia niz faktycznie pracuje, jestem zdania ze za 8 zl netto na godzine nie mają prawa wymagać zebym pracował jak by zalezalo od tego moje zycie, po samej "rozmowie kwalifikacyjnej" widać ze to firma potrzebuje pracownika a nie pracownik firmy, wszystko to funkcjonuje tylko dlatego ze opiera sie na zaangażowaniu ludzi w wieku 50 + i niepełnosprawnych zdesperowanych bez szans na jakakolwiek inna prace o aparycji sprzątaczek i żuli. wymagają bardzo dużo a w zamian nie są wstanie dać nic wartościowego poza groźbami zwolnienia co tylko budzi uśmiech ponieważ od początku czekałem tylko na dobry moment by odejść. codziennie wykonuje sie inną czynność wiec nie ma sie szans na opanowanie czegokolwiek dobrze z jednej strony słyszy sie narzekania na jakość z drugiej na szybkość a obydwa problemy wynikają z nie ogarnięcia przełożonych którzy nic nie wytłumaczą i skaczą od zadania do zadania nie dając szans na zrobienie czegokolwiek od początku do konca ( a później mają pretensje)samo planowanie jest również istotnym problemem zamówienia potrafia leżeć dniami nagle komuś sie przypomina ze za 2 godziny musi wyjechać i krzyczą na wszystkich ze za wolno robią, firma bierze wiecej zamówień niz jest wstanie zrealizować, chaotycznie przeżuca pracownikow z miejsca na miejsce bez zadnego śladu urzycia logiki . myślę ze gdyby poszli po rozum do głowy to zainwestowali by w atrakcyjny system premii za wydajność, w potrzebne do wykonywania pracy narzędzia( mierzenie wymiarów kartką papieru, suche powietrze, kiepskie krzesła, wieczny brak narzędzi takich jak taśma), jakieś szkolenia dla pracowników jak zarządzać czasem i drużyną bo to jednak przypadkowi, niewykształceni w tym kierunku ludzie i nie da sie tego ukryć, przydały by sie jakieś sensowne przerwy, nie ma sie co rozpisywać chociaz jeszcze wiele mam spostrzeżeń, ta firma to taka mała chińska fabryka badziewia która zatrzymała sie mentalnoscią gdzieś w drugiej połowie 20 wieku, to przedsiębiosrstwo w którym nic nie działa i nikt nic nie wie a mimo wszystko nadal funkcjonuje. żadnych szans na rozwój, wartościowego doświadczenia ani konkurencyjnego wynagrodzenia nie daje, jedynie nude, dyskomfort, chaos itd nie widze żadnego powodu dla którego ktoś mogł by chcieć tam pracować
2
na zlecenie 2015-08-25 14:07:58
Nic dodać nic ująć zgadzam się z powyższą opinią!!!
1
mmmmmmm 2015-09-18 23:20:21
To chyba Ty na zleceniu masz 8,00 netto bo pracuje tam i jest wiecej. Praca jak kazda inna tylko na przetrzymanie, do czasu gdy nie pojawi sie cos innego. Ale brak logistyki widoczny na kazdym kroku..ale coz..to juz raczej sie nie zmieni..towar badziewie...ale siedzisz robisz swoje idziesz do domu...kokksow nie zbijesz ale na przetrwanie bedzie
kasia 2015-09-25 08:23:38
Najgorsze w firmie wcale nie są zamieszanie i stres a "stare baby" które cały czas narzekają i narzekają i narzekają aż się porzygać można, ja rozumiem że to jest takie Polskie ale to co one odstawiają sprawia że nie chce mi się tam chodzić. Naprawdę jeśli kierownictwo powinno coś zrobić to wyrzucić kilka tych swoich super pracownic a reszta zaczęła by normalnie pracować.
1
hcm 2015-09-29 19:38:22
Stawka to 8,50 zł na rękę, na początku umowa o dzieło z agencją pracy na okres próbny , ewentualnie potem proponują zatrudnienie bezpośrednie, kokosów nie ma, praca raczej monotonna, nic specjalnego.
1
ja... 2015-12-17 19:25:08
Ogólnie jest tak żle jak pisza w opiniach...Cała nadzieja chyba w Panu Piotrze..wielki szacun, coś drgnęło in plus. Może właścicielom zaczeło jednak zależeć..Z tymi starymi zrzędzącymi babami się zgadzam, nie wnoszą nic świeżego i demotywują tych co chcą stworzyć coś fajnego. Twierdzą że są nie do ruszenia..Nie jestem do nich sceptycznie nastawiony, to one są pesymistkami siejącymi złe emocje, bardzo złe emocje..
pracownik 2015-12-18 12:44:24
mol - prześlij aplikacje na adres praca@axpol.com.pl, oraz na praca2@axpol.com.pl
pracownik5 2016-02-20 19:39:00
a o co chodzi z tą księgową ?
nowu 2016-06-22 19:39:51
Ja pracowałem w Axpolu krótko, ale i tak mam raczej złą opinię na ten temat.
W pierwszy dzień kiedy poszedłem do brygadzisty i powiedziałem, że jestem tu pierwszy dzień i dopiero przyszedłem, nawet nie spytał mnie o imię, nie pokazał mi co jest gdzie, po prostu posadził mnie przy stoliku i kazał robić, przy czym nawet nie wytłumaczył mi nawet porządnie co mam robić, i jakaś pracownica musiała to zrobić za niego. Szefa tej firmy poznałem praktycznie w ostatni dzień pracy. Co do pracy, to moim zdaniem monotonna, siedzenie albo stanie w jednym miejscu przez 8 godzin i robienie jednej i tej samej czynności. Jedna przerwa 15-minutowa na 8 godzin pracy to trochę mało.
1
erf 2016-06-27 20:42:19
@Czemp chyba na chwile obecna to nie ma nawet ani ejdnej oferty..ale to swiadcyz o stabilnym zatrudnieniu
Zostaw swoją opinię o Axpol Trading - Złotniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axpol Trading