brak logo

Świat Prezentów

Szczecin

Opinie o Świat Prezentów

adam 2010-03-06 09:00:15
Szukam pracy na magazyn lub kierowce, mieszkam w Gryfinie .BYłem wczoraj w Świat Prezentów zostawić CV. Nikogo w kutrkach nie widziałem, było ciepło,ale dworze był lekki minus.Nie wiem kto wypisuje , że jest tam zimno i nie ma tam warunków do pracy, chyba nigdy tam nie był.
morus 2010-03-08 15:41:00
jak Ty byles zaniesc CV pewnie ok. godz. 12.00 lub pozniej to mozliwe ze juz dziewczyny nie byly w kurtkach ale prosze przyjdz rano o 8 czy 10 to zobaczysz czy nie jest zimno... poza tym teraz to juz i tak jest luz ale jak byly mrozy po -20 st. C to naprawde laski siedzialy calymi dniami w kurtkach;/ zenada
xxxx 2010-03-12 23:32:39
z kim rozmawiałeś?? szefem handlowców??;> ( usunięte przez administratora )kilka lat to tam moze pracuje tylko dwoch, wlasnie pseudo kiero i jeszcze jeden. chcesz tam pracowac to Twoja sprawa prywatna.Ale nie pisz kierownik handlowcow bo do kierownika to jeszcze dalekooooooooooooo...
anonim 2010-03-12 23:36:41
flota samochodowa jest tak dojechana,ze szkoda gadac. auta mająmin. 3 lata, a po takim czasie ze srednia( usunięte przez administratora )miesiecznie to sobie policz przebieg aut:D:D
Darek 2010-03-16 14:33:52
chyba się nie znasz na samochodach , bo silnik dizel robi nawet ponad 500 tys. km przebiegu, teraz są takie samochody. Jeśli auta mają 3 lata to nie są na pewno zajechane.Darek
jan 2010-03-16 14:51:00
Duży asortyment towarowy, firma nowoczesna, dobrze prosperująca. Jest problem , że firma zatrudnia głównie na umowę zlecenie lub trzeba mieć własną działalność.
anonim 2010-03-20 21:39:22
Moge dodac jeszcze ,ze firma tonie w dlugach ,i pooupada z zaobserwowan zamykania sklepow i punktow:)
???? 2010-04-26 17:13:40
A ja sie nie zgadzam z koleżanką powyżej !!!! o umowy trzeba sie prosić a i tak sie ich nie dostaje, a jeśli chdozi o wypłaty to jeśli jest w kasie to ok ale jesli nie to można usłyszeć od pana B.: jak sobie uzbieracie to będziecie miały, hehe śmieszne to !!!!!
anonim 2010-05-18 19:42:49
Wszystkie komentarze pozytywne dotyczÄ�e tej firmy zamieszcza ( usunięte przez administratora )rzekomy kierownik handlowców - na wizytówce pisze sobie nawet dyrektor handlowy, bo jak twierdzi, lepiej to brzmi) na ( usunięte przez administratora )
anonim 2010-05-18 19:57:04
Ze tez nikt jeszcze nie napisal, jak odbieralismy swoje wszystkie zalegle wyplaty w formie towaru, kiedy przenosilismy hurtownie do gryfina. ( usunięte przez administratora )ki dobry pracownik przeciez, a pierwszy podstawial swoj samochod, byle by tylko jak najwiecej wywyezc. Oczywiscie odbywalo sie to podczas nieobecnosci tych d( usunięte przez administratora )
Asku 2010-09-14 20:37:36
Omg!! Dobrze ze poszukałam o nich w necie Bo dzwonili do mnie i chcieli sie umówić na spotkanie w sprawie pracy.... Po tym co przeczytałam To nigdzie sie nie wybieram!! :)
iza k 2010-12-10 08:29:51
pracowałam w sklepie w szczecinie, wypłaty na czas, atmosfera OK, szefostwo to różnie, ale mało z nimi kontaktu. Czytałam poprzednie opinie i nie jestem pewna czy to sama firma. Ja piszę o Świat Prezentów , która jest w Gryfinie.
1 2010-12-14 15:11:41
było normalnie,praca lekka, pieniądze niestety za małe, płacą minimalne stawki, nie ma umowy o prace, warunki pracy dobre , dla mnie to praca na przeczekanie, nie na dłużej
artur 2011-01-13 12:26:39
dla mnie praca była normalna, pracowałem na umowe o pracę, wypłaty były zawsze na czas , ja nie mam uwag. Mogę polecić
anonim 2011-01-26 16:40:59
na magazynie praca była zajefajna, tylko kosta nieziemska, pracę w tej firmie polecam tylko tym co mają niskie aspiracje. Najniższa krajowa, brak możliwości rozwoju , tyle że super atmosferka no i kaska była w czasie. ale dla mnie za małooooooo.
ola 2011-03-31 15:32:46
firma jak wiele innych, tyle, ze małe pieniądze (najniższa krajowa)- :(, w czasie wypłacane- OK, nie ma nacisków od szefostwa- OK.
anonim 2011-07-12 11:20:04
mój sklep został zlikwodowany, mam żal nie nie powiadziano mi o tym wcześniej, tylko w dniu likwidacji. Wynagrodzenie dostałam w całości, praca była znakomita, ale tak się nie robi z pracownikami, że z dnia na dzień dowiadujesz się że nie ma pracy !!!!
ala 2011-07-15 18:35:34
pracowałam w sortowni w gryfinie, czytałam opinie o właścicielach , nie wierze , że to ci sami ludzie, których poznałam i nie ma tam żadnego kierownika handlowców. Ogólnie warunki nie są złe, pracują fajni ludzie, atmosfera jest dobra .N( usunięte przez administratora )niestety tak jest teraz w większości firm.ala
eM. 2012-08-15 16:49:16
o jakim sklepie mówisz? może w Auchan? szukam koleżanki która tam pracowała, straciłam z nią kontakt, rok nie było mnie w Szczecinie i nie wiem teraz jak ją znaleźć. Może znasz Gosie B.?
art decor 2013-01-20 20:33:02
Pan Bartek z szanowną małżonką obecnie właściciele London style, ul. Niepodległości nad Subway’em i McDonaldem
1
Art.Decor 2013-01-24 15:51:59
"A Plus S.C. [usunięte przez moderatora]

al. Wyzwolenia 85
71-411 Szczecin
woj. zachodniopomorskie
1
Londyn 2013-01-24 16:07:08
[usunięte przez moderatora]"

są również właścicielami sklepu z odzież używaną London Style przy ulicy Kołłątaja 1 w Szczecinie-ryneczek Manhattan nad Drogerią Rossmann przy współpracy z żoną [usunięte przez moderatora]
1
mm 2013-01-24 16:11:42
skorygowane:al. Niepodległości 18 -22
1
pan ziemniak 2015-01-29 18:27:31
cześć wszystkim kochani, ta informacja z poprzedniego komentarza jest prawdziwa że mają gdzieś jakąś sortownię i rzekomo przyjmują nowych pracowników do pracy?prosze odpiszcioe bo walczę aktualnie ostro z bezrobociem.chcę wreszcie ta walkę wybrać. będę też wdzięczna od razu za podanie jakie stawki mogłabym zarobić
jam 2015-03-31 22:29:29
Pogubiłem się już w tych wpisach, jak oni się teraz nazywają Art Decor, czy Świat prezentów? W ogóle jest szansa na znalezienie tutaj pracy, może i byc ta wyżej wspomniana sortownia, czy cokolwiek, oby płacili na czas i przynajmniej minimalną krajową. Z góry dzięki za wszystkie informacje na ten temat.
fik 2016-05-11 11:48:21
dziwne, bo chyba mają sporo zamieszania u siebie. :) @mn mn
Zostaw swoją opinię o Świat Prezentów - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Świat Prezentów